Pentecostalism in my Life

Helluntalaisuus elämässäni

 

read comments on Activating  my Message

lue kommentit Sanomani aktivoiminen

21 thoughts on “Pentecostalism in my Life

    1. helluntalaisnainen pysäytti lauantaina toisen kerran tänä vuonna minut kadulla julistaen minulle pelastusta jumalan kautta. nainen kertoi lukeneensa raamatun läpi kymmenen kertaa ja minä hänet torppaan sanomalla ettei minulla edes raamattua. keskustelu päättyy niin hektiseen molemminpuoliseen nauruun että lisää tällaista, vaikka ensimmäisestä tapaamisestamme postasin tammikuussa että hävyttömästi uskonvapauttani loukattiin.

      hetkeä aiemmin olin keskustellut jehovien standilla ketä ne Jehovat äänestää, Jumalaa äänestävät, eivätkä edes osanneet vastata kun kysyin heiltä ketäs ne hellarit äänestää. iankaikkisesta elämästäni hätäilivät kun en jehovien uskon mukaan elä.

      Like

  1. Hei tännekin postaukseen! 🙂

    Minä kävin lukemassa tuon sinun linkittämäsi artikkelin tuosta nuoresta “saarnamiehestä” ja mun täytyy vielä ikäänkuin “sulatella” lukemaani asiaa, ennenkuin kommentoin mitään hänestä tänne…
    Kovasti “amerikkalaiselta showmeiningiltä” tuo toiminta vaikuttaa ja pojan komea ulkomuotokin sopii “kuvioon” mukaan. 🙂 Mutta minua hän tuskin saisi käännytettyä niihin aatteisiinsa, tai uskoonsa…

    – Lulu Marlene –

    Like

    1. hei,

      minä “löysin” saarnamiehen tuon aiemman hesariartikkelin myötä, sitten vahingossa kanavia räppäin niin hänellä oli oma ohjelma teeveeseiskalla, aattelin että noin lipeväkielisen uskonmiehen kuuntelijaksi en kyllä itteäni altista.

      siell ilfoorumilla oli se Nokian mission Koiviston tapaus, kait mä kymmeniä kommentteja siihen heitin päivän puheenaiheissa ja uskispalstalla, silloin mä harjaannuin myös tällaisesta “häpeällisestä uskonopinsalaisuudesta” keskustelemaan. Oon käynyt suomi24:n uskonnot palstalla lukemassa millaisen hässäkän Patrick aikaansai. Mutta nuori (adhd?)-mies vaan etsii omaa paikkaansa vanhimpien asettamissa seksuaalisuussäännöstöissä.

      Like

  2. Hei Survister tännekin postaukseen! 🙂

    Se Patrick Tiainen on tosiaan hyvin nuori mies ja etsii vielä paikkaansa elämässään ja kaikessa…
    Minä en ole ehtinyt vielä käydä kuuntelemassa häntä siellä teeveeseiskalla, mutta sen Koiviston minä olen tavannut ihan “livenä”, kun hän vieraili täälläpäin joskus 2000-luvun alkupuolella “kaatamassa” ihmisiä niissä saarnatilaisuuksissaan. Minä en vaan kaatunut, vaikka lähes kaikki muut “lakosivat” mun ympärilläni… 😀 Mun jalat ei menneet mitenkään niinku “hyytelöiksi”.

    Terv. Vankkajalkainen Lulu

    Like

    1. hei ,

      et sinä enää sitä patrickin blogi-ohjelmaa seiskalla näe, hän on ny persona non grata helluntalaiselle teeveekanavalle mutta YouTubessa on kasapäin patrickin saarnoja.

      Like

    2. nyt kun tänäänkin se hellarinainen tulisi sieltä voitelukokouksesta palatessaan kadulla vastaani niin voisimme rukoilla yhdessä Patrickin eheytyksen puolesta 😀

      Like

  3. Hei Survister! 🙂

    Minä kävin kuuntelemassa yhden videonpätkän siitä Patrickista ja ajattelin, että huhhuh sentään! 😀 Poika itse on tainnut käydä katsomassa ja kuuntelemassa joitain amerikkalaisia “julkkissaarnaajia”. Minulla tuli mieleen hänestä eräs täältäpäin lähtöisin oleva ja mun kanssani samassa koulussakin opiskelemassa ollut, nykyinen evankelista. Hänellä on juuri samanlainen yli-iloinen, (teko)reipas ja elävää puhekieltä käyttävä esiintymistapa. Se pitää kyllä kuulijakunnan “hereillä” huomattavasti paremmin kuin jotkut pitkästyttävät saarnat kirkoissa tai muualla. Komea ulkonäkökin molemmilla.

