38 thoughts on “June

 1. Hei! Sinulla on siis ensimm瓣isen nimesi nimip瓣iv瓣 nyt kes瓣kuussa ja katsoin kalenterista, ett瓣 t瓣ss瓣 kuukaudessa onkin 2/3 nimist瓣 miesten nimip瓣ivi瓣…

  Juhannus on tosiaan n. kolmen viikon p瓣瓣st瓣 ja… t瓣m瓣n blogisi lukukertojen m瓣瓣r瓣 taitaa ylitt瓣瓣 t瓣n瓣瓣n 5000 rajan :).

  – Lulu Marlene –

  Like

  1. juu niin, yks niist miehen etunimist瓣 on Sylvester

   no juu, nelj瓣ss kuukaudess 5000 hitsi瓣, mun pit瓣is kaivella t瓣nne translate vimpain ni alkais hitsej瓣 tulla maailmaltakin niin kuin siin blogspotiss, vaikkas hue hue hue paljasti ett h瓣n sen hidemyass.comin takana..

   ..

   no juu, ei l繹ydy translatea, t瓣瓣 on niin.. l繹yty se blogspotista.

   Like

 2. Min瓣p瓣 hieman “muokkaan” tuota aikaisempaa kommenttiani. First name on suomeksi siis tarkalleen etunimi :). Mun oikeaa etunime瓣ni “juhlitaan” sitten hein瓣kuussa… se on yksi niist瓣 18:sta naisten nimest瓣 ;). (Lulun nimpparit on joulukuussa, Marlenen elokuussa)

  Like

 3. Hei t瓣nne kes瓣kuun postaukseenkin! Onhan jo nelj瓣s p瓣iv瓣 kes瓣kuuta menossa.
  No joo, niinp瓣 onkin mm. Sylvester, Sulevi ja Salomon t瓣ss瓣 kuussa, jotka viett瓣瓣 nimip瓣ivi瓣 – sinun, Survisterin lis瓣ksi ;).
  Eik繹h瓣n se 6000 hitsi瓣 tule t瓣yteen t瓣m瓣n kuukauden loppuun menness瓣… nimip瓣iv瓣lahjaksi sinulle :).

  Min瓣 kuuntelen aina n瓣in lauantaisin sit瓣 “entisten nuorten s瓣vellahjaa” radiosta. Siell瓣 tulee usein hienoja biisej瓣, jotka tuo mieleeni nuoruusmuistoja – hyvi瓣 ja v瓣list瓣 huonojakin sellaisia.

  – Lulu Marlene –

  Like

  1. Hei helmi瓣 sioille, m瓣 hokasin ett on uus radiokanava syntynyt, novan raunioille?, Helmi, kuuluu koko suomessa, siell soitetaan esmes gloria gaynorin I Will Survivea.

   Like

 4. Hei Survister t瓣瓣lt瓣 (j瓣lleen) harmaalta ja pilviselt瓣 rannikolta!

  Vajaan viikon kuluttua siis juhlitaan juhannusta, mutta s瓣瓣t ei ole olleet viime p瓣ivin瓣 kovin h瓣瓣pp繹iset miss瓣瓣n Suomen kolkassa…? No toivotaan parasta, ett瓣 ilmat juhannukseksi “kirkastuisivat” ja l瓣mpenisiv瓣t. Mieleni tekisi meren rannalle…

  Min瓣 sinne toukokuun postaukseen linkitin yht瓣 jos toistakin hassua horoskooppia ja nyt l繹ysin taas uutta “tietoa” meist瓣 ja muistakin :). T瓣ll瓣 kertaa t瓣llaista:

  http://www.voice.fi/ilmiot/harka-on-kaunis-rapu-paras-suutelija-tunnistatko-itsesi-rehellisesta-horoskoopista-63155

  Aika totta (ainakin se toinen puoli) n瓣ytt瓣瓣 olevan minun kohdallani…
  Kalat – “V瓣lill瓣 liian naivi, ja satuttaakin itsens瓣 helposti… Todella outo…” no juu

