June

😀

 

..is the month celebrating

First Name Day

and Midsummer Night

38 thoughts on “June

 1. Hei! 🙂 Sinulla on siis ensimmĂ€isen nimesi nimipĂ€ivĂ€ nyt kesĂ€kuussa ja katsoin kalenterista, ettĂ€ tĂ€ssĂ€ kuukaudessa onkin 2/3 nimistĂ€ miesten nimipĂ€iviĂ€…

  Juhannus on tosiaan n. kolmen viikon pÀÀstĂ€ ja… tĂ€mĂ€n blogisi lukukertojen mÀÀrĂ€ taitaa ylittÀÀ tĂ€nÀÀn 5000 rajan :).

  – Lulu Marlene –

  Like

  1. juu niin, yks niist miehen etunimistĂ€ on Sylvester 😀

   no juu, neljÀss kuukaudess 5000 hitsiÀ, mun pitÀis kaivella tÀnne translate vimpain ni alkais hitsejÀ tulla maailmaltakin niin kuin siin blogspotiss, vaikkas hue hue hue paljasti ett hÀn sen hidemyass.comin takana..

   ..

   no juu, ei löydy translatea, tÀÀ on niin.. löyty se blogspotista.

   Like

 2. MinĂ€pĂ€ hieman “muokkaan” tuota aikaisempaa kommenttiani. First name on suomeksi siis tarkalleen etunimi :). Mun oikeaa etunimeĂ€ni “juhlitaan” sitten heinĂ€kuussa… se on yksi niistĂ€ 18:sta naisten nimestĂ€ ;). (Lulun nimpparit on joulukuussa, Marlenen elokuussa)

  Like

 3. Hei tĂ€nne kesĂ€kuun postaukseenkin! 🙂 Onhan jo neljĂ€s pĂ€ivĂ€ kesĂ€kuuta menossa.
  No joo, niinpĂ€ onkin mm. Sylvester, Sulevi ja Salomon tĂ€ssĂ€ kuussa, jotka viettÀÀ nimipĂ€iviĂ€ – sinun, Survisterin lisĂ€ksi ;).
  EiköhĂ€n se 6000 hitsiĂ€ tule tĂ€yteen tĂ€mĂ€n kuukauden loppuun mennessĂ€… nimipĂ€ivĂ€lahjaksi sinulle :).

  MinĂ€ kuuntelen aina nĂ€in lauantaisin sitĂ€ “entisten nuorten sĂ€vellahjaa” radiosta. SiellĂ€ tulee usein hienoja biisejĂ€, jotka tuo mieleeni nuoruusmuistoja – hyviĂ€ ja vĂ€listĂ€ huonojakin sellaisia.

  – Lulu Marlene –

  Like

  1. Hei helmiÀ sioille, mÀ hokasin ett on uus radiokanava syntynyt, novan raunioille?, Helmi, kuuluu koko suomessa, siell soitetaan esmes gloria gaynorin I Will Survivea.

   Like

 4. Hei Survister tÀÀltÀ (jÀlleen) harmaalta ja pilviseltÀ rannikolta!

  Vajaan viikon kuluttua siis juhlitaan juhannusta, mutta sÀÀt ei ole olleet viime pĂ€ivinĂ€ kovin hÀÀppöiset missÀÀn Suomen kolkassa…? No toivotaan parasta, ettĂ€ ilmat juhannukseksi “kirkastuisivat” ja lĂ€mpenisivĂ€t. Mieleni tekisi meren rannalle…

  MinĂ€ sinne toukokuun postaukseen linkitin yhtĂ€ jos toistakin hassua horoskooppia ja nyt löysin taas uutta “tietoa” meistĂ€ ja muistakin :). TĂ€llĂ€ kertaa tĂ€llaista:

  http://www.voice.fi/ilmiot/harka-on-kaunis-rapu-paras-suutelija-tunnistatko-itsesi-rehellisesta-horoskoopista-63155

  Aika totta (ainakin se toinen puoli) nĂ€yttÀÀ olevan minun kohdallani…
  Kalat – “VĂ€lillĂ€ liian naivi, ja satuttaakin itsensĂ€ helposti… Todella outo…” no juu 😀

