grandma verbal abuse surviving stories

drawing my life year 2006 after stressing moments
sexaggresswoman.png
thunderstorm lead

IMG_0460 07-38-05

 

survister.wordpress.com/blog-2/

sielunpuhdistus

more pics >

 

 

drawing my life year 2006 after stressing moments

sexaggresswoman.png
thunderstorm lead
miniantervetulous
hitlerin ja stalinin evakkoon ajaman ortodoksianopin ja savolaisen evlutminiän yhteentörmäys
koulutie
village school harassment
IMG_1 07-38-07
boy growing up

IMG_0460 07-38-05

familymetooning
FAMILY MEETING 1
familymeeting1
FAMILY MEETING 2
klopit
learning of health doctrine

 

IMG_0465 07-38-04

sielun.hoito
Evlut seurakuntasisar: “ekumeenisuus antoi minulle luvan tulla ortodoksikotiinne”.
IMG_0468 07-38-04
curious over getting laid

 

synnintunnustus
plays are forgiven at the church

 

 

IMG_0985

 

IMG_0986

IMG_0987

 

IMG_0067

 

IMG_0955

armymories
mens’ school

numbing

memoriestears

IMG_07-38-05
angry neighbors

 

iknuorisotve
angry war vet

 

einaistensanatmiestätapa

IMG_0988

 

 

 

whatmendo?
It’s unfortunate but what men do? “I haven’t said anything but wishing all the best to the client.”

 

surviving methods

 

try-to-forget
postmemorum sent to female deacon who consoled grandma.
couraget
a book for boys and men

 

forgivingnessblog4blog576hellhthreat

 

armoercy
mercy of the life

 

 

edited 18.5.2018

 

 

 

18 thoughts on “grandma verbal abuse surviving stories

 1. Hyvää sunnuntaipäivää, Survister! 🙂

  Minä ajattelin kommentoida tänään tänne uuteen postaukseesi, kun sinne edelliseen tuli muistaakseni jo 40 viestiä.

  Kun katselen noita piirtämiäsi kuvia, niin aina uudelleen ne järkyttävät yhtä paljon. 😦
  Vuosien varrella me olemme keskustelleet usein niistä erikseenkin ja sinä olet kertonut niihin liittyviä asioita jo ilfoorumilla. Se mummosi pilasi liian paljon sinun elämääsi…

  Vaikka muutamat lähisukulaiseni pilasivat tavallansa minunkin elämääni lapsuudessani, niin ei mitään niistä kokemuksistani voi edes verrata sinun kokemaasi vääryyteen. 😦

  Mikä se “Pysy neutraalina” -haaste on ja haastatteliko se ylen toimittaja sinua johonkin ohjelmaan? Onko naistenpäivänä ensi viikolla jossain lehdessä juttua sinusta?
  Minä käsitin silleen edellisessä postauksessasi ja ajattelen, että onpa hieno asia! 🙂

  Oletko sinä käynyt siellä maalla katselemassa ja kuuntelemassa kevättä ja onko niissä sinun tekemissäsi linnunpöntöissä havaittavissa jo uutta elämää? Kylmää vielä on…

  Sitä Hakkaraista itseäänkin on siis eduskunnassa naiset ahdistelleet… no yhä monimutkaisemmaksi hänen asiansa menevät. Ei kai häntä ole vaan ahdistellut eräs tämän alueen vanhapiikakansanedustaja? Nimeä en uskalla täällä sanoa, mutta kepua hän edusti ja nimensä alkukirjaimet on I. K. Hän on muistaakseni yli 50 vuotias.

  Naapurin rakki on vähän hiljennyt, kun siitä on tehnyt suoraan valituksen eräs toinen naapuri, jonka vaimon nukkumista se koira on koko talven häirinnyt, kuten minuakin.

