Nagging Can Kill – Nalkutus voi tappaa

tänään piti stopata naapurintädin nalkutus  tykkänään. Kännissä tein yöllä virheen. Loppui nalkutus kun sanoin että ihminen tekee kännissä virheitä.

 

 

12 thoughts on “Nagging Can Kill – Nalkutus voi tappaa

 1. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Me naisethan osataan tunnetusti nalkuttaa, vaikkei se toiminta tuottaisi mitään tulosta… usein se vie miehen tien baariin kaljoille tai muille ryyppyreissuille…

  Mun täytyy myöntää, että jonkin verran minäkin nalkutin ukolle, kun hän oli läjännyt märät matot silleen, että yhteen valkoiseen mattoon tuli punaisia raitoja, kun punainen matto oli värjännyt sitä. 😦 Minä sain luvan ostaa uuden valkoisen maton tilalle, jos ne värjäytyneet paikat vielä kuivanakin haittaa. 🙂

  Mutta enpä minä taida (enää) kuulua niihin pahimpiin nalkuttajanaisiin.

  Naapurinakka mäkättää miehelleen yhdestä kaljatölkistäkin. Se haju vissiin…

  Kirjoittamisiin! 🙂

  – Lulu –

  Like

  1. hei lulu,

   päivän aikana tätä postausta on luettu 29 kertaa….

   torilla oli ketjunavaus nalkuttamisesta ja sen vaikutuksesta kohteeseensa, en ole ehtinyt etsiä että mistä se teksti oli lainaus, mutta kerroinhankin juuri siitä yhdestä vaimosta/äidistä ja hänen miehestään.

   Minä alan vasta nyt tajuta minkälaisen shown täti eilen aiheutti kännitoilailustani, hallituksen miesjäsen soitti ovikelloa että täällä on joku vialla, selostin hälle mistä oli kysymys, täti soittaa kaupungilta miehelle ja minä kuulen kaiken kun tädillä niin kova ääni, puhelimessakin, sitt hän tulee kotiin, pihamaalla kälättää parvekkeella olevalle mummolle, sitt puolestaan mulla keittää ja lähden ulos, täti alkaa saarnaamaan että sinä yöllä herätit pälä pälä ja äkkiä täti hiljeni kun mä sanoin että kännissä ihminen tekee virheitä, siihen hän vaan että no niin tunnustithan virheesi sitt kun palasin kaupungilta, tätiä ei näy,,, jonnekin taas häipynyt uudenlaista teoriaa miettimään ja kansalle toitottamaan saatuaan selville että olin kännissä törttöillyt, ainakin hänen hymynsä oli niin vahingoniloinen että katohan kun naapuri on ollut kännissä. Hallituksen miesjäsen vaan että täti on tuollainen …..

   draamakuningatar

   to be cont 14:44

   eilen jo juttelin asian juurta jaksain sen naisen kanssa joka minut perjantai-iltana terassille kutsui, ihana ilta ensin yhdellä terassilla, sitten toiselle korttia pelaamaan,, ja ja.. no tiedän mä itte diabeetikkona paljonko voin juoda mutta sitten seurueessamme oli mies joka alkoi huolestua että kuivinko suin sinä ja alkoi tarjoille sitä sun tätä shottia mulle.. tänään sitten jatkoin samasta aiheesta talon naisen kanssa, hän eilisestä että pitääkö se koko talolle kailottaa jos joku pienen virheen tekee. En tiedä… nyt sain lisäuskoa toimintamalliini kun näin miten täti reagoi olemiseeni. saattanut vaikka poliisillekin soittaa hän eilen.

   mummo nalkutti ja pelotteli että odotas kun minä sitä ja tätä niin sinä huoranpentu lähdet lastenkotiin… yle areenassa ohjelma koulukodeista: Dokumenttiprojekti: Varastettu lapsuus

   Like

 2. Hei Survister! 🙂

  Se naapurintäti on todellakin Draamakuningatar! Että hän kehtasikin nostaa tuollaisen metelin siitä, jos sinä hieman häiritsit hänen untaan tullessasi illanvietosta kännissä. Montako kertaa se akka itse on herättänyt sinut (ja muutkin siellä talossanne) jo aamukuudelta sillä omalla käläkätyksellään?

  Täti itsekin muistaakseni juopotteli vielä viime vuonna… onko hän joutunut sen jälkeen ns. “pakkoraitistumaan” esim. terveydellisistä syistä? Sehän on tunnettu tosiasia, että raitistuneet alkoholistit eivät siedä kuulla ja nähdä vähänkään humalassa olevia ihmisiä…
  No kaikki siellä sen “kailottajan” tietää ja tuntee, joten varmaan lähes kaikkien sympatiat ovat sinun puolellasi. 🙂 Sitä mieltä näyttää olleen se hallituksen miesjäsenkin siitä tädistä. Tuskin poliisitkaan ottaa häntä kovin vakavasti.