  Hyv瓣瓣 pyh瓣p瓣iv瓣n jatkoa sinulle ja blogisi lukijoillekin! toivoo Lulu

  Like

  1. heippa t瓣nne kes瓣kuuhun, voitaiskin jatkaa omilla teemoillamme, tuohon toukokuun postaukseen syntyikin kommenttia kun hein瓣kuukin jo l瓣hestyy, siihen viel lis瓣瓣n pient瓣 s瓣vy瓣. nyt t瓣瓣 t瓣tijuttu on paisunut kuin pullataikina kun keskusteluun tuli mukaan muutkin talon asukkaat. t瓣ss on ny viikko mennyt ihan hiljaisuuden vallassa talossa kun t瓣ti l瓣hti kes瓣m繹killeen ja kun tilanne ajautui pisteeseen jossa minun ei en瓣瓣 tartte murehtia yksin nyt kun t瓣llainen t瓣llainen valta-aseman v瓣瓣rink瓣ytt繹 hallituksen j瓣senen taholta sai loppunsa. omalta osaltani alkunsa se sai siit瓣 kun en en瓣瓣 suostunut t瓣din jeesjeespeesaajaksi ja aattelin omilla aivoillani mill瓣 tavoin taloyhti繹t瓣 hoidetaan ja siit瓣h瓣n t瓣ti kiehahti ja sitten kiehahdin min瓣, t瓣dill瓣 oli aikaa sopeutua siihen ett瓣 ollaan t瓣stedes vaan naapureita ja keskityt瓣瓣n talon asukkaitten el瓣miensetvimisest瓣 vain talon seinien ja tilitaseen seuraamiseen vaan kun t瓣ti viel瓣 viimeisen瓣 pisarana tuli k瓣nniss瓣 mulle urputtaan etten ole h瓣nen tytt瓣rentyt瓣rt瓣瓣n tervehtinyt porrask瓣yt瓣v瓣ss瓣, eilen h瓣nen tyt瓣rt瓣瓣n tervehdin kun asioin yhdess瓣 palvelualan yrityksess瓣. elikk瓣s jos t瓣瓣 viel jatkuu t瓣llainen alkoholinhuuruinen jankutus, seuraavaks alan jutella h瓣nelle siit瓣 miten lapsuudenkodissani mummo hiljeni vasta sitten kun kyl瓣poliisi tuli kotik瓣ynnille eik瓣 siihen aikaan poliiislaitoksilla ollut sosiaalip瓣ivyst瓣j瓣瓣, t瓣n瓣瓣n on ja syytt瓣j瓣kin hyvin helposti ohjaa riitelev瓣t osapuolet sovittelutoimistoon. sit瓣 tytt瓣rentytt瓣rentervehtim瓣tt瓣j瓣tt瓣miskeskustelua kun siirryimme talon pihalta porrask瓣yt瓣v瓣瓣n jatkamaan sanoin t瓣dille lopuks etten pid瓣 t瓣llaisista porraska瓣yt瓣v瓣keskusteluista, t瓣ti vaan pokkana ehdotti ett tule sitten h瓣nen luokseen ja min瓣 tehnyt p瓣瓣t繹ksen ett t瓣din kotiin en en瓣瓣 ikin瓣 astu.
   t瓣瓣 on taas sellaista vuodatusta josta tilille joudun mut so what?

   juu se juhannus jo ihan ovella, kaipa m瓣 taas maalle rantasaunailemaan. vett瓣 on tullut mutt se ny oo paljoo stressannu, syreenit on jo kukkineet jne.. huomenaa alkaa p瓣iv瓣 lyhenem瓣瓣n.

   n瓣in t瓣n瓣瓣n.

   Like

 5. Hyv瓣瓣 “kes瓣p瓣iv瓣n seisauksen” iltaa, Survister! Nytk繹 se valoisin alkukes瓣 jo meni…

  T瓣瓣ll瓣p瓣in ei voi sanoa, ett瓣 olisi ollut kovin valoisia 繹it瓣, kun taivas on ollut niin usein pilvess瓣 nyt kes瓣kuussakin. Eilen ja t瓣n瓣瓣n ei ole onneksi satanut, joten mun aikani on mennyt aamusta iltaan pihat繹iss瓣. No ehk瓣 olen “hieman” suuruudenhullu tuon puutarhani kanssa, koska eilen ja t瓣n瓣瓣nkin “oli pakko” ostaa taas lis瓣瓣 kukkia…( ja sitten sateella “juoksutan” niit瓣 katoksien alle suojaan). Meill瓣p瓣in syreenit alkavat nyt vasta kukkimaan.

