12.10.2017

12. 10 2017 KAKSOSET 21.5.–21.6. Luulit saaneesi erään asian valmiiksi, mutta pienet yksityiskohdat vaativatkin paljon hiomista. Tässä tarvitaan asennetta ja luonteenlujuutta.

11.10.2017 KAKSOSET 21.5.–21.6. Etsi rauhallinen lepohetki vaikka hakemalla sitä kahvitauon nurkasta. Tarvitset itsellesi ja ajatuksillesi jonkinlaisen turvasataman.

 

10.10.2017 KAKSOSET 21.5.–21.6. Tunnustele rauhaa erään kanssa, sillä vihanpitoa tai muuten huonoa tilaa on jatkunut jo liian kanssa. Huomaat, että se vapauttaa myös energiaa muihin toimiin. 

Just received a comment to this post, horoscope text  a year ago. Sticking to frontpage today , 4.12.2018

12 thoughts on “12.10.2017

 1. Tänään taas yksi pieniaskel eteenpäin, kerroin yhdelle naistoimittajalle, että pidän blogia, hän olisi halunnut blogin nimen kuulla, mutta vielä tein tenän. Ehkä en enää huomenna.

  Like

 2. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Oliko se naistoimittaja joku jostakin iltapäivälehdestä vai joku paikallislehden toimittaja?
  Halusiko hän tehdä sinusta ja blogistasi jutun johonkin lehteen? Siinähän on tietenkin vaarana menettää yksityisyytensä… joten mieti vielä… Mutta päätös on tietenkin sinun omasi. 🙂

  Minä itse huomaan tulleeni/tulevani yhä varovaisemmaksi täällä nettimaailmassa, vaikka toisaalta voisin kirjoittaa jopa omalla nimelläni tänne ja muuallekin. En ole tunnettu mistään yhteyksistä täällä kotipaikkakunnallani enkä muuallakaan – korkeintaan naapurit juoruilee tästä minun “erakkomaisuudestani”. 😉 🙂 😀

  – Lulu Marlene –

  Like

 3. hei lulu,

  vuosia sitten tää naistoimittaja teki kolumnin lehteen koulukiusaamisesta ja mä hälle sanoin että muistan sen juttusi ja sitten se keskustelumme eteni niin pitkälle että että sanoin ett oon mä ne omat lapsuusmuistoni purkanut blogissa ja sitt hän kysyi tään osoitetta ja ja .. no mä ajan kanssa kerron missä yhteydessä mä tähän naistoimittajaan törmäsin.. kyllähän lehdissä on paljon juttuja jossa haastateltava suojataan nimi muutettu -periaatteella.

  torilla tapahtui eilen, oli kunnon perjantai 13:s päivä 😀

  Like

 4. Heipä hei Survister! 🙂

  Niin, kyllä se on ehkä parempi suojata yksityisyyttä varsinkin silloin, jos antaa johonkin lehteen arkaluontoisia asioita omasta elämästään ja menneisyydestään. Mutta onhan se Kimmo Ohtonen ja monet muutkin esiintyneet omilla nimillään… Minä en voisi kertoa omista kokemuksistani ainakaan niin kauan, kuin vanhempani ovat elossa. Mutta sen jälkeen voisin harkita jopa kirjan kirjoittamista. Muistoja ja materiaalia minulla on vaikka useampaankin kirjaan. Toinen veljeni ja muutamat sukulaiseni voisivat ehkä “paikata” niitä aukkoja asioista, jotka ovat painuneet sinne piilotajuntaani, sinne kokemuksien ja tunteitten “varastohuoneeseen”. En haluaisi kirjoittaa kuitenkaan mitään vanhempieni haukkumiskirjaa, joten sanamuodoissa olisi oltava hyvin tarkkana – kaikesta huolimatta. 🙂

  Minulle ei sattunut mitään kummempia tuona perjantaina 13. päivänä, vaikka olenkin hieman taikauskoinen. 😦
  Sinä olet tullut torikahvilaan uudella nimimerkillä, josta kaikki entiset ilfoorumiaikaiset tuttusi ehkä tunnistavat sinut paremmin. Ei siinä aikaisemmassakaan nikissä ollut mitään vikaa.

  Mutta minkä nikin takana se helleh “luuraa”? 😉 Jotenkin vaikea ajatella, että hän olisi poistunut “näyttämöltä”…
  No onhan sieltä lähtenyt mm. Hobbes, jonka minä muistan musiikkiketju “Levyraadista”, jota hän piti ilfoorumilla ja johon minäkin ikinuorena “rokkimimminä” osallistuin joka kerta. 😀

  Hyvää vointia ja päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   kyllähän viime viikko oli hektistä aikaa minulle torilla, monelta suunnalta hyökättiin, se päättyi siihen kun ajattelin että antakaas nyt sitten multiaisellekin kahden viikon banni niin Taneli pistikin ikibanniin ja poisti koko vieraskirjan suutuspäissään. en mä kauaa miettinyt kun vedän surviaisen kehiin, tuo sanahan alkoi il_foorumilla kiertää henkkoht herjana jo vuonna 2009. ett sillee vanhana tuttuna mutt silti uudistuneena jatkan torilla, ihan sellaisella sofi oksasen puhdistautuminen -fiiliksillä. Tanelille lähetin yv-eitä ja.. no hän paljasti oman asenteensa vastauksissaan. but who cares.

   nyt pikkaisen muuhunkin orientoituneena kuin vain hueskenteluun.

   Like

 5. Hei Survister! 🙂

  Siellä torilla näyttää olevan se yleinen osio ylivoimaisesti suosituin, kuten oli muistaakseni ilfoorumillakin.
  Se mr. Bee on tainnut miettiä mielessään asioita sen kahden viikon bannin aikana, koska hänen kommenttinsa ovat olleet tällä viikolla selvästi aikaisempaa maltillisempia. 🙂 Vai oletko samaa mieltä?

  No onhan siellä ne kaksi naistakin, joilla on aina kärkevät vastaukset valmiina melkein kaikille. Heistä kumpikin taisi käydä “räksyttämässä” sinullekin viime viikolla. 😦

  Taneli pyörii vissiin muuallakin netissä, kun hän käy niin harvoin viesteilemässä siellä palstalla, vaikka eikö hän ole kuitenkin nyt se päämode, kun Teppo lähti silloin milloin lähti. Hänelle oli muistaakseni uusi lapsi tulossa…

  Saa nyt sitten nähdä, että onko Hue rauhoittunut oman banninsa aikana. Se “jäägeri” on varmasti liian tujua juotavaa niin hänelle kuin muillekin. Joku palstan naisista oli uteliaisuuttaan vetänyt sitä – ja karmein seurauksin. Kamala krapula hänelle oli siitä tullut. Ukko sanoi sen olevan aika kallista viinaa eikä hän ole koskaan sitä juonut.

  Pohjanmaalla tuuli kovasti viime yönä, mutta tänään on ollut aurinkoinen sää. 🙂

  Oletko sinä käynyt jo karpalosoilla ja tuleeko niitä sinnepäin paljonkin?

  Hyvää tiistaipäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 6. I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of area .
  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
  Studying this info So i’m glad to express that I have
  a very just right uncanny feeling I discovered just what I needed.
  I such a lot undoubtedly will make sure to do not disregard this web
  site and provides it a glance on a relentless
  basis.

  Like

Comments are closed.