Crying Game – A Man with Tears in his Eyes

Itkupeli – Mies kyyneleet silmissään.

Eilisen ryöppäyksen jälkee olo mitä rauhallisin. Illalla lenkkeilyn lomassa lui IS:n horoskoopin keskiviikolle, en nyt sen sisältöä muista,

is.fi:stä löytyy eiliselle tällaista:

Olet aavistanut oikein erään aikomukset. Se, mihin toimenpiteisiin sinun kannattaa ryhtyä onkin sitten toinen asia. Kehu silti itseäsi tarkkuudesta.

ja tälle päivälle tällaista:

 

Aika on nyt ystäväsi ja se hellii sinua kaikilla tavoilla. Antaudu siis tälle hetkelle äläkä suunnittele mitään äläkä piehtaroi menneessä. Tässä ja nyt on tärkeintä.

 

eilisiltana lähdin kaupungille päällimmäisenä aatoksena, älä anna pelolle valtaa.

 

ja mihin se johtikaan, kapakkakadulla keskisyön jälkeen nuori  mies tuli kysymään onko minulla kaljaa, no ei ollut, sitten mies alkoi vuodattaa siinä kyyneleitä, joita tuli ainakin litran verran, mummonsa oli jättänyt ja nyt hän kadulla ja karmea nälkä. No enhän minä tuota säikähtänyt vaan jäin kuuntelemaan ja kuunteleminen johti siihen että pian tarjosinkin hänelle ruokaa hampurilaisbaarissa, mies sai pummattua minulta lisäksi 15 euroa, kysyi onko mulla alkoholia kotona ja voiko hän tulla yöksi luokseni ja käytänkö minä huumeita. Sitten minä aloin tehdä tenää kun hän sanoi että lähdetään jatkamaan jutustelua yhteen kapakkaan ja minä että millä niin hän että taksilla. Taksilla lähiökapakkaan???? Lopuksi mies kysyi mitä hän voisi tehdä hyväkseni, en osannut vastata hänelle mitään, nyt aamulla tuumin että kyllä hän olisi voinut  tulla tekemään syyssiivouksen kotiini.

 

Silloin kun naapurintädin kanssa  “jutusteltiin” , heitin hälle asiaanliittyvän kysymyksen että tiedätkös sinä että pojilla ei mene tänään hyvin, niin siihen täti nyrpisti vaan nenäänsä ja vastasi ai, enpä ole tuollaista kuullutkaan. Nyt voisin hälle jatkaa, no menepä kysymään siltä maasta taivaaseen kehumaltasi tyttärenpojaltas ett miten suomen pojilla menee tänään, juuri luin uutista että joka kuudes poika vapautetaan asepalveluksesta tai sitä siirretään.

 

 

 

 

 

20 thoughts on “Crying Game – A Man with Tears in his Eyes

 1. Heipä hei Survister! 🙂

  Minäpä vastaankin nyt tähän sinun uuteen postaukseesi. Sinä tarkoitat vissiin “ryöppäyksellä” sitä eilistä sanaharkkaa torikahvilan Huen kanssa? Hän häipyi sieltä eilen melkein samoihin aikoihin kuin sinäkin. Käyn lukemassa päivittäin sitä yleistä osiota. Joku niistä nikeistä on luultavasti helleh… mutta eipä siitä asiasta enempää. Hän pilasi silloin monia asioita ja minun olisi pitänyt osata suhtautua hänen hyökkäyksiinsä ja asioihini sekaantumiseensa eri tavalla.
  Tänä päivänä minä en pelkäisi häntä enkä missään nimessä perääntyisi…

  Hienoa, että sinä autoit sitä nuorta miestä siellä kadulla! 🙂 Missähän senkin poikarukan omat vanhemmat ovat, kun hän oli joutunut turvautumaan mummoonsa, joka hänkin oli lapsenlapsensa jättänyt. 😦 Kyllä tämä maa on varmasti täynnä hänen kaltaisiaan nuoria miehiä, ja naisiakin. Yksi syy on ehkä avioerot, joissa varsinkin äiti alkaa liian usein vieroittaa poikaa hänen omasta biologisesta isästään ja “kasvattaa” uudesta miehestä pojalle uutta “isää”. Se suunnitelma on harhakuvitelmaa ja tuhoon tuomittu jo ajatuksena.

