#metoo >< #youtoo

IMG_0459_2
HARASSER

 

disregard
DISREGARDER

 

116 thoughts on “#metoo >< #youtoo

 1. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Minun täytyy -joskus hieman yksinkertaisena ihmisenä- kysyä, että mitä tarkoittaa tuo #metoo..? Sisareni ja muutamat muutkin olivat laittaneet facebookiinsa tällä viikolla tuon saman Me too. Tarkoittaneeko se heillä samaa asiaa..? Joku naiskaveri oli vastannut hänelle siihen sydänhymiöllä, ja joku toinen “surullinen” -hymiöllä.

  Mitä sinulle muuten kuuluu? Oletko sinä välttynyt syysflunssalta, jota on liikkeellä nyt ympäri maatamme?

  Hyvää vointia ja mukavaa päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 2. hei lulu,

  googleta #metoo niin sielläpä sitä matskua naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta häirinnästä miesten taholta. Ja minäkin?! komppaan asiaa. lisään tähän postaukseen pari kuvaa arkistostani.

  oon mä flunssan viel välttänyt mutta alkaa jo kylmä purra ulkona.
  .

  Like

 3. Hei Survister! 🙂

  No nyt minäkin tiedän, että mitä se tarkoittaa. Minä olen tapani mukaan siitä(kin) asiasta kahta mieltä, koska en ole ajatusmaailmaltani “musta-valkoinen”. Tottakai sitä on esim. monien naisten työpaikoilla ja uskon sisarenikin joutuneen sen kohteeksi ainakin avioeronsa jälkeen jossakin, joko työpaikallaan tai muualla. Minä itse en ole joutunut koskaan sellaiseen tilanteeseen… no lieneekö tuo minun aika vaatimaton ulkonäköni sitten suojellut siltä.

  Toisaalta minä ajattelen siitä asiasta silleenkin, että tämä on nyt joittenkin feministiakkojen tyhjänpäiväistä vöyhöttämistä ja mm. julkkisakkojen itsensä esilletuomistakin mediassa. Tämä mielipiteeni ei tarkoita sitä, että minä suhtautuisin vähätellen heihin, joille häirintä on todellista ja jopa päivittäistä, ja jotka oikeasti ahdistuvat siitä. Kaikki asiat pitää suhteuttaa olematta ylireagoimatta silloin, jos aihetta siihen ei todellisuudessa ole ollut eikä ole.

  Niinkuin sinun yhdessä viimevuotisessa postauksessa onkin, niin myöskin miehet voivat kokea seksuaalista häirintää mm. työpaikoilla ja sekin on yhtä vakavasti otettava asia! Eräs lähipiiriläiseni joutui yhteen aikaan työpaikallaan keski-ikäisen eronneen muijan ahdistelun kohteeksi, mutta hän otti sen huumorilla tyyliin “hyvähän se on, jos hän vielä jollekin kelpaisi”… mutta ei hän kuitenkaan langennut sen naisen houkutuksiin. 😀

  Kylmää on jo täälläkin, mutta vielä viime yönä lämpötila ulkona pysyi sentään plussan puolella. Talvi on tulossa, vaikka sitä ei tahtoisi ottaa vielä vastaan, kun se kunnollinen lämmin kesäkin jäi tällä alueella kokematta.

  Oikein hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 4. Meidän työpaikalle tuli uusi työntekijä, nainen, vähän yli viikko sitten. En ole jutellut hänen kanssaan aiemmin, vain tervehtinyt aamuisin töihin tullessa, Tänään menin kahvitauolle ja se nainen oli tauolla ainoana henkilönä. Menin hänen pöytäänsä ja sanoin “no hei” vaikken sen kummemmin häntä vielä tuntenutkaan. Olisin tietysti voinut mennä muuallekin mutta koin että on luontevaa ja kohteliastakin mennä samaan pöytään jos siitä tulisi fiilistä että vanhat työntekijät ottaa myös uuden huomioon sosiaalisissa tilanteissa kuten tauolla,
  Nainen vastasi minulle sanomalla että hänellä on jo poikaystävä.
  Meinasin tukehtua kahviini ja ajatelin että mitä tästä seuraa. Sanoin että “ai jaa, no sepäs kiva”. En oikein tiedä miten olisin jatkanut keskustelua, joka ei oikein ollut edes alkanut mutta onneksi siihen saapui ihan kohta toinen työkaveri, yksi Petri. Olikohan se nainen niin typerä että koki saapumiseni seksuaaliseksi ahdisteluksi.

