47 thoughts on “2018 – julkeasti julki

 1. Keskustellessani tunti sitten kauppakeskuksen kÀytÀvÀllÀ yhden miehen kanssa, kaupungin johtava virkanainen keskeytti juttelumme ja sanoi minulle sellaista, ettÀ siitÀ oli uudenvuodentoivotukset kaukana. Kerrottuani tÀmÀn toiselle miehelle, hÀn totesi ettÀ nyt sinun on viisainta hÀipyÀ tÀstÀ kaupungista.

  mitÀhÀn muuten stalkkaus on suomeksi?

  TÀllainen yllÀttÀvÀ vanhan vuoden lopetus tulevalle vuodelle naisten kanssa.

  Like

 2. uusi aamu, tulossa on kaupungin uudenvuodenvastaanotto illalla, sinne on aikomus suunnata.

  nyt olen jo vartiointiliikkeen edustajan kanssa keskusteltu ettÀ kauppakeskuksen valvontakameratallenteita sÀilytetÀÀn parisen viikkoa, joten lyhyt kohtaamisemme jÀi tallenteelle(vastaisen varalle) Sama firma huolehtii kaupungintalon vartioinnista. Osasin minÀ naiselle vastata yhtÀ napakasti takaisin niin ettÀ nainen otti ritolat alta aikayksikön. kuin hÀn siihen tuli tervehtimÀttÀ stalkkauksesta syyttÀmÀÀn kun juttelin yhden miehen kanssa, Kerroin jo aiemmin kommentissani, miten naapurintÀti ajoi minut tÀnÀ syksynÀ kaupungille hengailemaan ja nÀin siinÀ sitten kÀvi, kun tÀmÀn naisjohtajan kanssa muutaman kerran kohdattiin kyseisessÀ kauppakeskuksessa tÀssÀ kuussa. Eilen jo yks naisjohtajan miesalainen sanoi minulle, ettÀ naisia ei pidÀ mennÀ suututtamaan. Ja kun minÀ olen jo talon kunnossapidon merkeissÀ ollut yhteydessÀ naisisÀnnöitsijÀÀmmekin, ja hÀn kiitti minua ilmoituksestani ja toivotti hyvÀÀ jouluakin ja yks mummo kertoi miten on hyvÀ viettÀÀ joulu omassa hiljaisuudessa. niin sitten tÀmÀ.

  Ja jotta homma ei olis enempÀÀ revennyt, eilen iltapÀivÀllÀ sanomalehden pÀÀtoimittaja moikkasi cittarin kÀytÀvÀllÀ ja mÀ hÀlle kerroin tÀÀn ettÀ hyvinvointijohtaja tuli toisessa kauppakeskuksessa syyttÀmÀÀn minua stalkkauksesta(=vainoamisesta).

  EttÀ kun just on mieslÀÀkÀri peukuttanut sitÀ ettÀ viimein olen oppinut puolustamaan itseÀni ja yks mieshoitaja totesi ettÀ hyvÀ kun pidÀt blogia ja toinen mieshoitaja totesi ettÀ siitÀhÀn sitÀ narsisti vasta rÀjÀhtÀÀkin jos sanoo jutelleensa poliisipartion kanssa. ja toukokussa se stt totesi ettÀ ookoo ei tÀss utta vo-aikaa tarvita.

  Kunhan arki saapuu tiistaina, silloin lÀhtee taas palautetta niin kaupunginjohdolle kuin myös valtuutetuille, saatanpa vielÀ kÀydÀ kysymÀssÀ sekÀ rikospoliisilta ettÀ aluehallintovirastolta ettÀ mikÀs mun asema nyt on.

  tÀÀ on ny aikamoista #metoo-hĂ€slinkiĂ€, koko yön mietin yhtĂ€ lausuntoa, johon naispsykologi oli kirjannut nĂ€in: “IsĂ€nĂ€iti hĂ€irinnyt murrosikĂ€isen pojan seksuaalista kehitystĂ€”. ja tĂ€mĂ€ lausunto on aikoinaan mennyt työvoimahallinnonkin arkistoon. tÀÀ on valitettavaa mutta ennen omaa avautumistaan pitÀÀ miehen muistaa ettĂ€ mitĂ€s ne miehet tekevĂ€t. Taikka siis ennen tĂ€llaista avautumista miehen on paras vetÀÀ itsensĂ€ hirteen., ettĂ€ naisilla olisi hyvĂ€ olla. Kun on tĂ€mĂ€ Teuvo Hakkarainenkin.

  onhan tÀmÀ naisten kannalta noloa ja hÀvettÀvÀÀ ulostuloa mutta nyt enÀÀ pÀÀtÀni pensaaseen pistÀ ja vaikene, naurakoot ketkÀ vaan ettÀ on siinÀ kyllÀ yhden sortin Mr Bean.

  Like

 3. HYVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2018 SURVISTERILLE JA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLE !!! 🙂

  Toivottelee Lulu Marlene

  Like

 4. Hei Lulu,

  uusi vuosi uudet kujeet kuvituksesi myötĂ€ 😀

  elÀmÀ on rollercoasteria,

  kymmenen kertaa joulusaunomisten yhteydessÀ lumihangessa pyörimisen seurauksena nyt sitten vuosi alkaa pahemman flunssan torjunnassa, hain eilen airomir-inhalaattorin apoteekista kun pef-luku alkoi laskea.

  mutta ettÀ sitten vielÀ eilen alkuillasta, voi tÀtÀ mun vilkasta naisten tÀhdittÀmÀÀ sosiaalista elÀmÀÀni!, kotiin tallustellessani vastaani hoiperteli nainen joka sopersi minulle voishitko shinÀ taluttaa minut kotiin kun minÀ en pyshy pystysshÀ. No minÀ talutin naisen kotiin ja siinÀ kun mentiin poliisin valvontakameran ohi, nainen sanoi ettÀ on she hyvÀ kun on vielÀ herrashmiehiÀ, jotka taluttaa naishen kotiin. No siellÀ kotona odotti mies joka oikein nimensÀ sanoi ja kÀtteli mutta minÀ sanoin ovensuusta ettÀ minÀ jatkan nyt matkaani.

  Like

 5. LÀhetin eilen mailia kaupungin suuntaan, en kuitenkaan kaupungin johtavalle virkanaiselle, silti hÀn tÀnÀÀn lÀhetti mailia jonka oli pÀÀttÀnyt lauseeseen:
  TÀmÀ viesti on tarkoitettu vain henkilölle, jolle se on osoitettu. Viestin jakaminen, levittÀminen tai kopioiminen on ehdottomasti kiellettyÀ. Silti virkanainen oli lÀhettÀnyt viestinsÀ kopion kahdelle alaiselleen.

  NÀin toimii kunnallishallinnon lÀpinÀkyvyys tÀmÀn pÀivÀn Suomessa.

  Äitini tĂ€hdensi minulle ettĂ€ Ă€lĂ€ poika mene politiikkaan mukaan.

  Like

 6. http://www.is.fi :n horoskooppi tuo lohtua kansalaisaktivistin elÀmÀÀn:

  3.1.2018 Nyt tilannetajusi tulee hyvÀÀn kÀyttöön. SelviÀt erÀÀstÀ yllÀttÀvÀstÀ tilanteesta omin avuin ja kaiken kukkuraksi saat siitÀ valtaisasti kiitosta.

  4.1.2018 ErĂ€s ihminen lĂ€hestyy sinua reippain askelin. ÄlĂ€ pelĂ€sty, sillĂ€ hĂ€nellĂ€ on sinulle paljon hyviĂ€ uutisia mukanaan. Voit sen jĂ€lkeen ottaa kaiken paljon rennommin.