  Kyll瓣 se on varmaan helpotus koko teij瓣n talolle, kun se naapurin t瓣ti viihtyy kes瓣isin siell瓣 m繹kill瓣瓣n…? Vuoroty繹ntekij瓣tkin talossanne saavat nukkua aamup瓣ivisin rauhassa, kun t瓣ti ei ole portaikossa “kailottamassa” isolla(ko) 瓣瓣nell瓣瓣n ;).
  Parempi sinun on tosiaan olla menem瓣tt瓣 sinne t瓣t繹sen huusholliin, vaikka h瓣n kutsuisi sinua sinne k瓣nniss瓣 tai jopa selvinp瓣inkin. Eip瓣 nuista ep瓣vakaista muijista aina tied瓣, ett瓣 mit瓣 (pahoja) niill瓣 on mieless瓣瓣n… ja kyll瓣 se h瓣nen tytt瓣rens瓣kin tuntee 瓣itins瓣 erikoisen luonteen ja tavat, kun h瓣n kaikesta huolimatta tervehti sinua yst瓣v瓣llisesti siell瓣 palvelualan yrityksess瓣.

  Kuule, jos sin瓣 ep瓣ilet joutuvasi n瓣ist瓣 vuodatuksistasi tilille, niin sitten varmaan joudun min瓣kin, mutta sanon samoin “so what”! Kyll瓣 mulla olisi taas kerrottavana p繹yristytt瓣v瓣, ellen sanoisi j瓣rkytt瓣v瓣kin tositarina yhdest瓣 kerrostalosta ja siit瓣, mit瓣 er瓣s sairaalloisen mustasukkainen keski-ik瓣inen akka oli tehnyt sein瓣naapurilleen (siis toiselle naiselle)… mutta mietin viel瓣 sit瓣, ett瓣 uskallanko kertoa sit瓣 n瓣in julkisesti. Sit瓣 en ep瓣ile, etteik繹 se “tarina” olisi totta. Poliisiasia siit瓣kin olisi kyll瓣 pit瓣nyt tehd瓣!

  Voin kuvitella, ett瓣 se sinun juhannuksenviettopaikkasi rantasaunoineen j瓣rven rannallako? on varmasti ihana ja viihtyis瓣 :). En tied瓣 viel瓣, ett瓣 mit瓣 itse teen juhannuksena. Kun mulla ei ole juuri ket瓣瓣n yst瓣vi瓣, niin todenn瓣k繹isimmin olen vain kotona ainakin aaton. Ehk瓣 toinen veljist瓣ni hakee minut lauantaina tai sunnuntaina heille kyl瓣ilem瓣瓣n. Kaikki riippuu paljon ilmoista. Sateella en viitsi l瓣hte瓣 minnek瓣瓣n; no onhan t瓣m瓣 netti ja TV kuitenkin mulle niinku “viihteen瓣”.

  Hyv瓣瓣 y繹t瓣… tai huomenta sinulle! toivottelee Lulu

  Like

  1. moi, summer solstice oli siis eilen, l瓣mmin ilta piti mut ulkona yhteentoista asti, kyllh瓣 mulla viel瓣kin kylki kipee, mutt ei niille murtumille en瓣瓣 muuta hoitoo anneta kuin aikaa parantua.

   torikahvilan vieraskirjassa joku alkoi urputtaa blogini vierailulukemista, ei tuo luku ole mulle niin t瓣rkee, n瓣en kyll tilastoista montako kertaa ite oon t瓣瓣ll瓣 vieraillut, t瓣rkeemp瓣瓣 on ollu se ett onko t瓣瓣ll kommentoitu asiasta vai asian vierest瓣.

   niin no pakkohan sen t瓣din tytt瓣ren oli minua tervehditt瓣v瓣 kun satuin h瓣nen asiakkaakseen ;D siit瓣 se viel瓣 soppa syntyy kun ja jos n瓣ist瓣 hankauksia joutuu jossain vaiheessa h瓣nelnkin kanssaan setvim瓣瓣n, jos juttu ei etene t瓣st eteenp瓣in sivistyneesti.

   eilen uutisiss sellaista galluppia ett瓣 joka nelj瓣s on joutunut naapurinsa kanssa hankauksiin. kyll瓣 mua tosiaan kyrsii miten sitkee se t瓣ti on ettei tajua sit瓣 ett m瓣 asetin oman hyvinvointini etusijalle suhteessa h瓣neen.. niinku siit瓣 sitt ittellein mit瓣瓣n hyv瓣瓣 oloa olis in saanut, sen osoittaa t瓣瓣n blogin kommenttini. enemm瓣n m瓣 pelk瓣瓣n sit瓣 ett kilahdan jos h瓣nen luokseen menisin naapurirakkaussopimusta p瓣ivtt瓣m瓣瓣n, saattaisin “kilahtaa” ja siit瓣h瓣n se t瓣ti sais ittellens瓣 taas hyv瓣n aseen minua vastaan.

   n瓣in t瓣n瓣瓣n, nyt juhannusviinaksien hakuun alkoon, kossupullo ja persk瓣nnit aattona supisuomalaiseen tapaan ennen pullon avausta pit瓣瓣 sauna l瓣mmitt瓣瓣 ja veneen tappi tarkastaa.