  HyvÀÀ pyhĂ€pĂ€ivĂ€n jatkoa sinulle ja blogisi lukijoillekin! 🙂 toivoo Lulu

  Like

  1. heippa tÀnne kesÀkuuhun, voitaiskin jatkaa omilla teemoillamme, tuohon toukokuun postaukseen syntyikin kommenttia kun heinÀkuukin jo lÀhestyy, siihen viel lisÀÀn pientÀ sÀvyÀ. nyt tÀÀ tÀtijuttu on paisunut kuin pullataikina kun keskusteluun tuli mukaan muutkin talon asukkaat. tÀss on ny viikko mennyt ihan hiljaisuuden vallassa talossa kun tÀti lÀhti kesÀmökilleen ja kun tilanne ajautui pisteeseen jossa minun ei enÀÀ tartte murehtia yksin nyt kun tÀllainen tÀllainen valta-aseman vÀÀrinkÀyttö hallituksen jÀsenen taholta sai loppunsa. omalta osaltani alkunsa se sai siitÀ kun en enÀÀ suostunut tÀdin jeesjeespeesaajaksi ja aattelin omilla aivoillani millÀ tavoin taloyhtiötÀ hoidetaan ja siitÀhÀn tÀti kiehahti ja sitten kiehahdin minÀ, tÀdillÀ oli aikaa sopeutua siihen ettÀ ollaan tÀstedes vaan naapureita ja keskitytÀÀn talon asukkaitten elÀmiensetvimisestÀ vain talon seinien ja tilitaseen seuraamiseen vaan kun tÀti vielÀ viimeisenÀ pisarana tuli kÀnnissÀ mulle urputtaan etten ole hÀnen tyttÀrentytÀrtÀÀn tervehtinyt porraskÀytÀvÀssÀ, eilen hÀnen tytÀrtÀÀn tervehdin kun asioin yhdessÀ palvelualan yrityksessÀ. elikkÀs jos tÀÀ viel jatkuu tÀllainen alkoholinhuuruinen jankutus, seuraavaks alan jutella hÀnelle siitÀ miten lapsuudenkodissani mummo hiljeni vasta sitten kun kylÀpoliisi tuli kotikÀynnille eikÀ siihen aikaan poliiislaitoksilla ollut sosiaalipÀivystÀjÀÀ, tÀnÀÀn on ja syyttÀjÀkin hyvin helposti ohjaa riitelevÀt osapuolet sovittelutoimistoon. sitÀ tyttÀrentyttÀrentervehtimÀttÀjÀttÀmiskeskustelua kun siirryimme talon pihalta porraskÀytÀvÀÀn jatkamaan sanoin tÀdille lopuks etten pidÀ tÀllaisista porraskaÀytÀvÀkeskusteluista, tÀti vaan pokkana ehdotti ett tule sitten hÀnen luokseen ja minÀ tehnyt pÀÀtöksen ett tÀdin kotiin en enÀÀ ikinÀ astu.
   tÀÀ on taas sellaista vuodatusta josta tilille joudun mut so what?

   juu se juhannus jo ihan ovella, kaipa mÀ taas maalle rantasaunailemaan. vettÀ on tullut mutt se ny oo paljoo stressannu, syreenit on jo kukkineet jne.. huomenaa alkaa pÀivÀ lyhenemÀÀn.

   nÀin tÀnÀÀn.

   Like

 5. HyvÀÀ “kesĂ€pĂ€ivĂ€n seisauksen” iltaa, Survister! 🙂 Nytkö se valoisin alkukesĂ€ jo meni…

  TÀÀllĂ€pĂ€in ei voi sanoa, ettĂ€ olisi ollut kovin valoisia öitĂ€, kun taivas on ollut niin usein pilvessĂ€ nyt kesĂ€kuussakin. Eilen ja tĂ€nÀÀn ei ole onneksi satanut, joten mun aikani on mennyt aamusta iltaan pihatöissĂ€. No ehkĂ€ olen “hieman” suuruudenhullu tuon puutarhani kanssa, koska eilen ja tĂ€nÀÀnkin “oli pakko” ostaa taas lisÀÀ kukkia…( ja sitten sateella “juoksutan” niitĂ€ katoksien alle suojaan). MeillĂ€pĂ€in syreenit alkavat nyt vasta kukkimaan.

