Pissed Off Feeling – Vittuuntunut olotila

Viikon saldo naisista suhteessa omiin intressin kohteisiini,

lue lisÀÀ ->

Viikon alussa puhe kÀÀntyy Odinin sotureihin ja vastaukseksi saa naisilta: MitÀ ne on? En ole koskaan kuullutkaan!

Eilen sitten pyydetÀÀn liittymÀÀn naisten seuraan terassille, ensin herÀÀ mieleen aatos ettÀ voi tuota naisten logiikkaa heitÀ kuunnellessa, sitten puhe kÀÀntyy tuleviin pojan rippijuhliin, minÀ vÀnkÀÀn vastaan ettÀ enhÀn mÀ ny sinne ihan periaatteesta vapaa-ajattelijana, no se ei kuulemma naisia hÀiritse kun ne rippijuhlat loppuu silloin ja silloin ja sitten alkaa vapaa ohjelma. MinÀ siihen ettÀ oisit ny vaan Àiti lÀhettÀnyt poikas Prometheus-leirille niin kolme naista yhdestÀ suusta laukoo, mikÀ se sellainen leiri on? Anna mun kaikki kestÀÀ!

10 thoughts on “Pissed Off Feeling – Vittuuntunut olotila

 1. Hei Survister! 🙂

  Vastaanpa tÀnne uuteen postaukseen, kun siellÀ toisessa alkoi olla jo niin paljon kommentteja, yli neljÀkymmentÀ.

  SiitĂ€ rantamökistĂ€. Siis jos sinun tekisi mieli ostaa itsellesi sellainen, niin minĂ€ kyllĂ€ kannatan asiaa! 🙂 Saisit olla siellĂ€ vĂ€lillĂ€ omissa oloissasi (jos niin tahdot). No se emĂ€ntĂ€ sulhoineen saattaisi tulla vieraileen useinkin, varsinkin kesĂ€isin, ehkĂ€ silloinkin, kun et itse ole paikalla. Mutta laita sen mahdollisen tulevan mökkisi seinĂ€lle “huoneentaulu”, jota jokaisen (varsinkin) vierailijan on noudatettava. “EmĂ€nnĂ€n” ja muittenkin vieraitten tĂ€ytyisi siivota mökki sieltĂ€ lĂ€htiessÀÀn, ja jos kahvipakettia tai muita “kuivamuonia” on kĂ€ytetty, niin uudet olisi ostettava tilalle. NĂ€mĂ€ mökkilĂ€isen pieninĂ€ vinkkeinĂ€. 😉

  Se naapurintĂ€ti on aiheuttanut sinulle tosiaan vuosien varrella monenlaista pÀÀnvaivaa, ehkĂ€ muutamia harmaita hiuksiakin. 😩 Se on joillakin naisilla suunnaton tarve pomottaa varsinkin miehiĂ€ ja tuputtaa joka asiaan sitĂ€ omaa logiikkaansa. Minulla ei ole… ihan totta ei vaan ole! Ukkoni on hiljainen pohjanmaalaisjÀÀrĂ€, joka ei ole antanut minun mÀÀrĂ€illĂ€ itseÀÀn – enkĂ€ minĂ€kÀÀn ole ottanut hĂ€neltĂ€ mÀÀrĂ€yksiĂ€ vastaan. KieltĂ€mĂ€ttĂ€ ristiriitoja on usein ollut… 😀

  SitĂ€ painepesuria touko-kesĂ€kuun vaihteessa pyysi ukolta naapurin mies, mutta minĂ€ luulen, ettĂ€ hĂ€nen akkansa oli kĂ€skenyt hĂ€net lainaamaan meiltĂ€. Jos heillĂ€ (yksityisyrittĂ€jinĂ€) sattui olemaan sillĂ€ kertaa tilit tyhjinĂ€ tai rahaa tarvittiin rouvan ja lasten muihin, omiin tarpeisiin… mutta nyt sitĂ€ rahaa nĂ€yttÀÀ heillĂ€ olevan omankin painepesurin ostoon.
  MinĂ€ olen ollut (ja ukko vielĂ€ enemmĂ€n) liiankin kĂ€rsivĂ€llinen noita naapureita kohtaan, mutta pian alkaa mittani olla tĂ€ysi. Saa nĂ€hdĂ€, ettĂ€ missĂ€ kunnossa se palautetaan (jos palautetaan). Tavarahan ei lainatessa parane, sanotaan. 😩