   Like

 6. Moi moi, Survister!

  Aurinkoinen p瓣iv瓣 on ehtinyt iltaan ja ulkohommissa olen ollut taas koko p瓣iv瓣n. Piha alkaa olla jo “juhlakunnossa” juhannusta varten. T瓣m瓣n p瓣iv瓣n ohjelmaani kuului my繹s k瓣ynti yhdell瓣 hautausmaalla. K瓣ytiin laittamassa appiukkoni haudalle kukkia, kun siell瓣 ei ollut viel瓣 muuta kuin pari monivuotista kukkaa. Istutin sit瓣 mun “perussetti瓣” eli ison punaisen hautabegonian keskelle ja puolikymment瓣 hopealehte瓣 kaarevasti sen ymp瓣rille. J瓣tin tilaa muillekin kukkientuojille, kun siihen mielest瓣ni sopisi viel瓣 jotain matalaa sinist瓣 tai valkoista kukkaa, ehk瓣 sineraariaa tai jotain sellaista…
  Ehdin tuntea appeni vain noin viisi vuotta, ennenkuin h瓣n kuoli sy繹p瓣瓣n alle 70-vuotiaana. H瓣n oli muuten ihan mukava mies ja tykk瓣si minusta mini瓣n瓣, mutta h瓣n oli (kuten poikansakin) liian perso viinalle ym. alkoholille… ja siihen viel瓣 p瓣瓣lle jatkuva tupakointi ja nuuskank瓣ytt繹kin, joten se “el瓣m瓣ntyyli” varmaan lyhensi h瓣nen elinvuosiaan.

  Joo, huomasin sinun vierailleen torikahvilassa ja senkin, miten se er瓣s ik瓣v瓣 tyyppi pottuili sinulle. Mutta jos tai kun h瓣n itse k瓣y t瓣瓣ll瓣 lukemassa, niin h瓣n huomaa, ett瓣 me keskustellaan ja kommentoidaan ihan asiallisesti… tai no kyll瓣h瓣n me joskus h繹ps繹tell瓣瓣n t瓣瓣ll瓣 niist瓣 horoskoopeista ;), min瓣 varsinkin. Se toripalstan nikki lienee itse joko oinas tai skorpioni, piikittelyn mestari.

  Vai meinaat sin瓣 kossua ja persk瓣nnit ottaa juhannuksena… tekisip瓣 mieleni varoittaa sinua, ettet menisi lainkaan veneeseen silloin aattona! Tekisi mieleni my繹s kysy瓣 sit瓣, ett瓣 juotko niit瓣 v瓣kevi瓣 juhannuksena muuten vain iloon iloisessa seurassa vai otatko ne persk瓣nnit siksikin, kun sinulla on ollut niin paljon harmia ja potutusta sen naapurinakan vuoksi…? Haluatko sin瓣 niinku unohtaa hetkeksi sen koko muijan? Sit瓣 en kyll瓣 ihmettelisi ollenkaan! Mutta muista, ett瓣 sin瓣 olit oikeassa siin瓣 sauna-asiassa ja suurin osa talonne asukkaista on varmaan kanssasi samaa mielt瓣, ett瓣 t瓣t繹sen kuuluu maksaa kulujaan…

  Olen yleens瓣 itsekin ottanut juhannuksena kaljaa, siideri瓣 tai viini瓣 (punkkua) toisten seurassa, mutta nyt, kun j瓣瓣n aattona kissojen kanssa kolmisin kotiin, niin en taida ottaa t瓣n瓣 vuonna mit瓣瓣n alkon tuotteita… tai no ehk瓣 grillimakkaran “kyytipojaksi” parit “lapparit” (Lapin kulta) sitten sunnuntaina 2. juhannusp瓣iv瓣n瓣.

