2 thoughts on “…..

 1. Hyvää keskiviikkoa, Survister! Paljon Onnea tälle uudelle blogillesi! 🙂 Onneksi sinulla ei ole sitä “request time out” -toimintoa, koska minä olen tosi hidas kirjoittaja, jos olen sitä muutenkin. Silmänikään eivät ole enää kovin hyvät. Mietin aina myös tarkoin, että mitä kirjoitan.

  Hienonnäköinen tausta sinulla on tässä uudessa blogissasi; vihreä väri merkitsee uuden alkamista ja symbolisoi tietenkin myös pian alkavaa kevättäkin.
  Minäkin olen tullut vähän aremmaksi täällä netissä, joten uskalsin laittaa tuohon nimikenttään vain pelkän etunimeni, jonka jo tiedätkin. Kyllä sinä saat tietää joskus sukunimenikin, jos niin haluat, vaikka sen aikaisemman” neitiaikojen” nimenikin. Otin naimisiinmentyäni mieheni sukunimen käyttöön noin 30 vuotta sitten.

  Minä ajattelin, että jospa me juotaisiin nyt alkajaisiksi virtuaaliset kakkukahvit täällä.


  Like

 2. Kiitos Lulu eka kommentista uuteen blogiini, minull on ny viel asetuksissa ennakkomoderointi päällä ni täss on pikkasen time out viivettä. Tein illall näitä sivupostauksia ilman matskua ja sinä ny niist yhden täytin kahvitarjoilullasi. Nyt kun viel ton taustan vierityksen saisin pois jostain asetuksista niinku bloggerissa. minä moderoin ton etunimes pois kommentistas, kirjoita siihen seuraavall kerrall lulu marlene vaan.

  Like

Comments are closed.