  Hyvää vointia ja mukavaa päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 2. Hei Lulu,

  yks räkätti selvisi pakkaskauden yli ihan tossa nurkillani, pikkulinnut kertoi että sen toisen pöllönpöntön lähellä puputtaa taas helmipöllö. tikliparren olen stalkannut(hih mikä sana stalkata lintuja = kytätä lintuja, ne ei koskaan valita stalkkauksesta paitsi pesimäaikana(.edit 13:50 tiklikoiraat aloittaneet kevätkonserttinsa).

  Vähän tsiikasin oscar-gaalaa, nyt on menossa Time’s Up -kampanja, teen tuosta postauksen tänään ja pistän julkaisupäiväksi naistenpäivän, nyt eka kerran teen ennakoivan postauksen tänne.

  no tuo pysy neutraalina on se horoskoopin neuvo, että tuli lunta tupaan sitten mistä suunnasta tahansa niin älä provosoidu. sen verran provosoidun taas että käyn kommentoimassa yksittäiskuvia, löydät ne kun klikkaat kuvia. Laitoin yhteen kommenttin sen Mcmanen salaisuus videon linkin, tää wp:n perusalusta ei toista videoita.

  no se toimittaja teki yhden uutisjutun vieressäni, minulla olis asiasta ollut vaikka minkämoista kantaa esitettäväksi mutta näytinpähän naisille että osaan olla myös herrasmies ja olla hiljaa.
  minä jo siell ilfoorumilla annoin huutia Hakkaraiselle ja hänen naisseikkailuilleen niin nyt kun ne realisoituivat, niin mies alkaakin syyttämään kansanedustajanaisia omista ahdistelukokemuksistaan. kyllä Teuvo kohdisti kirjoituksensa juuri Veera Ruohoa kohti, juuri sitä kansanedustajaa jota hän itse pussaili. kaksinaamaista toimintaa mieheltä.

  nyt kun kävin tään blogin spotin näin uusimassa ja kuvia katselemassa, niin kyllähän minun on tunnustettava itselleni ääneen että olen hirttänyt elämäni tähän naisen sanalliseen väkivaltaan lapsuudessani. se oli salaisuus neljän seinän sisällä terveydenhuollossa ja kelassa siihen asti kunnes tämä yks kotipalveluohjaaja kysyi viattoman naisellisesti että “se on valitettavaa, mutta mitäs miehet tekevät?” ja sitten kielsi tuon sanomisensa johon terveysorganisaation johtajanainen mnulle sanoi että “ajattele asiaa niinkin päin että kotipalveluohjaaja vain oman pienuutensa sinulle paljasti“.

  Tuo ajankohta vuosikymmenen vaihteessa toi minulle myös nettitikun ja tuotapikaa olinkin iltalehden keskustelufoorumilla. Nyt kun tää #metoo kampanja iski tähän rakoon niin… sitten kun katsoin ajan kanssa tuota ilfoorumin ketjujen kuvaa ja niitten lukukertoja niin ei se ole mikään ihme että sanomalehden päätoimittaja totesi mulle viime kesänä että sinä olet sanavalmis kansalaisaktivisti ja sitten kun hän kysyi miksen ole mennyt mukaan politiikkaan vastasin hänelle että menneisyydessäni on jotain joka…eikä päätoimittaja kysellyt enempää. nyt kun minä funtsin niin olen minä neljän päätoimittajan kanssa kasvokkain jutellut , kun sitten tää oli viides. ja vauva.fi:n päätoimittajallekin lähetin ukaasin että ne feikkisurvisterin viestit syytä keskustelustanne poistaa.

  blogin lukukerrat toissijainen juttu, mutta tämän vuoden puolella 75 uutta vierailijaa.

  nyt siirryn tekemään postausta jonka julkaisupäivä siis 14.3.
  edit 14:02 oho hupsista sehän on International Women’s Day jo 8:s päivä elikkä jo tällä viikolla torstaina, nyt tuli kiire ;D

  Like

 3. Heipä hei Survister! 🙂

  Hienoa, että täällä on käynyt vierailijoita tämän vuoden puolella noin paljon! 🙂
  Ja hienon värinen on tämän blogisi uusi ulkoasukin, minä tykkään turkoosista väristä.

