AND NOW YOU KEEP YOUR MOUTH SHUT!! – JA NYT SINÄ PIDÄT TURPAS KIINNI!!

shut your mouth17.11.2017 9:23
How aggressive words effect later in a funny way.
miten aggressiiviset sanat poikii myöhemmin hauskoja kommellluksia

62 thoughts on “AND NOW YOU KEEP YOUR MOUTH SHUT!! – JA NYT SINÄ PIDÄT TURPAS KIINNI!!

 1. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Kuka on käskenyt pistää turvan kiinni ja kenen se pitäisi pistää…? Se naapurintätikö taas vai joku muu…?

  Minulla on vaikeuksia pitää tätä omaa turpaani kiinni, kun minun tekisi mieleni käydä huomauttamassa rajanaapureille siitä, kun heidän rakkikoiransa herättää isoäänisellä haukunnallaan jokaisena aamuna. 😦
  Mutta arvaa, uskallanko… ja vaikka uskaltaisinkin, niin kannattaako…? Se voisi vain pahentaa asiaa. 😦

  – Lulu Marlene –

  Like

 2. Hei lulu,

  ei kait se ole sinun vaikea arvata kuka käski minun pitää turpani kiinni
  paikalla oli viisi sivullista kuuntelemassa kun näin minut vaiennettiin että asia on loppuunkäsitelty. En minä naiselle osannut vatsata tyyliin: sinulla ei kylläkään ole valtuuksia tuollaiseen neuvoon taikka että älähän nyt hermostu…

  ei enempää tässä vaiheessa, mutta minä en vaiennut vaan…. kerron sitten joskus,

  eilen illalla telkkarissa yks yritysjohtaja sanoi viisaasti: totuus helpottaa elämää.
  koirien haukunnasta, kun mä tuolla maaseudulla olen käynyt niin jatkuvan ihmettelyn aihe on että mitenkä naapurit kestää tuollaista pystykorvan haukuntaa kellon ympäri.

  Like

 3. Tämä oli viimeinen pisara tarinaani, mutta minä opin il-foorumilla ja torikahvilassa pitämään puoliani, nyt se puolianipitämiseni meni uusiin sfääreihin. mukaan tuli taas kerran terveydenhoidonammattilaiset, päivystyksen naishoitaja neuvoi yhtenä iltana kuuntelunsa lomassa minua soittamaan sille stt:lle, soitinkin hänelle aamulla mutta hän ei vastannut, eikä ole vastasoittoa tullut. Minä olen niin tyytyväinen ettei hän ole soittanutkaan.

  Like

 4. Hei Survister! 🙂

  No niin minä vähän arvelinkin, että se naapurin täti taas avasi “sanaisen arkkunsa”. 😦
  Hyvä, että sinä sait käydä sitten muualla käsittelemässä sitä uutta asiaa hyvien ystäviesikö? luona.

  Se on sitten merkillistä, että miten ne koirat omistajineen saavat niin suurta ymmärrystä useimmilta naapureiltaankin, ettei siihen aamusta iltaan (jopa öisinkin) jatkuvaan haukuntaan mitenkään puututa.
  Vaan annas olla, jos joku kollikissa “erehtyy” käymään kusella naapurin kukkapenkkiin keväällä, niin johan siitä paikallislehdessäkin valitetaan ja tappotuomioita kissarukalle annetaan… 😦
  Koirat katsotaan vissiin paljon arvokkaammiksi kuin kissat, se kai siinä sitten on.

  Miksi olet tyytyväinen siihen, ettei hän vastannutkaan soittoosi? Etkö koe enää tarvitsevasi sitä käyntiä hänen luonaan? Jos sinulla on tällä hetkellä hyviä ystäviä siellä realityelämässäsi, niin ethän sinä kyllä tarvitsekaan sitä kyseistä terveyspalvelua. Oikea läheinen ystävä voi auttaa ja kuunnella paremmin. 🙂

  Hyvää pyhäpäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 5. Hei lulu,

  se mies-stt sanoi toukokuussa että hyvinhän sinä pärjäät asioittesi kanssa ja siinä hän oli oikeassa. Törmäsin illalla ruokakaupan edessä poliisipartioon, kerroin heille että agressiivinen täti huusi tiistaina yhtiökokouksessa että nyt sinä pidät turpas kiinni, ja kuinka sen jälkeen kävin päivystyksessä rauhoittamassa “hillitöntä raivoani”. Siinä sitä illalla kaks miespoliisia sai kuulla tositarinaa ja kyllä sieltä transporterin sisältä minulle sympatiaakin löytyi, ettei tässä mitään tarvetta enää ammattiauttajan luo. Nyt homma pysyy osaltani hiljaa ja kattelen miten homma etenee, itte oon jo tässä funtsinut että tädille pitäis iskeä porttikielto yhtiökokoukseen, kyllä minulle niskavillat nousi pystyyn mitä täti jutteli kokouksessa jo ennenkuin täti kiehahti. Yhtä talon vuokralaista kehui sanoin että siinä on äiti hyvin poikansa kasvattanut.

  no äläs kun yks miestuttu saarnaa että oot sinä väpelö kun et osaa tädille vastata suusanallisesti samalla mitalla, sitten yks naistuttu, että eihän heillä tuollaista yhtiökokouksissa, hällä on sama isännöintifirma. sitten toiselle naiselle kerroin niin parempi kun en olis hälle mitään kertonut. Hän on luvannut ostaa minulle heti asunnon muualta jos voittaa rahapeleissä. Ja sitten torilla oli se Ainikin kommentti..

  totuus tekee kipeää, mutta totuus helpottaa elämää.

  Like

  1. Nyt sitten edelliseen kommenttiini liittyen, täti vastaavasti voi tulla vaatimaan minulle talosta ulosheittoa sillä perusteella että en pidä netissä turpaani kiinni talon yhtiökokousasioista 😉

   Tämä totuus tekee kipeää, mutta minä kestän sen.

   Elämässä ajautuu helposti umpikujaan eikä siinä sitten auta enää katsele kuuntele vaan kaamosta -neuvot eikä sekään viisaus että ne on vain sanoja joita naiset laukoo.

   ja netti, se vasta vaarallinen paikka on.