  5.1.2018 ÄlĂ€ odota kiitosta ennen kuin työ on tehty. Keskity siis nyt siihen arkiseen aherrukseen, jonka jĂ€lkeen vasta sadonkorjuujuhlia vietetÀÀn.

  Like

 7. HyvÀÀ Loppiaista, Survister! 🙂

  Kiitos uuden alkaneen vuoden kommenteistasi! 🙂

  MikÀ se on sinun flunssatilanteesi nyt? Saitko torjuttua sitÀ vai iskikö se pÀÀlle? TÀÀllÀkin on flunssaa liikkeellÀ.

  Voi tosiaan sinun vilkasta naisten tĂ€hdittĂ€mÀÀ sosiaalista elĂ€mÀÀsi! 😉 EnpĂ€ osaa muuta sanoa, kun minĂ€ luin tuosta uuden vuoden aattoillan kohtaamisestasi sen juopuneen naisen kanssa… Oliko hĂ€n siis ihan entuudestaan ventovieras ihminen sinulle? Minun mielessĂ€ni herĂ€si kysymys, ettĂ€ mitĂ€ ihmettĂ€ hĂ€n teki siihen aikaan yksin kaupungilla ja miten lopulta ystĂ€vĂ€llisesti se hĂ€nen miehensĂ€(kö) otti hoipertelevan naisensa takaisin kotiin.
  HyvĂ€, ettĂ€ sinĂ€ lĂ€hdit paikalta nopeasti pois, ettei siinĂ€ tullut mitÀÀn mustasukkaisuusdraamaa tai jotain…

  Politiikka on enemmÀn tai vÀhemmÀn kieroa peliÀ, siinÀ sinun Àitisi oli oikeassa.

  Horoskooppisi lupaa sinulle hyviĂ€ asioita nĂ€in heti alkuvuodesta. 🙂

  Minulle on aina tĂ€mĂ€ tammikuu vaikeaa aikaa, johtuen monista menneisyydessĂ€ni tapahtuneista ikĂ€vistĂ€ asioista juuri tammikuussa, mutta kunhan kevĂ€ttalvi ja lopulta kevĂ€t saapuu, niin meikĂ€lĂ€inen ikÀÀnkuin uudistuu ja (ainakin silloin nuorempana) “puhkeaa kukkaan”! 🙂

  Oikein hyvÀÀ uuden vuoden alkua ja jatkoakin sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 8. Hei lulu,

  minĂ€ koin tĂ€mĂ€n naisen tukipilarina olemisen positiivisena asiana. HĂ€nen olemuksestaan huopui sellaista…. no sellaista joka oli tĂ€ysin pĂ€invastaista kuin siinĂ€ naisessa joka tuli minulle jeesuksen pelastuksesta kadulla saarnaamaan, taikka siinĂ€ naisessa joka tuli kĂ€nnissĂ€ minulle saarnaamaan etten ole hĂ€nen tyttĂ€rentytĂ€rtÀÀn porraskĂ€ytĂ€vĂ€ssĂ€ tervehtinyt, taikka siinĂ€ naisessa joka uudenvuoden aattolauantaina tuli minua stalkkauksesta syyttĂ€mÀÀn, sen verta nĂ€hnyt naisten kĂ€nnitoilailuja ettĂ€ tuossa ole mitÀÀn uutta, yhtenĂ€ vappuaamuna olen kaatokĂ€nnistĂ€ naista mannerheimintietĂ€ pikkuparlamentilta erottajalle taluttanut ja nainen vielĂ€kin vuosien jĂ€lkeen lĂ€mmöllĂ€ sitĂ€ samariuttani muistelee.

  tÀÀ flunssa… varmaan minun pitĂ€isi epsanjaan talviksi muuttaa..

  minun tammikuuni menee nyt viime vuotta muistellessani, sitÀ miten kolme naista pompotteli minua sellaisella tavalla ettÀ he kaikki kolme tÀnÀ vuonna pitÀvÀt suunsa soukemmalla. KÀnnykÀstÀni menee akku, nyt olen pÀhkÀillyt ettÀ olkoon vaan kÀnny kiinni, en enÀÀ viitsi sitÀ ladata.

  NÀyttÀis siltÀ kun kuukauden tauon jÀlkeen auringon nÀkisin tÀnÀÀn.

  Like

 9. HeipĂ€ hei Survister! 🙂

  NiinpĂ€ se tĂ€mĂ€ varsinainen arkinen aika alkoi, kun Loppiainenkin oli ja meni. TyttĂ€reni ja vĂ€vyni tulivat tĂ€nne joulun jĂ€lkeisellĂ€ viikolla ja viipyivĂ€t vuodenvaihteen yli. TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ he ovat jo takaisin siellĂ€ nykyisessĂ€ “kotimaassaan”.

  MinĂ€ mietin sitĂ€ humalaista naista, jonka sinĂ€ saattelit kotiin silloin uudenvuoden aattona. EhkĂ€ hĂ€nessĂ€ oli jotain sellaista aitoutta ja jopa nöyryyttĂ€, mitĂ€ niissĂ€ vertailukohteina olevissa naisissa ei ollut. Se auttamasi nainen tajusi oman avuttoman tilansa, kun hĂ€nen jalkansa eivĂ€t enÀÀ kantaneet ja hĂ€n tarvitsi ulkopuolisen apua. SinĂ€ olit siinĂ€ sopivasti paikalla ja halusit auttaa hĂ€ntĂ€, samoin kuin kerrot auttaneesi sitĂ€ toistakin naista siellĂ€ MannerheimintiellĂ€. Molemmat muistelevat sinua kiitollisuudella. SinĂ€ olet hyvĂ€ ihminen, Survister! 🙂

  Miten heille olisi voinut kĂ€ydĂ€ ilman sinun apuasi. 😩 Se vappuna itsensĂ€ kaatokĂ€nniin juonut nainen olisi ehkĂ€ joutunut vĂ€kivallan ja ryöstön kohteeksi, ja se uudenvuoden iltana juopotellut nainen olisi voinut sammua kadulle ja olisi paleltunut siihen. Mun kotikylĂ€llĂ€ni sattui n. 10 vuotta sitten sellainen tapaus, ettĂ€ yksi alkoholisoitunut nainen paleltui kuoliaaksi, hoiperreltuaan hakemaan suojaa yhteen autiotaloon talvipakkasella. EihĂ€n siellĂ€ pakkasaikaan ollut lĂ€mmintĂ€. 😩

  Minun lapsuuskotini naapuri muutti jo vuosia sitten sinne Epsanjaan ja tykkÀÀ siellÀ olostaan niin paljon, ettÀ mun veljenikin on alkanut suunnitella samaa ratkaisua sitten, kun hÀn jÀÀ työstÀÀn elÀkkeelle viiden vuoden sisÀllÀ.

  TÀÀllĂ€kÀÀn ei aurinkoa ole nĂ€kynyt viikkokausiin, mutta pĂ€ivĂ€t ovat selvĂ€sti pidentyneet, joten kyllĂ€ se kevĂ€t taas saapuu… 🙂 Jostakin syystĂ€ tuntuu aina, ettĂ€ aika joulun jĂ€lkeen kuluu ikÀÀnkuin nopeammin kuin ennen joulua.