    Sinä voisit tosiaan keskustella sen hellarinaisen kanssa siitä Patrickista. Mun täytyy käydä katsomassa vielä enemmän niitä youtube-videoita, jotta voin saada hänestä jonkinlaisen kokonaiskuvan. Yhdellä videolla hän esittelee vastavihityn vaimonsa. Olikohan sekin feikkiä…?

    Hyvää vointia ja päivänjatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

    Like

    1. hei lulu,

      minä en niinkään pohdi feikkasiko Patrick ja ketä, vaan ennemminkin sitä että jossain joku jolloin ajoi nuoren miehen tuolle tielle, kotikasvatus, raamatun opetus, koulun uskontotunnit, rippikoulu?

      kaikki nuo neljä aspektia ovat vanhempien/vanhimpien asettamia normeja pojan mieheksi kasvun tiellä.

      Like

  4. Hyvää sunnuntaipäivää, Survister! 🙂

    Minä kävin siellä suomi24:n uskontopalstalla lukemassa ja löysin sinun yhden kommenttisi sieltä satojen kommenttien joukosta. Patrick Tiainen on tosiaan herättänyt keskustelua ja hän jakaa mielipiteitä, se näyttää olevan selvä asia. Minä kun olen sellainen “mrs. Marple”, niin voisin itseasiassa etsiä tietoja tuon Patrickin taustoista… mm. sen, että minkälaisesta perheestä hän on kotoisin jne. Yhdellä videolla hän kertoi oman perheensä olleen sellainen normiperhe, joka kävi kirkossa muutaman kerran vuodessa, niinku jouluna ja pääsiäisenä. Hän on ollut myös koulukiusattu… 😦 Sekin voi selittää jotain.

    Minä en halua ottaa mitään kantaa hänen seks. suuntautumiseensa ja käyttäytymiseensä sillä alueella, koska se on hänen oma henkilökohtainen asiansa. Tuomitsemaan minä en ala missään nimessä, koska se ei ole minun asiani tuomita ketään. En tiedä sitä, että millaista on tuntea vetoa samaa sukupuolta olevaa kohtaan, koska olen itse jo pikkutytöstä lähtien ollut kiinnostunut vain pojista ja myöhemmin miehistä – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Minä en edes tule toimeen toisten akkojen kanssa eivätkä he minun kanssani. Suurin osa heistä kun on juoruilevia ja kateellisia k***päitä!

    Siinä sinä olet oikeassa, että rukoillaan Patrickille ja toki hänen läheisilleenkin voimia. 🙂
    Minä en käy enää kirkossa enkä muissakaan srk:n tilaisuuksissa, mutta se sellainen perususko Jumalaan minulla yhä on. Luen Raamattua silloin tällöin ja rukoilen usein mielessäni sen “Isämeidän”-rukouksen. Se minulle jo lapsuuskodissani opetettiin. 🙂

    Mukavaa pyhäpäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

    Like

  5. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I am impressed!
    Extremely useful information specifically the last phase :
    ) I maintain such info much. I used to be seeking this particular information for a long time.
    Thank you and good luck.

    Like

  6. hi!,I love your writing very much! percentage we keep up a correspondence more about your post on AOL?
    I need a specialist on this house to solve my
    problem. Maybe that’s you! Looking forward to look you.

    Like

  7. Every weekend i used to pay a quick visit this website,
    because i want enjoyment, as this this web page conations really good funny
    data too.

    Like

  8. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is valuable and all. But think about if you added some great
    pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content
    is excellent but with images and clips, this website could undeniably be one of the very best in its field.
    Good blog!

    Like

    1. Thanks for your recommendations, it takes time to actively process a blog and ,, you just can’t use your time . there’s much more interests in my life to fill the days.

      Like

  9. I enjoy what you guys tend to be up too. This sort of clever work and
    exposure! Keep up the awesome works guys I’ve incorporated you
    guys to my personal blogroll.

    Like

  10. It’s remarkable to pay a quick visit this web page and reading the views of all friends on the topic of this
    paragraph, while I am also zealous of getting knowledge.

    Like

Comments are closed.