   Like

 6. Hei Survister! 🙂

  No kylläpä se täti järjesti taas siellä yhtiökokouksessakin sen oman show’nsa, kuten hän on tainnut järjestää aikaisemminkin? 😦 Samanlainen “sooloilija” oli se meidän naapurinakka siellä rivitalossa asuessamme. Ei siellä juuri muut suunvuoroa saaneet. Hän höpötteli siellä usein omia asioitaan, kun olisi pitänyt käsitellä niitä virallisia kokousasioita. Eräs “pahaa-aavistamaton” uusi asukas sai aikaan sen, että se akka äänestettiin taloyhtiön hallitukseen… mikä tarkoitti käytännössä sitä, että muija ylensi itsensä koko talon epäviralliseksi johtajaksi.

  Mutta eipä sillä sinun naapurillasi ole mitään syytä puuttua nettikirjoitteluusi täällä, koska ethän sinä ole puhunut täällä mitään sen yhtiökokouksen virallisista asioista etkä siis koko taloanne koskevista asioista. Etkä ketään nimeltä mainiten. Minulla on sellainen luja käsitys, että niin kauan kuin ketään ei nimeltä mainita eikä mitään paikkakuntaakaan netissä paljasteta, niin silloin kaikki on o.k. Sinä et ole kirjoittelullasi vaarantanut koskaan kenenkään yksityisyyttä, kuten en minäkään. Sekä sen naapurintädin että meidän rivitalonaapurinakan kaltaisia naisia on tässä maassa (valitettavasti) paljon, joten heidän henkilöllisyytensä pysyy kyllä salattuna. 🙂

  Minä ehdin toissapäivänä jo iloita siitä, että rajanaapurit haukkuvine koirineen ovat muuttamassa, kun pakettiautoon ja kuomulliseen peräkärryyn lastattiin silloin tavaraa, mutta iloni taisi olla ennenaikaista. 😦 Ilmeisesti niitä tavaroita vietiin muuten vain muualle, koska eivät he näytä mihinkään lähteneen ja koira jatkaa haukkumista… Perheen “viehättävän ystävällinen” emäntä nimittäin puhui isolla äänellään kännykkään elokuussa, että hänellä on tiedossa joku myytävänä oleva talo maaseudulla, johon hän suunnitteli muuttoa. Mutta hänellä on vissiin vielä isännän taivuttelu kesken, mutta epäilemättä hän tulee kuitenkin onnistumaan siinä. 😀

  Täälläpäin talvi “tuli ja meni”. Pieni lumipeitekin ehti tulla, mutta se on sulanut ja viime yön vesisade vei loputkin. Kaamosaika alkaa olla pahimmillaan.

  Saitko sinä tänä syksynä niitä karpaloita?

  Hyvää maanantaipäivää ja koko alkanutta uutta viikkoakin sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,
   karpalosuolla käynti toi saaliiksi peri kolme marjaa, joku oli käynyt saalistamassa ennen minua,

   eilisen kommenttini jälkeen kaupungilla tuli tuntematon nuori mies pummaamaan rahaa, nälkä oli miehellä, vankilasta juuri päässyt eikä yösijaa, annoin hälle kaks euroa, kiitti ja taputti olkapäälleni että joku pysähtyi kuuntelemaan ja makkararahat antamaan, no eikös stte jo seuraavalla kadulla vastaan tule se mun vakipults…, sitt viel yks mies tuli jutteleen, no hän oli hall pj joka halusi allekirjoitukseni yhtiökokouspöytäkirjaan. eilen kirjastossa epäsopivaan käytökseeni puuttui heti yks naisvirk ja tänään jo törmäsin itte kirjastonhoitajaan prismassa, oli naisella aika myrtsi ilme kun tervehtimättä minut ohitti.
   naapurissa on nyt hiljaista kun kerroinhan minä siell kokouksen loputtua sen jälkeen kun isännöitsijä kysyi että onkos vielä jollakin jotain sanottavaa, että olen poliisin ja tyttäres kanssa jutellut siitä niin siitä se täti että nyt pidät turpas kiinni. ehkäisevän päihdetyön viikkokin on meneillään.
   …..

   Like

 7. Hei Lulu,

  ajattelin tänään iltapäivällä yhdelle karpalopaikalleni. se on pieni läntti, isommalle en ole ehtinyt taikka siis ei ole ollut sellaisia kuulaíta syystalvenpäiviä,

  Tällä viikolla on miesten viikko. tein postauksen asiasta.

  minä nyt tässä kuukauden aikana kolmen poliisin kanssa keskustellut ja kolme poliisia ollut kuulolla, kaikki olivat miehiä. Sunnuntai-iltana viimeisin kysyi että mitenkäs se talon hallitus tilanteeseen suhtautuu. Minä en mene sitä hallitukselta kysymään, siellä on kaikki miehiä. Annan heille työrauhan ja ikaa funtsia asiaa. . Sen vaan sanon näin miesten viikolla että miehet kun antavat naisten melskata liian pitkälle niin näin siinä sitten käy kun yks mies ei pistä päätä pensaaseen, eikä vaikene lapsuuden mummosuhteestaan. Jostain syystä vierailijat lisääntyi, oliskohan ensi ja turvakotiliitosta? Tänä aamuna oli aamuteeveessä väestöliiton ja miessakit ry:n edustajat kesksutelemassa miesten syrjäytymisestä, taidanpa ottaa yhteyttä heihinkin päin. aamulenkillä törmäsin mieheen, joka asuu kadulla(luulen niin).

  Like

 8. Hei Survister! 🙂

  Saitko sinä niitä karpaloita? Minä ostan aina lähikaupungin torilta syksyisin muutamia litroja, kun en tiedä lähiseudun metsissä karpalopaikkoja. Siitä on jo vuosia aikaa, kun kerran yhdellä puolukkareissulla löysin pienen karpalopaikan, mutta sinne on matkaa ja siellä on tehty sen jälkeen jotain metsähakkuita. Minulle paras karpalopaikka on siis tori. 🙂

  Se on hyvä asia, että tällainen miestenviikko on olemassa, kun sunnuntaina on se isänpäiväkin. Minä menen tervehtimään silloin vanhaa isääni, joka on välillä hyvin huonokuntoinen. Ei kai se ihme olekaan, koska hän täyttää ensi vuonna jo 90 vuotta. Korkeasta iästään huolimatta hänellä on vielä aika hyvä muisti ja “pää pelaa” muutenkin ihmeen hyvin.

