Blog Spot in Pics

 Luotu 12.02.2016

Created Feb 12, 2016

This slideshow requires JavaScript.

cropped-blogggtr.png

Stick to the Front Page 10.12.2018

21 thoughts on “Blog Spot in Pics

 1. HyvÀÀ keskiviikkoa, Survister! 🙂 Kuuntelin youtubesta tuon kirjailija Mike Lew’n haastattelua, mutta enhĂ€n minĂ€ aika kielitaidottomana ymmĂ€rtĂ€nyt puoliakaan, no sen ainakin, ettĂ€ “Don’t give up”.
  Onkohan tuota kirjaa suomennettu? En tiedÀ omassa lÀhipiirissÀni ketÀÀn miestÀ enkÀ naistakaan, joita olisi noin hyvÀksikÀytetty lapsina, mutta yhtÀ enoani haluaisin joskus haastatella, koska hÀn on usein sanonut, ettÀ hÀnen mummonsa (isÀnÀiti sekin) oli kehoittanut pojanpoikiaan pysymÀÀn sinkkuina koko elÀmÀnsÀ, ja kolme neljÀstÀ enostani pysyikin (kaksi vanhinta on jo poissa).
  Kaikki sen kahdeksanlapsisen perheen vanhemmat lapset (myös Àitini) muistavat sen, ettÀ mummo ja heidÀn ÀitinsÀ riitelivÀt usein ja se tuntui heistÀ tosi pahalta silloin.
  Toinen “haastateltavani” voisi olla yksi kummipoikani, joka varttui niinikÀÀn perheessĂ€, jossa olivat koko ajan lĂ€snĂ€ hĂ€nen vanhempiensa ja sisaruksiensa lisĂ€ksi myös isĂ€n vanhemmat… ja sillĂ€ pojalla -joka on nyt jo n. nelikymppinen mies- on ollut paljon ongelmia, mm. anoreksia kouluaikoina ja muitakin ongelmia myös ihmissuhteissa. Seurustelut monien naisten kanssa ovat hĂ€nellĂ€ epĂ€onnistuneet ja luulen, ettei hĂ€nellĂ€ ole tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ ketÀÀn tyttöystĂ€vÀÀ…
  Ajattelisin niin, ettei se “perhekuvio” ole tosiaankaan mikÀÀn ihanne milloinkaan, ettĂ€ monet sukupolvet asuvat saman katon alla, vaikka mummot ja papat eivĂ€t syyllistyisikÀÀn suoranaisesti vahingoittamaan lastenlapsiaan.

  SitÀ minÀ vielÀkin ihmettelen, ettÀ miksi se naislÀÀkÀri takavarikoi tuon kirjan sinulta silloin. Olettiko hÀn sitÀ, ettÀ siinÀ kirjassa olevat asiat olisivat jotenkin ristiriidassa hÀnen omien hoitomuotojensa kanssa? Antoiko hÀn mitÀÀn selitystÀ toiminnalleen?

  Sinua ei ole nĂ€kynyt tÀÀllĂ€ moneen pĂ€ivÀÀn, joten toivottavasti se massamme “riehuva” paha flunssa ei ole nyt iskenyt sinuunkin… ja mahatauditkin ne ovat jokakevĂ€inen riesa – “kiitos” niille himomatkustajille, jotka noin 10 vuotta sitten sen noroviruksen tĂ€nne toivat niinku “tuliaisina”.

  HyvÀÀ vointia ja mukavaa pĂ€ivĂ€njatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

  Like

  1. HyvÀÀ maanantaita, Survister! 🙂 Miten sinun viikkosi on pyörĂ€htĂ€nyt kĂ€yntiin? Mun viikkoni alkoi ostosreissulla lĂ€hikaupunkiin, josta ostin ruuat melkein koko viikoksi ja neljĂ€ onnittelukorttia, joista yksi on tyttĂ€relleni, joka juhlii synttĂ€reitÀÀn naistenpĂ€ivĂ€nĂ€. Se oli hyvĂ€ pĂ€ivĂ€ syntyĂ€, vaikkei tyttĂ€reni olekaan mikÀÀn “naisasianainen” luonteeltaan. Kuten ei Ă€itinsĂ€kÀÀn ;).