  Parantelehan siellÀ huolellisesti sitÀ flunssaasi! SitÀ on liikkeellÀ vÀhÀn siellÀ ja tÀÀllÀ, kuten olen kuullut ja tÀÀllÀ netissÀkin lukenut. MinÀ syön monivitamiinitabletteja ja tarvittaessa raakaa valkosipuliakin leivÀn pÀÀllÀ, joten ehkÀ vÀltyn tÀltÀ flunssa-aallolta. En ole ottanut sitÀ influenssarokotetta, kun en ikÀni vuoksi sitÀ vielÀ saisikaan.

  HyvÀÀ vointia ja alkanutta uutta tammikuun viikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei lulu,

   kerronko minÀ eilisen alkojuttuni, muistat sen miehen jolle vappupullon kÀvin hakemassa, no hÀneen törmÀsin eilen, hÀn oli menossa kirjastoon hakemaan videoita, tuntematonta sotilasta ja sen sellaista, no ei hÀn kirjastossa edennyt muualle kuin lehtilukusaliin ja mÀ sanoin hÀlle ettÀ jutellaan vaan tÀÀllÀ ettÀ kyllÀ tÀÀllÀ saa jutella, hÀn oli pikkaisen tuiskeessa, kirjastokorttia ei lompakosta löytynyt joten siihen jÀi hÀnen lainauksensa. no sitten sanoin yhdelle virkanaiselle ettÀ en minÀ sinua tÀÀllÀ stalkkaa vaan odotan miestÀ vessasta, hÀn on pÀissÀÀÀn mutta hoidan hÀnet ulos. siitÀ jatkettiin pankkiautomaatille, no eihÀn siellÀ muuta kuin tunnusluku vÀÀrin -herjaa, no siitÀ matkattiin eteenpÀin, r-kioskin edessÀ hÀlle vÀlÀhti ettÀ eurolla kenoa, no siellÀ sisÀllÀ alkoi nuori naismyyjÀ huutamaan miehelle ettÀ teillÀ on porttikielto tÀhÀn liikkeeseen, tilanne muuttui aggressiiviseksi, omasta mielestÀni naismyyjÀn ÀÀnensÀvyn takia, ellen olisi ostanut miehen eurolla kenoa toiselta naismyyjÀltÀ, poliisi olisi pian ollut paikalla. No siitÀ sitten saattelin miehen bussille ja sanoin kuskille millÀ pysÀkillÀ mies jÀÀ autosta.

   Matkan varrella mies kertoi miten ystĂ€vĂ€llinen olen hĂ€nelle, kun hĂ€nestĂ€ huolehdin. Illalla mietin omaa auttaja-persoonaani, onko se kuoren alla piilevĂ€ voimavarani, joka on tukahdutettu lapsuustraumoilla. Etten vielĂ€ mene hoivajohtajan luo pohtimaan ettĂ€ mitenkĂ€s te hoidatte tĂ€llaisia tapauksia…

   edit 13:42, niin ja sitten vielÀ se nuori mies keskiyöllÀ joka sai pummattua minulta 15 euron murkinat mÀkkÀristÀ.

   15:11 nyt minÀ sain taas kyylÀyssyytöksen pÀÀlleni julkisella paikalla, mies uhkasi mennÀ poliisiasemalle raportoimaan sen verta tiedÀn ettei hÀnestÀ siihen ole..

   kait minÀ tÀstÀ flusta selvisin ehjinnahoin kun nyt tajusi astmainhalerin merkityksen.

   Like

 10. HyvÀÀ keskiviikkopĂ€ivÀÀ, Survister! 🙂

  Minun mielestĂ€ni sinĂ€ olet nimenomaan auttaja-persoona, kuten lienen minĂ€ itsekin. 🙂
  Huomasin sen luonteenpiirteen sinussa jo silloin il-foorumilla, kun kerroit usein menevĂ€si sinne maalle auttelemaan kĂ€ytĂ€nnön töissĂ€ mm. sitĂ€ “kissanaista”. MitĂ€ hĂ€nelle kuuluu ja onko hĂ€nellĂ€ vielĂ€ se sama sulho? Ei sinun tietenkÀÀn ole pakko vastata, kunhan nyt kysĂ€isin. Ainahan ne toiset kissanomistajat kiinnostaa minua. 😉

  Muistan kyllĂ€ sen miehen, jolle sinĂ€ hait Alkosta sen vappuviinapullon. Eikö hĂ€n ollut silloin heti vapun jĂ€lkeen pummaamassa sinulta niitĂ€ “loivennuskaljoja”? Sellaista se on, ettĂ€ sitĂ€ krapulaa parannellaan pĂ€ivĂ€stĂ€ toiseen.

  Se mies taitaa olla pyörimĂ€ssĂ€ jatkuvasti kaupungilla, kun hĂ€net tunnetaan joka paikassa, eikĂ€ hĂ€nestĂ€ selvĂ€stikÀÀn oikein tykĂ€tĂ€, kun hĂ€n on vissiin jatkuvasti siinĂ€ “tuiskeessa”. TÀÀllĂ€pĂ€in nĂ€htiin muutamia vuosia sitten kaupungilla erĂ€s hattupĂ€inen mies, joka oli myös jatkuvasti pĂ€issÀÀn ja huuteli h-alkuisia hĂ€vyttömyyksiĂ€ kaikille ohikulkeville naisille. Minullekin huuteli joskus, mutta hermostuin vain silloin, kun hĂ€n huusi tyttĂ€relleni…

  Se nuori mies oli surullinen tapaus, kun hĂ€nellĂ€ ei muistaakseni tainnut olla kattoakaan pÀÀnsĂ€ pÀÀlle silloin. 😩

  Pahempikin influenssa-aalto riehuu nyt eri puolilla Suomea ja kuuluu kaatavan sÀnkyyn nuoriakin perusterveitÀ ihmisiÀ. Mun pahemmasta flunssasta on aikaa jo parisen vuotta, joten enpÀ ihmettelisi, jos minÀkin sairastuisin. TÀytyypÀ alkaa tarvittavat varotoimenpiteet, eli valkosipulia leivÀlle ja sinkkiÀ sekÀ C- ja D-vitamiinia tabletteina.

  Pikaista paranemista flunssasta ja mukavaa pĂ€ivĂ€njatkoa sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 11. Hei lulu,

  kyllÀ tuo maaseudun kissanainen on etÀÀntynyt elÀmÀstÀni niin paljon ettÀ ei ole enÀÀ mitÀÀn blogiinkirjoitettavaa hÀnestÀ, hÀn on se nainen, jota mannerheimintiellÀ talutin aikoinaan.

  Tuosta loivennusmiehestĂ€, hĂ€nen kauttaan olen nĂ€hnyt miten alas mies voi suomalaisessa yhteiskunnassa vajotakaan, ei hĂ€nelle enÀÀ yhtÀÀn pelastavaa sosiaalinaista ole tukena. Eilen mulle tutut alkoi saarnamaan, kun “hengailen” tuon miehen kanssa ja arvostelin nuoren naismyyjĂ€n porttikieltohuutamista ja mitĂ€ seurauksia tuolla huutamisella oli. Tekis mieli tehdĂ€ reklamaatio r-kioskin pÀÀkonttoriin.

  En tiedÀ minne oma elÀmÀkin luisuu tÀstÀ kun pÀÀtin olla lataamatta kÀnnykkÀÀni. tai no on se kÀnny sen verta kÀytössÀ ettÀ kun ja jos itselle tulee asiaa jollekin, panen sen puhelun ajaksi lataukseen. Tai siis niinku minulla nyt oliskaan suurta contacts-osoitekirjaa kÀnnyssÀni.

