10 thoughts on “lujasti kohtelias

 1. Hei Survister! 🙂 Tällaisenkin jutun löysin (meistä naisista), kun googlasin asioita kohteliaisuudesta:
  – Naiset ovat monimutkaisia olentoja, ja miesten on turha kuvitella etteivätkö he voisi sanoa vääriäkin kohteliaisuuksia. Naiset tuntuvat arvostavan kohteliaisuuksia, jotka ylistävät heidän kauneuttaan ja kauniita piirteitä, kuten hampaita, huulia, hiuksia ja sääriä. Naiset haluavat myös näyttää kaikkien silmissä laihoilta, joten utelut pudonneesta painosta ovat varma keino kerätä pisteitä. Kohteliaisuuksien kanssa on oltava kuitenkin varovainen, tutkimuksen toteuttaneen yrityksen puhemies selvittää.- No juu, kukapa sitä nyt ilahtuisi, jos joku sanoo, että “ootpa taas lihonut” :D. Näin vanhempana naisena sitä arvostaa kylläkin enemmän henkiseen puoleen kohdistuvia huomionosoituksia… tai kiitosta vaikkapa hyvin onnistuneesta ruuanlaitosta yms.

  Kiitos sinulle tuosta koskettavasta videolinkistä, ja sen alla olevasta artikkelistakin, jossa kerrotaan kovien lapsuudenaikaisten kokemusten vaikutuksista ihmisen koko elämään.
  Olen itse sitä mieltä, että näissäkään asioissa ei pidä ruveta minkäänlaisiin vertailuihin eri ihmisten välillä.

  -Lulu Marlene-

  Like

  1. Tää sadatus tuli päälleni sanamuodoin katso ny hyvä mies ett ensin terroristiksi nimitellään ja sitten oot sitä mieltä että naisille pitää olla kohtelias. Siitä keskustelu virisi kymmenen vuoden taakse kun minulla synty erimielisyyksiä yhden naisen kanssa ja tämän naisen silloinen miesystävä totesi ett minä en osaa käsitellä naisia. no en tosiaan osaa. niinku ny ois pitänyt kotipalveluohjaajaltakin anteeks pyytää ett hänen työhuoneensa oven avasin. taikka… niin tuota.. mitä se naisen logiikka on?

   Like

   1. Hei! Mitähän minä nyt sanoisin tuosta “naisen logiikasta”, kun en mene eteenpäin edes samalla logiikalla kuin useimmat oman sukunikin naiset ja siksipä olen ollutkin heille aina sellainen “kummajainen”. Mun pitäisi vissiin alkaa olemaan tekemisissä enemmän isäni isän puolen sukulaisten kanssa, kun olen kuulemma niin heijän näköisensä ja luontoisensakin (siis vähän “outo” :D). -Lulu-

    Like

 2. Hyvää perjantaita, Survister! 🙂 Tänäänkin siellä Ilta-Sanomissa oli mielenkiintoinen HS-artikkeli, joka “kolahti” meikäläiseen ja josta asiasta kärsivät myös molemmat veljeni, mutta pikkusiskoni ei…

  Viivyttelyä, viilausta ja virheiden pelkoa: perfektionismi voi pilata elämän – testaa oletko perfektionisti – minä sain tulokseksi seuraavaa:

  Sait pisteitä 6/7
  Sinussa on haitallisen perfektionistin piirteitä, ja niitä kannattaa pohtia. Haitallisen perfektionismin tunnistaa siitä, että itsetunto on kokonaan sidottu suorituksiin.

  Mukavaa päivänjatkoa sinulle toivotellen -Lulu-

  Like

 3. Hei! No sinä et testin mukaan ole perfektionisti? Minulla oli kuuteen kysymykseen aivan selvä vastaus, vain yhden kohdalla olin epävarma.

  Like

 4. Hei! 🙂 Niinpä niin, mutta eikö sitä sanota, että “vanha kissa” ei opi uusille tavoille… toivoisin itsekin olevani edes vähän nopeampi ja suurpiirteisempi. -Lulu-

  Like

 5. No kuule, kun tuo mun ukkoni on ollut aina sellainen, etten ole missään vaiheessa saanut sitä “tossun alle” – enkä ole (oikeastaan?) koskaan yrittänytkään saada, niinku nykyajan nuoret vaimot…

  Like

Comments are closed.