  Minä olen seurannut lähietäisyydeltä sitä “kasvatusta” tuossa lähinaapurissa. Aluksi kaikki näytti menevän hyvin ja muijan suunnitelmien mukaisesti. Sen yh-akkansa “v-tavaran” lumoissa ollut isäpuoliehdokas osti naisensa pojalle “kaikkea kivaa” pienestä lasten mönkijästä lähtien, mutta… noin vuoden kuluttua kaikki muuttui, kun pariskunnalle syntyi yhteinen poika. 😦 Uuden isukin äänensävy muuttui silloin hyvin käskeväksi ja tylyksi. Onneksi se poika on saanut muuttaa oman isänsä luokse asumaan eikä hänen tarvitse olla enää “lapsenlikkana” nuoremmille sisaruspuolilleen.
  Luultavasti sen sinun kohtaamasi pojankin elämän on suistanut raiteiltaan vanhempien avioero ja kaikki sitä seuranneet tapahtumat. 😦

  Sillä naapurintädin kehumalla tyttärenpojalla voi mennäkin paremmin, jos tai kun hänellä on ympärillään rakastavia ja turvallisia aikuisia ihmisiä. Tätikin mummona palvoo häntä jne. Mutta noita minun kertomiani esimerkkejä löytyy liian paljon. Minä kerroin esimerkin (minulle yhdentekevistä) naapureistani, mutta lähipiirissäni sattui n. 30 vuotta sitten samanlainen tapaus. Pojat yksi toisensa jälkeen muuttivat silloinkin oman ja tosimukavan isänsä luokse – saatuaan “tarpeeksi paljon” selkäsaunoja v****maiselta isäpuoleltaan… 😦
  En voi ymmärtää niitä naisia/äitejä, jotka antavat uuden miehensä kurittaa ex-miehen lapsia. Kerran joku sanoi osuvasti, että äideistäkin tulee uuden suhteen myötä “äitipuolia” itse synnyttämilleen lapsille. Ne uudet “rakkauslapset” ovat etusijalla kaikessa.
  Jokainen mies näkee ja tietää eronneen naisen aikaisemmat lapset jo suhteen alussa ja pitäisi sen järjen äänenkin sanoa edes sen verran, että eiväthän he mihinkään siitä näköpiiristä katoa.

  No juu, tulipa pitkä vuodatus, mutta minä “näen aina punaista”, kun kuulen niistä pojista ja nuorista miehistä, joita on kohdeltu kaltoin. 😦 Jos Luoja olisi suonut minulle oman pojan, niin satavarmasti minä olisin kohdellut häntä kuin “kukkaa kämmenellä”. Hellä ja hyvä äiti minä koen olleeni tyttärellenikin. 🙂

  Ulkona on niin syksyisen näköinen sää kuin olla voi. Huomenna alkaa lokakuu. Syyskuu meni äkkiä ja marjastuksen sekä säilönnän merkeissä.

  Hyvää ja viihtyisää viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   minut yllätettiin silloin viime vuonna torilla mutta kaikesta kokemastaan oppii.
   Enitén nyt ihmetyttää se, että tosiaanko huella meni näin pitkään ettei hän osannut yhdistää multiaista johonkin entiseen nikkiin, koko ajanhan Tanelikin toitotti kuka olen. Mutta eihän Hue toisaalta ole välittänyt mistään muusta kuin omista näkökulmistaan backstagen kanssa, narsismiako, siitähän lyötiin peista jo il-foorumillakin.