  Like

  1. Moikka Ojatuomi,

   Naiset on nyt kahvipöytäkeskusteluissaan metostaneet seksuaalisesta häirinnästä, niin että tämä kohtaus mennee varmaan tähän piikkiin. Osaan kyllä aatella hämmästystäsi tällaisen vastaanoton edessä. Melkein menee vihapuheeksi.

   Like

  2. Hei ojatuomi, nimimerkkisi johdattaa suoraan Torikahvilan etusivulle?, pitää mietiskellä miksi vaiko siksi koska nikkisi siainti torikahvilassa.

   Like

 5. Hyvää sunnuntaita, Survister! 🙂

  Kiitos noista linkityksistäsi! Minä kävin lukemassa nuo sinun linkittämäsi ketjut sieltä torikahvilasta ja ajattelin, että pitihän se arvata, että sieltä Ameriikasta se tuokin metostaminen ja “julkkisten esilletulo” on tullut. Mitä julkkikset edellä, sitä tavikset perässä jne. En toki vähättele asian vakavuutta, mutta jotenkin tuo julkkisakkojen “avautuminen” mediassa vie sen häirinnän todellisen vakavuuden sivuraiteille ja “ruokkii” nyt tavisakkojenkin esittämisen tarvetta ja ylemmyydentunteita, kuten voimme tuosta Ojatuomenkin esimerkistä työpaikallaan huomata. Se on vissiin nyt ikäänkuin “muotia” kokea kaikenlainen miesten lähestyminen “seksuaaliseksi häirinnäksi”, voi voi sentään!

  En voi mitään sille, että näen varsinkin sellaiset mediassa avautumiset ja esittämiset naurettavina ja surkuhupaisinakin, mutta ennenkaikkea suunnattoman suurena tyhmyytenä. Ojatuomi ja muutkin miehet voisivat sanoa sille naiselle tai jollekin muulle, joka sanoo heille tuollaisia, että “onneksi en olekaan sinun poikaystäväsi”…

  Toisaalta, kun minä ajattelen feminismin kehitystä vuosien saatossa ja olen itsekin nähnyt nuorempien lähisukulaisteni ja tuttavieni perheissä tapahtuneen “vallankumouksen”, niin tämä “me too” -kampanjointi on vain jatkumoa kehitykselle. Mitähän seuraavaksi…? Pikkusisareni on feministi “henkeen ja vereen”. Hän on osannut kouluttaa jopa naaraspuolisen koiransa vihaamaan miehiä. 😀 Se koira haukkuu aivan raivona kaikille miehille…

  Täällä aurinko paistaa ja viime yönä lämpötila oli plussan puolella, mutta toissayönä mentiin jo pakkaselle -5:llä asteella. Talvi lähestyy vääjäämättä…

  Mukavaa pyhäpäivän jatkoa sinulle ja Ojatuomelle sekä muillekin blogisi lukijoille 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 6. hei lulu,

  hiukan meillä nyt eri käsitys mistä ameriikanhumpuukista #metoossa on kysymys. täss on nyt kuukausi mennyt että joka päivä joku käy usasta lukasemassa tätä blogia.

  seksuaalisen koskemattomuuden kunnioittaminen on pyhä asia niin naisille kuin miehille. Tomi Metsäketo(siitä Tähdet tähdet ohjelmasta) on hyvä esimerkki kotosuomessa. .

  Like

 7. Hei Survister! 🙂

  Olet oikeassa siinä, että meidän käsityksemme “me toosta” eroavat toisistaan ja se johtuu varmaankin siitä, että minä itse en ole joutunut koskaan vakavan fyysisen enkä sanallisenkaan seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Sinä olet sen mummosi taholta ja uskon sinun ymmärtävän sellaisen kohteeksi joutuneita naisiakin minua paremmin.