  KyllĂ€ se on varmaan helpotus koko teijĂ€n talolle, kun se naapurin tĂ€ti viihtyy kesĂ€isin siellĂ€ mökillÀÀn…? VuorotyöntekijĂ€tkin talossanne saavat nukkua aamupĂ€ivisin rauhassa, kun tĂ€ti ei ole portaikossa “kailottamassa” isolla(ko) ÀÀnellÀÀn ;).
  Parempi sinun on tosiaan olla menemĂ€ttĂ€ sinne tĂ€tösen huusholliin, vaikka hĂ€n kutsuisi sinua sinne kĂ€nnissĂ€ tai jopa selvinpĂ€inkin. EipĂ€ nuista epĂ€vakaista muijista aina tiedĂ€, ettĂ€ mitĂ€ (pahoja) niillĂ€ on mielessÀÀn… ja kyllĂ€ se hĂ€nen tyttĂ€rensĂ€kin tuntee Ă€itinsĂ€ erikoisen luonteen ja tavat, kun hĂ€n kaikesta huolimatta tervehti sinua ystĂ€vĂ€llisesti siellĂ€ palvelualan yrityksessĂ€.

  Kuule, jos sinĂ€ epĂ€ilet joutuvasi nĂ€istĂ€ vuodatuksistasi tilille, niin sitten varmaan joudun minĂ€kin, mutta sanon samoin “so what”! KyllĂ€ mulla olisi taas kerrottavana pöyristyttĂ€vĂ€, ellen sanoisi jĂ€rkyttĂ€vĂ€kin tositarina yhdestĂ€ kerrostalosta ja siitĂ€, mitĂ€ erĂ€s sairaalloisen mustasukkainen keski-ikĂ€inen akka oli tehnyt seinĂ€naapurilleen (siis toiselle naiselle)… mutta mietin vielĂ€ sitĂ€, ettĂ€ uskallanko kertoa sitĂ€ nĂ€in julkisesti. SitĂ€ en epĂ€ile, etteikö se “tarina” olisi totta. Poliisiasia siitĂ€kin olisi kyllĂ€ pitĂ€nyt tehdĂ€!

  Voin kuvitella, ettĂ€ se sinun juhannuksenviettopaikkasi rantasaunoineen jĂ€rven rannallako? on varmasti ihana ja viihtyisĂ€ :). En tiedĂ€ vielĂ€, ettĂ€ mitĂ€ itse teen juhannuksena. Kun mulla ei ole juuri ketÀÀn ystĂ€viĂ€, niin todennĂ€köisimmin olen vain kotona ainakin aaton. EhkĂ€ toinen veljistĂ€ni hakee minut lauantaina tai sunnuntaina heille kylĂ€ilemÀÀn. Kaikki riippuu paljon ilmoista. Sateella en viitsi lĂ€hteĂ€ minnekÀÀn; no onhan tĂ€mĂ€ netti ja TV kuitenkin mulle niinku “viihteenĂ€”.

  HyvÀÀ yötĂ€… tai huomenta sinulle! 🙂 toivottelee Lulu

  Like

  1. moi, summer solstice oli siis eilen, lÀmmin ilta piti mut ulkona yhteentoista asti, kyllhÀ mulla vielÀkin kylki kipee, mutt ei niille murtumille enÀÀ muuta hoitoo anneta kuin aikaa parantua.

   torikahvilan vieraskirjassa joku alkoi urputtaa blogini vierailulukemista, ei tuo luku ole mulle niin tÀrkee, nÀen kyll tilastoista montako kertaa ite oon tÀÀllÀ vieraillut, tÀrkeempÀÀ on ollu se ett onko tÀÀll kommentoitu asiasta vai asian vierestÀ.

   niin no pakkohan sen tÀdin tyttÀren oli minua tervehdittÀvÀ kun satuin hÀnen asiakkaakseen ;D siitÀ se vielÀ soppa syntyy kun ja jos nÀistÀ hankauksia joutuu jossain vaiheessa hÀnelnkin kanssaan setvimÀÀn, jos juttu ei etene tÀst eteenpÀin sivistyneesti.

   eilen uutisiss sellaista galluppia ettĂ€ joka neljĂ€s on joutunut naapurinsa kanssa hankauksiin. kyllĂ€ mua tosiaan kyrsii miten sitkee se tĂ€ti on ettei tajua sitĂ€ ett mĂ€ asetin oman hyvinvointini etusijalle suhteessa hĂ€neen.. niinku siitĂ€ sitt ittellein mitÀÀn hyvÀÀ oloa olis in saanut, sen osoittaa tÀÀn blogin kommenttini. enemmĂ€n mĂ€ pelkÀÀn sitĂ€ ett kilahdan jos hĂ€nen luokseen menisin naapurirakkaussopimusta pĂ€ivttĂ€mÀÀn, saattaisin “kilahtaa” ja siitĂ€hĂ€n se tĂ€ti sais ittellensĂ€ taas hyvĂ€n aseen minua vastaan.

   nĂ€in tĂ€nÀÀn, nyt juhannusviinaksien hakuun alkoon, kossupullo ja perskĂ€nnit aattona supisuomalaiseen tapaan 😀 ennen pullon avausta pitÀÀ sauna lĂ€mmittÀÀ ja veneen tappi tarkastaa.