   no joo se toissayön en anna pelolle valtaa vaan lähden ulos yöllä itsekeskeinen päätös niin se päättyikin tuollaiseen yllätykseen että nuori mies vuodatteli minun nähden kyyneleitä kun hänellä oli melankolia päällä ja mä jäin kuunteleen.

   eilen illalla sitten bongasin teeveestä elokuvan Glen Campbell.. (no se ikivihreä Like a Rhinestone Cowboy) säteilevä esiintyjä, joka antoi hiipuvasta Alzheimeristaan tehdä elokuvan, se herätti minut, yhdistin elokuvan sanoman siihen kun miespoliisi ihan yllättäen kysyi minulta että onko naapurintädin käytöksen takana dementia. elokuva katsottavissa areenalla jos et huomannut sitä eilen ja mikäli uskallat katsoa.

   jatkuu ..

   Like

 2. Hei Survister! 🙂

  Minä kävin lueskelemassa siellä yleisellä osiolla. Hue riehui jäägereissään pari päivää (ja yötä), mutta nyt hän on vetäytynyt joksikin aikaa muualle.

  Enemmän minua kiinnosti tänään se vieraskirja, jossa runoiltiin. Sinähän tiedät minun tykkäävän paljon runoista ja runoilusta. 😉 Muistan erään il-foorumiaikaisen ystävämme kirjoittaneen jo silloin loru- ja satukirjaa lapsille. Hän oli/on melkoisella todennäköisyydellä Lipton! Minä muistelen häntäkin usein ja meillä se viesteily sujui mukavasti foorumin sulkeutumiseen asti.
  Sitä ei tiedä, että vieraileeko hän täällä sinun blogissasi? Jos vierailee, niin olisipa mukava, jos hän tulisi tänne kertomaan jotain tämänhetkisestä elämästään. Tiedän käsialasta hänen kirjoitelleen rekisteröityneenäkin torikahvilassa ainakin kahdella tai kolmella eri nikillä. Aika harvoin kylläkin.

  Oletko nähnyt siellä kaupungilla vielä sitä nuorta miestä? Toivottavasti hän on saanut selviteltyä asiat mummonsa? tai muitten sukulaistensa kanssa, ja että hänellä olisi kuitenkin katto päänsä päällä… ettei tarvitse asua kadulla. 😦

  Glen Campbell oli hieno laulaja ja tykkään monista hänen biiseistään. 🙂 En ole ehtinyt vielä katsomaan sitä elokuvaa ja harkitsen vielä, että uskallanko katsoakaan sitä. Ehkä minun olisi parempi muistaa hänet sellaisena elinvoimaisena ja reippaana miehenä ja muusikkona…

  Täälläpäin taivas jo pilveilee siihen malliin, että vesisateita taitaa olla tulossa, ja minä kun suunnittelin lähteväni vielä tällä viikolla puolukkametsään.

  Hyvää päivänjatkoa ja koko alkanutta viikkoakin sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

  1. hei lulu,
   joo se oli rankka elokuva sairaudesta, johon ei ole parantavaa lääkettä. lopussa oli just näitä taudin kuvaan kuuluvia raivokohtauksia. ikääntyneiden naisten raivokohtauksia minä olen kokenut mutta miten sitten mies..

   torin täänpäivän kirjoittelut sellaisia että Jassoota poisti sen sheriffiketjun. itse siirsin muutaman oman postaukseni täältä privaatiksi, älä ihmettele just siinä sheriffiketjussa huehuen kanssa käymäni vuoropuhelun vuoksi. 25 uutta kävijää jäi saldoksi viime viikolta, kiitos huehue:n linkkausten.

   en mä sitä miestä ole ehtinyt ajatella, mutta se oli minulle muistutus siitä ettei sitä hyvin mene monella muullakaan.

   viikonlopulla mietin että nyt en sitten enää torille, mutta mutta, minulla on nettiriippuvuus, tuskin minä kuitenkaan aa-klinikalle pääsisin sitä hoidattamaan.

   tänään huomaan että olen kahteen muuhunkin paikkaan mielipiteitäni jaellut.