  Sinä kerrot törmänneesi mieheen, joka asuu kadulla. 😦 On se todella ikävää, jos ihmisellä ei ole kattoa päänsä päällä ja omaa kotia… Sitä ei tule useinkaan ajatelleeksi, että miten hyvin omat asiat onkaan, kun on sentään oma lämmin koti, ruokaa riittävästi jne. Kyllä jokaisella pitäisi olla edes auttavia sukulaisia turvana, ettei tarvitsisi asua kadulla. Vaikea uskoa, että se asumismuoto olisi kenenkään oma valinta.
  Tämän maan yhteiskunnalta asunnottomille tuleva apu… no joo ja huoh…?!

  Täällä on kaamosaika pahimmillaan ja “päivä yölle kättä lyö”. Tähän aikaan päivästä on jo aika pimeää, kun taivas on pilvessä.

  Hyvää keskiviikkopäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 9. hei lulu,

  kuten toisessa kommentissani kerroin, karpalot oli joku toinen vienyt,

  Lukijasta löysin yhden wordpressblogistin joka oli mielenkiintoisen artikkelin kirjoittanut siitä miten miehet kohtaavat terveydenhoidon palveluja. tekis mieli kommentoida hänelle, naislääkärille. tänään on odotettavissa aurinkoinen päivä.

  ….

  10:05 edit blog name: https://kristiinapatja.wordpress.com
  :

  edit 10:05 Torikahvila vaikeni: torikahvila.foorumi.eu/index.php

  Sivustoon ei saada yhteyttä

  torikahvila.foorumi.eu ei vastannut riittävän nopeasti.
  Kokeile seuraavia toimenpiteitä

  Like

 10. Hei Survister! 🙂

  No niinhän siinä oli käynytkin, minä vastasin epähuomiossa vain siihen viimeisimpänä olleeseen kommenttiisi.
  Karpalo kuten lakatkin kuuluu niihin harvinaisempiin ja siksi “himotuimpiin” marjoihin. Minä sain ne karpalot torilta ja vävyni sukulaisineen pitää huolen siitä, että meidänkin pakastimessa on nyt niitä lakkoja, eli täälläpäin hilloja.

  Onpa aika mielenkiintoinen tuo mainitsemasi blogi ja itse blogistikin. 🙂 Kävin lukemassa sitä ja tunnistin siinä hänen kirjoituksessaan monia tuttuja tosiasioita oman lähipiirinikin miehissä. Sinne lääkäriin mennään vasta kuvaannollisesti sanottuna “pää kainalossa”. 😦 Minä muistan sellaistakin, miten isäni kerran pimitti äidiltäni kutsukirjettä joihinkin jatkotutkimuksiinsa yliopistolliseen sairaalaan. Hän oli vissiin aikeissa olla menemättä… mutta muutamia päiviä ennen sinne menoa hän kuitenkin oli kertonut äidille, kun tarvitsi puhtaita vaatteita. 🙂

  Siellä torikahvilassa kuuluu olleen eilisaamuna jotakin kirjautumisongelmia. Mistä lienee johtuneet. Tänään sinne on päässyt normaalisti jo aamusta alkaen? Viime yönä siellä Hue on riidellyt uuden moden kanssa. Miksi hänen pitää ehdoin tahdoin hankkia itselleen ne bannit yhä uudelleen. Samaa voisi ihmetellä sen mr. Been kohdalla.
  Naisista kukaan ei ole saanut vissiin? bannia, vaikka minua, lukiessani yleisen osion viestejä, ärsyttää yksi tyrkkyinen naisnikki. Ei kaikista asioista voi eikä saakaan laskea leikkiä joka välissä, vaikka oma elämä olisi kuinka helppoa ja hyvin järjestynyttä. Hänen miehensä taitaa joutua tekemään ison osan talon kotitöistä…

  Sinä olet tainnut käydä aikaisemminkin siellä ehkäisevän päihdetyön messuilla. Silleen minä muistelen.
  Minun mielestäni sinä itse et ole kovin paljon viinaksien perään…? Huomasin sen sinusta jo siellä ilfoorumilla.
  Mutta onhan sinun tuttavapiirissäsi -naisiakin?- joille se “kuppi” taitaa maistua liiankin hyvin… mutta eipä siitä asiasta täällä enempää, ettei kukaan (nainen) vaan nosta mekkalaa nettijuoruilusta. 😉

  Täällä on tuullut monta päivää ja yötä aivan kauheasti, mutta nyt on tyyntä, ja päivällä aurinkokin paistoi.
  Talviset säät odotuttaa vielä saapumistaan…

  Hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   teknisten ongelmien takia torille ei päässyt, kommentoin sitä ja sainkin heti kritiikkiä sanavalinnoistani. se olis saanut kestää yli yön se tekninen ongelma niin itsekukin (sinäkin 😉 ) olis saanut miettiä hetken elämäänsä ilman keskustelufoorumia.
   mulla on ens viikolla kontrollikäynti lekurilla, joten niin no hemmetti mun pitää pikkaisen alkoholin seurannaisvaikutuksia mieslääkärille kertoa, sitä miten joka aamulla pitää lähtee kotoo kartsalle yhden naissyyn takia niin sitte törmäilee jatkuvaan alkoholiongelmaisiin miehiin. Täti on ollut hiljaa, mutta mä en pitänyt turpaani kiinni siellä ehkäisevän päihdetyön messuilla vaikka pöydän takana olikin naisia. No oli siell myös yks mieslääkäri yritystään mainostamassa. tämän vuoden teemana olikin päihdeasian puheeksiottaminen. Vaikenemisesta ei hyödy kukaan.

