Blog Spot in Pics

 Luotu 12.02.2016

Created Feb 12, 2016

This slideshow requires JavaScript.

cropped-blogggtr.png


21 thoughts on “Blog Spot in Pics

  1. Hyvää keskiviikkoa, Survister! 🙂 Kuuntelin youtubesta tuon kirjailija Mike Lew’n haastattelua, mutta enhän minä aika kielitaidottomana ymmärtänyt puoliakaan, no sen ainakin, että “Don’t give up”.
    Onkohan tuota kirjaa suomennettu? En tiedä omassa lähipiirissäni ketään miestä enkä naistakaan, joita olisi noin hyväksikäytetty lapsina, mutta yhtä enoani haluaisin joskus haastatella, koska hän on usein sanonut, että hänen mummonsa (isänäiti sekin) oli kehoittanut pojanpoikiaan pysymään sinkkuina koko elämänsä, ja kolme neljästä enostani pysyikin (kaksi vanhinta on jo poissa).
    Kaikki sen kahdeksanlapsisen perheen vanhemmat lapset (myös äitini) muistavat sen, että mummo ja heidän äitinsä riitelivät usein ja se tuntui heistä tosi pahalta silloin.
    Toinen “haastateltavani” voisi olla yksi kummipoikani, joka varttui niinikään perheessä, jossa olivat koko ajan läsnä hänen vanhempiensa ja sisaruksiensa lisäksi myös isän vanhemmat… ja sillä pojalla -joka on nyt jo n. nelikymppinen mies- on ollut paljon ongelmia, mm. anoreksia kouluaikoina ja muitakin ongelmia myös ihmissuhteissa. Seurustelut monien naisten kanssa ovat hänellä epäonnistuneet ja luulen, ettei hänellä ole tällä hetkellä ketään tyttöystävää…
    Ajattelisin niin, ettei se “perhekuvio” ole tosiaankaan mikään ihanne milloinkaan, että monet sukupolvet asuvat saman katon alla, vaikka mummot ja papat eivät syyllistyisikään suoranaisesti vahingoittamaan lastenlapsiaan.

    Sitä minä vieläkin ihmettelen, että miksi se naislääkäri takavarikoi tuon kirjan sinulta silloin. Olettiko hän sitä, että siinä kirjassa olevat asiat olisivat jotenkin ristiriidassa hänen omien hoitomuotojensa kanssa? Antoiko hän mitään selitystä toiminnalleen?

    Sinua ei ole näkynyt täällä moneen päivään, joten toivottavasti se massamme “riehuva” paha flunssa ei ole nyt iskenyt sinuunkin… ja mahatauditkin ne ovat jokakeväinen riesa – “kiitos” niille himomatkustajille, jotka noin 10 vuotta sitten sen noroviruksen tänne toivat niinku “tuliaisina”.

    Hyvää vointia ja mukavaa päivänjatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

    Like

    1. Hyvää maanantaita, Survister! 🙂 Miten sinun viikkosi on pyörähtänyt käyntiin? Mun viikkoni alkoi ostosreissulla lähikaupunkiin, josta ostin ruuat melkein koko viikoksi ja neljä onnittelukorttia, joista yksi on tyttärelleni, joka juhlii synttäreitään naistenpäivänä. Se oli hyvä päivä syntyä, vaikkei tyttäreni olekaan mikään “naisasianainen” luonteeltaan. Kuten ei äitinsäkään ;).

      Huomasin, että olet “piipahtanut” muutamina päivinä torikahvilan vieraskirjaosiolla ja että voisit pyydettäessä -siis T & T taholta- tulla vielä takaisin sinne… ja kyllä sinua siellä kaivataan! Ainakin se eräs entinen iltisläinen vastailee (L…?) sinulle vieraskirjassa, joten miksi hän ei tule tänne jutteleen meidän kanssamme. Eikö hän tiedä tästä blogistasi?
      Jos se bannisi puretaan ja menet torikahvilaan, niin ehkäpä Lulu Marlenekin tulee… kun ainakin pari kolme nikkiä on ilmaissut kaipaavansa minuakin sinne. Se yksi nuorempi sinkku “maalaisserkkuni” siellä höpöttelee ummet ja lammet, joten mun pitäisi varmaan saada hänet “ruotuun” ;).