   Like

 3. Hei Survister! 🙂

  Täällä toinen nettiriippuvainen, eikä me olla varmasti ainoita, olen huomannut.
  Mutta toisaalta, tämä asioitten mietiskely ja kirjoittaminen netissä pitää aivot virkeinä ja minä toivon, ettei minusta tulisi koskaan sellaista hävyttömyyksiä suustaan päästelevää Alzheimer-mummoa. 😦
  Enkä minä jaksa jatkuvasti siivota ja puunata tätä huushollianikaan, kun porukat sotkee minkä vaan ehtii toisesta päästä.
  Jatkuva siivoaminen on kyllä joittenkin iäkkäämpien akkojen mielipuuhaa. 😀

  Minulta taisi jäädä ne viimeisimmät kommentit lukematta siitä sheriffiketjusta, kun pääsen nettiin vasta näin iltapäivällä. Käyn päivittäin lukemassa myös sitä vieraskirjaa ja palauteosiota, ja minusta tuntui mukavalta, kun yksi naisnikki oli kirjoittanut sinulle sinne ymmärtäväisen puolustusviestin. Minäkin olen tiennyt sen koko ajan il-foorumilta lähtien, että se trauma syntyi sinulle vain niistä mummosi hillittömistä puheista. 😦

  Siellä on nyt selvästi rauhallisempi ilmapiiri, kun ne kaksi pahinta haukkujaa on häipynyt ainakin toistaiseksi. Hetken mietin itsekin Huen olevan helleh…
  Se nikki Keitele on siis uusi mode. Hän on jäänyt minulle oudommaksi, kun ei ole ollut niitä kaikkein ahkerimpia viestijöitä siellä. Joku sekoitti hänet ojatuomi-nikkiin, joka häipyi pelätessään mr. Been valintaa modeksi.

  Minä en ymmärrä pelkoa IP-osoitteiden paljastumisesta, koska ainakin minulla se on jatkuvasti vaihtuva. Ukko sanoi, että vain viranomaiset voisi selvittää niitä osoitteita ja “kiltti” minä en tule antamaan aihetta sellaisiin selvityksiin. 🙂

  Täällä on eilisen kova tuuli jo tyyntynyt, mutta ilmassa on jatkuva sateen uhka. Puolukkametsässä minun pitäisi päästä vielä käymään, mutta ne karpalot ostan syysmarkkinoilta loppukuusta.

  Mukavaa keskiviikkopäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei Lulu,

   ilma kirkastui niin kävin suppisapajallani ja sain kassillisen verran niitä.

   olihan se aika menoa torilla, huehuen tunsin jo vuosien kesksustelun varrelta ja se viimeinen näkemyksensä mitä on tapahtunut niin miten hän nyt yhtäkkiä omaa versiotaan alkoi siitä veistää
   , no sitä sai mitä tilasi, röyhkeesti sanottuna. nyt kun hän häipyi niin ny sitten katson millä mielin bäkkis palaa bänniltaan.

   Keiteleen kanssa oltiin samaa mieltä kun ilfoorumilla oli niitä susipelkoketjuja.

   nyt meen kutomaan verkkoja torille.

   18:20

   kävin torilla ja Uusi sheriffi on Keitele – ketjussa silmäni aukesivat, kuka minua on vuosikaudet jahdannut. Jäljet johtavat Imatralle.

   Like

 4. Hei Survister! 🙂

  Huomasin eilen, että sinä olit laittanut tämän blogisi privaatiksi enkä päässyt päivällä vastaamaan, kun minun salasanaakaan ei hyväksytty tänne “pyrkiessäni”. Se on sellainen aika monimutkainen ja olisi varmaan syytä vaihtaa toiseksi. Liian pitkäkin, 13 merkkiä sisältävä.