   Like

 11. Hyvää sunnuntaita, Survister! 🙂

  No juu, sinä olet oikeassa siinä, että aivan liikaa minunkin tulee surffailtua täällä netissä ja luettua siis monia keskustelufoorumejakin. 🙂 Torikahvilaa, Iltasanomien foorumia, Vauvapalstaa(kin) jne. Joten eipä se haittaisi, vaikka kaikki nettiyhteydetkin olisi minulta kokonaan poikki vuorokauden tai parikin…

  Tyttäreni miehineen tulee jouluksi Suomeen, joten silloin minulle tulee varmaan viikon tai parinkin netistä “vieroitusjakso”… Silloin on niin paljon käytännön töitä ja sukulaisvierailujakin, ja molemmat tietsikat on vieraiden käytössä. Vävy valloitti viimeksi käydessään kakkoskoneeni aamusta iltaan, tai ainakin aina ollessamme kotona. Hän on tainnut aavistaa anoppinsa nettiriippuvuuden ja halusi varmistaa siten, etten pääse netin ääreen. 😉

  Onhan se hyvä, että täti on ollut (toistaiseksi?) hiljaa. Mutta hänenkö vuokseen sinä joudut lähtemään jokaisena aamuna kartsalle… ja siellä kaupungilla pyörii sitten niitä alkoholiongelmaisia miehiä, kuten tuolla meidänkin lähikaupungissa. Siellä on muutamia puistoja, joissa ne “puistokemistit” istuu kaikilla penkeillä kesät ja talvetkin.

  Naapurin rakki antoi meille taas aamutuimaan herätyksen haukunnallaan. Minä luulen, että se naapurinmuija laittaa piruuttaan sen pihalle haukkumaan, kun hän tietää meidät aamu-unisiksi. On se niin ikävä ihminen. 😦

  Täällä on tällä hetkellä aika tyypillinen tämän ajan säätila. Plussan puolella 1.5 astetta, mutta ei onneksi tuule.

  Mukavaa pyhäpäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 12. hei lulu,

  no sitä aattelee kaikenlaisia selityksiä käytökselleen, onhan siin hyvää se että lähtee liikenteeseen aamuisin, ei ne laitapuolen kulkijat ole mun mielenrauhaani häirinneet. Sillee pitää yös funtsia ettei asiat vauhdilla muutu, nyt on täti saanut tietää että poliisikin on ottanut kantaa tädin käytökseen niin sillaikin usein saadaan rauha aikaiseksi. Tuskin täti enää kolmanteen yhtiökokoukseen tulee minulle raivoamaan.

  ….

  Like

 13. Hei Survister! 🙂

  No tuskin se naapurintäti kehtaa tulla enää kolmatta kertaa raivoamaan sinulle yhtiökokoukseen, sillä itsensä hän on vain nolannut sillä käyttäytymisellään tähänkin asti. Sen poliisien mielipiteen tädistä luulisi jo pistäneen hänet miettimään sanomisiaan ja häpeämäänkin, jos hän osaa…

  Minullekin olisi kyllä terveellistä lähteä ulos liikkeelle, vaikka kävelylenkille jo aamulla kahvinjuonnin jälkeen. Mutta kun ei vaan huvita lähteä, ja tänne nettiin minä “hyökkään” ensimmäisenä lukemaan uutisia, joita on tällä viikollakin riittänyt todella ikäviin uutisiin saakka. Se pienen tytön kohtalo tuntuu niin pahalta. 😦 Pystyyköhän se lapsen äiti jatkamaan enää työssään, tai ainakin hänellä on edessään pitkä sairaus- ja toipumisloma.
  Surusta hän tulee tuskin koskaan toipumaan täysin. 😦

  Tämä syksy on mennyt nopeasti ja joulukin lähestyy vauhdilla. Kaupoissa on jo täysi “joulutohina” päällä.

  Hyvää vointia ja mukavaa päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 14. hei lulu,

  ja kun täti kehtaa 😀 Eihän hän tiedä mitä poliisi on minulle sanonut. Sen hän saa vasta sitten tietää, kun asettuu kanssani pohtimaan asioita pyöreän pöydän ympärille.

  nyt on minulla tunteet pinnalla kun tää metoostelu paisuu kuin pullataikina, kts uusin postaukseni.

  Like

 15. tänään joku ei osannut pitää suutaan kiinni väärässä paikassa, seurauksena kiersin sanomalehden toimituksen ja kaupungin hallintojohtajan kautta takaisin.

  Like

 16. AND NOW YOU KEEP YOUR MOUTH SHUT!! – JA NYT SINÄ PIDÄT TURPAS KIINNI!!

  17.11.2017 9:23
  How aggressive words effect later in a funny way.
  miten aggressiiviset sanat poikii myöhemmin hauskoja kommellluksia
  http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=28088
  _“Seksuaalinen häirintä voi olla vahinko”
  ViestiKirjoittajasurviainen 16.11.2017 13:38

  Tarleena kirjoitti: Nyt ihan oikeesti. En vähättele itse asiaa, mutta tämä vouhkaaminen alkaa mennä jo yli. Onko nykyajan ihmiset niin uusavuttomia, ettei saa turpaansa auki sanoa toiselle jos liika tuijotus häiritsee tai kokee jonkun läpsäyksen tai taputtelun seksuaaliseksi häirinnäksi. Eikö YLEllä ja muilla valtamedioilla riitä tärkeämpiä aiheita, kun päivätolkulla täytyy jauhaa tätä samaa asiaa. :crazy:

  surviainen kirjoitti: et kai sinä nyt vahingossa rajoita ihmisten perustuslaillista sananvapautta?

  Tarleena kirjoitti: Noh – en tiedä miten sinä tuon käsität, mutta kommentissani nimenomaan kehoitan avaamaan turvat. :kaffi:

  surviainen kirjoitti: nyt pidät turpas kiinni :tongue:

  Tarleena kirjoitti: :mrgreen: :mrgreen:

  surviainen kirjoitti: että Tarleenalta sain tuplavihreät naurut Torikahvilassa, tällä jaksan taas viikon jos toisenkin :thumbup:

  Avatar
  surviainen

  Viestit: 473
  Liittynyt: 13.10.2017 12:32
  Ylös

  Like

 17. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Ehkä se onkin parempi, ettei täti tiedä vielä tässä vaiheessa ihan kaikkea yksityiskohtaisemmin. 😉

  Minä olen sitä mieltä, että juuri se Tarleena on Pistaasin jälkeen toiseksi mukavin naisista siellä torikahvilassa. 🙂 Hän on asiallinen, mutkaton, huumorintajuinen, ja välillä aika ronskikin kommenteissaan. Hän ei useinkaan pyri “viisastelemaan” liiallisilla linkityksillä, vaan hänellä on omia mielipiteitään, ja se on aina ihmiselle plussaa.
  Hänet voisi kuvitella vaikka pohjanmaalaiseksi naiseksi siinä suorapuheisuudessaan. 😉 🙂 😀

  – Lulu Marlene –

  Like

 18. Hei lulu,

  Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari onTarleenan aatesisko, Nyt on Laura vetänyt seksistisen kommentin medialle: Ei presidenttinä armahtaisi “naistenhakkaajia”, Entäs miestenhakkaajia?