  Minä myös katson asioita jo ehkä liikaakin vanhemman naisen näkövinkkelistä, jolla juuri se elämän osa-alue on jo hiipumassa, joten ajattelin linkittää nuoremman (ja kauniimman) naisen mietteitä tänne. Luettuasi voit poistaa linkin, jos se ei ole ollut luvallista linkittää. Siinäkin asiassa kun pitää noudattaa varovaisuutta netissä. 🙂

  http://www.rantapallo.fi/mungolife/2017/10/20/not-metoo/

  Hyvää päivänjatkoa ja koko alkanutta uutta syysviikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 8. hei lulu,

  jos tuo blogi on julkinen, niin olkoon nyt vaan täällä.

  tein uuden postauksen, nuo kaks, näyttä olevan sanavaömis kansalaisaktivisti ja kiva että pääsit käymään, noi on mulle lausunut yhden sanomalehden (mies)päätoimittaja, hang youyrself -neuvo tuli huehuelta.

  Like

 9. Hei Survister! 🙂

  Tuskinpa niin mukavan ja vapaamielisen oloinen nuori nainen tykkää huonoa, vaikka minä hänen bloginsa tänne linkitin. Hänhän saa tuon linkityksen kautta lisää lukijoita omaankin blogiinsa. 😉

  Hienoa, että sinä uskallat olla kansalaisaktivisti, kuten muutamat muutkin täällä netissäkin! 🙂
  Minä kävin lukemassa sen uuden postauksesi runon, mutta en ymmärtänyt jokaista sanaa, joten minun täytyy googlata muutamia sanoja ymmärtääkseni. Minun englanninkielentaitoni ei ole tosiaan kovin häävi.

  Me too -asia on edelleen päivänpolttava, kun esille on tullut uusiakin näkökulmia siinä Tomi Metsäketo -keississä. Se Maria Veitolakin taitaa olla oikein feministien aatelia! Kun hänestä lukee ja tietää yhä uusia kieroiluja, niin minähän alan kohta pyörtämään ilfoorumiaikaisia kärkeviä mielipiteitäni Anu Saagimista…
  No, molemmat akat ovat omalla tavallaan epämiellyttäviä. Niinhän sitä sanotaan, ettei “savua ilman tulta”, mutta pitäisi ottaa nyt ensin selvää, että ketä tai keitä se Metsäketo on oikeasti ahdistellut ja ketkä ovat muuten vaan halunneet tehdä kärpäsestä härkäsen Veitolan houkuttelemina tulemaan esille. Se on niin suuri se julkisuuden tarve monilla tavismuijillakin…

  Hue näyttää palanneen bannista ja toistaiseksi säyseämmän oloisena. Hänen viestinsä ovat välillä todella törkeitä ja niistä voi päätellä aina senhetkisen jäägerinnauttimisen vaikutukset. Se jäägeri taitaa olla sukua kiljulle, koska kotikyläni pojat tappelivat aikoinaan tanssipaikoilla eniten ja pahiten juurikin otettuaan sitä omatekoista kiljua… Tavallisella viinalla tai kaljalla ei ollut niin dramaattisia vaikutuksia heidän käyttäytymiseensä.

  Talvi tekee tuloaan tännekin, mutta lunta ei ole tullut vielä hiutalettakaan. Ukko vaihtoi kesärenkaat talvisiin eilen.

  Hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle ja kaikille blogisi lukijoille 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 10. Hei lulu,

  tsekkasin uuden tavan kommentoida blogin topicia, kun klikkaa blog topic -postauksen yksittäistä kuvaa, se aukeaa omaan postaukseen johon voi sitten kommentoida, Testasin sen kuvagallerian viimeisessä kuvassa, perhesalaisuuksissa.

  sitten on tuo valitse kieli translate palkki, sitä klikkaamalla pääset kielivalikkoon, josta valitset suomen kieln niin kääntäjä hoitaa jotenkuten engalnnin suomeksi.

  talvi tekee tuloaan, kaivelin kirkasvalolampun esiin.

  antoisaa viikkoa.