  Like

 12. HeipĂ€ hei Survister! 🙂

  Minulle jĂ€i sieltĂ€ il-foorumiajoilta sellainen muistikuva ja kĂ€sitys siitĂ€ “kissanaisesta”, ettĂ€ hĂ€n kĂ€ytti sinua hyvĂ€kseen, kun muistaakseni soitteli sinulle pĂ€issÀÀn keskellĂ€ yötĂ€kin ja kutsui luokseen töitĂ€ tekemÀÀn…?
  Eikös hĂ€n sen uuden sulhonsa kanssa houkutellut sinua viime kesĂ€nĂ€ kesĂ€mökin ostoonkin, ettĂ€ he saisivat sitten olla itsekin siellĂ€ saunomassa ja uimassa jne. EhkĂ€ se onkin parempi, ettĂ€ sinĂ€ olet etÀÀntynyt hĂ€nestĂ€…

  Minunkin mielestÀni se r-kioskin nuori naismyyjÀ teki vÀÀrin, kun hÀn alkoi huutamaan sille alkoholisoituneelle miehelle. Tyttö ei ole omalla alallaan siellÀ kioskilla, koska hÀneltÀ puuttuu kÀrsivÀllisyyttÀ ja ystÀvÀllisyyttÀ.
  MinĂ€ muistan takavuosilta, ettĂ€ se meidĂ€n lĂ€hikaupungin hattupĂ€inen juoppo “huutelija” sai yhdessĂ€ pankissakin suhtkoht ystĂ€vĂ€llistĂ€ kohtelua – avattuaan sitĂ€ ennen pankin ulko-oven erÀÀlle rollaattorimummolle. 🙂

  Aika harvoin minullekin tulee kontakteja soiton tai tekstiviestin muodossa kĂ€nnykkÀÀni, kun olen itsekin erakoitunut tĂ€nne taloon. Äitini laittaa usein tekstarin kysyen, ettĂ€ milloin hĂ€nen sopisi soittaa minulle. MinĂ€ menen lĂ€hiaikoina auttamaan vanhempiani, kunhan selviĂ€n itse ensin nĂ€istĂ€ masennus/murjotusviikoistani tyttĂ€reni lĂ€hdön jĂ€lkeen.
  HeidĂ€n omaishoitajanaan toimiva veljeni on sairastellut itsekin viime aikoina ja hĂ€nen voimansa alkavat loppua. 😩
  MinĂ€ yritĂ€n alkaa hankkimaan heille ulkopuolista apua kunnalta mm. ateriapalvelun ja kotisairaanhoidon muodossa. TĂ€hĂ€n asti he ovat kieltĂ€ytyneet jyrkĂ€sti ottamasta vastaan sitĂ€ “kunnanapua”. Liian ylpeitĂ€ he ovat.

  HyvÀÀ perjantain jatkoa ja viihtyisÀÀ viikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   no joo, elĂ€mĂ€ soljuu eteenpĂ€in vauhdilla ettĂ€ olinkin itse jo unohtanut tuon, ettĂ€ minun olisi pitĂ€nyt alkaa kustantamaan toisten rantasaunaunelmia…

   NaismyyjĂ€n kĂ€rsivĂ€llisyys joutui koetukselle, kun törmĂ€sin tĂ€hĂ€n alkoholisoituneeseen mieheen ja hĂ€n halusi minun kĂ€ydĂ€ tarkistamassa se kenotosite, ei ollut voittoa mutta sitten se mies kuitenkin sinne sisĂ€lle lĂ€mmittelemÀÀn ja sitten minĂ€ sen naismyyjĂ€n kanssa minuutin tuijotusmaraton ja myyjĂ€ oli hiljaa kun mies laskeskeli rahojaan veikkauspisteellĂ€. Sain hĂ€net houkuteltua pois r-kioskista. Ja juuri ennen tĂ€tĂ€ tapahtumaa kaupungin agressiivisin naisalkosti sanoi minulle: “hyvĂ€ ettĂ€ sinĂ€ pidĂ€t huolta kaverista”. Olen ajautunut “huonoon seuraan”, huutaa(ko) moralistit.

   Minun huushollini on niin sekaisin etten enÀÀ kykene kutsumaan huoltomiehiÀ avaamaan keittiön tukkeutunuttÀ allasviemÀriÀ. Kts: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005522914.html

   Like

 13. Hei Survister! 🙂

  No en minĂ€ ainakaan moralisoi, vaikka sinĂ€ olet ollut sen alkoholisoituneen miehen seurassa. EthĂ€n sinĂ€ itse ole juopotellut hĂ€nen kanssaan. Tavallisia tuntevia ihmisiĂ€ hekin vain ovat – minĂ€ jos kuka tiedĂ€n sen. 😩

  Onko sinun taloyhtiössÀsi sellainen sÀÀntö, ettÀ tukkeutuneita viemÀreitÀ ei asukas itse saisi avata?
  NimittÀin sitÀhÀn voi itsekin yrittÀÀ avata, jos tukos ei ole kovin paha. Kaupassa on monenlaisia myrkkyjÀ siihen tarkoitukseen, mutta onhan olemassa vaarattomampiakin konsteja, kuten sooda ja etikka. MinÀpÀ linkitÀn pari youtube-videota, jos nÀistÀ olisi apua. Ainakin rasvan aiheuttamiin tukoksiin nÀmÀ neuvot tehoaa:

  HyvÀÀ vointia ja mukavaa pyhĂ€pĂ€ivĂ€n jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 14. Hei vielĂ€! 🙂

  EhkĂ€ nuo videot on hyvĂ€ poistaa tÀÀltĂ€, jos niistĂ€ ei ole apua tai sen jĂ€lkeen, jos/kun olet kokeillut noita ohjeita…
  Kannattaa kuitenkin kokeilla niitĂ€! 🙂

  – Lulu Marlene –

  Like

  1. Hei Lulu,

   elĂ€mĂ€nhallinnantoimintakykyni on aika lailla laskenut, kaks viikkoa meni tukkeutuneen viemĂ€rin kanssa, viikolla ostin putkenavaajapullon ja eilen sitten lotrasin sitĂ€ viemĂ€riputkeen ja tunnissa viemĂ€ri oli auki. (Taikka siis toiminhan minĂ€ ennen kuin ohjeesi luin) Nyt kun minĂ€ vielĂ€ osaisin pankin ovesta sisÀÀn astua ja jĂ€rjestellĂ€ raha-asioitani…

   niin ja eilen kÀnny sai virtaa vain sen verran ettÀ sain yhden puhelun tehtyÀ, asia oli just ton viemÀriputken avautuminen.

   minulle piikittelee miehet siellÀ sun tÀÀllÀ, tÀnÀkin aamuna vaistosin livenÀ. sitÀ se teettÀÀ kun aloin netissÀ pyöriÀ vuosia sitten, torikahvilassakin yks tyyppi vinguttaa vanhaa viuluaan. kohta naiset alkaa urputtaa ettÀ minulla ole oikeutta arvostella tapaa jolla naiset pitÀÀ porttikieltomiehet poissa liikkeistÀÀn.

   minĂ€ olen kaukaa kiertĂ€nyt ton yhden agressiivisen naisen ja sitten hĂ€n tulee minulle sanomaan ettĂ€ “hyvĂ€ kun pidĂ€t huolta tuosta kaverista”. Pave Maijanen, PidĂ€ huolta lyrics

   Like

 15. Hei Survister! 🙂

  HyvÀ, ettÀ sinÀ sait sen tukkeutuneen viemÀrin auki eikÀ tarvinnut kutsua putkimiehiÀ apuun. MeillÀ menee kylpyhuoneen lavuaari usein tukkoon, kun sinne alaputkistoihin kulkeutuu pyykkikoneesta ne likavedet.
  MinĂ€ olen laittanut niitĂ€ myrkkyjĂ€ tĂ€hĂ€n asti, mutta seuraavan kerran kokeilen tuota sooda-etikka -systeemiĂ€. 🙂

  SillĂ€ r-kioskin myyjĂ€ttĂ€rellĂ€ oli kuitenkin sen verran “Ă€lliĂ€”, ettei hĂ€n alkanut sĂ€ttimÀÀn sinua siinĂ€ tilanteessa, vaikka tiukin ilmein sinua tuijottikin. EhkĂ€ hĂ€nellĂ€ oli muutenkin meneillÀÀn ne naisten “kĂ€rttyiset pĂ€ivĂ€t”…
  MillĂ€ tuulella se naapurintĂ€ti on ollut viime aikoina…?

