Itkupeli – Mies kyyneleet silmissään.

Eilisen ryöppäyksen jälkee olo mitä rauhallisin. Illalla lenkkeilyn lomassa lui IS:n horoskoopin keskiviikolle, en nyt sen sisältöä muista,

is.fi:stä löytyy eiliselle tällaista:

Olet aavistanut oikein erään aikomukset. Se, mihin toimenpiteisiin sinun kannattaa ryhtyä onkin sitten toinen asia. Kehu silti itseäsi tarkkuudesta.

ja tälle päivälle tällaista:

 

Aika on nyt ystäväsi ja se hellii sinua kaikilla tavoilla. Antaudu siis tälle hetkelle äläkä suunnittele mitään äläkä piehtaroi menneessä. Tässä ja nyt on tärkeintä.

 

eilisiltana lähdin kaupungille päällimmäisenä aatoksena, älä anna pelolle valtaa.

 

ja mihin se johtikaan, kapakkakadulla keskisyön jälkeen nuori  mies tuli kysymään onko minulla kaljaa, no ei ollut, sitten mies alkoi vuodattaa siinä kyyneleitä, joita tuli ainakin litran verran, mummonsa oli jättänyt ja nyt hän kadulla ja karmea nälkä. No enhän minä tuota säikähtänyt vaan jäin kuuntelemaan ja kuunteleminen johti siihen että pian tarjosinkin hänelle ruokaa hampurilaisbaarissa, mies sai pummattua minulta lisäksi 15 euroa, kysyi onko mulla alkoholia kotona ja voiko hän tulla yöksi luokseni ja käytänkö minä huumeita. Sitten minä aloin tehdä tenää kun hän sanoi että lähdetään jatkamaan jutustelua yhteen kapakkaan ja minä että millä niin hän että taksilla. Taksilla lähiökapakkaan???? Lopuksi mies kysyi mitä hän voisi tehdä hyväkseni, en osannut vastata hänelle mitään, nyt aamulla tuumin että kyllä hän olisi voinut  tulla tekemään syyssiivouksen kotiini.

 

Silloin kun naapurintädin kanssa  “jutusteltiin” , heitin hälle asiaanliittyvän kysymyksen että tiedätkös sinä että pojilla ei mene tänään hyvin, niin siihen täti nyrpisti vaan nenäänsä ja vastasi ai, enpä ole tuollaista kuullutkaan. Nyt voisin hälle jatkaa, no menepä kysymään siltä maasta taivaaseen kehumaltasi tyttärenpojaltas ett miten suomen pojilla menee tänään, juuri luin uutista että joka kuudes poika vapautetaan asepalveluksesta tai sitä siirretään.