  Like

 19. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Minäpä en ole tullut ajatelleeksikaan sen torin Tarleenan puoluekantaa, kun hän on tainnut tietoisesti vältellä sen paljastamista. Mutta kyllähän sinä politiikkaa seuraavana olet tehnyt enemmän havaintoja siellä palstalla siitäkin.

  Jonkun pitää kertoa Laura Huhtasaarelle, että kyllä miehiäkin “hakataan”, ainakin henkisesti sanan säilällä. 😦
  Tietäisinpä kertoa lähipiiristäni sellaisenkin tapauksen, että isokokoinen nainen pahoinpiteli pienikokoista miestään tuuppaamalla hänet kumoon silleen, että huuli meni halki ja yksi etuhammas katkesi… 😦 Mies oli kyllä juovuksissa ja muisteli jälkeenpäin, että joku ryyppykaverinsa oli pukannut hänet nurin, mutta monet muut olivat nähneet sen oikein, ja vielä senkin, kun akka oli heittänyt miehensä “niska-perse” -otteella autoon. Hän itse vei miehen lääkäriin… ja pariskunta on edelleen yhdessä. Mies varoo kaikin tavoin ärsyttämästä sitä raivokasta muijaansa.

  Että tällainen tapaus on sattunut, eikä tuo esimerkkini ollut varmasti ns. yksittäistapaus täällä Suomessakaan.

  – Lulu Marlene –

  Like

 20. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Hyvä ja niin totuudenmukainen artikkeli! Heti ensimmäinen lause tuo mieleeni sen naapurintädin siellä talossanne, samoin ajattelit varmaan sinäkin. Se koko artikkeli palautti mieleeni sen meidän seinäntakusnaapurinkin siellä rivitalossa asuessamme. Tyttärenikin muistelee vieläkin, miten hän pelkäsi usein sitä naapurin “vihaista tätiä”. 😦

  – Lulu Marlene –

  Like

  1. Hei Lulu,

   tänä aamuna en nukkunut pommiin, koska naapurintäti herätti 😉 mutta ei siitä sen enempää.

   mietin eilen tuota pihaparlamentti-artikkelia, mailasin sen kirjoittajalle.

   Like

 21. Hei Survister! 🙂

  No niinpä tietenkin! 🙂 Mitähän hänellä lienee ollut tänä aamuna… no jos hän kuuluu niihin “jouluhössöttäjiin”, niin minä voisin kuvitella, että hän touhottaa siellä sinun seinän takana jo kovasti leipomuksineen ja siivoiluineen. 😉

  Sehän on hienoa, että sinä mailasit sille Pihaparlamentti-artikkelin kirjoittajalle. 🙂 Hän tykkää varmasti saadessaan palautetta sinulta.

  Minä kuulin toissapäivänä, että tyttäreni ja vävyni tulevatkin meille vasta uudeksi vuodeksi, joten minä valmistaudun jo kolmanteen jouluun ilman tyttäreni läsnäoloa täällä kotona. Narsisti-vävyni on päättänyt, että he menevätkin jouluksi hänen vanhempiensa luokse joulunviettoon. 😦

  Iltalehdessä oli taas juttua narsisteista, ja varsinkin tuon artikkelin kohta 5. on kuin suoraan meidän tilanteesta.
  Veljeni narsisti-vaimoa taas kuvaa parhaiten tuon artikkelin kohta 4. Molemmat edustavat narsistien “aatelia”…

  http://www.iltalehti.fi/mieli/201712112200594999_md.shtml

  Onko sielläpäin satanut paljon lunta tänään? Täällä Pohjanmaalla alkoi sataa nyt iltapäivällä.

  Hyvää vointia ja mukavaa tiistaipäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 22. Hei lulu,

  minulla on sellainen fiilis että hän pitää ääntä saadakseen muut huomaamaan kuinka ilkeä, kiero, pelottava, epäluotettava, tottelematon mies… minä olen.., että pitää jo kuuden aikaan aamulla ruveta soittelemaan kännyllä.

  no nyt sitten lähti vino pino maileja eduskuntaan kun kattelin eduskunnan #metoo-keskustelun yleltä.

  lunta tupruttaa täälläkin
  …..

  Like

 23. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Naapurisopu on näköjään kovalla koetuksella noissa julkkispiireissäkin. Sami Hintsaselle on sattunut näköjään samanlainen kyylä naapuri kuin on sinullakin ja oli meilläkin, siellä rivitalossa asuessamme. Se akka juoruili ympäri kaupunkia meistä ja ne vääristyneet ja “väritetyt” vihapuheet olivat kantautuneet mm. tyttäreni ala-asteen opettajan korviin…
  Siitä tuli sitten omanlaisiaan ongelmia, mutta niistä asioista on aikaa jo yli kaksikymmentä vuotta ja tyttäreni on pärjännyt elämässään paljon paremmin kuin se vaihdevuosissaan keppuroinut naisopettaja -naapuriamme uskottuaan- povasi. 🙂 Kuten minä olen kertonutkin, niin tyttäreni ja jopa pikkuveljeni pelkäsivät silloin sitä naapurin “vihaista tätiä”…

  Sami Hintsasen naapurille lähestymiskielto: ”Pahinta on lasten pelko”
  http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201712142200604408_vd.shtml

  Mutta minä tulin hyvälle mielelle käytyäni lukemassa torikahvilan palaute-osiota. Kyllä se H-M on mitä ilmeisimmin se vanha ystävämme L3 sieltä ilfoorumilta! 🙂 H-M oli sanonut lyhyesti, mutta ytimekkäästi oman mielipiteensä sille “myrkynkeittäjä” ännälle – sinua puolustaessaan. Se ännä on kyllä aina piikittelemässä jotakuta siellä torilla. 😦
  Hän ei näytä tykkäävän muista kuin Jassoota’sta ja Marjatasta, joka itsekin on kova pilkkaamaan siellä toisia.