  Se on kyllĂ€ ihan totta, ettĂ€ monet naispuoliset alkoholistit ja muutkin humalassa olevat naiset ovat usein aggressiivisempia kuin miehet siinĂ€ olotilassa. Sen asian ovat todenneet niin poliisit, taksikuskit kuin ravintoloitten portsaritkin. Ne akkojen suuret tunteet varmaan… 😉 ErĂ€s mun kotikylĂ€ni nainen on mukava ja sopuisa ihminen normaalisti, mutta juopotellessaan hĂ€n muuttuu aivan “raivottareksi” ja toimittaa usein miesystĂ€vĂ€nsĂ€ putkaan. 😀

  TÀÀllÀ tuulee kylmÀsti ja pakkastakin on n. -8 astetta. Joku myrÀkkÀ kuuluu olevan tulossa Ruotsin suunnalta.

  HyvÀÀ pĂ€ivĂ€njatkoa ja koko alkanutta uutta viikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 16. hei Lulu,

  minulla ei ole koskaan ollut peukalo keskellÀ kÀmmentÀ niin tÀmÀkin rutiinikuntoonlaitto pitkittyi tÀllÀ viisii.

  kun naapurintÀti on hiljakseen kotonaan niin eipÀ hÀnestÀ tÀnne mitÀÀn kerrottavaa. Omalta kohdaltani voin sanoa ettÀ tÀti olisi voinut hiljetÀ aiemminkin kun itse katson mihin suuntaan elÀmÀni alkoi luisua tÀnÀ vuonna. KÀnnyni vaiensin mutta sp-viestini kulkee eikÀ niihin enÀÀ vastauksia tule..

  Vaihdoin blogin spot -kuvan, siinÀ sivussa mietin ettÀ taisin minÀ olla aika hillittömissÀ raivareissa niitÀ piirrellessÀni kymmenen vuotta vuotta, paljon ennenkuin se triagehoitaja omakantaan kirjasi ettÀ kÀrsin hillittömistÀ raivareista, joita puran netissÀ. nyt voisi sitten hoivajohtajan kanssa pitÀÀ kiinnostavan keskustelutuokion siitÀ miten katsellen ja kuunnellen ikÀvÀt asiat vain muuttavat selvitysmuotoaan ajan saatossa. ajan saatossa osaan senkin aatella ettÀ tuota incest sanaa olen liioitellut, tÀnÀÀn sen tilalla olisien valmis kÀyttÀÀmÀÀn verbal abuse / sanallinen hÀirintÀ termejÀ. itte mÀ ton verbal incest sanamuodon aikoinaan muotoilin kuvatessani ÀÀneen sitÀ miten isÀnÀidin lÀsnÀolon koin. provosin tuolla termillÀ montaa ilfoorumilla, sen myönnÀn. mutta kuten #metoo todistaa, koetun sanoiksi pukeminen on vaikeaa.

  ….

  Like

 17. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  KyllÀ minÀ tiesinkin sen, ettei sinulla ole peukalo keskellÀ kÀmmentÀ. Mietin aikaisemmassa viestissÀni vain sitÀ, kun mun tietÀÀkseni joissakin taloyhtiöissÀ on sellainen sÀÀntö, ettei niitÀ keittiön ja lavuaarin viemÀreitÀ saisi asukas itse ruveta rassaamaan. Mutta joka tapauksessa on hyvÀ, ettÀ sinÀ sait ne tukokset sieltÀ viemÀristÀ pois.

  Se on varmaan meillĂ€ kaikilla sama juttu, ettĂ€ kun löytÀÀ jonkun kanavan purkaa jotenkin ja johonkin sitĂ€ pahaa oloaan, niin se kaikki ikÀÀnkuin ryöpsĂ€htÀÀ Ă€kkiĂ€ ja rajusti. Minullehan kĂ€vi silleen, kun löysin kolme vuotta sitten sen il-foorumin ja aloin höpötellĂ€ lĂ€hes pĂ€ivittĂ€in melkein kaikki asiani sinne. Saman ilmiön olen huomannut viime aikoina veljeni vaimosta, joka pitÀÀ facebookissa kuin pĂ€ivĂ€kirjaa omista pĂ€ivĂ€n tapahtumistaan – mm. aamulla herÀÀmisestÀÀn, pĂ€ivĂ€kahvien juomisestaan, ja illalla nukkumaanmenostaan, selfie-kuvien kera. HĂ€nen asiansa nĂ€yttĂ€vĂ€t olevan mallillaan, joten onko sama juttu heillĂ€kin, joilla asiat ovat kaikin puolin hyvin, tai sitten ei…

  Mutta ainakin omassa itsessĂ€ni olen huomannut sen ilmiön, ettĂ€ kaikkeen tottuu pikkuhiljaa, ikĂ€vÀÀn ja muutoksiinkin elĂ€mĂ€ssĂ€. TyttĂ€reni lĂ€htöpĂ€ivĂ€nĂ€ itkin, ja nukuin huonosti seuraavan yön, mutta nyt, kun vajaa kaksi viikkoa hĂ€nen lĂ€hdöstÀÀn on kulunut, otan taas sen asian jĂ€rkevĂ€mmin. EihĂ€n sille mahdottomalle mitÀÀn voi. 😩

  TÀÀllĂ€ on pientĂ€ pakkasta ilmassa, ei tuulekaan, ja on mitĂ€ mainioin ulkoilusÀÀ… pitĂ€isi saada itsensĂ€ liikkeelle…

  HyvÀÀ vointia ja mukavaa tammikuisen pĂ€ivĂ€n jatkoa sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 18. hei lulu,

  joo, hajulukon kuupan saa avata puhdistusta varten ja sitten kutsutaan huoltomies jos vielÀ on tukossa, sain ite kodin putkimieslitkulla auki. no, huoltomiehen kutsuin eilen kun talossa tapahtui sellaista ettÀ tarkkaavaisuuteni herpaantui ja avainnippu jÀi sisÀlle. Olishan minun pitÀnyt porraskÀytÀvÀÀn mennÀ ettÀ mitÀ siellÀ tapahtuu, eikÀ oven takaa kuunnella, mutta kun naapurintÀti, hÀn kun silloin syksyllÀ siell porraskÀytÀvÀssÀ huuti minulle sitÀkin ettÀ jos tulet ovikelloani soittamaan niin soitan 112:een.

  joo, kaikkeen tottuu, yhtĂ€ nuorta naista yritin rauhoittaa viikolla ettĂ€ ‘sellaista sattuu ja elĂ€mĂ€ on’, kun hĂ€nen autoonsa oli yöllĂ€ murtauduttu. kertoi ettĂ€ poliisi oli vaan nauranut kun hĂ€n oli ladellut ettĂ€ saunan taakse tuollaiset joutaa. eilen minut pudotettiin maanpinnalle, yks mies kertoi ettĂ€ se yks pultsari, silloin kun hĂ€n viel voimissaan niin nyrkki heilui jos hĂ€nelle poikkipuolisen sanan sanoi.