  Minä ymmärrän kyllä hyvin, että sinä halusit sulkea hetkeksi tänne pääsyn lukijoilta. 😦 Se Huehuen kirjoittelu jäägereissään sinulle oli todella törkeää ja ihmettelen, jos häntä ei ole bannattu tai bannata torikahvilassa! Minä olin niin vähän aikaa rekkautuneena siellä il-foorumilla, etten muista hänen hyökänneen sinua vastaan siellä noin rajusti. Mutta muistat itse paremmin…

  Toinen nikki S-maa taitaa olla se iltiksen “Ruhtinas”? Näin minä olen käsittänyt jo pitemmän aikaa. Matkat sinne tänne, mukamas uskonnollisuus yms. seikat viittaisivat siihen. Sinä huomasit hänestä muutakin entisenlaista ja tuttua…?

  Kanttarellit ja suppilovahverot – niistä meikäläinen voi vain haaveilla isommissa erissä. Toissapäivänä minä tein ruokaa virolaisista kanttarelleista, jotka ostin cittarista ja ne olivat aika kalliita eikä maistuneet paljon miltään.

  Minä olen nähnyt monena yönä sellaista unta, jossa hoidan pientä tyttövauvaa. Nyt mietin “psykologisesti”, että onko se pienokainen unissani tyttäreni ikävän aiheuttamaa muistelua hänen vauva-ajoiltaan vai enteileekö ne unet mahdollista mummuksituloani… vai hoidanko unissa omaa sisäistä minuuttani, pikkutyttöä sisälläni alitajuisesti… Aika sen näyttää. 🙂

  Syksy jatkaa täällä etenemistään kohti talvea ja päivä päivältä on kylmempää.

  Hyvää lauantaita ja viihtyisää viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 5. Hei lulu,

  meno meni huehuen kanssa perjantaina siihen malliin että jossain viestissäni lupasin pitää blogini privaattina viikonlopun yli, yön yli nukuttuani ja eilen aamulla torin tunnelmaa haistellessani päätin että
  avata blogini publiciksi. Et sitten nähnyt sitä yhtä ketjua jonka Jassoota poisti ja siitä hän suutahti Jassootalle ja alkoi häntäkin nälvimään. Torilla on koko ajan vaiettu ja annettu huehuen vaan melskata, mutta vaikeneminen hänen kohdallaan johtaa vaan siihen että vielä ensi syksynäkin hän jatkaa torilla samaan tahtiin, ellei sitten joku uskalla ottaa härkää sarvista(en lisää tähän omakehua 😉 ). eile lupasi ännä että hän pistää minut ignoreen. katsotaan sitäkin päätöstä.

  Torikahvilassa ei ole ketään jolla on valtuuksia suuntaan taikka toiseen tämän blogin sisällön suhteen, ja jos on, niin siitä vaan reklamaatiota wordpress.com inc:n toimitusjohtajalle Amerikkaan.

  Susimaa tosiaankin paljasti ittensä, en tässä enempää mutta netistä löytyi yks keskusteluketju vuodelta 2007, jossa erästä miestä syytettiin usealla eri nikillä kirjoittelusta netin keskustelufoorumeilla.

  Kanttarellin maku laimenee nopeasti kun se alkaa kuivua, parhaimmillaan ne on suoraan metsästä pannulle, mutta saithan sinä niistä ne kaikki hivenaineet.

  näin tänään seesteisenä sunnuntaina.

  Like

 6. Hei Survister! 🙂

  En tiedä, että näinkö minä sitä nimenomaista ketjua. Onhan sieltä osiolta poistettu onneksi se ketju, jossa oli enemmän mummostasi ym. sinun kannaltasi kauheaa tekstiä. 😦 Hue näyttää heiluvan yleisellä yhä edelleen.