  Hyv瓣瓣 y繹t瓣 ja vointiakin sinulle! Terveisin Lulu Marlene

  Like

  1. moi, no emm瓣瓣 tosissaan sit瓣 kossupulloa, se vaan tuli mieleen ku perussuomalaisen perinteinen juhannus sellainen ett veneess瓣 k瓣nniss瓣 sepalus auki juhannuksena. pakkasin kuus t繹lkkii olutta vaan mukaan ja 瓣sken l瓣hti alkost mukaan hanapakkaus valkkaria, v瓣h瓣n niinku palkkioks siit瓣 ettei naapurint瓣ti瓣 ole n瓣kynyt ja itte olen ottanut nyt haltuun t瓣瓣n naapuritilanteen joka rassannut jo pitemm瓣n aikaa.

   ilmestyn t瓣nne sitt ens viikoll joten juhannusta sinne sinulle, Lulu, aurinkoo ja vett瓣 sinnep瓣in ennustettu ja sata salamaa iskee tulta n瓣ht瓣v瓣stikin..

   Like

 7. Heip瓣 hei Survister! Kiitos sinulle juhannuksen toivotuksestasi!

  No niinh瓣n se Irwin Goodman aikoinaan lauloikin suomalaisten juhannuksenvietosta, ett瓣 “Koskista l瓣rviin ja tuhansiin j瓣rviin…” jne. :D. Min瓣 jo ajattelinkin, ett瓣 eth瓣n sin瓣 ole pruukannut “vet瓣瓣” koskaan niit瓣 persk瓣nnej瓣, mutta olisihan sekin toki ollut ymm瓣rrett瓣v瓣瓣 t瓣ss瓣 tilanteessa, kun olet joutunut, sanoisiko, ik瓣瓣nkuin “t繹rm瓣yskurssille” sen itsep瓣isen naapurint瓣din kanssa… Mutta se on hyv瓣, ett瓣 olet ottanut haltuun sen tilanteen siell瓣 talossanne. Ainahan voi toivoa sellaista “ihmett瓣”, ett瓣 se t瓣tikin siell瓣 kes瓣m繹kill瓣瓣n miettisi asioita ja my繹nt瓣isi olleensa v瓣瓣r瓣ss瓣 sen saunomisensa kanssa.

  T瓣瓣ll瓣 on tosiaan nyt taas taivas pilvess瓣 ja aika (perinteisesti) sateinen “mittumaari” lienee tulossa. Huomenna aattona n瓣ytt瓣isi olevan aurinkoisempaa.

  Oikein Ihanaa ja Tunnelmallista Juhannusta Sinulle ja kaikille blogisi lukijoillekin!

  toivottelee “juhannustytt繹” Lulu Pohojammaalta

  Like

  1. heippa Lulu, juhannuksen s瓣瓣 oli mit瓣 mainioin, sauna mit瓣 mainioin ja seurakin, aattoiltana meni vain kaks t繹lkki瓣 olutta kun oli se valkkarilekkeri..

   min瓣 taas reporankkana, edellisviikon kipu kylkiluussa katosi mutt ny on juhannusaatosta alkaen noidannuoli vaivannut, eilen illalla aattelin soittaa ambulanssin ku nukkumisesta tullut mit瓣瓣n ja ny aattelin menn瓣 akuuttiin mutt sitt luin t瓣瓣ll netiss noidannuolesta, sen oireista ja hoidosta, niin ett瓣 kait m瓣 vaan jatkan omahoitoo voltarenilla viel viikonlopun yli, kun ittell瓣in on noidannuoleeni j瓣rkev瓣 selitys ett mist瓣 se juhannusaattona tuli(ennen kuin avasin sen valkkarilekkerin). Noita siis nuoletti nyt minua kun naisia rankaisen rankimman kautta t瓣瓣ll blogissain

   Like

 8. Hei Survister t瓣瓣lt瓣 ukonilman keskelt瓣! Nettiyhteyteni toimii nyt reitittimen kautta.

  Onpa mukava tiet瓣瓣, ett瓣 sinulla oli hyv瓣n s瓣瓣n, saunan ja seurankin puolesta mainio ja viihtyis瓣 juhannus!
  Minulla ei ollut, mutta itsep瓣h瓣n olen el瓣nyt niin “huonosti”, ett瓣 kaikki (nais)yst瓣v瓣t ovat el瓣m瓣st瓣ni h瓣ipyneet. Ukkoni oli v瓣lill瓣 vuorot繹iss瓣 ja muutenkin “omissa oloissaan” koko juhannuksen ajan. Voihan siin瓣 olla lapsuuskotinikin vaikutusta, koska toinen veljeni on samalla tavalla erakoitunut ja yksin瓣inen kuin min瓣kin. Me ei vissiin osata olla kenellek瓣瓣n kiinnostavaa seuraa… ja min瓣 taisin siell瓣 ilfoorumillakin vain 瓣rsytt瓣瓣 niit瓣 muutamia naisia, joitten kanssa sen PA-vuoteni viesteilin.