   Huomasin, ettĂ€ olet “piipahtanut” muutamina pĂ€ivinĂ€ torikahvilan vieraskirjaosiolla ja ettĂ€ voisit pyydettĂ€essĂ€ -siis T & T taholta- tulla vielĂ€ takaisin sinne… ja kyllĂ€ sinua siellĂ€ kaivataan! Ainakin se erĂ€s entinen iltislĂ€inen vastailee (L…?) sinulle vieraskirjassa, joten miksi hĂ€n ei tule tĂ€nne jutteleen meidĂ€n kanssamme. Eikö hĂ€n tiedĂ€ tĂ€stĂ€ blogistasi?
   Jos se bannisi puretaan ja menet torikahvilaan, niin ehkĂ€pĂ€ Lulu Marlenekin tulee… kun ainakin pari kolme nikkiĂ€ on ilmaissut kaipaavansa minuakin sinne. Se yksi nuorempi sinkku “maalaisserkkuni” siellĂ€ höpöttelee ummet ja lammet, joten mun pitĂ€isi varmaan saada hĂ€net “ruotuun” ;).

   HyvÀÀ illanjatkoa ja koko alkanutta viikkoakin sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

   Like

   1. Hei Lulu, kyll mĂ€ nĂ€in karkauspĂ€ivĂ€nĂ€ vastaan sulle ett mĂ€ oon karannut torikahvilasta lopullisesti, vaikkas joku tai jotkut minua sinne kaipailevatkin, sivulliset ei ihan kaikkea oo huomanneet mitĂ€ mĂ€ ite oon huomannut, viimeks eilen illall ku helleh avasi tÀÀn ketjun: http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=15&t=3531 Mihin “Persulahkoon” kuulut? Ă„Ă€nestys ja helleh klikkas siell ketjua avatessaan omaksi lahkokseen halla-aholaisuuden, sitt tuli teppo ja taneli samaa vaihtoehtoa klikkaamaan ni noist valinnoist mĂ€ osaan funtsailla sen ett kuka ne suomi24:n vaginamonologiketjut avasi, sitĂ€ mĂ€ niinku koko talven funtsinut, nĂ€in vastaan tĂ€ss sille vieraalle joka kyseli siin viimeisess vieraskirjan kommentissaan ett mites mun talvi. ett niinku sillee ett tÀÀ helleh, onko hĂ€n ny sitt mies taikka nainen ni hĂ€n diggaa kummiski nuivia persuja.. ja ku sitt viel perustynkkyset vĂ€ittĂ€vĂ€t kampanjassaan ett on vain kaks sukupuolta. en mĂ€ voi aatellakaan ett mĂ€ sotkisin itteni johonkin halla-aholaisten pyörittĂ€mÀÀn sivustoon, no way, mutt voin mĂ€ sen tuotoksia lueskella ja niit sitt kommentoida vieraskirjassa. siihen asti ku se vieraskirja siell roikkuu, sieltĂ€hĂ€n jo kaks vieraskirjaa on poistettu. siin ensimmĂ€isessĂ€ srvstr intoutui liikaa ja toisessa survister 😉

    TÀÀ tuli ihan puskista mulle tÀÀ ett kaikki ne iltis-vuodet kulminoitui tĂ€llaiseen persuhulinaan torikahvilassa, mitĂ€ se ny sitt olikin kun omall tyylillĂ€ni jatkoin torikahvilass ja se ei kaikkien pirtaan kĂ€ynyt. mutt se avasi samalla silmĂ€ni nĂ€kemÀÀn miltĂ€ poliittiselta kantilta myöskin viesteilyĂ€ni oli iltalehdess seurattu. enkĂ€ mĂ€ tosta sinun L:stĂ€kÀÀn niiin varma oo ett hĂ€n just hĂ€n on ketĂ€ aattelet. Voi hĂ€n olla vaikka huuhuukin 😉 Ja tÀÀ torikahvilakin tÀÀn postauksen kommentointiaiheena on liian kaukaa haettua. ett siin mieless torikahvila ja siellĂ€ ilmennyt vihamielisyys kirjoitteluani kohtaan sotki tĂ€ysin sen jatkumon joka mulla ilfoorumi-blogspotiss oli menoss. sitĂ€ kuprua ny yritĂ€n tĂ€ss jotenkin paikata ett miten enÀÀ jatkan tĂ€ssĂ€ blogissakaan. KĂ€vin toss lukemass niit kahta ketjua, ne olis aika helppo tĂ€hĂ€n blogiinkin linkata mutt osaan viel tĂ€ss vaiheess toppuutella itteeni. Nyt sitte jÀÀn taas oottaan miltĂ€ keskustelusivustolta referreroidaan tĂ€tĂ€ kommenttiani.