  Hyvää päivänjatkoa sinulle, ja tsemppiä kaikkiin projekteihisi siellä! 🙂 toivoo Lulu

  Like

   • hei lulu,

    iltapäivälehden lööpissä puolestaan oli että ex-tangokuninkaan lapsuudenjoulut oli alkoholipitoisia.

    projekteihin? mistäs sinä minun projektit tiedät, aamulla oli yks puskasta ilmestynyt projekti, joka siinä vaiheessa, että kaupunginhallituksen puheenjohtaja mailasi takaisin Kiitos tiedosta -tyyliin 😉

    päivällä vetäsin radion volyymin 22:een, basso jumputti, vein roskia ulos, niin ei se musa kuulunut kuin vaimeasti porraskäytävään kun ovet kiinni laitoin, niin että miten se naapurin puhe sitt kuuluu porraskäytävään.

    no sen verran sain aikaiseksi eilen että joulusiivous tehty. sovittiin se joululounaalla käynti, maksan viulut.

    muokkasin hiukan blogin ulkoasua, otsikkotekstin väriä ei voi muuttaa.

    hillamarjalle jo vastasin palautteessa. ännä ei tosiaan pidä minusta, mutta minä teen samoin kuin huen tapauksessa, toisesta silmästä sisään ja toisesta korvasta ulos.

    Like

 24. Heipä hei Survister! 🙂

  Kävin lukemassa tuon mainitsemasi lööpin ja ajattelin mm. tytärtäni ja monia muitakin, joiden lapsuudenjouluja on leimannut esim. isänsä runsas alkoholinkäyttö. Meillä oli muutenkin tietynlaista “joulukielteisyyttä”, mikä juontaa juurensa ukon omista, niinikään “alkoholinhuuruisista” lapsuuskokemuksista ja -muistoista jouluina. Eipä hän ole vieläkään kiinnostunut kovin paljon joulusta, joten siltä kantilta katsottuna on ihan okei, vaikka tyttäreni ja vävyni menevätkin vävyn vanhempien luokse joulunviettoon ja tulevat meille vasta uutenavuotena.

  Minäpä olen huomannut tässä vuosien varrella, että sinulla on siellä aina joku projekti päällä. 😉

  Tämän blogin ulkoasu on todella hieno! 🙂 Minä tykkään paljon turkoosinsinisestä värisävystä.

  Se naapurin puhe kuuluu varmaan eri äänitaajuudella kuin basson jumputus, joka on sellaista matalaa. Tädin ääni taitaa olla aika korkeaoktaavista kailotusta, mikä voi kuulua pahimmassa tapauksessa läpi talonkin, rauhallisena aamuna tai iltana naapuritaloonkin saakka. 😀

  Minun joulusiivoukset jäävät ensi viikolle, ja ehdin siivota vielä joulun jälkeenkin, jolloin ne ulkomaanvieraat vasta saapuvat meille. 🙂

  Se ännä on kyllä sellainen persoona, ettei hän taida tykätä missään paljon kenestäkään. Aina hän on siellä torillakin piikittelemässä jollekin, oikeastaan enemmän miehille kuin naisille… Hänen kommenttinsa kannattaakin päästää toisesta silmästä sisään ja toisesta korvasta ulos.

  Hyvää lauantai-illan ja viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   hih… yks miestuttuni onkin jo monta kertaa kriittisesti sanonut että nyt kun tuon naisprojektin olet saanut päätökseen niin seuraavaa olet jo suunnittelemassa 😀

   no tähän uusimpaan projektiin liittyen perjantai-iltana kauppakeskuksessa tuli vastaan naiskaupunginvaltuutettu ja hän toivotti minulle hyvää joulua ja mä hälle vastasin että sinun kanssas kun on niin mukava jutella niin minä olen taas häslännyt ja ja no jätin kertomatta mitä olen häslännyt kun pikkaisen on sellaista luottamuksellista, neuvoin häntä kuitenkin soittamaan kaupunginhallituksen pj:lle…

   ja mä eläkkeellä olevalle terveydenhoidon lehtorille menen tuollaista kanssas on mukava jutellaata tunnustamaan.

   Like

 25. Hei Survister! 🙂

  No silleen minäkin muistelin jo sieltä il-foorumiajoilta, että sinulla oli usein joku naisprojekti meneillään. 😉
  Siellä palstan ihmissuhdeosiollakin “sinun ympärilläsi” pyöri meitä naisia – minun lisäkseni Lipton ja Misstuulessoi ja sitten oli vielä joku savolainenkin nainen, jonka nimimerkkiä en enää muista…

  Sen verran paljon minä tunnen oman sukupuoleni mielenliikkeitä, että luulen sen eläkkeellä olevan terveydenhoidon lehtorin tykänneen vain hyvää, kun sinä sanoit hänelle, että hänen kanssaan on mukava jutella. 🙂
  Me naiset otetaan useimmiten mielellämme vastaan myönteistä palautetta, no tietenkin miehetkin siten samoin.

  Minä olen lukenut järkyttyneenä näitä viime päivien tapahtumia maassamme. Eilen tuli paha mieli sen 13-vuotiaan espoolaispojan kohtalosta ja tänään siitä, kun se yli 90-vuotias mummo häädettiin omasta asunnostaan… 😦
  Sinä kun tiedät enemmän taloyhtiöiden asumislakeja, niin voisiko se sama tapahtua missä päin Suomea tahansa?

  Hyvää päivänjatkoa ja koko alkanutta joulunalusviikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   havukka.

   kävin lukemassa tuon vanhusjutun, toisaalta ja toisaalta juttu silleen että kaikkea ei kerrota, taloyhtiön hallituksen pj ei ole tiedotusautomaatti, sen olen oppinut. kommenttiketju paljastaa että olisi luteista kysymys, silloin pitää toimia nopeasti ja tehokkaasti, terveystarkastajatkin saa hallitus kimppuunsa jos ei toimi. muistan mä lapsuudenkodistani torakat, ne luuhas siellä mummonkammarissa.

   nuorten itsemurhat on yleisiä suomessa, poliisi ei epäile rikosta ko tapauksessa.

   no sitä mailit lenteli viime viikolla ja viimeks niihin vastasi yks naistoimittaja 😉

   tää viime viikon projektini on suoraa seurausjatkumoa tädin nyt sinä pidät turpasi kiinni -komentoon. naisen sanat on nyt kiirineet niin poliisin, terveydenhuollon kuin hyvinvointilautakunnnankin tietoon.