  Siellä on ollut tänään aika hiljaista, kun palstan naisista suurin osa lienee lukemassa eri puolilta nettiä sitä Niinistöjen vauvauutista. Lapsihan on aina tervetullut maailmaan ja toki minäkin iloitsen heidän puolestaan. 🙂 Mutta ei tästä maasta tule kuningaskuntaa sen lapsen syntymän myötäkään… vaikka jotkut “rojalistimummot” ovatkin nyt ihan täpinöissään tulevasta pienokaisesta.
  Sauli Niinistön valinnan toiselle presidenttikaudelle se vauva kyllä varmistaa.

  Täällä on tänään sateeton päivä, joten minä taidan alkaa siivoamaan, vaikka en tykkää siitä työstä. Mutta pakko on joskus siivotakin, vaikkei niin huvittaisi.

  Hyvää päivänjatkoa ja alkanutta uutta viikkoakin sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   siivota pitäis täälläkin, mutta..
   kävin eilen terkkarin omahoidossa, pulssi oli 63, verenpainen 128/78, elikkäs huehue ei torilla paljoa hetkauttanut rauhaani.
   hue on nyt kaksi viikkoa hiljaa, pitää panna puskaradio soimaan että maanantaina 23.10 torilla tapahtuu 😉

   Like

 7. Heipä hei Survister! 🙂

  Sinulla on todella hyvät – sekä pulssi että verenpainelukemat. 🙂
  Minulla ei ole ja tunnen olevani muutenkin aivan “rapakunnossa”. Viimeksi, kun mittasin kotimittarilla, niin alapainekin “huiteli” toisella sadalla. 😦

  Onneksi se Hue laitettiin pariksi viikoksi sieltä “jäähylle”, kun se hänen viesteilynsä alkoi olla jo liian “kuumaa” ja kaikinpuolin toisia häiritsevää.
  Se toinenkin häirikkö mr. Bee on vielä jonkin aikaa bannattuna, mahtaako hän tulla takaisin… minä luulen, että tulee, samoin kuten Huekin tuona päivänä.

  Mutta minä en tykkää siellä lukiessani heistäkään, jotka näkevät asiakseen pilkata esim. Tuksua, Väyrystä tai muitakin, saaden siitä jotain sairaalloista hupia itselleen. Kuinkahan täydellisiä ne tyypit itse mahtavatkaan olla…?
  Se ilfoorumin “Ruhtis” kehui kyllä usein sitä täydellisyyttään, joten kai hän jatkaa edelleen samalla kaavalla, mutta eri nikillä siellä torikahvilassa. 😦

  Minulla siivoukset jatkuu, kun en jaksa tehdä kovin paljon yhtenä päivänä.
  Naapurin rakki (koira) herätti minut tänä aamuna haukunnallaan, se tekee vissiin “työtä” veemäisen emäntänsä käskystä.

  Hyvää vointia ja mukavaa keskiviikon jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 8. obviously like your website but you have to take a look at the spelling on quite a
  few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality on the other hand I will surely come back again.

  Like

  1. Hi, i’ve written alot with my Finnish slang so translation to English is inaccurate. What Comes to language in my pix, it’s just life.

   Like

 9. No matter if some one searches for his vital thing,
  so he/she wants to be available that in detail, so that thing is maintained over here.

  Like

 10. Does your website have a contact page? I’m having problems
  locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

  Like

  1. Well, ive blogged this from winter 2016, no one asked for that earlier. I don’t have email fixed for this blog. Well one is survister@…. but I have to think, I can see as admin from user info your email adress, I’ll think about this.

   Like

  2. Furthermore, this blog has lived until this week free of comments, except one regular commentator;, during past two days over 200 comments have poured in, so i’m little bit dizzy to try answer to everyone.

   Like

 11. I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house .
  Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website.
  Reading this information So i am glad to convey that I have a
  very excellent uncanny feeling I came upon just what I needed.

  I such a lot definitely will make sure to do not fail to remember
  this website and provides it a glance regularly.

  Like

 12. Sling tv coupons and promo codes for november 2018
  Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you may be a great author.I will make
  sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you continue your great
  work, have a nice weekend! Sling tv coupons and promo codes for
  november 2018

  Like

Comments are closed.