  Like

 11. Heipä hei Survister! 🙂

  Minä kävin katsomassa sitä uutta tapaa kommentoida ja voin käydä jonakin päivänä kommentoimassa sielläkin.
  Se sinun suunnittelemasi kuvagalleria on kyllä todella hieno. 🙂

  Se metoo -asia on pikkuhiljaa laantumassa iltapäivälehdissä, mutta varmaan keskusteluja asian tiimoilta käydään Facebookissa ja muualla yksityisesti. Se on tärkeä ja vakava asia, mikä oli/on syytä pitääkin edelleen esillä, kunhan se ei mene vain joidenkin julkkisakkojen oman itsensä esilletuomiseen mediassa. Se ei ole oikein ja minun mielestäni vie jopa pohjaa asian vakavuudelta ja asiallisilta keskusteluilta…

  Niin, se kirkasvalolamppu voisi olla hyvä hankinta myös minulle, kun jokavuotinen kaamosmasis on taas valtaamassa mieltäni päivä päivältä enemmän… Ehkä siitä lampusta olisi minullekin apua.

  Pieni lumipeite on tullut jo tännekin ja ilma on talvisen näköinen ja oloinenkin.

  Kiitos, samoin sinulle antoisaa ja kaikinpuolin mukavaa alkanutta viikkoa, sekä hyvää vointiakin! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 12. http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=27935

  Re: Miehiin kohdistuva seksuaalinen ahdistelu on tuplaantunu
  ViestiKirjoittaja surviainen » 13.11.2017 10:04

  tositarinaa: naapurin täti yli 70-v kommentoi parvekkeeltaan talossa vuokralla asuvaa nuorta 2kymppistä miehenalkua sanoen: “Minä rakastan tuota poikaa ja leivon hänelle pullaa”. hätkähdin, myöhemmin kysyin häneltä että entäs jos 70-v mies kertoisi kerrostalossa että “rakastan tuota kakskymppistä vuokralaistyttöä ja leivon hänelle piirakkaa”. niin mites sitten . Nainen vastaa pokkana: “Niin mutta sehän on ihan eri asia!”
  Avatar
  surviainen

  Viestit: 402
  Liittynyt: 13.10.2017 13:32

  Like

 13. I pay a visit each day some web sites and information sites to read articles or reviews, except this webpage offers feature based writing.

  Like

 14. Heya i am for the primary time here. I found this board and I to find
  It truly useful & it helped me out a lot. I hope to present something back and help
  others like you helped me.

  Like

 15. I’m not sure where you are getting your information,
  but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for magnificent info I was looking for this info for
  my mission.

  Like

 16. Somebody necessarily help to make severely articles
  I might state. This is the very first time I frequented your web page and thus far?
  I surprised with the analysis you made to make this
  actual submit amazing. Great process!

  Like

 17. Aw, this was an extremely nice post. Taking a few minutes and actual effort to create a top notch article… but
  what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t seem to get anything done.

  Like

 18. I got this website from my buddy who shared with me regarding this web site and now
  this time I am browsing this web page and reading very informative articles or reviews at this time.

  Like

 19. My partner and I absolutely love your blog and find many of
  your post’s to be just what I’m looking for. Do you offer guest writers
  to write content for you personally? I wouldn’t mind writing a post or
  elaborating on a few of the subjects you write related to here.
  Again, awesome website!

  Like

  1. Hi, guest writing?, first I would have to as admin call you as Editor of the blog. I hve blogged for years, this aint my first blog, having no commentators around, except in August comments started to pour here so I, this is new for me to be in touch with others so I have to gather my thoughts and feelings together.
   I feel that I have ok with the flashbacks I have written in this blog concerning my grandma ptsd . Long road travelled to peace of mind so I today can calmly answer all of you come to comment here. This morning I faced eight comments here, it takes time and concentration to answer all.
   I stay think about so far.

   Like

 20. Hello! This is kind of off topic but I need some help
  ftom an established blog. Is it very difficult to set up your own blog?
  I’m nott very techincal bbut I can figure things
  out pretty fast. I’m thinking about creating my owwn but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Thank you

  Like

 21. Sling tv coupons and promo codes for november 2018
  Its like you read my mind! You appear to grasp so much approximately this, such as you
  wrote the e-book in it or something. I feel that you could do with a few percent to power the
  message house a little bit, however instead of that, that is great blog.
  A great read. I will definitely be back. Sling tv coupons and promo codes
  for november 2018

  Like

 22. Pretty nice post. I just stumblwd upon your weblog and
  wanted to say that I’ve truly enjoyed srfing around your blog posts.
  After all I’ll bbe subscribing to ykur feed and I hope you
  write again soon!