   Like

 26. Hei Survister! 🙂

  Siitä mummosta ei ole ollut enää juttua missään, tai en ole vain huomannut mistään. En osta iltapäivälehtien paperiversioita juuri milloinkaan. Se epäilyttää minua, että mistä ihmeestä ne luteet olivat tulleet sinne mummon asuntoon? Ei kai hän itse ole ikänsä puolestakaan matkustellut missään. Luteet eivät synny pelkästä liasta. Eikä siellä hänen kodissaan ollut minun mielestäni likaistakaan. Joku muu syy siihen häätöön täytyy olla, siitä olen satavarma. 😦 Yksinäisten vanhusten asiat eivät ole oikein hyvin tässä maassa. Toivottavasti mummo saisi palata takaisin kotiinsa. Hän ei varmasti viihdy siellä vanhainkodissa, kun on tottunut asumaan yksin. Oliko hän sitten naapureille muuten häiriöksi, niin sitä ei ole kerrottu. Vastapuolet/häätäjät eivät ole tainneet kommentoida vielä mitään…?

  Siellä mummonkammarissako “majaili” torakoita? Eikö hän vienyt sinne joskus ruokiakin äidiltäsi piiloon, vai muistelenko minä väärin? Niitä leipomiaan karjalanpiirakoita, jottei äitisi olisi oppinut itse niitä leipomaan? 😦

  Se nuori poika taisi ajautua vääriin porukoihin, jotka eivät huolehtineet hänestä, vaan jättivät hänet huonossa kunnossa “oman onnensa nojaan”. Kyllä on surullinen joulu tulossa hänen kotiinsa ja lähiomaisilleen… 😦

  Vai on ne mailit siellä lennelleet? 😉 Mitäs minä sanoin, sinullahan on aina joku projekti meneillään siellä?
  Hienoa, että se naistoimittaja vastasi sinun mailiisi. 🙂

  Se on ihan hyvä asia, että ne tädin sanat ja muukin “juonittelu” kantautuvat laajemmin eri ihmisten tietoisuuteen.

  Täällä on ollut vesisadetta koko päivän ja kaupungilla ihmiset “adventtisohjossa kyntää”, vai oliko ne Juicen biisin sanat, että “ryntää”. 😀 Joskus minusta näyttää siltä, että (nais)ihmiset menevät joulun alla ihan sekaisin.

  Hyvää keskiviikkoillan jatkoa… tai hyvää torstain huomenta sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 27. hei lulu,

  oli toinenkin ip-juttu luteista, nehän on varsinainen riesa ei nyt suomessa mutta maailmalla paremmissakin hotelleissa, joten jos niitä ei het alkuunsa hävitetä niin ne valtaa naapuritalonkin, siinä mielessä ymmärrän miksei häätäjät kommentoi.. ettei vaan tämä mummo niitä minäminäminiä ;)?

  joulua en ole vielä kuin pintapuolisesti miettinyt, yhtään joulukorttia en lähettänyt, joululounaalla vaan käytiin, kaikki tulee sitt aikanaan sunnuntaina ja tiistaina onkin sitten jo tapani.

  tää on “katastrofaalista” että toi naapurintäti(ja se yläkerran muija ja se kotipalveluohjaaja) hän(he) paransi(vat) sieluni arpia niin että olen nyt lapsuuden mummoni unohtanut. se mummo pyöri mielessä niin kauan kuin itse neljän seinän sisällä mietiskelin ja vaikenin ja salasin kaikki niin että sukunimenikin vaihdoin, ja sitten vaan nämä kolme naista jokainen omalla käytöksellään räjäytti kaiken niin että seuraava askeleeni toimittajiin ja hyvinvointilautakunnan jäseniin ja kaupunginjohtajaan päin on että lukekaa kansalaisaktivismitaustani tästä blogista.

  ja kun se tämä ps-parlamentaarikko Teuvo Hakkarainenkin meni pilaamaan agendani näyttämällä koko kansalle millaisia miehet ovat, minulla on ollut mahis kätellä Teuvoa mutta onneks en siihen sortunut 😀

  edit. täällä tämmöinen äiti-tytär -pohdinta:
  Narsistinen tai ylikriittinen äiti turmelee tyttären tunne-elämää
  http://www.iltalehti.fi/mieli/201712202200617638_md.shtml

  miksei myös pojankin

  22.12 2017 09:27
  eilen kävin extemporelounaalla, pöytäseurakseni sain kolme miespoliisia.

  Like

 28. Heipä hei Survister! 🙂

  Kiitos kommenteistasi! 🙂 Minä vastaan tänään, vaikka kerroit vaikenevasi joulun ajaksi netissä. Ehkä voit lukea…

  Kyllähän se Liisa-mummo vaikutti äkäiseltä, mutta kuitenkin minun myötätuntoni on tässä tapauksessa hänen puolellaan. Ne lutikat eivät varmaan lähteneet alunperin hänen asunnostaan, vaan luultavasti nuorempien matkustavaisten “tuliaisina”, mutta ehkä ne pesivät ja viihtyivät sitten parhaiten mummon asunnossa, jos siellä oli epähygieenisempää ja mummo säilytti vanhoja ruokia tms. kaapeissa. Tämä on yksi teoriani sille asialle.

  Niinpä niin, kaikki vaikuttaa kaikkeen, kuten sanotaan. Se naapurintäti ja nuo muutkin mainitsemasi ikävänluontoiset naiset nostivat sen mummotraumasi pintaan, ja olet saanut vuosien varrella käsitellä mielessäsi niitä kaikkia sieltä alitajunnastasi mieleesi tulleita asioita ja lapsuuden muistojasi… 😦
  Il-foorumikin oli sinulle, kuten minullekin, hyödyksi ja pelastukseksi niissä omissa vaikeissa elämänvaiheissamme.

  Ei se ole hyvä olla vain neljän seinän sisällä hautomassa ja mietiskelemässä huolia ja murheita, minun tapauksessani vielä menneisyydessäni tekemiäni omiakin virheitäni… 😦 Sinä menit myös terapiaan, ja kyllä se näyttää vahvasti siltä, että minunkin on mentävä ensi vuonna saamaan jotakin ulkopuolista apua masennukseeni, jos aion vielä elää tätä elämääni sairastumatta esim. diabetekseen. Painoni on noussut yli kymmenen kiloa kolmessa vuodessa, tyttäreni ulkomaille muuton (ja ikävöinnin) seurauksena.

