Pissed Off Feeling – Vittuuntunut olotila

Viikon saldo naisista suhteessa omiin intressin kohteisiini,

lue lisää ->

Viikon alussa puhe kääntyy Odinin sotureihin ja vastaukseksi saa naisilta: Mitä ne on? En ole koskaan kuullutkaan!

Eilen sitten pyydetään liittymään naisten seuraan terassille, ensin herää mieleen aatos että voi tuota naisten logiikkaa heitä kuunnellessa, sitten puhe kääntyy tuleviin pojan rippijuhliin, minä vänkään vastaan että enhän mä ny sinne ihan periaatteesta vapaa-ajattelijana, no se ei kuulemma naisia häiritse kun ne rippijuhlat loppuu silloin ja silloin ja sitten alkaa vapaa ohjelma. Minä siihen että oisit ny vaan äiti lähettänyt poikas Prometheus-leirille niin kolme naista yhdestä suusta laukoo, mikä se sellainen leiri on? Anna mun kaikki kestää!

10 thoughts on “Pissed Off Feeling – Vittuuntunut olotila

 1. Hei Survister! 🙂

  Vastaanpa tänne uuteen postaukseen, kun siellä toisessa alkoi olla jo niin paljon kommentteja, yli neljäkymmentä.

  Siitä rantamökistä. Siis jos sinun tekisi mieli ostaa itsellesi sellainen, niin minä kyllä kannatan asiaa! 🙂 Saisit olla siellä välillä omissa oloissasi (jos niin tahdot). No se emäntä sulhoineen saattaisi tulla vieraileen useinkin, varsinkin kesäisin, ehkä silloinkin, kun et itse ole paikalla. Mutta laita sen mahdollisen tulevan mökkisi seinälle “huoneentaulu”, jota jokaisen (varsinkin) vierailijan on noudatettava. “Emännän” ja muittenkin vieraitten täytyisi siivota mökki sieltä lähtiessään, ja jos kahvipakettia tai muita “kuivamuonia” on käytetty, niin uudet olisi ostettava tilalle. Nämä mökkiläisen pieninä vinkkeinä. 😉

  Se naapurintäti on aiheuttanut sinulle tosiaan vuosien varrella monenlaista päänvaivaa, ehkä muutamia harmaita hiuksiakin. 😦 Se on joillakin naisilla suunnaton tarve pomottaa varsinkin miehiä ja tuputtaa joka asiaan sitä omaa logiikkaansa. Minulla ei ole… ihan totta ei vaan ole! Ukkoni on hiljainen pohjanmaalaisjäärä, joka ei ole antanut minun määräillä itseään – enkä minäkään ole ottanut häneltä määräyksiä vastaan. Kieltämättä ristiriitoja on usein ollut… 😀

  Sitä painepesuria touko-kesäkuun vaihteessa pyysi ukolta naapurin mies, mutta minä luulen, että hänen akkansa oli käskenyt hänet lainaamaan meiltä. Jos heillä (yksityisyrittäjinä) sattui olemaan sillä kertaa tilit tyhjinä tai rahaa tarvittiin rouvan ja lasten muihin, omiin tarpeisiin… mutta nyt sitä rahaa näyttää heillä olevan omankin painepesurin ostoon.
  Minä olen ollut (ja ukko vielä enemmän) liiankin kärsivällinen noita naapureita kohtaan, mutta pian alkaa mittani olla täysi. Saa nähdä, että missä kunnossa se palautetaan (jos palautetaan). Tavarahan ei lainatessa parane, sanotaan. 😦

  Mutta mene ihmeessä sinne rippijuhliin, jos sinua on vieraaksi pyydetty! Ajattele vaikka silleen, että sinä saat syödä siellä kaikkia juhlapöydän herkkuja. Nykyajan äidithän ihan kilpailevat pöydän antimien runsaudessa. 😉 🙂

  Kyllä se hoitsu oli siinä oikeassa, että niitten punkkien kanssa pitääkin olla varovainen… Borrelioosi hoituu antibiooteilla, mutta se toinen punkkien levittämä tauti on jo vaarallisempi. Oletko ottanut rokotuksen sitä vastaan?

  Hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 2. hei lulu,

  Jos kertoisin täällä kaikki käänteet mitä rippijuhliin valmistautumiseen on kuulunut niin kummitäti sieltä pahimman ryöpytyksen minulle antaisi jos tähän blogiin eksyy, joten ne rippijuhlat tulee ja menee ilman läsnäoloani..

  Koko viikonlopun yli mietin että minulta jäi kamera keskiviikkona omille teilleen, ehdin jo kirjaston työntekijälle kertoo että nyt kun kirjasto täynnä valvontakameroita niin josko sitä kautta.. ja päivällä kun avasin retkilaukun yhden taskun ni sielläpä se olikin, eilen kävin vähän tsiikaileen marjamaita, lakkoja tulee mutta karpalo on osittain vielä kukalla.