  HyvÀ ettÀ sinÀ olet alkanut tottua siihen vÀistÀmÀttömÀÀn ettÀ lapsi/lapset lÀhtee aikanaan maailmalle ja joskus kauaskin.

  mulla taas… jouluna se alkoi.. verensokeri.. siks mĂ€ tĂ€nÀÀnkin lenkkeillyt kilometrikaupalla, pullakahvit kĂ€vin juomassa vanhasilla ja sn.cafessa ÀÀnestĂ€misen lomassa. ja kun muutenkin on nyt tĂ€nĂ€ talvena liian usein matka kĂ€ynyt kohti kahviota ihan vaan sen takia ettei tartteis kotona kuun.. kĂ€lĂ€t…

  Like

 19. HyvÀÀ lauantaipĂ€ivÀÀ, Survister! 🙂

  MinĂ€ ajattelin kokeilla seuraavan kerran sitĂ€ sooda-etikkasysteemiĂ€, kun se kylppĂ€rin lavuaari alkaa vetÀÀ huonosti. KeittiössĂ€ ei sitĂ€ ongelmaa ole, kun astianpesukoneen vedet menee niihin putkistoihin ja nehĂ€n ovat myös voimakkaita “myrkkyjĂ€”. Laitan aina ylimÀÀrĂ€isen huuhtelun astioille, kun mietin, ettĂ€ se aine ei huuhtoudu astioista koneessa olevalla kahdella huuhtelukerralla. NiitĂ€ huuhtelukirkasteita en ole kĂ€yttĂ€nyt koskaan.

  Ennen minÀ lotrasin pyykinhuuhteluaineenkin kanssa melkein kaikkeen pyykkiin, mutta nykyÀÀn laitan sitÀkin vain neuleille ja tekokuituvaatteille.

  No sattuuhan sitÀ avaimien sisÀllejÀÀntiÀ itsekullekin. MinÀ jÀtÀn parvekkeen oven lukitsematta silloin, jos lÀhden vain pÀivÀn kylÀilyreissulle jonnekin, ettÀ sieltÀ pÀÀsee sisÀlle joka tapauksessa silloin, jos etuoven avaimet ovat unohtuneet sisÀlle tai se laukku, jossa avaimiani sÀilytÀn.
  Mutta avaimien hukkaamisiakin sattuu nuoremmillekin. VĂ€vyni kuuluu hukanneen avaimensa taas kerran… TyttĂ€reni sanookin hĂ€ntĂ€ “hajamieliseksi professoriksi”. 😀 Vaikka ei kai se ole naurun asia, jos joutuu sen takia vaihtamaan lukot asuntoon.

  SiinĂ€ nuoressa naisessa taitaa olla “ruutia” ja sanavalmiutta, kun hĂ€n uskalsi sanoa suorat sanat poliiseille siitĂ€ murtautujasta. MinĂ€ voin vain kuvitella, ettĂ€ mitĂ€ se flikka olisikaan sanonut, jos se itse murtautuja olisi saatu kiinni ja olisi ollut siellĂ€ poliisilaitoksella…

  Monet alkoholistit ovat aggressiivisia, mutta eivĂ€t kaikki. Yksi minun edesmenneistĂ€ enoistani muuttui aina mukavammaksi ja puheliaammaksikin, juotuaan alkoholia. HĂ€n oli selvinpĂ€in sellainen hiljainen “jurottaja”.

  NiinpĂ€, en minĂ€ olisi kolme vuotta sitten uskonut, ettĂ€ tottuisin tyttĂ€reni lĂ€htöön sinne kauas, mutta ihmisluonto on vaan sellainen, ettĂ€ sitĂ€ niinku kaikkeen suopuu. HĂ€n vaikuttaa onnelliselta siellĂ€ ja sehĂ€n on Ă€idille tĂ€rkeintĂ€, ettĂ€ lapsella menee hyvin. Sellaisia me Ă€idit ollaan. 🙂

  SinĂ€ olet siis kĂ€ynyt jo ÀÀnestĂ€mĂ€ssĂ€? MinĂ€ kĂ€yn vasta varsinaisena pĂ€ivĂ€nĂ€. En kysele, ettĂ€ ketĂ€ ÀÀnestit, mutta ehkĂ€ jompaakumpaa noista kommentissasi olevista nimistĂ€… MinĂ€ ÀÀnestĂ€n hĂ€ntĂ€, jota ÀÀnestin kuusi vuotta sittenkin. Luultavasti hĂ€n ei tule valituksi, mutta ei se Niinistö ainakaan tarvitse enÀÀ minun ÀÀntĂ€ni.

  Se on kyllĂ€ todella ikĂ€vÀÀ, jos kotona ei ole viihtyisÀÀ kĂ€lĂ€ttĂ€vĂ€n naapurin takia. 😩 Kokemusta siitĂ€ minullakin on. Nyt on sitten erilaista hĂ€iriötĂ€ naapureista, kun se s******n rakki herĂ€ttÀÀ jokaisena aamuna isoÀÀnisellĂ€ haukunnallaan. Mutta eipĂ€ sille naapurinakalle uskalla mennĂ€ sanomaan mitÀÀn, se voisi vain pahentaa asiaa.
  MinĂ€ olenkin harkinnut siirtymistĂ€ nukkumaan tyttĂ€reni huoneeseen, joka sijaitsee talon toisella puolella, jonne se koiran rĂ€ksytys ei kuuluisi niin selvĂ€sti. Ei ole mukavaa joutua kĂ€rsimÀÀn naapureitten aiheuttamasta hĂ€iriöstĂ€. 😩

  Liikunta on tehokas keino alentaa verensokeria, ja ei se tekisi ollenkaan pahaa noille mun “joululĂ€skeillenikÀÀn”, joita kertyi taas kroppaani jouluherkuttelujen ansiosta. TÀÀllĂ€ on nyt vaan niin kova pakkanen, ettei ulos ole asiaa. Mittarissa on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ pakkaslukemat -14.5 astetta.