  Mullakin oli luultavasti se noidannuoli sel瓣ss瓣ni silloin toukokuun alussa sen j瓣lkeen, kun haravoin pihalla kovassa tuulessa liian rivakasti. Yhten瓣 iltana selk瓣ni sitten kipeytyi niin pahasti, etten pystynyt moneen y繹h繹n nukkumaankaan, kun ei k瓣rsinyt kunnolla kylke瓣 k瓣瓣nt瓣瓣. Muistan, ett瓣 jouduin nousemaan ensin polvilleni ja siit瓣 sitten hyvin varovasti laskeutumaan toiselle kyljelle. Kyll瓣 sit瓣 sel瓣n kipua ja j瓣ykkyytt瓣 kesti useamman vuorokauden ajan. Pahimman kivun menty瓣 rupesin tekem瓣瓣n varovaisia jumppaliikkeit瓣. T瓣瓣lt瓣 netist瓣kin l繹ytyy aika hyvi瓣 ohjeita siihen.

  Mutta eth瓣n sin瓣 ole “rankaissut” t瓣瓣ll瓣 blogissasi muita naisia kuin sit瓣 naapurin t瓣ti瓣 ja itseh瓣n t瓣ti itsens瓣 vaikeuksiin saattoi yritt瓣ess瓣瓣n “s瓣瓣st瓣瓣” niiss瓣 saunamaksuissa ja k瓣ytt瓣ess瓣瓣n hyv瓣kseen siin瓣 asiassa talonne muita naisia… Se on muuten aika tyypillist瓣 alkoholistien k瓣yt繹ksess瓣, ett瓣 he yritt瓣v瓣t kaikin tavoin s瓣瓣st瓣瓣 muissa menoissa, jotta siihen viinaan, kaljaan yms. j瓣isi varmasti tarpeeksi rahaa.

  Salamointi ja jyrin瓣 lakkasi nyt, mutta sade j瓣i p瓣瓣lle. Aika masentavalta se tuntuu, ett瓣 taas on menossa sadekes瓣… no sill瓣 “erotuksella” viime kes瓣瓣n, ett瓣 nyt on l瓣mmin sadekes瓣, viime vuonna oli kylm瓣 sadekes瓣. Kaikki sanoo sen, ett瓣 t瓣m瓣 seutu on kaikkein sateisinta aluetta Suomessa. Joka p瓣iv瓣lle t瓣ll瓣 viikollakin on luvassa t瓣t瓣 samaa s瓣瓣t瓣…

  Hyv瓣瓣 p瓣iv瓣njatkoa ja pikaista paranemista sinulle! toivoo Lulu

  Like

  1. no juu kyll t瓣瓣 noidannuoli alkaa helpottaan, k瓣vin m瓣 sit瓣 akuutissaki n瓣ytt瓣m瓣ss vaiks tiesinkin ettei sielt saa muuta kuin hoitoneuvoja ku aika parantaa itest瓣瓣n noidannuolen, eilen m瓣 olin koko p瓣iv瓣n liikenteess瓣 ku ei k瓣rsinyt paikallaan olla

   joo n瓣ytt瓣瓣 pilvet liihottelevan pohjoiseen pohjanmaan rannikkoa pitkin, t瓣n瓣瓣nkin siell sataa kaatamalla vaiko eik繹 mit瓣 foreca ennustaa, huomenna n瓣ytt瓣s olevan poutap瓣iv瓣

   min瓣 ny t瓣n瓣瓣n muuta ku s瓣瓣st瓣 t瓣n瓣瓣n..