    Like

  2. hei Lulu, kuten huomaat en ole jaksanut enÀÀ vastata kommenttiisi joka on tÀÀll jo viikon ollut.. enpÀ toisaalta muuallekaan pÀin enÀÀ ihmeemmin kommentoi,

   Like

   1. Hei Survister! No kyllĂ€ minĂ€ nyt ymmĂ€rrĂ€n sen, ettĂ€ miksi sinĂ€ et halua mennĂ€ uudelleen sinne torikahvilaan, jos se on kerran noin “pahasti miehitetty” persuilla… ja heidĂ€n “siipiveikoillaan”.
    Mulle on kaikenlainen politiikka siis tĂ€ysin vierasta enkĂ€ olisi voinut kuvitellakaan, ettĂ€ se on myös noin likaista “peliĂ€”.

    MinĂ€kin toivon, ettei se sinulle vastaileva “vieras” olisikaan se meidĂ€n yhteinen iltistuttumme L (H-M?), mutta kuten sinĂ€ sanoit kerran, niin eihĂ€n tÀÀllĂ€ netissĂ€ voi luottaa keneenkÀÀn… ja tĂ€mĂ€ mainitsemani naisystĂ€vĂ€mmehĂ€n kertoi viime kevÀÀnĂ€ ÀÀnestĂ€neensĂ€ niinikÀÀn persuja, ihailevansa Sebu TynkkystĂ€ jne. Mutta muuten se L vaikutti niin mukavalta ja reilulta ihmiseltĂ€.
    Olipa se “vieras” kuka tahansa, niin hĂ€n tekee itsensĂ€ -joko tietoisesti tai sitten ei- jotenkin tyhmĂ€ksikin, kun hĂ€n on mukamas tietĂ€mĂ€tön sinulle annetusta ikibannista ja “on luulevinaan”, ettĂ€ sinĂ€ itse noin vain lĂ€hdit torikahvilasta ja siksi hĂ€n “kĂ€rttÀÀ” sinua sinne takaisin. Omituista kĂ€ytöstĂ€ siltĂ€ ihmiseltĂ€, sanon minĂ€! – Toivoisin hĂ€nen lukevan tĂ€mĂ€n ja vastaavan jossakin tĂ€hĂ€n kommenttiini ja minulle suoraan tietenkin :).

    Voisithan sinĂ€ ainakin muutamia parhaita viestittelyjĂ€ tuoda niistĂ€ il-ketjuistasi tĂ€nne, jos et jaksa ihan kaikkea tĂ€nne linkittÀÀ…

    -Lulu Marlene-

    Like

 2. no juu, minĂ€hĂ€n siell ilfoorumilla olin suuna pÀÀnĂ€ Soinin ja persujen kimpuss ja torikahvilass mĂ€ sitt sain maistaa omaa lÀÀkettĂ€ni hellehin taholta jota sitt yllĂ€pitokin alkoi peesata. tosta linkittĂ€mĂ€stĂ€ni ketjusta saakin hyvĂ€n kuvan missĂ€ on torikahvilan henkinen koti ja kaikki muut on sitten vastarannankiiskejĂ€ vaikka tuo hellehin avaaman ketjun tĂ€mĂ€nhetkinen ÀÀnestystuloskin antaa ymmĂ€rtÀÀ ettĂ€ kommentoijien enemmistö on niitĂ€ tepon perÀÀnkuuliuttamia vastarannankiiskejĂ€(ei-persuja) 😀

  anyway, eilen hue hue irrotteli.. en mÀ tollaiseen tosiaan enÀÀ mukaan mene, ilfoorumill tottui siihen ett liian aggressiiviset ketjut yksinkertaisesti vaan katos foorumilta. nettiriippuvuudesta juteltiin aiemmin, kyll toi poliiitiinen meno torikahvilass sellaista ett siell on jengi.. miten sen sanois kauniisti työelÀmÀn ulkopuolell.. minÀkin ajauduin ilfoorumilla yhÀ syvemmÀlle siin mieless ett tÀÀlt ei enÀÀ nousta, ei edes naapurintÀdille pÀivÀÀ sanomaan.

  Lulu, kirjoitat toss ett tulis tÀnne sanomaan, en mÀ enÀÀ usko, tilastot kertoo ett ei tÀtÀ blogia seuraa kuin sinÀ, eikÀ tÀnne kukaan muu kommentoi kuin sinÀ, ett yksin/kaksinpuhelua tÀmÀ tulee vastedeskin olemaan.