      Hyvää illanjatkoa ja koko alkanutta viikkoakin sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

      Like

      1. Hei Lulu, kyll mä näin karkauspäivänä vastaan sulle ett mä oon karannut torikahvilasta lopullisesti, vaikkas joku tai jotkut minua sinne kaipailevatkin, sivulliset ei ihan kaikkea oo huomanneet mitä mä ite oon huomannut, viimeks eilen illall ku helleh avasi tään ketjun: http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=15&t=3531 Mihin “Persulahkoon” kuulut? Äänestys ja helleh klikkas siell ketjua avatessaan omaksi lahkokseen halla-aholaisuuden, sitt tuli teppo ja taneli samaa vaihtoehtoa klikkaamaan ni noist valinnoist mä osaan funtsailla sen ett kuka ne suomi24:n vaginamonologiketjut avasi, sitä mä niinku koko talven funtsinut, näin vastaan täss sille vieraalle joka kyseli siin viimeisess vieraskirjan kommentissaan ett mites mun talvi. ett niinku sillee ett tää helleh, onko hän ny sitt mies taikka nainen ni hän diggaa kummiski nuivia persuja.. ja ku sitt viel perustynkkyset väittävät kampanjassaan ett on vain kaks sukupuolta. en mä voi aatellakaan ett mä sotkisin itteni johonkin halla-aholaisten pyörittämään sivustoon, no way, mutt voin mä sen tuotoksia lueskella ja niit sitt kommentoida vieraskirjassa. siihen asti ku se vieraskirja siell roikkuu, sieltähän jo kaks vieraskirjaa on poistettu. siin ensimmäisessä srvstr intoutui liikaa ja toisessa survister 😉

        Tää tuli ihan puskista mulle tää ett kaikki ne iltis-vuodet kulminoitui tällaiseen persuhulinaan torikahvilassa, mitä se ny sitt olikin kun omall tyylilläni jatkoin torikahvilass ja se ei kaikkien pirtaan käynyt. mutt se avasi samalla silmäni näkemään miltä poliittiselta kantilta myöskin viesteilyäni oli iltalehdess seurattu. enkä mä tosta sinun L:stäkään niiin varma oo ett hän just hän on ketä aattelet. Voi hän olla vaikka huuhuukin 😉 Ja tää torikahvilakin tään postauksen kommentointiaiheena on liian kaukaa haettua. ett siin mieless torikahvila ja siellä ilmennyt vihamielisyys kirjoitteluani kohtaan sotki täysin sen jatkumon joka mulla ilfoorumi-blogspotiss oli menoss. sitä kuprua ny yritän täss jotenkin paikata ett miten enää jatkan tässä blogissakaan. Kävin toss lukemass niit kahta ketjua, ne olis aika helppo tähän blogiinkin linkata mutt osaan viel täss vaiheess toppuutella itteeni. Nyt sitte jään taas oottaan miltä keskustelusivustolta referreroidaan tätä kommenttiani.

        Like

    2. hei Lulu, kuten huomaat en ole jaksanut enää vastata kommenttiisi joka on tääll jo viikon ollut.. enpä toisaalta muuallekaan päin enää ihmeemmin kommentoi,

      Like

      1. Hei Survister! No kyllä minä nyt ymmärrän sen, että miksi sinä et halua mennä uudelleen sinne torikahvilaan, jos se on kerran noin “pahasti miehitetty” persuilla… ja heidän “siipiveikoillaan”.
        Mulle on kaikenlainen politiikka siis täysin vierasta enkä olisi voinut kuvitellakaan, että se on myös noin likaista “peliä”.

        Minäkin toivon, ettei se sinulle vastaileva “vieras” olisikaan se meidän yhteinen iltistuttumme L (H-M?), mutta kuten sinä sanoit kerran, niin eihän täällä netissä voi luottaa keneenkään… ja tämä mainitsemani naisystävämmehän kertoi viime keväänä äänestäneensä niinikään persuja, ihailevansa Sebu Tynkkystä jne. Mutta muuten se L vaikutti niin mukavalta ja reilulta ihmiseltä.
        Olipa se “vieras” kuka tahansa, niin hän tekee itsensä -joko tietoisesti tai sitten ei- jotenkin tyhmäksikin, kun hän on mukamas tietämätön sinulle annetusta ikibannista ja “on luulevinaan”, että sinä itse noin vain lähdit torikahvilasta ja siksi hän “kärttää” sinua sinne takaisin. Omituista käytöstä siltä ihmiseltä, sanon minä! – Toivoisin hänen lukevan tämän ja vastaavan jossakin tähän kommenttiini ja minulle suoraan tietenkin :).

