4 thoughts on “miniän puolustaminen

 1. Hei! Me taisimme joskus siellä il-foorumilla keskustella siitäkin, miten ikääntyminen vaikuttaa naisten(kin) puheeseen ja ettei vanhoilla ole enää suussa sitä “porstuaa”. Mummosi ei siis edes yhtään harkinnut sanojaan suuttuessaan. Nuita alapäähän liittyviä nimityksiä hän viljeli sen ajan naisihmisenä tosi paljon… minun mummolassani ja tätinikin päinvastoin “hyssytteli” niistä asioista ja kerran muistan tätini pistäneen telkun kiinni, kun sieltä tuli joku täysin asiapitoinen ohjelma seksistä.

  Edesmennyt appiukkoni käytti usein puheissaan tuota “huora” -sanaa ja kerran hän tuli käyttäneeksi sitä väärässä paikassa ja sai sakot kunnianloukkauksesta. Hän oli ajellut pyörällä humalassa -kuinkas muutenkaan!- tansseista anoppini kanssa kotiinpäin ja joku nuori tyttö oli ajellut heitä vastaan pyörällä. Siinä oli tullut jonkinlainen yhteentörmäys ja appiukko oli alkanut sitä tyttöä huorittelemaan… no tyttö vei asian eteenpäin ja sakot siitä äijälle napsahti.

  -Lulu-

  Like

 2. Hei Survister! Huomasin sinun laittaneen tänne uuden piirroskuvan, jossa isoveljesi sanoo suorat sanat sille mummollesi. “Sen” puutteessa hän ilman muuta olikin, mutta muistatko sinä, että mitä mummeli vastasi veljellesi? Myönsikö vai kielsikö?

  -Lulu-

  Like

  1. silloin alkoi kauhee urputus mummonkammarin oven takana, muistan ett toi oli ainoo kerta ku joku sai mummon hiljaiseks talossa, taisi isoveli ton huomautuksen tehdäkin siihen väliin kun riitelin mummon kanssa, en muista,

   olisinpa minäkin osannut vastailla mummolle isoveljen tyyliin, noin oon jälkikäteen aatellut. löysin kiinnostavan jutun iltalehdestä, siitä uusi postaus tälle päivälle.

   Like

   1. Hei Survister! Löysin sen jutun ja olen kommentoinutkin sitä toisaalle aika pitkästikin ;).

    Kuitenkin tahtoisin vielä “käväistä” siellä sinun menneisyydessäsi. Isoveljelläsi oli siis jonkinlainen “ote” mummoosi tai auktoriteetti teillä, varmaan silloin, kun isäsi oli poissa kotoanne?
    Mummosi käytös veljesi kommentin jälkeen “kertoo” kyllä sen, että hänen vastauksensa olisi ollut myönteinen siihen kysymykseen. Mutta eipä täällä siitä asiasta tämän enempää kuitenkaan…

    -Lulu Marlene-

    Like

Comments are closed.