I’m Not Afraid of You Anymore – En enää pelkää sua lyrics

hiphoprapper Dilemma ylen aamussa tänään 

seuranaan ensi ja turvakotien liiton kehityspäällikkö 

puhumassa henkisestä perheväkivallasta.

areena ylen aamutv 10.10.2017 6:50 Perheväkivaltaa vastaan

3 thoughts on “I’m Not Afraid of You Anymore – En enää pelkää sua lyrics

 1. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Kiitos ohjelmavinkistä! 🙂 Pitääpä minunkin katsoa se sieltä ylen areenasta.
  Meilläkin sitä henkistä, kuten ruumiillistakin perheväkivaltaa “harrastettiin” enemmän kuin laki sallisi nykyään. 😦 Kuitenkin minä ja veljeni, se toinen “kuritettu” huolehditaan tänä päivänä kaikkein eniten iäkkäistä vanhemmistamme. Se on kyllä aika absurdia…

  – Lulu Marlene –

  Like

 2. Hei Survister! 🙂

  Sinäpä sen sanoitkin, että eihän vanhempiaan voi valita! Kieltämättä minä olisin halunnut syntyä ja kasvaa erilaisessa perheessä. Sellaisessa, missä meitä lapsia olisi kannustettu mm. opiskelussa ja ennenkaikkea, missä me olisimme kokeneet olevamme rakastettuja ja toivottuja sekä hyväksyttyjä juuri sellaisina kuin silloin olimme. Mutta molemmilla vanhemmillamme oli omia henkilökohtaisia ongelmiaan, joten he eivät osanneet eivätkä jaksaneet olla toisenlaisia. Silleen se on vaan ajateltava. Onneksi minä itse osasin kasvattaa toisin ja rakastaa tytärtäni. 🙂

  Hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

Comments are closed.