  Yks kirjoituskilpailu on meneillään, siihen vois osallistua, otkikoksi vois panna: Naisten sanallinen tylytys miehen kokemana ja näkemänä.

  Like

 3. Hei Survister! 🙂

  Voin kuvitella, että siellä rippijuhlien valmisteluissa on tohakkaa. 😉 Jotenkin minusta näyttää siltä, että ihmiset ottaa nykyisin kaikista juhlien valmisteluista valtavia suorituspaineita. Hyvähän se on, jos se pojan kummitäti hääräilee apuna.
  Sinä olet siis päättänyt olla osallistumatta niihin kekkereihin. 🙂 Eikö ne runsaat pöydän antimetkaan houkutelleet…?

  Minä en tiedä tämän alueen marjatilannetta muuten, kuin että pihani vadelmapensaissa on jonkin verran pieniä raakileita ja kyllä näyttää vahvasti siltä, että ne ensimmäisetkin kypsät vadelmat poimitaan tänä kesänä vasta elokuun puolella…
  Tämä kesä on ollut niin kylmä ja aika sateinenkin. Tällä hetkelläkin taivas on harmaa ja välillä roppaa sadekuuroja. Lämpötila ulkona on niin kylmä, ettei kissojakaan viety ulos, kun vain n. 13 astetta on plussalla ja kova tuulikin.

  Jaa, sellainen kirjoituskilpailu on meneillään. Minä voisin osallistua johonkin kilpailuun otsikolla: “Lainaa naapurille iäksi”. Viimeisin tieto siitä meijän painepesurista on, että se on kuulemma mennyt siellä lainassa rikki… 😦 ja millä me todistetaan se lainaaminen, kun “todistusaineisto” on tuhoutunut tai tuhottu. 😦 Että meillä voikin olla noin v****maiset rajanaapurit!!!

  Kaikesta huolimatta – Hyvää päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 4. hei lulu,

  eilen tapasin kesän ensimmäisen mainitsemisen arvoisen ukkosen, siinäkin todistetta kesän kylmyydestä, nytkin Esteri vetistelee.

  ne rippijuhlat on siinä huushollissa jonka emäntää luonnehdin täällä ja puhuinpa silloin aviomiestensuojeluviranomaisistakin, ni enhän mä sinne voi mennä 😉

  eilen rälläköin halljäsenen kanssa yhtä paikkaa kuntoon talossamme.

  Like

 5. Hei Survister! 🙂

  Minä luinkin, että jossakinpäin maata se ukkonen eilen riehui. Täällä ei ole kuulunut edes pientä ukkosen jyrinää koko kesänä. No muuta “jyrinää” on kuulunut koko viikon, kun täällä on aloitettu sähkökaapelityöt. Ne kaapelit kaivetaan maan alle, mitä kautta sähkö johdetaan sitten taloihin. Eihän täällä ole ollut oikeastaan koskaan niin pahoja myrskyjä, jotka olisivat kaataneet puita sähkölinjoille, mutta tottapa kaupungilla on nyt varaa toteuttaa tällainen projekti.

  Aijaa, ne rippijuhlat on juuri siinä huushollissa, jossa on muistaakseni se suuruudenhulluksi muuttunut rouva… 😉
  Kyllä siellä käykin sitten melkoinen tohakka, kun se emäntä valmistelee paikat juhlia varten “viimeisen päälle” hienoiksi.
  Täydellisiin juhliin saa uppoamaan valtavasti rahaa… mutta kai se on sitten joillekin sen vaivan ja kustannuksien arvoista.

  Sillä hänen aviomiehellään ei taida olla paljon muuta tehtävää kuin omalta osaltaan maksaa koko “lysti” ja rouvansa suuruudenhullut päähänpistot. Niitä sellaisia “päällepäsmäriakkoja” löytyy täältäkinpäin, lähimpänä veljeni vaimo. 😦
  Kymmenkunta lomareissua kesä-heinäkuussa ja uusia kodinkoneita, älykännyköitä, leluja ja vaatteita… ja minä luulen, että veljeni lomarahat kulutettiin viimeistä euroa myöten, jos ne sitten riittivätkään.

  Hyvää keskiviikkopäivän jatkoa sinulle sinne kotiseudullesi 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 6. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like
  to shoot you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

  Like

 7. great submit, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector do not realize this.

  You should continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  Like

 8. Everything is very open with a precise description of
  the issues. It was definitely informative.
  Your site is useful. Many thanks for sharing!

  Like

Comments are closed.