  HyvÀÀ vointia ja viihtyisÀÀ viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 20. Hei Lulu,

  tÀnÀ aamuna huokasin helpotuksesta kun se tÀti oli liikkeellÀ ilman kainalosauvoja eikÀ ollut kÀsikÀÀn paketissa. Paljon parkua mustelmasta. ja kymppi multa ovenavauksesta, kun venkoilin lÀhdenkö vai enkö lÀhde porraskÀytÀvÀÀn, no kun viimein lÀhdin, avaimet unohtui ja tÀtikin oli juuri ehtinyt kadota auttajansa luo, Asia loppuunkÀsitelty. Kun se silloin kaks vuotta sitten julisti ettÀ minÀ olen kiero savolainen kyttÀÀjÀ, ja nyt kun tÀssÀ vuodenvaihteessa sain yhdeltÀ naiselta stalkkarinkin leiman otsaani, kolme henkilöÀ on jo kysellyt ettÀ mitÀ se stalkkaus on suomeksi, minÀ heille kertonut ettÀ vainoamista, nyt Àsken katsoin sanan merkityksen urbaanista sanakirjasta ja stalkkaus tarkoittaakin kyttÀÀmistÀ eikÀ vainoamista. ett nÀin siinÀ kÀy kun naiset snobbailee sivistysslangisanoilla.

  no joo, on mua varoitettu ettÀ ÀlÀ vaan suututa sitÀ nuorta naista. Nauroi ne poliisit minullekin kun heille kerroin ettÀ naapurintÀti kÀski minun painua porraskÀytÀvÀstÀ pyöreÀÀn huoneeseen. Vakavoituivat sitten ja sanoivat ettÀ ole huoleti, he kyllÀ osaavat tilannekatsauksen tehdÀ hÀlytyksissÀ. Toinen partio nauroi kun sanoin ettÀ olettekohan toiseen samanlaiseen naiseen törmÀnneet, jos hÀnelle menette kÀytössÀÀntöjÀ ohjeistamaan. Poliisit-sarjassa oli yks ratista kÀrynnyt nainen -keissi Oulusta, jonka pÀÀtteeksi miespoliisit naureskeli ettÀ johan oli nainen asiakkaanamme.

  pakkanen puree mutt oon mÀ jo tÀnÀÀnkin aamulenkin tehnyt.

  Like

 21. Hei Survister! 🙂

  Se tĂ€ti on vissiin kaatunut talven liukkailla? Sen tĂ€hdenkö hĂ€n siis on ollutkin enemmĂ€n kotosalla ja seinĂ€n takana kĂ€lĂ€kĂ€ttĂ€mĂ€ssĂ€ – kĂ€nnykkÀÀnsĂ€? Mutta onneksi hĂ€n nĂ€yttÀÀ parantuneen ja lĂ€htee ainakin sinne kesĂ€mökilleen, kunhan ilmat tĂ€stĂ€ kevÀÀllĂ€ lĂ€mpenevĂ€t. 🙂 Koita siis kestÀÀ hĂ€ntĂ€ vielĂ€ muutamia kuukausia.
  MinĂ€kin luotan siihen, ettĂ€ tuo lĂ€hinaapurinakka pitĂ€isi “jÀÀrĂ€isen” pÀÀnsĂ€ ja muuttaisi sakkinsa kanssa sinne kaipaamalleen maaseutupaikalle. HĂ€nen miehensĂ€ tekee kyllĂ€ pitkÀÀ pĂ€ivÀÀ töissĂ€ ja vĂ€lillĂ€ on reissutöissĂ€kin…

  Me erityisherkkinĂ€ ihmisinĂ€ kaipaisimme hiljaisuutta ja rauhaa ympĂ€rillĂ€. 😩 Ei se ole liikaa pyydetty toivomus…

  Sen “stalkata” ja “stalkkauksen” minĂ€kin jouduin kerran hakemaan googlen kautta. Aika harvoin kĂ€ytĂ€n itse sivistyssanoja, kun en ole muutenkaan kovin “sivistynyt” ihminen. 😀

  KyllĂ€ kai ne poliisit joutuvat kohtaamaan työssÀÀn monenlaisia, enimmĂ€kseen ikĂ€viĂ€ tilanteita varsinkin niissĂ€ kotihĂ€lytyksissĂ€. 😩 MinĂ€ olen luottanut aina poliiseihin varmaan siksikin, kun lapsuuskotini naapurissa asui ankaranoloinen, mutta vĂ€lillĂ€ oikein mukava ja jopa humoristinenkin poliisisetĂ€. 🙂

  Minun ei tule katsottua tuota mainitsemaasi Poliisit -sarjaa, mutta kun mietin yhtĂ€löÀ *Ă€kĂ€inen pohjanmaalainen nainen + alkoholi + poliisit pysĂ€yttĂ€mĂ€ssĂ€ hĂ€ntĂ€ kadulla tai tiellĂ€* = erittĂ€in “rĂ€jĂ€hdysaltis” tilanne. 😀 Oliko se niin?

  TÀÀllÀ pakkanen paukkuu ja ulkomittarissa on lukemat -20 astetta. MinÀ taidan keittÀÀ seuraavaksi hyvÀt kahvit.

  HyvÀÀ maanantaipĂ€ivĂ€n jatkoa ja koko alkanutta uutta viikkoa sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 22. Hei Lulu,
  aamukahveilla totesin ettÀ pakkasta on..

  ei kun se tÀti huusi apua porraskÀytÀvÀssÀ, siellÀ hÀn kaatui ja siinÀ minÀ mietin kymmenen minsaa ett miten siihen reagoisi, sitten kun itse aattelin mennÀ katsomaan ja vedin takkia niskaan niin siinÀ ne avaimet jÀi sitten sisÀlle, tÀti oli jo poistunut ja mÀ sitt kaupungilla kahvikupin ÀÀressÀ ettÀ missÀs mun avaimet. Ja nyt jos joku tulee vÀittÀÀn ettÀ tÀÀ oli taholtani naapurin stalkkausta niin vetÀköön..

  joo, siellĂ€ se oli rattijuoppo nainen terkkarin verikokeissakin Ă€ksyillyt hoitohenkilökunnalle…

  hyvÀÀ viikkoa, kiitos, , aatteles kun minĂ€ viime vuonna funtsin jo sitĂ€kin ett mulla on crohnin tauti kun suolisto toimi liiankin hyvin, nyt mĂ€ aattelen ett se johtui stressijĂ€nnityksestĂ€ kun sen “nyt pidĂ€t turpas kiinni!” -huudon jĂ€lkeen mĂ€ sain kiinni naapurintĂ€din aggressiivisuudesta. ja se tapa jolla sain otteen haltuun miten tĂ€llaisia naisia kĂ€sitellÀÀn ja miten tÀÀ naaapurintĂ€din agressiivisuus sitten kohdallani purkautui kaupungilla tavalla josta en uskalla tÀÀllĂ€ mitÀÀn enÀÀ kertoa. ett kun kaupungilla tultiin minulle stalkkauksesta saarnaamaan, tietenkin naisen taholta.

  noista pressanvaali naisista, Haataisen ja Kyllösen kanssa mulla synkkaisi keskustelu mutta Huhtasaari, hÀn on minulle liian pÀÀllekÀyvÀ.

  Like

 23. Hei Survister! 🙂

  TÀÀllĂ€ pakkaset on vaihtuneet lumituiskuksi ja luvassa on vissiin vesisateitakin loppuviikolle. Ilmat vaihtelee…

  Jaa, se tĂ€tikö kaatuikin sisĂ€tiloissa porraskĂ€ytĂ€vĂ€ssĂ€. Minulla taitaa olla jo ongelmia luetun ymmĂ€rtĂ€misessĂ€. Vanhuus ei tule yksin ja silmissĂ€nikin olisi taas tarkistamisen tarvetta. 😩

  Se tĂ€din kaatuminen… oliko hĂ€n siis siinĂ€ “sellaisessa olotilassa” 😉 … vai huippasiko hĂ€ntĂ€ muuten vain?
  Onhan sekin mahdollista, kun hÀnellÀ on ikÀÀ jo yli 70 vuotta. Mun isÀllÀni on ollut huimausta yli 10 vuotta.

  Avaimista puheenollen. VĂ€vyni avaimia ei ole vielĂ€kÀÀn löytynyt, mutta onneksi siinĂ€ avainnipussa ei ole sentÀÀn asunnon osoitetta. HĂ€n kulkee kyllĂ€ usein mietteissÀÀn ja niinku “omissa maailmoissaan”.