   Like

 6. Moi moi, Survister! 🙂

  Aurinkoinen pĂ€ivĂ€ on ehtinyt iltaan ja ulkohommissa olen ollut taas koko pĂ€ivĂ€n. Piha alkaa olla jo “juhlakunnossa” juhannusta varten. TĂ€mĂ€n pĂ€ivĂ€n ohjelmaani kuului myös kĂ€ynti yhdellĂ€ hautausmaalla. KĂ€ytiin laittamassa appiukkoni haudalle kukkia, kun siellĂ€ ei ollut vielĂ€ muuta kuin pari monivuotista kukkaa. Istutin sitĂ€ mun “perussettiĂ€” eli ison punaisen hautabegonian keskelle ja puolikymmentĂ€ hopealehteĂ€ kaarevasti sen ympĂ€rille. JĂ€tin tilaa muillekin kukkientuojille, kun siihen mielestĂ€ni sopisi vielĂ€ jotain matalaa sinistĂ€ tai valkoista kukkaa, ehkĂ€ sineraariaa tai jotain sellaista…
  Ehdin tuntea appeni vain noin viisi vuotta, ennenkuin hĂ€n kuoli syöpÀÀn alle 70-vuotiaana. HĂ€n oli muuten ihan mukava mies ja tykkĂ€si minusta miniĂ€nĂ€, mutta hĂ€n oli (kuten poikansakin) liian perso viinalle ym. alkoholille… ja siihen vielĂ€ pÀÀlle jatkuva tupakointi ja nuuskankĂ€yttökin, joten se “elĂ€mĂ€ntyyli” varmaan lyhensi hĂ€nen elinvuosiaan.

  Joo, huomasin sinun vierailleen torikahvilassa ja senkin, miten se erĂ€s ikĂ€vĂ€ tyyppi pottuili sinulle. Mutta jos tai kun hĂ€n itse kĂ€y tÀÀllĂ€ lukemassa, niin hĂ€n huomaa, ettĂ€ me keskustellaan ja kommentoidaan ihan asiallisesti… tai no kyllĂ€hĂ€n me joskus höpsötellÀÀn tÀÀllĂ€ niistĂ€ horoskoopeista ;), minĂ€ varsinkin. Se toripalstan nikki lienee itse joko oinas tai skorpioni, piikittelyn mestari.

  Vai meinaat sinĂ€ kossua ja perskĂ€nnit ottaa juhannuksena… tekisipĂ€ mieleni varoittaa sinua, ettet menisi lainkaan veneeseen silloin aattona! Tekisi mieleni myös kysyĂ€ sitĂ€, ettĂ€ juotko niitĂ€ vĂ€keviĂ€ juhannuksena muuten vain iloon iloisessa seurassa vai otatko ne perskĂ€nnit siksikin, kun sinulla on ollut niin paljon harmia ja potutusta sen naapurinakan vuoksi…? Haluatko sinĂ€ niinku unohtaa hetkeksi sen koko muijan? SitĂ€ en kyllĂ€ ihmettelisi ollenkaan! Mutta muista, ettĂ€ sinĂ€ olit oikeassa siinĂ€ sauna-asiassa ja suurin osa talonne asukkaista on varmaan kanssasi samaa mieltĂ€, ettĂ€ tĂ€tösen kuuluu maksaa kulujaan…

  Olen yleensĂ€ itsekin ottanut juhannuksena kaljaa, siideriĂ€ tai viiniĂ€ (punkkua) toisten seurassa, mutta nyt, kun jÀÀn aattona kissojen kanssa kolmisin kotiin, niin en taida ottaa tĂ€nĂ€ vuonna mitÀÀn alkon tuotteita… tai no ehkĂ€ grillimakkaran “kyytipojaksi” parit “lapparit” (Lapin kulta) sitten sunnuntaina 2. juhannuspĂ€ivĂ€nĂ€.