  Like

 23. Great goods frlm you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too excellent.

  I really like what you have acquired here, certainly like what
  you’re saying and tthe wway in which you ssay it. You make it enjoyable and you
  still care for to keep it sensible. I can not wait to read far more
  from you. This is really a wonderful site.

  Like

 24. hi!,I like your writing very much! share we keep in touch extra about your article on AOL?
  I require a specialist iin this space to unravel mmy problem.

  May be that is you! Looking ahead to see you.

  Like

 25. Useful info. Lucky me I found yourr web site unintentionally,
  and I am stunned why this coincidence did nnot took place
  earlier! I bookmarked it.

  Like

 26. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and
  you are just too excellent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re
  saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of
  to keep it wise. I cant wait to read much more from you.
  This is really a tremendous website.

  Like

  1. Thanx, Harry Wine 🧩

   Edit,
   Sorry, jacquie, I just provoke commentators to answer my replies. I’ve seen similar comment somewhere around the blog earlier.

   Tell me which way is better, to get comments in instantly or after moderation?

   Like

 27. Awesome blog you have here but I was curious if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed
  here? I’d really love to be a part of online community where I can get responses from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.
  Thanks!

  Like

 28. This is a really good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Short but very accurate info… Many thanks for sharing this one.
  A must read article!

  Like

 29. Hello, i read your blog from time to time and i
  own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks?

  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend?
  I get so much lately it’s driving me mad so any
  help is very much appreciated.

  Like

  1. Hi you have to install captcha plugin for comments to reduse robot comments. I don’t have a google account for this blog so not installed here. Thats on my mind always when I moderate these comments. Some comments come from suspicious adresses but I very much approve them, some are signed by such names delete is certain. There are same written comments which circulate from post to post, On settings you can blacklist words, adresses you don’t wanna get through, last word I added there was cbd, cannabis hemp oil.

   Your comment was such I do not at all consider as spam, thanx for that.

   Like

 30. It is not my first time to pay a visit this web site, i am visiting this
  web site dailly and get good facts from here every day.

  Like

 31. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your content seem to be running off the screen in Safari.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web
  browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The layout look great though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos

  Like

 32. Terrific article! That is the kind of information that are supposed to be shared around
  the web. Disgrace on the seek engines for now not positioning this put up higher!
  Come on over and consult with my web site . Thanks =)

  Like

 33. Hello this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to
  manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

  Like

 34. Hello to all, how is all, I think every one is getting more from this
  web site, and your views are fastidious in favor of new viewers.

  Like

 35. Hello, this weekend is fastidious in favor of me, since this time i am
  reading this enormous informative piece of writing here at my residence.

  Like

 36. Greate article. Keep posting such kind of information on your site.

  Im really impressed by your blog.
  Hey there, You’ve done an incredible job. I’ll definitely digg it and
  personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this website.

  Like

 37. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to
  this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to fresh updates and will share this
  site with my Facebook group. Chat soon!

  Like

 38. It’s remarkable to pay a visit this web page and reading the views of all colleagues about this paragraph, while I am also eager of getting familiarity.

  Like

 39. My brother rrcommended I might like this web site.
  He was totally right. This post truly made my day. You can not
  imagine just how much time I had spent for this info!
  Thanks!

  Like

 40. I seriously love your website.. Excellent colors & theme. Did you make this
  amazing site yourself? Pleas reply back as I’m hoping to create my very own blog and would ove to fiund out where you got this fom or exactly what
  the theme is called. Kudos!

  Like

 41. Hello there! This iss kind of off topic but I need some help
  from an estasblished blog. Is it very difficult to seet up your
  ownn blog? I’m noot very techincal but I can figure hings out pretty
  fast. I’m thinking aout making my own bbut I’m not sure where to start.
  Do you hazve any tips or suggestions? Thanks

  Like

 42. you’re actually a excelleent webmaster. The site
  loading velodity is amazing. It sort of feels that you’re doing any unique trick.
  In addition, The contents aare masterwork. youu have performed a fantastic activity
  on this subject!