  StressijÀnnitys vie mahan löysÀlle, minulla sen tekee usein myös paha mieli ja siitÀ johtuva valvominen yöllÀ.
  SitĂ€ sellaista vaivaa oli jo nuorena, joten sitĂ€ ei voi laskea “vanhuuden piikkiin”. Maitohapot auttaa minulle.
  VeljellÀni on pÀinvastainen vaiva, ja se ummetus on vielÀ ikÀvÀmpÀÀ ja aiheuttaa ajoittain kovia vatsakipuja.

  Huhtasaari on pÀÀllekÀyvÀ ja noissa toisissa naisehdokkaissa on muuta sellaista, mistÀ minÀ en tykkÀÀ, joten ÀÀnestÀn miesehdokasta. Varmaan jompaakumpaa V-alkuista, kuten se meille Pohjanmaan maalaisille sopiikin.
  Niinistö ja Haavisto ovat enemmÀn EtelÀ-Suomen kaupunkilaisten ehdokkaita, nÀin minÀ sen ajattelen.
  Nils Torvalds on vissiin niitten “rantahurrien” ehdokas presidentiksi. EipĂ€ tĂ€tĂ€ vaalitaistelua enÀÀ kauan jatku.

  HyvÀÀ vointia ja mukavaa pĂ€ivĂ€njatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 24. Hei Lulu,

  sitÀ tiedÀ mutta ainahan ensihoitajat mittaa promillet jos joku on kaatunut missÀ kaatunut. siitÀ ovenavauksesta, olin taas alkanut ladata kÀnnyÀ ett se oli mukana kaupungilla kun piti huoltofirmaan soittaa. jos ei ollut silloin olis pitÀnyt mummojen ovikelloa soittaa taikka paljastaa vara-avaimenhaltijaporukalle ettÀ taasko sinÀ unohtinut.

  tÀnÀkin aamun ahÀippÀsin kotoo, kÀvin syömÀssÀ omatekoista lohilaatikkoa, sitten vaan pois.. tÀÀ ei hyvÀltÀ nÀytÀ ett ny hÀippÀsen kaupungille kahvikupposen ÀÀreen ja lisukkeesta löytyy hiilareita..

  mutt sillee ny mulla on aika maaninen vaihe kun torilla ja suomenuutisissa vaaleja kommentoin, huelle iskin luun kurkkuun yhdessÀ ketjussa, sitt lÀhti meiliÀ yhdelle kaupungin naisjohtajalle mutta siihen meiliin mÀ en koskaan vastausta saa.. oon aika lailla personanongrata ny vÀhÀn siellÀ sun tÀÀllÀ taikka sitten en.. ristiaallokossa kuljeskelen.

  Like

 25. HeipĂ€ hei Survister! 🙂

  Se tĂ€din kaatumisen syy jĂ€i siis niinku “mysteeriksi”, ettĂ€ oliko hĂ€n vai eikö humalassa, mutta en kysele enempÀÀ.

  Avaimista puheenollen, niin sitĂ€ vĂ€vyni hukkaamaa avainnippua ei ole vielĂ€kÀÀn löydetty. HeidĂ€n vuokraemĂ€ntĂ€nsĂ€ ei varmaan tykkÀÀ siitĂ€ asiasta, kun pakkohan se on ilmoittaa hĂ€nelle…

  Se on kyllĂ€ harmillista, kun sinĂ€ joudut lĂ€htemÀÀn joka pĂ€ivĂ€ pois kodistasi sen tĂ€din kĂ€lĂ€kĂ€tyksen vuoksi…
  MinĂ€ voin kuvitella, ettĂ€ se onkin todella Ă€rsyttĂ€vĂ€n kuuloista aamusta iltaan kuunnellessa. 😩

  EnpÀ minÀkÀÀn saata juoda pelkkÀÀ kahvia, joten sitÀ pullaa tai ainakin leivÀn otan aina kahvin kanssa.
  Hiilareita niistÀ tulee kroppaani, mutta minÀ epÀilen oman ylipainoni johtuvan nesteen kertymisestÀ.
  Tilasin nettiapteekista nesteenpoistotabletteja ja kokeilen niitÀ, ettÀ josko niistÀ olisi edes vÀhÀn apua.

  Vaalitaistelu kĂ€y tosiaan “kuumana” siellĂ€ ja tÀÀllĂ€. Se voittaa, kuka nyt sitten voittaakin ja ne “jĂ€lkipuinnit” kestĂ€vĂ€t onneksi vĂ€hemmĂ€n aikaa. 🙂 SinĂ€ olet kiinnostunut politiikasta, ehkĂ€ minĂ€kin hieman presidenttiĂ€ valittaessa.

  Ulkona on taas mitÀ mainioin sÀÀ lÀhteÀ liikkumaan, mutta saa nyt nÀhdÀ, ettÀ pÀÀsenkö liikkeelle.
  SinĂ€ koet olevasi ikÀÀnkuin “ristiaallokossa”, mutta minĂ€ sensijaan taidan olla “tuuliajolla” omassa elĂ€mĂ€ssĂ€ni.

  HyvÀÀ pĂ€ivĂ€njatkoa ja viihtyisÀÀ vaaliviikonloppua sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 26. meinasin kuolla nauruun kun bongasin epressistÀ sanomalehden tekstarin:
  Kiitos sille suklaasilmÀiselle nuorelle taksimiehelle, joka veit minut X:n terveyskeskuksesta X sairaalan akuuttiosastolle. Saatoit ja opastit! nm SelkÀkipuinen mummo

  😀

  Like

 27. Hi my family member! I want to say that this article is amazing,
  great written and include almost all vital infos.
  I’d like to peer more posts like this .

  Like

 28. Hello there, I found your website by the use of Google even as searching for a similar topic, your web site came up, it looks
  great. I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, just was alert to your blog via Google, and
  found that it is really informative. I’m going to be careful for
  brussels. I will appreciate in case you continue this in future.
  A lot of other folks shall be benefited out of your writing.
  Cheers!

  Like

 29. It is the best time to make some plans for the future
  and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you
  some interesting things or tips. Perhaps you could write
  next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

  Like

 30. What’s up it’s me, I am also visiting this site
  regularly, this web page is genuinely good and the viewers
  are truly sharing nice thoughts.

  Like

 31. Hi there every one, here every person is sharing these kinds of
  experience, thus it’s fastidious to read this webpage,
  and I used to go to see this web site every day.

  Like

 32. I’ve been browsing online more than 3 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made
  good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

  Like

 33. I’m gone to convey my little brother, that he should also pay a visit this website on regular basis
  to obtain updated from latest reports.

  Like

 34. When I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments
  are added- checkbox and from now on each time a comment is added I get four emails with the exact same comment.
  There has to be a way you can remove me from that
  service? Thank you!

  Like

  1. Hi, This looks to be a common nuisance according to feedback, I checked yesterday all the admin settings and found nothing setting to change, how to avoid quadruble emails. Anyone else having same problem?

   Like

 35. I used to be recommended this web site via my cousin. I am not certain whether or not this submit is written by means of him as no one else recognise such specified approximately my trouble.
  You are wonderful! Thank you!

  Like

 36. Descargar facebook
  Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.”
  She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her
  ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely
  off topic but I had to tell someone! Descargar facebook

  Like

 37. You made some decent points there. I looked on the web for more information about the issue and found most
  individuals will go along with your views on this site.

  Like

 38. Somebody necessarily help to make severely articles I might state.
  This is the first time I frequented your website page and
  up to now? I amazed with the analysis you made to create this particular
  post extraordinary. Wonderful process!

  Like

Comments are closed.