naapurin naisen sanainen arkku

ja sen seuraukset:

täti tomera sai aikaan 10-15 vuotta sitten sen, että piirtelin nämä kuvat naisten aggressioista, jotka tähän blogiin olen postannut. myös kaupunginhallituksen salainen pöytäkirjaote on jatkumoa tälle sanailulle.

IMG_1251 07-38-05IMG_0988

 

it's unfortunate but what men do_

 

secret diary - Versio 2

 

iknuorisotve

4 thoughts on “naapurin naisen sanainen arkku

 1. Hei! Kävin äsken kahvilla ja kaapistani löytyi vielä yksi eiliseltä jäänyt Runebergintorttu!

  Kuule, minähän lupasin siinä pitkässä viestissäni olla spekuloimatta enää kovin paljon noita piirroksiasi, mutta… jos sallit, niin sanoisin jotain äidistäsi, kun olen itsekin äiti.
  Voin kuvitella sen, ettei äidilläsikään ollut helppoa olla tuon ilkeän anopin valvovien silmien alla noin rumasti haukuttuna ja kuulla rääväsuisen anoppinsa törkeää puhetta teille lapsilleenkin.
  Siihen aikaan perheenäideillä oli kädet täynnä käytännön töitä aamusta iltaan, joten ei siinä päivisin varmaan ehtinyt paljon ajattelemaan, mutta uskoisin hänen öiseen aikaan miettineen sitäkin, että miten se kotinne ilmapiiri vaikuttaa teihin lapsiin. Et voi täysin tietääkään, kuinka hyviä me äidit
  ollaan aavistelemaan varsinkin lapsiamme koskevia asioita. Minäkin “tiesin” jo vuorokautta aikaisemmin, jos tyttäreni oli sairastumassa vaikka tavalliseen flunssaan.

  Vielä vähän kysyisin… Millainen oli toinen mummosi, siis äitisi äiti? Saitko tutustua häneen ja olla joskus siellä mummolassa?

  -Lulu-

  Like

 2. Sorry, tuo ylläoleva kommenttini meni nyt väärään artikkeliosioon… tämmöistä töppäilyä se mulla on 😦

  Like

 3. Hyvää sunnuntai-iltaa, Survister! 🙂 Kiitos viestistäsi! Pääsin vasta äsken läppärini ääreen, kun olen ollut koko päivän shoppailemassa… No yksi S-koon pusero (vaatii “hieman” laihduttamista) ja legginssit “tarttui” mukaan kaupasta. Ruokaa ostettiin lähes koko viikoksi, kun asutaan kuitenkin aika kaukana tuosta lähikaupungista. Se ei siis ole Ylivieska, vaan… no kyllä sinä ehkä arvaatkin ;).
  Kirjoitan illan mittaan tänne vielä noihin muihinkin aiheisiin lisää.

  Mukavaa pyhäillan jatkoa sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

Comments are closed.