Is This Vain or Not? Onx tää turhaa vai ei?

Stats  25.07.2017:

 

Articles 76

Comments 750

Visitors 474

 

4 thoughts on “Is This Vain or Not? Onx tää turhaa vai ei?

 1. Hei Survister! 🙂

  Meinaatko sinä tätä blogiasi? Täällä on lähes 500 vierailijaa ja melkein 15 000 lukukertaa tähän mennessä, joten älä edes ajattele silleen, että tämä olisi turhaa. 🙂 Minä ja monet muutkin käymme täällä päivittäin lukemassa ja minulla on sellainen tunne, että eräs “tohtorismies” Brittein saariltakin käy täällä lukemassa… Hän on varmaan huomannut “survister’in” minun kirjanmerkeissäni, kun hän omii aina tämän läppärin tänne meille tultuaan. 😉

  Tyttäreni ja vävyni tulevat tällä viikolla Suomeen ja ensi viikolla meille. 🙂
  Minä olen alkanut jo vähän siivoilemaan, kun se vävypoika on niin tarkka siitä, että anoppilassaan pitää olla siistiä. 😀 Aluksi he siis suuntaavat pohjoiseen hillanpoimintaan. Kyllä ne marjat sielläkin kypsyvät tällä viikolla, kun sinnepäin ne kesän ensimmäiset helteet näkyvät suunnistaneen.

  Mitä sinulle muuten kuuluu? Miten olet voinut?
  Sinä olet tainnut viihtyä siellä maalla parhaiten, kuten muinakin kesinä. 🙂

  Hyvää tiistaipäivän jatkoa sinulle toivotellen 🙂 Lulu

  Like

 2. Hei Lulu,

  välillä on hyvä kyseenalaistaa oma toimintansa, sitä vain tämä postaus 🙂

  brittein saarilta ei ole kukaan “visitoinut” tässä blogissa.

  eilen oli taas niin karsee päivä että kannattaakohan tuota omille lakkamaille lähteä ollenkaan.

  oon mä aika rempseesti netissä pyörinyt .. seuraukset saattaa olla vakavampiakin, minua varoitettiin.

  torilla kommentoin lipan alta. torille on klikattu blogistani 22 kertaa.

  eilen taas tapahtui pari kohtaamista, jotka merkitsen vain omaan muistiini.

  nyt pitää taas lähteä jonnekin retriittiin meditoimaan

  sieltä paluuseen asti moi.

  Like

 3. Hei Survister! 🙂

  Sinä olet palannut sieltä retriitistä meditoimasta. Minäkin haluaisin mennä joskus johonkin retriittiin. Sellaiseen paikkaan, missä en kuulisi mitään ulkopuolisia häiritseviä ääniä… johonkin korpeen pitkospuitten taakse. 🙂

  Minulla oli yhtenä päivänä hieman riitaisa “kohtaaminen” naapurinakan kanssa, kun hän ei olisi halunnut antaa meille uutta painepesuria sen heillä lainassa olleen ja rikotun tilalle. 😦 Meijän olisi pitänyt ottaa se vanha romu takaisin, että rouva olisi saanut pitää itse sen uuden. Käsittämätöntä narsismia! Mutta niin siinä kävi, että naapurin mies toi meille sen uuden ja senhän tietää, että “madam” oli siitä kiukkuinen kuin ampiainen kaikille. 😀

  Sinäkö rempseesti netissä…? No, netti on vaarallinen paikka, kuten sinä sanoit jo siellä ilfoorumilla. Mutta “torin” yleisellä osiolla on moni sinua rempseempi. Huella ei ole ollut tällä viikolla vissiin rahaa jäägerin ostoon. 😀

  Täälläpäin saadaan marjoja odottaa vielä ainakin viikon verran. Pihani vadelmatkin ovat vielä raakileita, kun normaalisti tähän aikaan on poiminta ollut täydessä vauhdissa.

  Hyvää päivän- ja viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   mä siellä retriitin korvessa toissa iltana napostelin lakkoja ja ahomansikoita.
   tällä reissulla ei tullut yhtään punkkia mukana.

   joo mä netissä taas yhden keskustelijan hiljensin, voisin kuvitella hänet vaikka Kasipalloksi.

   Like

Comments are closed.