5 thoughts on “hyvhuomentori

 1. Hyvää maanantaita, Survister! 🙂 Lupasin kyllä olla sanomatta enää sanaakaan tuosta ylh…, mutta pakko mun on todeta hänestä vielä se, että miten hän ketään täällä netissä pystyisi “tuhoamaan” – kunhan vaan “isottelee” ja uhoaa siellä torikahvilassakin ja laittaa niinku sanojensa “vahvistamiseksi” lähes jokaiseen viestiinsä sen yhden ja saman videoklipin :D.
  Siis meidänhän ei tarvitse häntä mitenkään “pelätä”, ollaan me sellainen “parivaljakko” täällä netissä… eikös niin? 😉

  Aurinkoista ja mukavaa illanjatkoa ja koko viikkoakin sinulle! 🙂 toivottelee Lulu Marlene

  Like

  1. 😂 , hän* sanoi ett olen nyt amish ja vastasin nauraen ett voin olla toisenkin viikon. ajastettu tietsikkani alasajo on viime metreillään, ylhäisten xeniittien kanssa ei leikitä. IL:n persu/naistenväkivalta ketjuvuodatukseni rikosväline vaikenee. minusta tuntuu tänään ett tää macbook on louhittu murskauskuntoon. Ollaan yhteyksissä sitten kun olen uuden ipadin hankkinut.

   Torikahvilaan meno ILfoorumin jälkeen oli fiasko, nyt oon risteyksessä jossa hautaan survisterin ja jatkan omalla nimelläni uudessa blogissa, ilmoittelen sitt tääll mistä uusi blogini löytyy.. 😀

   Like

 2. Hyvää lauantaita, Survister ja kiitos viestistäsi! 🙂

  Kirjoitin eilen uusista ideoista ja nyt huomaan, että sinullahan onkin jo mielessäsi niitä… 🙂
  Kyllä se on vaan silleen, että niin sinä kuin minäkin vaan kuulutaan tänne nettimaailmaan – tavalla ja toisella 😉 eikä meitä täältä joku (omasta mielestään) ylhäisempi (hih!) pysty minnekkään häätämään! Helppohan mun on tietenkin täältä “pohjanmaalaisittain uhota”, kun hän ei varsinaisesti mun kimppuuni ole käynyt… mutta harmittaa se ihminen kuitenkin, sinun vuoksesi…
  Nyt se “xeniitti” otattelee siellä torilla taas erään iltisaikaisen nikin kanssa, jonka hän on tietenkin “pudottanut” alhaisoon :D.

  Mutta sinä olet rohkea, kun uskallat omalla nimelläsi aloittaa uuden blogin! 🙂 En tiedä, että uskaltaisinko vielä itse tehdä samaa temppua, vaikka mulla sitä pohjam. rohkeutta riittääkin “huudella” nimimerkin suojissa ;).
  Ilmoittelehan tosiaan sitten, kun perustat sen uuden blogin ja jos niin haluat, voin kommentoida siellä jonain muuna kuin “Lulu Marlenena”, jonka nettikansa yhdistää ilman muuta Survisteriin…

  Meijänkin pihalla on sulanut lumet lähes kokonaan ja kissatkin voivat olla nyt ulkona kauemmin. Vielä on kuitenkin liian märkää haravoinnille, mutta onhan tuolla ulkona muuten kiva oleskella, kun kevätaurinko paistaa ja jo lämmittääkin.

  Mukavaa päivänjatkoa sinulle toivotellen – Lulu –

  Like

  1. 11.20

   moi Lulu, ny mä oon tään macbookini kanss vaiheessa jossa se toimii vaan minuutin ja sitt jumittuu. liian myöhään aloin miettiä miks näin ja olisko tällaiselle tilttaukselle ollut jotain tehtävissä aiemmin jonkun viisaamman neuvojen avustuksella 😀

   11.30

   jatkuu..

   sammutit tietokoneen ongelman vuoksi..

   hyvää kesänodotusta sinulle Lulu, peipot jo laulelee metsissä ja puistoiss

   .
   .
   .

   a

   Like

 3. Hei Survister! 🙂 Ehkä sinun on tosiaan aika saada se uusi ipad, kun nykyinen macbookisi on noin alkanut “juntturoimaan”. Mulla kans on ongelmia tämän “acerini” kanssa ja usein joudun tämän buuttaamaan, ennenkuin tämä alkaa toimia normaalisti…

  Tein sellaisen huomion, että tänne sinun blogiisi on kertynyt jo melkein kolme ja puoli tuhatta lukukertaa, vaikka tämä on ollut täällä netissä vasta vähän yli kaksi kuukautta… Hienoa srvstr! 🙂

  Niinkuin tuossa aikaisemmassa viestissäni totesinkin, niin sinä kuulut tänne nettiin ja olet vakiinnuttanut paikkasi täällä suosittuna blogistina :).

  Kiitos samoin sinulle Survister hyvää kesänodotusta! 🙂 Terveisin Lulu

  Like

Comments are closed.