  Like

  1. Hei Survister! 🙂 MinĂ€kin kĂ€vin lukaisemassa niitĂ€ torikahvilan viestejĂ€ ja siellĂ€ erĂ€s viestijĂ€ totesikin sen foorumin olevan persumyönteinen. Toinen “Tee” tosiaan perÀÀnkuulutti vastarannankiiskejĂ€, mutta kuka todella sellainen viitsii tai uskaltaa mennĂ€ sinne kommentoimaan vastavĂ€ittein. Kohta olisi kuitenkin “kalossin kuva” peffassa – noin niinkuin kuvaannollisesti sanottuna niille portseille sieltĂ€…

   Juu, se hue hue irrottelee varsin aggressiivisesti -iltikseltĂ€kin totuttuun tyyliinsĂ€- mutta banneja hĂ€nelle ei vaan anneta, ei edes pientĂ€ varoituksen sanaa yllĂ€pidon taholta… merkillistĂ€!
   Iltiksen foorumillahan hÀn sai banneja tÀmÀn tÀstÀ.

   Nettiriippuvuudesta. Olen itsekin aika sellainen, mutta koen sen silleen, ettĂ€ tĂ€mĂ€ on tĂ€ssĂ€ elĂ€mĂ€ntilanteessani ikÀÀnkuin “pelastusrengas”, kun saan pĂ€ivittĂ€in ikÀÀnkuin paeta todellisuutta tĂ€nne nettiin. Mielikuvitusrikkaana lapsena pakenin aikoinaan lapsuudessani pahaa mieltĂ€ erilaisiin unelmiin/mielikuvitusmaailmoihin ja monesti mua etsittiin milloin mistĂ€kin ladosta tai kotimme ullakolta, kun “unohduin” ajatuksiini vĂ€listĂ€ tuntikausiksi.

   KyllĂ€ minĂ€ luulen, ettĂ€ sekin, jota eilen kyselin, lukee tÀÀllĂ€, mutta hĂ€n ei jostain syystĂ€ uskalla ruveta vĂ€itteleen mun kanssani. EhkĂ€ minĂ€ annoin il-foorumin PA:na liiankin vahvatahtoisen kuvan itsestĂ€ni ja monet pelkÀÀvĂ€t jÀÀvĂ€nsĂ€ vĂ€ittelyssĂ€ toiseksi mun kanssani, ainakin toiset naiset… 😉
   Mutta sitĂ€ kannattaisi “kokeilla”, sillĂ€ mulla on kyllĂ€ kanttia myöntÀÀ sekin, jos olen vÀÀrĂ€ssĂ€.

   – Lulu Marlene –

   Like

 3. Hei Survister! 🙂 MinĂ€ tĂ€ssĂ€ ajattelen sellaisia aatoksia, ettĂ€ mitĂ€s jos mekin alkaisimme videobloggaajiksi youtubeen?! Sinullahan olisi nĂ€in kevÀÀllĂ€ paljon kuvattavaa materiaalia mm. erilaisista linnuista metsissĂ€, kun siellĂ€ kuljet…
  MinĂ€ taas voisin kuvata ja (ehkĂ€ suullisestikin) “raportoida” merenrannan elĂ€mÀÀ ja sensellaista luonnossa. Kotona voisin antaa esim. ruokavinkkejĂ€ ja jos oikein rohkaistuisin, niin voisin laulaa luikauttaa jonkun laulunpĂ€tkĂ€nkin ;). MietippĂ€ sinĂ€kin, kun ihmisiĂ€ kiinnostaa elĂ€vĂ€ kuvamateriaali…

  TĂ€llaisia tÀÀllĂ€ ehdottelee “idealistinen” ystĂ€vĂ€si Lulu

  Like

 4. HyvÀÀ perjantaita, Survister! 🙂 Sinua ei ole nĂ€kynyt tÀÀllĂ€ muutamaan pĂ€ivÀÀn, mutta haittaako sinua, jos minĂ€ kĂ€yn jotain “skriivaamassa” tĂ€nne? Niinku “emĂ€nnöimĂ€ssĂ€”… 😉
  TÀÀllÀpÀin on ollut koko viikon aurinkoiset sÀÀt, mutta tÀnÀÀn on taivas pilvessÀ ja lunta varmaan alkaa kohta sateleen. KevÀttÀ kohti ollaan menossa, mikÀ onkin ihanaa :).