  HyvÀÀ yötĂ€ ja vointiakin sinulle! 🙂 Terveisin Lulu Marlene

  Like

  1. moi, no emmÀÀ tosissaan sitÀ kossupulloa, se vaan tuli mieleen ku perussuomalaisen perinteinen juhannus sellainen ett veneessÀ kÀnnissÀ sepalus auki juhannuksena. pakkasin kuus tölkkii olutta vaan mukaan ja Àsken lÀhti alkost mukaan hanapakkaus valkkaria, vÀhÀn niinku palkkioks siitÀ ettei naapurintÀtiÀ ole nÀkynyt ja itte olen ottanut nyt haltuun tÀÀn naapuritilanteen joka rassannut jo pitemmÀn aikaa.

   ilmestyn tÀnne sitt ens viikoll joten juhannusta sinne sinulle, Lulu, aurinkoo ja vettÀ sinnepÀin ennustettu ja sata salamaa iskee tulta nÀhtÀvÀstikin..

   Like

 7. HeipĂ€ hei Survister! 🙂 Kiitos sinulle juhannuksen toivotuksestasi!

  No niinhĂ€n se Irwin Goodman aikoinaan lauloikin suomalaisten juhannuksenvietosta, ettĂ€ “Koskista lĂ€rviin ja tuhansiin jĂ€rviin…” jne. :D. MinĂ€ jo ajattelinkin, ettĂ€ ethĂ€n sinĂ€ ole pruukannut “vetÀÀ” koskaan niitĂ€ perskĂ€nnejĂ€, mutta olisihan sekin toki ollut ymmĂ€rrettĂ€vÀÀ tĂ€ssĂ€ tilanteessa, kun olet joutunut, sanoisiko, ikÀÀnkuin “törmĂ€yskurssille” sen itsepĂ€isen naapurintĂ€din kanssa… Mutta se on hyvĂ€, ettĂ€ olet ottanut haltuun sen tilanteen siellĂ€ talossanne. Ainahan voi toivoa sellaista “ihmettĂ€”, ettĂ€ se tĂ€tikin siellĂ€ kesĂ€mökillÀÀn miettisi asioita ja myöntĂ€isi olleensa vÀÀrĂ€ssĂ€ sen saunomisensa kanssa.

  TÀÀllĂ€ on tosiaan nyt taas taivas pilvessĂ€ ja aika (perinteisesti) sateinen “mittumaari” lienee tulossa. Huomenna aattona nĂ€yttĂ€isi olevan aurinkoisempaa.

  Oikein Ihanaa ja Tunnelmallista Juhannusta Sinulle ja kaikille blogisi lukijoillekin! 🙂

  toivottelee “juhannustyttö” Lulu Pohojammaalta

  Like

  1. heippa Lulu, juhannuksen sÀÀ oli mitÀ mainioin, sauna mitÀ mainioin ja seurakin, aattoiltana meni vain kaks tölkkiÀ olutta kun oli se valkkarilekkeri..

   minĂ€ taas reporankkana, edellisviikon kipu kylkiluussa katosi mutt ny on juhannusaatosta alkaen noidannuoli vaivannut, eilen illalla aattelin soittaa ambulanssin ku nukkumisesta tullut mitÀÀn ja ny aattelin mennĂ€ akuuttiin mutt sitt luin tÀÀll netiss noidannuolesta, sen oireista ja hoidosta, niin ettĂ€ kait mĂ€ vaan jatkan omahoitoo voltarenilla viel viikonlopun yli, kun ittellĂ€in on noidannuoleeni jĂ€rkevĂ€ selitys ett mistĂ€ se juhannusaattona tuli(ennen kuin avasin sen valkkarilekkerin). Noita siis nuoletti nyt minua kun naisia rankaisen rankimman kautta tÀÀll blogissain 😩 😀

