One thought on “seksuaalinen häirintä

 1. Hei Survister! Kävin Iltiksellä lukemassa tänään ja aika paljon miehet ovat kertoneetkin kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä. Se oli niinku yhteinen “nimittäjä” noissa kertomuksissa, että siihen häirintään syyllistyvät nimenomaan keski-ikäiset ja mitä ilmeisimmin jo pitkälle rupsahtaneet akat… säälittäviä tyrkkyjä, sanon minä.

  Samanlainen noin 45-50 -vuotias eronnut m-haukka häiritsi erästä lähipiiriini kuuluvaa miestä ja hänen työkavereitaan joskus takavuosina eräällä työpaikalla. Hän oli mm. puhunut varsin avomielisesti kaikki intiimivaivansa kaikille kahvitauoilla, riisunut reitensä paljaiksi ja “esitellyt” niissä olevia selluliittipahkuroita 😀 ja tarjoutunut leikkaamaan hiukset miespuolisilta työkavereiltaan. Hän oli myös ohimennen kosketellut ja taputellut muka “toverillisesti” työpaikan komeimpia miehiä, joihin tämä tuttunikin kuului. Kaiken huipuksi hän oli -muka leikillisesti- ehdottanut hänelle, että “lähdettäiskö mekin yhteiselle seksilomalle johonkin”. Sivumennen sanoen, tämä tuttu mies oli naimisissaoleva. Häntä oli tuo akka välillä huvittanut ja välillä ärsyttänytkin.
  Sen “pelin” oli lopulta lopettanut erään suorasukaisen miehen kommentti sille akalle, että “sinä P taidat olla puutteessa”. Se nainen oli punastunut ja vaiennut pitkäksi aikaa, kunnes työpaikalle oli tullut uusi nuori työnjohtaja… ja sama kielenkäyttö oli jatkunut. Nyt se muija on jo eläkkeellä, mutta jonkinlainen “hauska” muisto hänestä sinne työpaikalle jäi, sillä tässä taannoin joku oli siellä kysellyt, että mitähän sille rouvalle nyt kuuluu ja onkohan hänen p*****nsä hyvässä kunnossa :D.

  Se on hyvä asia, että tämäkin ongelma on nostettu esille, koska monet esiintyvät miespuoliset artistitkin ovat kertoneet samaa humalaisista naispuolisista faneistaan keikan jälkeen…

  -Lulu Marlene-

  Like

Comments are closed.