  Sorry, jos minĂ€ kaikenlaista aina ehdottelen, mutta mulla tuli vaan mieleeni, ettĂ€ sinĂ€ voisit hyödyntÀÀ sitĂ€ hyvÀÀ lintujen tuntemustasi, olethan kertonut joskus il-foorumilla, ettĂ€ tunnet ÀÀnistĂ€ kaikki Suomen linnut. Ja se on hieno taito! 🙂
  MinÀ taas tykkÀÀn vaellella tuon rakkaan mereni rannoilla tekemÀssÀ lintu- ym. havaintoja sieltÀ ja ottaa videokameran mukaani niille retkille. Jos minÀ videobloggaajaksi alkaisin, niin varmaan Lulu Marlenena ja sinulle kertoisin siitÀ ensimmÀisenÀ.

  Mukavaa pĂ€ivĂ€njatkoa ja koko viikonloppuakin sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

  Like

  1. Hei, eipÀ tuo haittaa jos tÀnne skrivaat, minullla on ny sellainen
   all is said and done -fiilis, etten osaa mitÀÀn itte tÀnne rustata.

   Like

 5. Hei Survister! 🙂 No minĂ€pĂ€ sitten ikÀÀnkuin “tuuraan” tÀÀllĂ€ sinua, kun tulee asiaa… 🙂
  On mullakin ollut vĂ€hĂ€n sellainen koko viikko, ettĂ€ niinkuin olisin tÀÀllĂ€ live-elĂ€mĂ€ssĂ€ni sanonut ja tehnyt kaikkeni – sen enempÀÀ yksityiskohtiin puuttumatta. Kuitenkin mun on “koottava itseni” huomiseksi, ettĂ€ jaksaisin lĂ€hteĂ€ sukulaislasten synttĂ€rijuhlille. En oikein ilkeĂ€ nyt olla poiskaan sieltĂ€, kun olen osallistunut jokaisena vuotena. Lahjat annan tĂ€nĂ€ vuonna kirjekuoressa, rahana. Se kyllĂ€ lieneekin kaikkein mieluisinta 12- ja 13-vuotiaille pojille, kun saavat itse ostaa jotain itselleen.

  Mukavaa illanjatkoa sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 6. What i don’t realize is actually how you are not actually much more well-liked than you may be now. You’re very intelligent. You know thus significantly in terms of this matter, produced me personally consider it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t interested unless it is one thing to do with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times handle it up!

  Like

  1. Hi, the fact that stats tell me there’s one or two visitors per day on my blog tells that twitter and facebook and whatsapp dominate today plus people using net via mobile phones means blogging is fading. This blog ain’t nothing when you watch it via mobile phone. There was a suden invation of comments on sent oct nov, everyone asked how can I be reached plus do I have twitter of FB account, I don’t have either and will never be. So many commentators favored positively my blog layout, and twitter + FB, they have just one option for layout. So this is the way I’ll walk forwrds.
   Have a happy New Year 2019 🎇

   Like

 7. What i don’t understood is in truth how you’re not really much more smartly-favored than you might be now. You’re very intelligent. You realize thus significantly in terms of this topic, made me in my opinion consider it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t interested unless it’s something to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs great. All the time handle it up!

  Like

 8. What i do not realize is actually how you’re not actually much more well-preferred than you might be right now. You are very intelligent. You understand thus significantly when it comes to this topic, produced me for my part believe it from so many varied angles. Its like women and men aren’t interested unless it’s one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always handle it up!

  Like

  1. Hi, you aren’t the only asking contact details.
   I’ve been now struggling with this issue on net in Finland ten years, mainly in one forum which was deleted in 2015, I also had a blogspot site, I was fiercely resisted over my opinions and topic of women’s sexual aggressions. All the time remained incognito, although it isn’t a secret what my email address is conserving this topic, there’s been silence for years in matter of contacts, I have neighbors and fellow citizens siblings which has prevented me to publicize my identity. Maybe I live in a bubble trying to protect myself of the truth so many people know my I’d, I just found out looking for my stuff in shelf boxes, there’s a notification over ten years ago when local newspaper editor in chief says to me ‘ what does it benefit you to talk publicly over matter like this?. That’s the way a man tried to take control of my feelings. and Keep them secret. Toxic masculinity, I use Gillette razor you know what I mean.
   So I’m so accustomed of not to be in contact with those who have wished my email address for closer contact. I’m sorry for that after realizing how positive feedback my blog has reached over the last six months.
   Have a nice day💚

   Like

 9. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site?

  The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
  your broadcast provided bright clear idea

  Like

 10. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!)
  Fantastic job. I really loved what you had to say, and more
  than that, how you presented it. Too cool!

  Like

Comments are closed.