  Mutta mene ihmeessĂ€ sinne rippijuhliin, jos sinua on vieraaksi pyydetty! Ajattele vaikka silleen, ettĂ€ sinĂ€ saat syödĂ€ siellĂ€ kaikkia juhlapöydĂ€n herkkuja. Nykyajan Ă€idithĂ€n ihan kilpailevat pöydĂ€n antimien runsaudessa. 😉 🙂

  KyllĂ€ se hoitsu oli siinĂ€ oikeassa, ettĂ€ niitten punkkien kanssa pitÀÀkin olla varovainen… Borrelioosi hoituu antibiooteilla, mutta se toinen punkkien levittĂ€mĂ€ tauti on jo vaarallisempi. Oletko ottanut rokotuksen sitĂ€ vastaan?

  HyvÀÀ pĂ€ivĂ€njatkoa ja viihtyisÀÀ viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 2. hei lulu,

  Jos kertoisin tÀÀllÀ kaikki kÀÀnteet mitÀ rippijuhliin valmistautumiseen on kuulunut niin kummitÀti sieltÀ pahimman ryöpytyksen minulle antaisi jos tÀhÀn blogiin eksyy, joten ne rippijuhlat tulee ja menee ilman lÀsnÀoloani..

  Koko viikonlopun yli mietin ettÀ minulta jÀi kamera keskiviikkona omille teilleen, ehdin jo kirjaston työntekijÀlle kertoo ettÀ nyt kun kirjasto tÀynnÀ valvontakameroita niin josko sitÀ kautta.. ja pÀivÀllÀ kun avasin retkilaukun yhden taskun ni siellÀpÀ se olikin, eilen kÀvin vÀhÀn tsiikaileen marjamaita, lakkoja tulee mutta karpalo on osittain vielÀ kukalla.

  Yks kirjoituskilpailu on meneillÀÀn, siihen vois osallistua, otkikoksi vois panna: Naisten sanallinen tylytys miehen kokemana ja nÀkemÀnÀ.

  Like

 3. Hei Survister! 🙂

  Voin kuvitella, ettĂ€ siellĂ€ rippijuhlien valmisteluissa on tohakkaa. 😉 Jotenkin minusta nĂ€yttÀÀ siltĂ€, ettĂ€ ihmiset ottaa nykyisin kaikista juhlien valmisteluista valtavia suorituspaineita. HyvĂ€hĂ€n se on, jos se pojan kummitĂ€ti hÀÀrĂ€ilee apuna.
  SinĂ€ olet siis pÀÀttĂ€nyt olla osallistumatta niihin kekkereihin. 🙂 Eikö ne runsaat pöydĂ€n antimetkaan houkutelleet…?

  MinĂ€ en tiedĂ€ tĂ€mĂ€n alueen marjatilannetta muuten, kuin ettĂ€ pihani vadelmapensaissa on jonkin verran pieniĂ€ raakileita ja kyllĂ€ nĂ€yttÀÀ vahvasti siltĂ€, ettĂ€ ne ensimmĂ€isetkin kypsĂ€t vadelmat poimitaan tĂ€nĂ€ kesĂ€nĂ€ vasta elokuun puolella…
  TÀmÀ kesÀ on ollut niin kylmÀ ja aika sateinenkin. TÀllÀ hetkellÀkin taivas on harmaa ja vÀlillÀ roppaa sadekuuroja. LÀmpötila ulkona on niin kylmÀ, ettei kissojakaan viety ulos, kun vain n. 13 astetta on plussalla ja kova tuulikin.

