Activating political agenda – Poliittinen aktivoituminen

kuntavaalien satoa 2017 – Communal election  2017

2 thoughts on “Activating political agenda – Poliittinen aktivoituminen

 1. poliittinen aktiivisuuteni astui uusiin sfääreihin tässä kuussa, tänäänkin, siihen kuuluu myös palautteen antaminen kaupungin virkamiehille ja viranhaltijoille, vaikkakin kirjastonjohtaja vänkäsi vastaan että yhden valittajan takia ei hänen johtamansa laitoksen käytäntöjä muuteta ja että kaupungin työhuoneitten sijaan voit mennä ammattiauttajan juttusille. Sunnuntaina puoli tuntia ennen vaalihuoneistojen avautumista pyysin vaalivirkailijaa poistamaan suomen vastarintaliikkeen kannanottotarran äänestyspaikan pihan roska-astiasta. vastusta svl:n toimintaa ja olet tähtäimessä.

  Like

 2. Howdy! This article couldn’t be written any better!
  Going through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I am going to forward this post to
  him. Pretty sure he’ll have a good read.
  Many thanks for sharing!

  Like

Comments are closed.