“Leave threats and insults without saying even if it pisses you off”.

.

 

8 thoughts on ““Leave threats and insults without saying even if it pisses you off”.

 1. kaksi kuukautta mennyt miettiessä miten uuteen vuokranaapuriin suhtautua, minua neuvottukin pitämään kieli keskellä suuta jos kuulumisten kertomisasteelle edetään, tänään eka tapaaminen pihalla hänen kanssaan, ei minkäänlaista tervehtimistä, ei edes päännyökkäystä hänen taholtaan. tämä on helpotus siinä suhteessa että tiesin heti alusta alkaen mihin firmaan mies tuli töihin.

  Like

 2. mummo: työnnä kyrpäs vittuun huoranpentu!
  mummo: kerroin vanhustenkerhossa että poika uhkasi ampua minut
  mummo: nyt sinä olet hiljaa taikka lähdet lastenkotiin!

  nainen1: nyt sinä pikkupoika tulit väärille ihmisille vittuilemaan!
  nainen1: estätkö kotiinpääsyni, soitan poliisille!
  poliisipäivystäjä: mitäs sinä uhkailet naapuriasi?
  poliisipartio: turvaamme naisen kotiinmenon.
  nainen1: terroristi! terroristi! nyt tästä talosta lähtee joko minä taikka terroristi ja isännöitsijä pitää huolen että se on terroristi!

  nainen2: se(isänäidin seksuaaliväkivalta) on valitettavaa mutta mitäs miehet tekevät?
  nainen2: kutsutaanko tähän poliisi selvittämään kuka sanoi mitä?
  nainen2: minä en ole sanonut kantelijalle mitään muuta kuin toivottanut hänelle kaikkea hyvää elämäänsä.

  nainen4: tervemenoa helvettiin!!

  nainen5: kiero savolainen kyttääjä!

  nainen6: uhkailetko sinä? pitääkö sitä insesti-sana ääneen sanoa, mene ammattiauttajan luo!

  nainen8: kuule mies, ne on vain sanoja joita me naiset lauomme!
  nainen8: anteeksi.

  nainen7; katsele kuuntele vaan kevättä ja yritä unohtaa ikävät asiat.

  Like

  1. nainen9(psykiatri): kuule kun tuulimyllyjä vastaan ei kannata taistella.
   nainen11(tk:n osastonhoitaja, kaupvalt) kiitos kun kerroit minulle(isoäidistäsi).
   nainen10(sotetoimitusjohtaja): ajattele asiaa niinkinpäin että kotipalveluohjaaja vain oman pienuutensa sinulle paljasti.
   nainen 12(perusturvajohtaja): kyllä sinä saat tämän A3-elämäntarinakollaasisi poliisille viedä.

   Like

 3. Hei Survister! 🙂

  Sinäkö olet saanut siellä uuden naapurin, joka näyttää käytöksestään päätellen näkevän vain “tapulin ja taivaan”- kuten täälläpäin sanotaan. 🙂 Mutta jos hän on mennyt siis johonkin “tiettyyn firmaan” töihin, niin ehkä se on sitten parempikin, ettet sano hänelle mitään… vain onko?

  Kyllä sinun elämässäsi on ollutkin todella veemäisiä akkoja mummostasi lähtien. Minun elämässäni on ollut ja on, mutta ehkä pienemmässä mittakaavassa ikävänluontoisia miehiä, alkaen omasta isästäni ja jatkuen alkoholiongelmaiseen mieheen ja tätä nykyä myös narsistiseen vävypoikaan…

  Tyttäreni ja hänen miehensä vierailu sujui muuten aika hyvin, mutta yksi konflikti minulla ja vävyllä kuitenkin oli. 😀 Hän nimittäin sekaantui erääseen asiaan, jonka ei olisi pitänyt kaiken järjen mukaan kuulua hänelle tippaakaan ja minähän hölösuuna sanoin sitten hänelle siitä… Hän on kaikesta “narskuilustaan” huolimatta hyväkäytöksinen nuori mies ja pyysi minulta sitten anteeksi sitä sekaantumistaan. 🙂

  Voisimmeko me kuitenkin ajatella silleen, että niin sinun kuin minunkin elämässä on ollut lapsuudessamme kuitenkin hyviäkin ihmisiä. Sinulla oli hyvä äiti – ja minulla hyvä pappa (äidinisä). Pappani oli huolehtivainen, “pelleilevänkin” humoristinen, ahkera ja lempeä mies… ja sellaisiin minä ihastun vieläkin (liian) helposti. 😦 🙂

  Hyvää vointia ja viihtyisää pyhäpäivän jatkoa sinulle toivotellen 🙂 Lulu

  Like

 4. hei lulu,

  ei kun mulla olis hälle tuntikausiks puheenaihetta niin onkin parempi että pidämme etäisyyttä, (tekstiä muokattu tietyiltä osin ettei mene firman piikkiin)

  mulla on jo kaks postausta tälle päivälle ett naisten sanat kyll kirpaisee mutt ei niihin kuole, oikeestaan tuosta naisjoukosta vain toi nainen( on osannut jälkeenpäin anteeksi pyytää sitä mitä tuli sanottua.

  Like

 5. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Ehkäpä sinä saat vielä tilaisuuden keskusteluun sen uuden naapurisi kanssa. Minä uskoisin, että teillä se keskustelu sujuisi asiallisissa merkeissä, niinkuin teillä miehillä yleensä sujuukin.

  Meillä naisilla kun on lähes aina tunteet liikaa pelissä, niin se vie pohjaa asialliselta ajattelulta ja keskusteluilta. Niin se vaan on.

  Se yksi nainen, joka pyysi sinulta anteeksi, olikin mukavin ja viisain kaikista. 🙂

  Hei vaan! 🙂 – Lulu –

  Like

  1. hei lulu,

   se anteeksipyyntö johti siihen että asiaa en ole sen enempää pohtinut jälkikäteen, hän oli Kelassa töissä.

   nyt minun mieleni täyttää ajatus siitä kun silloin kun se kotipalveluohjaajakantelu joutui organisaatiomuutoksen kouriin ja kotipalvelu siirtyi kaupungilta terveysorganisaatioon, niin sen kaupunginhallituksen salaisen pöytäkirjaotteen saapumisen jälkeen kävin terveysorganisaation johtajan luona esittelemässä asiaani, niin tämä nainen, joka aiemmin oli toiminut myös kunnanjohtajana, sanoi mulle että ajattele asiaa niinkinpäin että kotipalveluohjaaja vain oman pienuutensa sinulle paljasti. että sama paljastus tapahtui myös kirjastonjohtajan kohdalla. niin ja sitten kun se hoivajohtaja neuvomaan että katsele kuuntele kevättä ja yritä unohtaa ikävät asiat niin hänkin pienuutensa minulle paljasti.

   nyt sitten kaupunginvaltuuston johtoon on tulossa henkilö johon minulla on valmiina keskusteluyhteys.

   Like

Comments are closed.