   Like

 8. Hei Survister tÀÀltÀ ukonilman keskeltÀ! Nettiyhteyteni toimii nyt reitittimen kautta.

  Onpa mukava tietÀÀ, ettĂ€ sinulla oli hyvĂ€n sÀÀn, saunan ja seurankin puolesta mainio ja viihtyisĂ€ juhannus! 🙂
  Minulla ei ollut, mutta itsepĂ€hĂ€n olen elĂ€nyt niin “huonosti”, ettĂ€ kaikki (nais)ystĂ€vĂ€t ovat elĂ€mĂ€stĂ€ni hĂ€ipyneet. Ukkoni oli vĂ€lillĂ€ vuorotöissĂ€ ja muutenkin “omissa oloissaan” koko juhannuksen ajan. Voihan siinĂ€ olla lapsuuskotinikin vaikutusta, koska toinen veljeni on samalla tavalla erakoitunut ja yksinĂ€inen kuin minĂ€kin. Me ei vissiin osata olla kenellekÀÀn kiinnostavaa seuraa… ja minĂ€ taisin siellĂ€ ilfoorumillakin vain Ă€rsyttÀÀ niitĂ€ muutamia naisia, joitten kanssa sen PA-vuoteni viesteilin.

  Mullakin oli luultavasti se noidannuoli selÀssÀni silloin toukokuun alussa sen jÀlkeen, kun haravoin pihalla kovassa tuulessa liian rivakasti. YhtenÀ iltana selkÀni sitten kipeytyi niin pahasti, etten pystynyt moneen yöhön nukkumaankaan, kun ei kÀrsinyt kunnolla kylkeÀ kÀÀntÀÀ. Muistan, ettÀ jouduin nousemaan ensin polvilleni ja siitÀ sitten hyvin varovasti laskeutumaan toiselle kyljelle. KyllÀ sitÀ selÀn kipua ja jÀykkyyttÀ kesti useamman vuorokauden ajan. Pahimman kivun mentyÀ rupesin tekemÀÀn varovaisia jumppaliikkeitÀ. TÀÀltÀ netistÀkin löytyy aika hyviÀ ohjeita siihen.

  Mutta ethĂ€n sinĂ€ ole “rankaissut” tÀÀllĂ€ blogissasi muita naisia kuin sitĂ€ naapurin tĂ€tiĂ€ ja itsehĂ€n tĂ€ti itsensĂ€ vaikeuksiin saattoi yrittĂ€essÀÀn “sÀÀstÀÀ” niissĂ€ saunamaksuissa ja kĂ€yttĂ€essÀÀn hyvĂ€kseen siinĂ€ asiassa talonne muita naisia… Se on muuten aika tyypillistĂ€ alkoholistien kĂ€ytöksessĂ€, ettĂ€ he yrittĂ€vĂ€t kaikin tavoin sÀÀstÀÀ muissa menoissa, jotta siihen viinaan, kaljaan yms. jĂ€isi varmasti tarpeeksi rahaa.

  Salamointi ja jyrinĂ€ lakkasi nyt, mutta sade jĂ€i pÀÀlle. Aika masentavalta se tuntuu, ettĂ€ taas on menossa sadekesĂ€… no sillĂ€ “erotuksella” viime kesÀÀn, ettĂ€ nyt on lĂ€mmin sadekesĂ€, viime vuonna oli kylmĂ€ sadekesĂ€. Kaikki sanoo sen, ettĂ€ tĂ€mĂ€ seutu on kaikkein sateisinta aluetta Suomessa. Joka pĂ€ivĂ€lle tĂ€llĂ€ viikollakin on luvassa tĂ€tĂ€ samaa sÀÀtĂ€…

  HyvÀÀ pĂ€ivĂ€njatkoa ja pikaista paranemista sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

  1. no juu kyll tÀÀ noidannuoli alkaa helpottaan, kÀvin mÀ sitÀ akuutissaki nÀyttÀmÀss vaiks tiesinkin ettei sielt saa muuta kuin hoitoneuvoja ku aika parantaa itestÀÀn noidannuolen, eilen mÀ olin koko pÀivÀn liikenteessÀ ku ei kÀrsinyt paikallaan olla

   joo nÀyttÀÀ pilvet liihottelevan pohjoiseen pohjanmaan rannikkoa pitkin, tÀnÀÀnkin siell sataa kaatamalla vaiko eikö mitÀ foreca ennustaa, huomenna nÀyttÀs olevan poutapÀivÀ

   minÀ ny tÀnÀÀn muuta ku sÀÀstÀ tÀnÀÀn..