        Voisithan sinä ainakin muutamia parhaita viestittelyjä tuoda niistä il-ketjuistasi tänne, jos et jaksa ihan kaikkea tänne linkittää…

        -Lulu Marlene-

        Like

  2. no juu, minähän siell ilfoorumilla olin suuna päänä Soinin ja persujen kimpuss ja torikahvilass mä sitt sain maistaa omaa lääkettäni hellehin taholta jota sitt ylläpitokin alkoi peesata. tosta linkittämästäni ketjusta saakin hyvän kuvan missä on torikahvilan henkinen koti ja kaikki muut on sitten vastarannankiiskejä vaikka tuo hellehin avaaman ketjun tämänhetkinen äänestystuloskin antaa ymmärtää että kommentoijien enemmistö on niitä tepon peräänkuuliuttamia vastarannankiiskejä(ei-persuja) 😀

    anyway, eilen hue hue irrotteli.. en mä tollaiseen tosiaan enää mukaan mene, ilfoorumill tottui siihen ett liian aggressiiviset ketjut yksinkertaisesti vaan katos foorumilta. nettiriippuvuudesta juteltiin aiemmin, kyll toi poliiitiinen meno torikahvilass sellaista ett siell on jengi.. miten sen sanois kauniisti työelämän ulkopuolell.. minäkin ajauduin ilfoorumilla yhä syvemmälle siin mieless ett täält ei enää nousta, ei edes naapurintädille päivää sanomaan.

    Lulu, kirjoitat toss ett tulis tänne sanomaan, en mä enää usko, tilastot kertoo ett ei tätä blogia seuraa kuin sinä, eikä tänne kukaan muu kommentoi kuin sinä, ett yksin/kaksinpuhelua tämä tulee vastedeskin olemaan.

    Like

    1. Hei Survister! 🙂 Minäkin kävin lukaisemassa niitä torikahvilan viestejä ja siellä eräs viestijä totesikin sen foorumin olevan persumyönteinen. Toinen “Tee” tosiaan peräänkuulutti vastarannankiiskejä, mutta kuka todella sellainen viitsii tai uskaltaa mennä sinne kommentoimaan vastaväittein. Kohta olisi kuitenkin “kalossin kuva” peffassa – noin niinkuin kuvaannollisesti sanottuna niille portseille sieltä…

      Juu, se hue hue irrottelee varsin aggressiivisesti -iltikseltäkin totuttuun tyyliinsä- mutta banneja hänelle ei vaan anneta, ei edes pientä varoituksen sanaa ylläpidon taholta… merkillistä!
      Iltiksen foorumillahan hän sai banneja tämän tästä.

      Nettiriippuvuudesta. Olen itsekin aika sellainen, mutta koen sen silleen, että tämä on tässä elämäntilanteessani ikäänkuin “pelastusrengas”, kun saan päivittäin ikäänkuin paeta todellisuutta tänne nettiin. Mielikuvitusrikkaana lapsena pakenin aikoinaan lapsuudessani pahaa mieltä erilaisiin unelmiin/mielikuvitusmaailmoihin ja monesti mua etsittiin milloin mistäkin ladosta tai kotimme ullakolta, kun “unohduin” ajatuksiini välistä tuntikausiksi.

      Kyllä minä luulen, että sekin, jota eilen kyselin, lukee täällä, mutta hän ei jostain syystä uskalla ruveta väitteleen mun kanssani. Ehkä minä annoin il-foorumin PA:na liiankin vahvatahtoisen kuvan itsestäni ja monet pelkäävät jäävänsä väittelyssä toiseksi mun kanssani, ainakin toiset naiset… 😉
      Mutta sitä kannattaisi “kokeilla”, sillä mulla on kyllä kanttia myöntää sekin, jos olen väärässä.

      – Lulu Marlene –

      Like

  3. Hei Survister! 🙂 Minä tässä ajattelen sellaisia aatoksia, että mitäs jos mekin alkaisimme videobloggaajiksi youtubeen?! Sinullahan olisi näin keväällä paljon kuvattavaa materiaalia mm. erilaisista linnuista metsissä, kun siellä kuljet…
    Minä taas voisin kuvata ja (ehkä suullisestikin) “raportoida” merenrannan elämää ja sensellaista luonnossa. Kotona voisin antaa esim. ruokavinkkejä ja jos oikein rohkaistuisin, niin voisin laulaa luikauttaa jonkun laulunpätkänkin ;). Mietippä sinäkin, kun ihmisiä kiinnostaa elävä kuvamateriaali…

    Tällaisia täällä ehdottelee “idealistinen” ystäväsi Lulu

    Like

  4. Hyvää perjantaita, Survister! 🙂 Sinua ei ole näkynyt täällä muutamaan päivään, mutta haittaako sinua, jos minä käyn jotain “skriivaamassa” tänne? Niinku “emännöimässä”… 😉
    Täälläpäin on ollut koko viikon aurinkoiset säät, mutta tänään on taivas pilvessä ja lunta varmaan alkaa kohta sateleen. Kevättä kohti ollaan menossa, mikä onkin ihanaa :).