  Vai että olet vaihtanut sukunimesi jossain vaiheessa toiseksi, ei kai se entinen ollut vaan Hakkarainen? 😉
  Eipä alkoholi sovi näköjään Teuvolle(kaan), kun hänen piti “siinä tilassa” käydä käsiksi toisen puolueen naiseen…

  Minä kävin lukemassa tuon sinun linkittämäsi artikkelin ja tulin ajatelleeksi, että olinkohan minä aikoinaan tyttärelleni juuri tuollainen ylikriittinen äiti. Itse perfektionistina saatoin ollakin. 😦 Mutta narsisti en kyllä ole.

  Hyvää vointia ja viihtyisää jouluaatonaaton päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 29. HYVÄÄ JA TUNNELMALLISTA JOULUA SURVISTERILLE JA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLE ! 🙂

  Toivottaa Lulu Marlene

  Like

  1. Hei Lulu,

   kiitos blogini joulukuvituksesta.

   olen huomannut etten paljoa ole itse kiitellyt blogin lukijoita, introvertoinnut?

   uusi vuosi aluillaan ja tein uuden postauksen, tässä meni melkein viikko netin ulkopuolella, funtsin omissa oloissani ja palasin sitä ärhäkkäämpänä takaisin. jouluaattoon kuului vanhempien haudallakäynti, joulupukin näkeminen, helmipöllön puputus ja lumihankisaunominen, känny ei soinut koko jouluna ja sitten eilen huomasin että siitä on akkukin tyhjä, panen sen lataukseen sitten kun panen.

   tästä vuodesta jää päällimmäiseksi huudon eri ilmentymät, etenkin naisten huudot ja niihin vastaaminen.

   Like

 30. Keskustellessani tunti sitten kauppakeskuksen käytävällä yhden miehen kanssa, kaupungin johtava virkanainen tuli sanomaan minulle sellaista että siitä oli uudenvuoden toivotukset kaukana. Kerrottuani tämän toiselle miehelle hän totesi että nyt sinun on aika häipyä tästä kaupungista.

  mitähän muuten stalkkaus on suomeksi?

  Like

 31. Hyvää Uudenvuoden aattoiltaa, Survister! 🙂

  Ole hyvä! Mukava, kun tykkäsit tuosta jouluntoivotuskuvasta. 🙂 Toivottavasti blogisi lukijatkin tykkäsivät siitä.

  Sinä olit melkein viikon poissa netistä ja minulla on ollut meneillään sama asia joulun jälkeen tällä viikolla, kun tyttäreni ja vävyni ovat parhaillaan vierailulla täällä meillä, eikä minulla ole ollut paljon aikaa nettisurffailuun… sen lisäksi molemmat tietokoneet ovat heidän käytössään aamusta iltaan. No nyt kun he katselevat parhaillaan telkkua, niin minä pääsin tänne kirjoittamaan sinulle. Ehkä sinä et ehdi lukemaan tätä ennen huomista, mutta täällähän nämä kommentit säilyvät.

  Kerroit toisessa postauksessa meneväsi katsomaan kaupungintalon uudenvuodenvastaanottajaisia. Me kävimme illansuussa katsomassa lähikaupungin ilotulitusta, mutta eipä siellä kovin paljon raketteja ammuttu, ne ovat vissiin niin kalliita pikkukaupungin budjetille. Ohjelmassa olisi ollut myös kaupunginjohtajan tervehdys ja kuorolauluakin, mutta ne jätimme väliin. Mutta melkein koko kaupunki tuntui olevan liikkeellä autojen määrästä päätellen.

  Sinulle jää tästä vuodesta mieleesi päällimmäisenä naisten huudot ja niihin vastaaminen…
  Minä en oikeastaan tiedä, että mikä olisi jäänyt päällimmäisenä mieleeni, mutta olen luottavaisempi tulevan vuoden 2018 suhteen, että se voisi olla tätä mennyttä parempi vuosi. Minulle ovat usein 8-lukuiset vuodet hyviä.

  Toivottavasti sinulla on siellä oikein mukava ilta ystäviesi kanssa, ja naapurintäti on aamulla hiljaa seinän takana…

  Minäpä laitan vielä jotain sinne uuteen postaukseenkin. 🙂 – Lulu Marlene –

  Like

 32. hei Lulu,

  flunssaa pukkaa päälle että jäi kuohuviinipullokin illalla avaamatta.

  naapurintäti on ollut niin hiljaa seinän takana että alan jo mietiskellä josko hallitus antanut tädille varoituksen taikka poliisi ja sote reagoineet omalla tavallaan oireiluuni. taikka sitten täti on löytänyt blogini. whatever. .

  Like

 33. I believe that is among the such a lot significant info for me.
  And i am satisfied reading your article. But wanna statement on few general issues, The website style is ideal, the
  articles is actually nice : D. Excellent activity, cheers

  Like

 34. It’s the best time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy.
  I’ve learn this submit and if I may just I wish to counsel you
  few interesting issues or tips. Maybe you can write subsequent articles relating
  to this article. I desire to read more things about it!

  Like

 35. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site provided us with useful information to work on. You’ve performed
  an impressive job and our whole group can be
  thankful to you.

  Like

 36. certainly like your website but you have to check the spelling on several of your posts.
  A number of them are rife with spelling issues and I to
  find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come again again.

  Like

 37. Hello my loved one! I wish to say that this post is amazing, great written and include almost all significant infos.
  I’d like to see more posts like this .

  Like

 38. I appreciate, cause I found just what I used to be looking for.
  You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.
  Bye

  Like

 39. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to
  seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks!

  Like

 40. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to
  and you are just too great. I actually like what you’ve acquired here, really like
  what you are saying and the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to read far more from you. This is really a
  tremendous site.

  Like

 41. I just couldn’t depart your site before suggesting that I
  actually enjoyed the usual information a person provide for your guests?
  Is going to be again ceaselessly in order to check up on new posts

  Like

 42. Howdy I am so glad I found your weblog, I really found you by error,
  while I was looking on Aol for something else, Anyhow I am here now and would just like
  to say thanks for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at
  the moment but I have book-marked it and also added your
  RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up
  the fantastic work.

  Like

 43. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?

  A design like yours with a few simple adjustements would
  really make my blog shine. Please let me know where you got
  your theme. Thanks a lot

  Like

Comments are closed.