   Like

 9. Perjantai-illan tervehdys, Survister! 🙂 Vastaan vielĂ€ tĂ€nne kesĂ€kuun postaukseen.

  KyllĂ€ se sinun selkĂ€kipusi on jo “voiton puolella”, kun olet voinut jo liikkuakin. Muistaakseni reilussa viikossa se minunkin toukokuinen noidannuoli parani. Eilen mulla meinasi tuo selkĂ€ taas krampata, kun rupesin siirtĂ€mÀÀn raskasta savista kukkaruukkua katoksen alle sateelta suojaan. Laskin sen kuitenkin maahan heti, kun tunsin sen, ettĂ€ selkĂ€ni ei kestĂ€.

  “Sadattelin” siinĂ€ mielessĂ€ni, ettĂ€ niihin savisiin piharuukkuihin olisi ollut vissiin viisainta istuttaa lumpeenkukkia tai jotain vesiheinÀÀ… on tĂ€mĂ€ Pohjanmaan rannikko niin sateista aluetta :(. TĂ€nÀÀn ei – ihme ja kumma! – ole satanut kovin paljon, mutta yöllĂ€ nĂ€yttĂ€isi taas sÀÀkarttojen mukaan kulkevan sadepilviĂ€ tĂ€nnepĂ€in. Huomenna tÀÀllĂ€ sataa “vasta” illansuussa… Olen kyllĂ€ vĂ€hĂ€n kateellinen sinulle, kun asut ilmeisesti aurinkoisemmalla ja siis “kuivemmalla” alueella maassamme.

  HyvÀÀ vointia ja mukavaa viikonloppua sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

  1. hei, eipÀ ny taida olla kuivempaa aluetta kuin Ilomantsissa ja hangossa?

   naapuririntamalla tapahtui viime perjantaina taas jotain jonka olin jo tĂ€nne vuodattamassa mutta onneks tuoll kirjaston tuulikaapiss pÀÀtin soittaa isĂ€nnöitsijĂ€lle, ennenkuin tĂ€nne kirjauduin. Monta asiaa selkeni puhelun aikana, niin ettĂ€ nyt aion mennĂ€ Julyn kommenteissa eteenpĂ€in pohtimatta naapuruussuhteitani. kunnes taas retkahdan… taikka sitten en.

   Like

 10. Hei! 🙂 MinĂ€ jo ehĂ€tin vastaamaan innoissani tuonne July-postaukseen, kun huomasin sen kuuden “tonnin” rajan ylittyneen…

  No joo, kyllÀ niitÀ naapuruussuhteita onkin varmaan parempi pohtia muualla kuin tÀÀllÀ.
  MeijĂ€n hĂ€irikkönaapurit ovat nyt lomamatkalla, joten ulkona olisi nyt muuten mukavaa ja viihtyisÀÀ oleskella, jos ei sataisi jatkuvasti… ei tĂ€lle “kesĂ€lle” oikein tiedĂ€, ettĂ€ itkisikö vai nauraisiko sille.

  – Lulu Marlene –

  Like

 11. Hi there it’s me, I am also visiting this web page regularly, this
  website is in fact fastidious and the visitors are genuinely sharing nice thoughts.

  Like

 12. Greetings! Very helpful advice in this particular post!
  It is the little changes that produce the most important
  changes. Thanks for sharing!

  Like

 13. Great website. Plenty of useful information here.
  I’m sending it to several buddies ans also sharing in delicious.
  And obviously, thanks to your effort!

  Like

 14. I loved as much as you will receive carried out right
  here. The sketch is tasteful, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering
  the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly
  the same nearly very often inside case you shield this
  increase.

  Like

 15. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
  good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉
  Cheers!

  Like

 16. I think this is one of the so much important info for me. And i am satisfied reading your article.
  However should commentary on few basic things, The website style is wonderful, the articles is really
  great : D. Good activity, cheers

  Like

 17. I just like the helpful info you supply to your articles.
  I will bookmark your blog and test again here regularly. I am relatively certain I will
  learn plenty of new stuff proper right here! Good luck for the
  following!

  Like

 18. Aw, this was an extremely good post. Finding the time and
  actual effort to make a great article
 but
  what can I say
 I hesitate a whole lot and never manage to get nearly anything done.

  Like

 19. You can certainly see your expertise within the work you write.
  The sector hopes for more passionate writers like
  you who aren’t afraid to mention how they believe.

  All the time go after your heart.

  Like

 20. If you would like to increase your know-how
  only keep visiting this web page and be updated with
  the most up-to-date news update posted here.

  Like

 21. Excellent blog you have here.. It’s hard to find high-quality writing like yours these days.
  I truly appreciate individuals like you!
  Take care!!

  Like

Comments are closed.