  Mutta sinulla oli ihana terassi-ilta mukavassa seurassa ;), joten olihan sinun perjantai-iltasi siltä osin onnistunutkin, vaikka hieman liikaa tulit ottaneeksi sitä alkoa. Herää kysymys, että miten sinä “arvon tätiä” häiritsit kotiin tullessasi…?
  Laulaa hoilotitko isoon ääneen talon portaikossa? Kolistelitko kotona tavaroita, kaatuiko huonekaluja? Laitoitko musiikkia isolle volyymille soimaan yöllä?
  Jos vain se naapurintäti heräsi ja tuli häirityksi talossanne, niin siinä tapauksessa hän on tehnyt “kärpäsestä härkäsen”. Niin se taitaa ollakin…

  Minä olen nauttinut lämpimästä kesäpäivästä ulkona koko päivän.
  Ensi viikolle on luvassa taas sateita, ja puolenviikon maissa saapuvat tyttäreni ja vävyni meille viikoksi vierailemaan. 🙂

  Hyvää pyhäpäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 3. hei lulu,

  mulla meni eilinen suomi 100 vuotta tapahtumia kierrellessä, tänäänkin saatan käydä yhdessä sellaisessa. siinä sivussa ehdin jutustella niitä näitä ja yksikseen mietiskellä, täti saa jatkaa omalla haukkumistyylillään kunhan palaa kesämökiltään ja huomaa että mitään naapurin kurinpalautusta ei ole tapahtunut. Kyllä mulle jo ehdotettiin että anna vaan tädin melskata ja ole huomaamatta mutta kun ei kaikki ihmiset noin ajattele. Nyt tää meni ihan saman kaavan mukaan kuin lapsuudenkodissani, toss varastettu lapsuus -dokumentissa yks mies totesi selviytymistarinoita että jotkut sulkivat kaiken tapahtuneen tottalisesti mielestään, toiset taas eivät koskaan unohtaneet.

  Kunhan täti palaa niin minä olen se joka en tämän viikonlopun sähläystä unohda. ja muistan senkin miten hallpj-tädille ‘saarnasin’ siitä että älä mene yöllä pitämään jöötä porraskäytävään äläkä reagoi hetkessä jos yöllä ovikello soi. anna sen vaan soida ja jos meno äityy pihalla/porraskäytävässä, niin soita poliisit paikalle . No täti ei aamulla soittanut ovikelloani että mistä yöllä oli kysymys vaan lähti soitellen sotaan selkäni takana niin että koko talo ja siinä sivussa naapuritalokin sai tietää minun häiriköinnistä. Sain minä nyt uutta infoakin tädin tekemisistä tämän kesn aikana kun sitten aloin purkaa että mitäs tässä ny tapahtui. Sillekin naiselle joka minut perjantai-iltana terassille kutsui tämän stoorin jo lauantaina kerroin. Rehellisesti kerroin kaikille että kännissä toilailin ja totuus ei tarvitse selittelyjä. Ja sekin remppaava porraskäytävän valokatkaisin tulee siinä sivussa korjattua.

  edit 16.42

  okei totuus ei kaipaa selittelyjä, tulin aamuyöstä kotiin päihtyneenä, porrastasanteen valokatkaisin ei toiminut, soitin hätäni keskellä(miten löydän lukon avaimelle) naapurintädin ovikelloa, hetkessä ovisilmään ilmestyi valo ja naisen ääni huusi oven takaa Minä olen nukkumassa!. ei kai tää ny mitään toilailua eikä kännissä törttöilyä ollut, pieni virheliike vain mutta kyllä tällaisestakin kärpäsestä härkänen syntyy kun ainekset on jo valmiiksi kylvetty.

  Like

  1. niinku minä päissäni olin,
   nousuhumalassa vaan,
   naapurin ovikelloa yöllä soitin,
   kerran, toisenkin,
   pitikö se maailmalle
   huutaa kautta rantain.

   Like

 4. Hei Survister! 🙂

  Sinä olet palannut takaisin kotiin sieltä lakanpoimintareissulta…? Paljonko sait niitä keltaisia herkkuja ja olivatko ne jo kypsiä?
  Tytär ja vävy toivat meille jonkin verran Lapin hillaa/lakkoja ja hyviä ovat. 🙂
  Sellaisenaan on syöty niitä ja jogurtin seassa. Pakkaseen minä laitan vain muutamia rasioita. Ne säilyy omassa mehussaan jääkaapissakin ainakin viikon verran – tai tulevat sitä ennen syödyiksi. 🙂

  No kyllä minäkin ajattelin ensin, että o-ouu, kun sinä kerroit menneesi aamuyöllä päihtyneenä sen naapurintädin ovikelloa soittamaan… että olisiko sinun ollut parempi soittaa jonkun toisen naapurin ovikelloa. Mutta kai sinä olit kuitenkin sen verran paljon “tuiskeessa”, ettet ajatellut loppuun asti tädin mahdollista vastareaktiota unesta herättämiseen. 😦

  Mutta hienon ja varsin osuvan runon sinä olet kirjoittanut tapahtuneesta. 🙂
  Sellaisen hyvin realistisen.