   Like

 9. Perjantai-illan tervehdys, Survister! Vastaan viel瓣 t瓣nne kes瓣kuun postaukseen.

  Kyll瓣 se sinun selk瓣kipusi on jo “voiton puolella”, kun olet voinut jo liikkuakin. Muistaakseni reilussa viikossa se minunkin toukokuinen noidannuoli parani. Eilen mulla meinasi tuo selk瓣 taas krampata, kun rupesin siirt瓣m瓣瓣n raskasta savista kukkaruukkua katoksen alle sateelta suojaan. Laskin sen kuitenkin maahan heti, kun tunsin sen, ett瓣 selk瓣ni ei kest瓣.

  “Sadattelin” siin瓣 mieless瓣ni, ett瓣 niihin savisiin piharuukkuihin olisi ollut vissiin viisainta istuttaa lumpeenkukkia tai jotain vesihein瓣瓣… on t瓣m瓣 Pohjanmaan rannikko niin sateista aluetta :(. T瓣n瓣瓣n ei – ihme ja kumma! – ole satanut kovin paljon, mutta y繹ll瓣 n瓣ytt瓣isi taas s瓣瓣karttojen mukaan kulkevan sadepilvi瓣 t瓣nnep瓣in. Huomenna t瓣瓣ll瓣 sataa “vasta” illansuussa… Olen kyll瓣 v瓣h瓣n kateellinen sinulle, kun asut ilmeisesti aurinkoisemmalla ja siis “kuivemmalla” alueella maassamme.

  Hyv瓣瓣 vointia ja mukavaa viikonloppua sinulle! toivoo Lulu

  Like

  1. hei, eip瓣 ny taida olla kuivempaa aluetta kuin Ilomantsissa ja hangossa?

   naapuririntamalla tapahtui viime perjantaina taas jotain jonka olin jo t瓣nne vuodattamassa mutta onneks tuoll kirjaston tuulikaapiss p瓣瓣tin soittaa is瓣nn繹itsij瓣lle, ennenkuin t瓣nne kirjauduin. Monta asiaa selkeni puhelun aikana, niin ett瓣 nyt aion menn瓣 Julyn kommenteissa eteenp瓣in pohtimatta naapuruussuhteitani. kunnes taas retkahdan… taikka sitten en.

   Like

 10. Hei! Min瓣 jo eh瓣tin vastaamaan innoissani tuonne July-postaukseen, kun huomasin sen kuuden “tonnin” rajan ylittyneen…

  No joo, kyll瓣 niit瓣 naapuruussuhteita onkin varmaan parempi pohtia muualla kuin t瓣瓣ll瓣.
  Meij瓣n h瓣irikk繹naapurit ovat nyt lomamatkalla, joten ulkona olisi nyt muuten mukavaa ja viihtyis瓣瓣 oleskella, jos ei sataisi jatkuvasti… ei t瓣lle “kes瓣lle” oikein tied瓣, ett瓣 itkisik繹 vai nauraisiko sille.

  – Lulu Marlene –

  Like

 11. Hi there it’s me, I am also visiting this web page regularly, this
  website is in fact fastidious and the visitors are genuinely sharing nice thoughts.

  Like

 12. Greetings! Very helpful advice in this particular post!
  It is the little changes that produce the most important
  changes. Thanks for sharing!

  Like

 13. Great website. Plenty of useful information here.
  I’m sending it to several buddies ans also sharing in delicious.
  And obviously, thanks to your effort!

  Like

 14. I loved as much as you will receive carried out right
  here. The sketch is tasteful, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering
  the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly
  the same nearly very often inside case you shield this
  increase.

  Like

 15. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
  good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already
  Cheers!

  Like

 16. I think this is one of the so much important info for me. And i am satisfied reading your article.
  However should commentary on few basic things, The website style is wonderful, the articles is really
  great : D. Good activity, cheers

  Like

 17. I just like the helpful info you supply to your articles.
  I will bookmark your blog and test again here regularly. I am relatively certain I will
  learn plenty of new stuff proper right here! Good luck for the
  following!

  Like

 18. Aw, this was an extremely good post. Finding the time and
  actual effort to make a great article but
  what can I say I hesitate a whole lot and never manage to get nearly anything done.

  Like

 19. You can certainly see your expertise within the work you write.
  The sector hopes for more passionate writers like
  you who aren’t afraid to mention how they believe.

  All the time go after your heart.

  Like

 20. If you would like to increase your know-how
  only keep visiting this web page and be updated with
  the most up-to-date news update posted here.

  Like

 21. Excellent blog you have here.. It’s hard to find high-quality writing like yours these days.
  I truly appreciate individuals like you!
  Take care!!

  Like

Comments are closed.