  Jaa, sellainen kirjoituskilpailu on meneillÀÀn. MinĂ€ voisin osallistua johonkin kilpailuun otsikolla: “Lainaa naapurille iĂ€ksi”. Viimeisin tieto siitĂ€ meijĂ€n painepesurista on, ettĂ€ se on kuulemma mennyt siellĂ€ lainassa rikki… 😩 ja millĂ€ me todistetaan se lainaaminen, kun “todistusaineisto” on tuhoutunut tai tuhottu. 😩 EttĂ€ meillĂ€ voikin olla noin v****maiset rajanaapurit!!!

  Kaikesta huolimatta – HyvÀÀ pĂ€ivĂ€njatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 4. hei lulu,

  eilen tapasin kesÀn ensimmÀisen mainitsemisen arvoisen ukkosen, siinÀkin todistetta kesÀn kylmyydestÀ, nytkin Esteri vetistelee.

  ne rippijuhlat on siinĂ€ huushollissa jonka emĂ€ntÀÀ luonnehdin tÀÀllĂ€ ja puhuinpa silloin aviomiestensuojeluviranomaisistakin, ni enhĂ€n mĂ€ sinne voi mennĂ€ 😉

  eilen rÀllÀköin halljÀsenen kanssa yhtÀ paikkaa kuntoon talossamme.

  Like

 5. Hei Survister! 🙂

  MinĂ€ luinkin, ettĂ€ jossakinpĂ€in maata se ukkonen eilen riehui. TÀÀllĂ€ ei ole kuulunut edes pientĂ€ ukkosen jyrinÀÀ koko kesĂ€nĂ€. No muuta “jyrinÀÀ” on kuulunut koko viikon, kun tÀÀllĂ€ on aloitettu sĂ€hkökaapelityöt. Ne kaapelit kaivetaan maan alle, mitĂ€ kautta sĂ€hkö johdetaan sitten taloihin. EihĂ€n tÀÀllĂ€ ole ollut oikeastaan koskaan niin pahoja myrskyjĂ€, jotka olisivat kaataneet puita sĂ€hkölinjoille, mutta tottapa kaupungilla on nyt varaa toteuttaa tĂ€llainen projekti.

  Aijaa, ne rippijuhlat on juuri siinĂ€ huushollissa, jossa on muistaakseni se suuruudenhulluksi muuttunut rouva… 😉
  KyllĂ€ siellĂ€ kĂ€ykin sitten melkoinen tohakka, kun se emĂ€ntĂ€ valmistelee paikat juhlia varten “viimeisen pÀÀlle” hienoiksi.
  TĂ€ydellisiin juhliin saa uppoamaan valtavasti rahaa… mutta kai se on sitten joillekin sen vaivan ja kustannuksien arvoista.

  SillĂ€ hĂ€nen aviomiehellÀÀn ei taida olla paljon muuta tehtĂ€vÀÀ kuin omalta osaltaan maksaa koko “lysti” ja rouvansa suuruudenhullut pÀÀhĂ€npistot. NiitĂ€ sellaisia “pÀÀllepĂ€smĂ€riakkoja” löytyy tÀÀltĂ€kinpĂ€in, lĂ€himpĂ€nĂ€ veljeni vaimo. 😩
  Kymmenkunta lomareissua kesĂ€-heinĂ€kuussa ja uusia kodinkoneita, Ă€lykĂ€nnyköitĂ€, leluja ja vaatteita… ja minĂ€ luulen, ettĂ€ veljeni lomarahat kulutettiin viimeistĂ€ euroa myöten, jos ne sitten riittivĂ€tkÀÀn.

  HyvÀÀ keskiviikkopĂ€ivĂ€n jatkoa sinulle sinne kotiseudullesi 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 6. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like
  to shoot you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

  Like

 7. great submit, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector do not realize this.

  You should continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  Like

 8. Everything is very open with a precise description of
  the issues. It was definitely informative.
  Your site is useful. Many thanks for sharing!

  Like

Comments are closed.