  Täti teki sitten tosiaan “kärpäsestä härkäsen”, kun ne ainekset siihen on teijän välillä kylvetty vuosien varrella. 😦
  Minä mietin, että mikä on tädin seuraava “siirto” tässä asiassa, mutta vielä enemmän sitä, että mikähän on sinun “siirtosi”…

  Täällä on meneillään saunomispuuhat. Nuoret tulivat juuri saunasta ja minäkin lähden kohtapuoliin saunan löylyihin. Tämä läppärini toimii jostain syystä aika hitaasti tällä hetkellä. Vävy on räplännyt tätä koko päivän…

  Hyvää illanjatkoa ja kaikesta huolimatta mukavaa viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 5. hei lulu,

  nelisen litraa sain lakkoja. enemmän oli suppuja kuin kypsiä.

  enhän mä ollenkaan aatellut että täiti hyppää kärppänä sängystä kun ovikello yöllä soi, on se minunkin ovikello yöllä soinut ja olen vaan jatkanut uniani kun meteliä talossa ja joku on taas herätetty 😉

  niinpä, nyt on minun siirtoni vuoro, katsotaan juokseeko täti karkuun vai otetaanko kunnolla yhteen 😀

  Like

 6. Hei Survister! 🙂

  Olisiko se vaarana todella, että käännös tarkoittaisi sitä…?

  Se naapurintäti on utelias naisihminen, joten siksikin hän hyppäsi sängystä ylös katsomaan, että kuka on soittamassa hänen ovikelloaan aamuyöllä… ja hänelle saattoi olla yllätys se, että juuri sinä olit hänen ovensa takana.

  Miten ne asiat ovat edenneet ja saiko täti kenenkään myötätuntoa itselleen siellä talossanne? Minä epäilen, ettei hän saanut, kun hänestä ei taida kukaan siellä oikein tykätä. Näin minä olen sen käsittänyt. 🙂

  Oletko sinä käynyt jo mustikoita poimimassa? Minä en ole vielä ehtinyt käymään ja jotkut sanovat, että ne ovat vielä raakojakin täälläpäin.

  Tyttäreni ja vävyni lähtevät takaisin nykyiseen “kotimaahansa” huomenna. 😦 Viikko on mennyt liian nopeasti. Iso eronikävä iskee taas mun päälle, mutta sellaista tämä elämä nyt on…

  Hyvää illan- ja koko viikon jatkoa sinulle toivotellen 🙂 Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   täti on vieläkin kesämökillään, yks mummo sanoi että hän kärsii tilanteesta ja toivoo että täti ei tarttuisi kännykkään juopuneena, tää on tällaista että tästä ei kukaan halua julkisesti puhua mitään, alkoholi aggressiivisuus ja nainen yhdistelmästä. Miehille asiasta puhuminen on kauhistus, seurauksena vaikeneminen siitäkin, että kaikki tietää missä mennään.

   viime viikolla suolle jäi niin paljon suppuja että todennäköisesti lähdetään isommalla porukalla uudelleen. mustikat on kypsiä vasta parin viikon päästä, tykkään kerätä niitä viel syyskuussakin.

   nyt vasta alkaa kesäkurpitsat kasvaa vaikka koko kesän olleet astiassa partsilla, daaliat ei ehdi avautua, ei nekään jotka on “siellä”.

   no selvisithän sinä viime kesän eronikävästä niin kyllä sinä tämänkesäisestäkin.

   Like

 7. Hei Survister! 🙂

  Se täti ottaa alkoa edelleen, mutta enemmän vissiin siellä kesämökillään, mistä käsin hän sitten soittaa kännissä kännykällään sille mummolle talossanne…? Eli hän ei ole siis raitistunut, kuten minä jo ehdin ajatella.

  Siksipä hän teki siitä sinun ovikellonsoitosta aamuyöllä hänen ovellaan niin ison “numeron”, koska itse viinaksille perso ei voi sietää ketään juopunutta…

  Kaikki kasvusto on todellakin myöhässä. 😦 Mustikat, vadelmat ja viinimarjatkin pensaissa. Minä lähden vasta ensi viikolla katsomaan lähiseudun metsistä mustikoita. Hätäisimmät kuuluvat jo poimivan mustikoita puolikypsinä. Ei siinä toiminnassa ole kyllä mitään järkeä. Niitä ehtii tosiaan poimimaan vielä syyskuussakin ennen ensimmäisiä yöpakkasia. 🙂

  Niinpä, kyllä kai minä selviän tästä eronikävästä ja muutamista huomauttamisen arvoisista aiheistakin tyttäreni ja vävyni avioliitossa… 😦

  Hyvää keskiviikkopäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

Comments are closed.