  Like

 43. This is the perfect wweb site for everyone who would like to understand this topic.
  You know a whjole lot its almost tough to argue with you (not that I really would ant to…HaHa).
  You definitelyy put a new spin on a topic that has been written about for years.
  Grezt stuff, just excellent!

  Like

 44. Howdy! This post couldn’t be written any better!
  Reading thios post reminds me of mmy god old room mate!
  He always kept chatting about this. I will
  forward this page to him. Pretty sure he will have a good read.
  Thanms for sharing!

  Like

 45. I have read several excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.

  I surprise how a lot attempt you place to make this ype of great informative web site.

  Like

 46. Wonderful short article, do you know any type of plumbers in stafford similar to this one Stafford Plumbing Pros,
  1405 Garrisonbille Rd, Stafford, VA 22556, (540) 307-1149

  Like

 47. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thank you

  Like

  1. OMG, first time visiting yahoo news and searching .. OMG

   I put my head into sands like an ostrich.

   Trying to relax listening darude’s sandstorm OMG lesbians rescuing my files! Winterwar beaten!

   I’ve been so stressed over the last ten years with women near to me to cope, I didn’t have time to think what it means to open up in the net, that there are some data mining companies which save all you written in the net, once a male doctor in chief told me net is a dangerous place when I visited emergency on flu case and couldn’t be quiet what I’m doing in the net.

   Thanks a lot hollilla.com, once again!

   But I survive even this, raise my head towards the skies and update my latest blog post!

   Like

  2. Got out of yahoo news?, maybe they look at your ….news.ru blog.. you know what i mean? I have no courage to visit biranews.ru. I have heard of Russian troll factories. Also of fake email addresses. I received an hour ago comment from eporn.info. All that pussy stuff was deleted and sender email address blocked for goods.

   Marla is too common name to catch yahoo lists, Jeff, make shuertable nick for domain use.
   Regards, survivor + mister.

   Like

 48. Nice weblog right here! Also your website rather a lot up fast!
  What host are you using? Can I am getting your associate link
  on your host? I want my site loaded up as quickly as yours lol

  Like

 49. Thanks for some other excellent article. The place else could anybody
  get that kind of information in such an ideal approach of writing?

  I’ve a presentation next week, and I am on the look for such information.

  Like

 50. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say
  that I have really enjoyed surfing around your
  blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Like

 51. I am in fact glad to glance at this website posts which carries
  lots of useful facts, thanks for providing such information.

  Like

 52. whoah this blog is magnificent i love reading your articles.

  Stay up the great work! You already know, a lot of individuals are searching around for
  this information, you can help them greatly.

  Like

 53. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was
  just curious if you get a lot of spam comments?
  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me crazy so any help is
  very much appreciated.

  Like

 54. Hello, always i used to check website posts here
  in the early hours in the break of day, as i enjoy to find out more
  and more.

  Like

 55. I’m really enjoying the design and layout of
  your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for
  me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create
  your theme? Fantastic work!

  Like

  1. Hi,the only “me-design” is the background survister picture, it’s completed into WordPress theme ‘Editor’. it was late last year when WordPress added new elements for blogging, for instance background colors/pictures and the choice for text color. You can see those elements on my latest posts. I still wait for the chance to use more fonts, today, the whole blog runs with only one font option at a time.

   Like

 56. Hi! I’ve been following your weblog for some time
  now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from
  Huffman Tx! Just wanted to say keep up the excellent work!

  Like

 57. certainly like your website however you need to take a look at the spelling on quite a few
  of your posts. Several of them are rife with
  spelling issues and I find it very troublesome to tell the
  truth then again I’ll definitely come again again.

  Like

 58. I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether
  this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem.
  You’re wonderful! Thanks!

  Like

 59. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site
  and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.

  Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  Like

 60. Wow that was odd. I just wrote aan extremely lonng comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.

  Grrrr… welpl I’m not writig all that over again. Anyhow, just wanted to say superb blog!

  Like

Comments are closed.