    Sorry, jos minä kaikenlaista aina ehdottelen, mutta mulla tuli vaan mieleeni, että sinä voisit hyödyntää sitä hyvää lintujen tuntemustasi, olethan kertonut joskus il-foorumilla, että tunnet äänistä kaikki Suomen linnut. Ja se on hieno taito! 🙂
    Minä taas tykkään vaellella tuon rakkaan mereni rannoilla tekemässä lintu- ym. havaintoja sieltä ja ottaa videokameran mukaani niille retkille. Jos minä videobloggaajaksi alkaisin, niin varmaan Lulu Marlenena ja sinulle kertoisin siitä ensimmäisenä.

    Mukavaa päivänjatkoa ja koko viikonloppuakin sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

    Like

    1. Hei, eipä tuo haittaa jos tänne skrivaat, minullla on ny sellainen
      all is said and done -fiilis, etten osaa mitään itte tänne rustata.

      Like

  5. Hei Survister! 🙂 No minäpä sitten ikäänkuin “tuuraan” täällä sinua, kun tulee asiaa… 🙂
    On mullakin ollut vähän sellainen koko viikko, että niinkuin olisin täällä live-elämässäni sanonut ja tehnyt kaikkeni – sen enempää yksityiskohtiin puuttumatta. Kuitenkin mun on “koottava itseni” huomiseksi, että jaksaisin lähteä sukulaislasten synttärijuhlille. En oikein ilkeä nyt olla poiskaan sieltä, kun olen osallistunut jokaisena vuotena. Lahjat annan tänä vuonna kirjekuoressa, rahana. Se kyllä lieneekin kaikkein mieluisinta 12- ja 13-vuotiaille pojille, kun saavat itse ostaa jotain itselleen.

    Mukavaa illanjatkoa sinulle! 🙂 toivoo Lulu

    Like

  6. What i don’t realize is actually how you are not actually much more well-liked than you may be now. You’re very intelligent. You know thus significantly in terms of this matter, produced me personally consider it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t interested unless it is one thing to do with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times handle it up!

    Like

    1. Hi, the fact that stats tell me there’s one or two visitors per day on my blog tells that twitter and facebook and whatsapp dominate today plus people using net via mobile phones means blogging is fading. This blog ain’t nothing when you watch it via mobile phone. There was a suden invation of comments on sent oct nov, everyone asked how can I be reached plus do I have twitter of FB account, I don’t have either and will never be. So many commentators favored positively my blog layout, and twitter + FB, they have just one option for layout. So this is the way I’ll walk forwrds.
      Have a happy New Year 2019 🎇

      Like

  7. What i don’t understood is in truth how you’re not really much more smartly-favored than you might be now. You’re very intelligent. You realize thus significantly in terms of this topic, made me in my opinion consider it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t interested unless it’s something to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs great. All the time handle it up!

    Like

  8. What i do not realize is actually how you’re not actually much more well-preferred than you might be right now. You are very intelligent. You understand thus significantly when it comes to this topic, produced me for my part believe it from so many varied angles. Its like women and men aren’t interested unless it’s one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always handle it up!

    Like

    1. Hi, you aren’t the only asking contact details.
      I’ve been now struggling with this issue on net in Finland ten years, mainly in one forum which was deleted in 2015, I also had a blogspot site, I was fiercely resisted over my opinions and topic of women’s sexual aggressions. All the time remained incognito, although it isn’t a secret what my email address is conserving this topic, there’s been silence for years in matter of contacts, I have neighbors and fellow citizens siblings which has prevented me to publicize my identity. Maybe I live in a bubble trying to protect myself of the truth so many people know my I’d, I just found out looking for my stuff in shelf boxes, there’s a notification over ten years ago when local newspaper editor in chief says to me ‘ what does it benefit you to talk publicly over matter like this?. That’s the way a man tried to take control of my feelings. and Keep them secret. Toxic masculinity, I use Gillette razor you know what I mean.
      So I’m so accustomed of not to be in contact with those who have wished my email address for closer contact. I’m sorry for that after realizing how positive feedback my blog has reached over the last six months.
      Have a nice day💚

      Like

  9. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site?

    The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
    your broadcast provided bright clear idea

    Like

  10. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!)
    Fantastic job. I really loved what you had to say, and more
    than that, how you presented it. Too cool!

    Like

Comments are closed.