  Mietin tässä sitä, että vaikka se mummosi oli oma lukunsa siellä kammarissaan, niin hänen jälkeensä sinun elämääsi tulleita sanalliseen väkivaltaan taipuvaisia naisia yhdistääkö eräs yhteinen “nimittäjä”? Heistä jokainen on ollut ja on sellainen “tärkeä täti” eli papereita pyörittelevä virkanainen… kotipalveluohjaaja? kirjastonjohtaja? Siitä naapurintädistä et ole kertonut, mutta oliko hänkin joku toimistossa istuva…?

  Eikö olekin silleen, että monilla muilla ammattialoilla naiset ovat jollain lailla miellyttävämpiä, niinku esim. sairaanhoitajat terveysasemilla? 🙂 Kissanainen maalla? Hänen ammatistaan tai työssäkäynnistään et ole kertonut, mutta tuskin virkanaisia…
  Anoppini luona käyvät ateriapalvelun naiset ja kotisairaanhoitajat sekä lähihoitajat ovat myöskin mukavia naisia. Samoin lähikaupungin apteekin myyjät ovat kohteliaita. 🙂

  Sinä näet siellä kotikaupungissasi ja vieraillessasi maalla, monenlaisia lintulajeja.
  Täällä meilläpäin minä olen nähnyt vain talitinttejä ja harakoita enkä niitäkään kovin usein. Häirikkönaapurit haukkuvine koirineen (2kpl) ja irrallaan täällä ympäristössä liikkuvine kissoineen pitävät huolen siitä, että lähes kaikki linnut lentää lähimetsään. 😦
  Toivottavasti he muuttaisivat keväällä muualle ja tuohon naapuriin tulisi uusia, toisetkin huomioonottavia ihmisiä.

  Hakkaraisesta ei keskustella enää siellä torilla, mutta muista poliitikoista juttua riittää.
  Veera Ruoho on kyllä huomattavasti paremman näköinen nainen kuin se kepun I.K. 😉

  Täällä ne viime viikkojen paukkupakkaset ovat jo hellittäneet ja pääsiäinenkin lähestyy.
  Mitä sille maalle muuttaneelle kissalle tätänykyä kuuluu? Joko se saa ulkoilla siellä?

  Hyvää vointia ja mukavaa päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 4. Hei Lulu,

  hyvää naistenpäivää ja mitä ikinä se sitten sisältääkin elämässäsi

  kiitos että blogin nykyinen ulkoasu miellyttää, tähän teemaan ei voi vaihtaa otsikkotekstin väriä, niin se nyt tollainen punainen.

  Kissan elosta en tiedä mitään, siellä on talossa nyt sellainen “komento” että kait mä sen huushoillin kierrän.

  Kävin tänäänkin syömässä ulkona ja sillä reissulla cittarissa törmäsin myös yhteen muistumaan siitä kotipalveluohjaajajutusta. aattelin etten miestä häiritse ruokakaupassa, vaan kyllä hän sitten poistui ‘vilkkufarmarillaan’, rikoskomisario. joka oli kaupunginhallituksessa silloin kun se salainen pöytäkirjaote. Viime vuonna tapahtu naisrintamalla niin paljon että tekisi mieli hänen kanssaan jutella virka-asioista, että onko minusta vinkattu poliisille kuinkakin monta kertaa ja mitä se kun minä netissä liian avoin olen. sekin kun toisessa postauksessa just kirjoitin että lähetin aamulla mailia pääministerille, että minkälainen uhka minä niinku olen yhteiskuntarauhalle.

  hue yrittää/yrittänyt vuosia torilla muodostaa minusta kuvaa naisia vihaavasta väkivaltaisesta miehestä mutta tuhoon on tuomittu hänen agendasta.

  taas oli lehdissä juttua joka johdatti minut esitämään oman mielipiteeni, mutta ei siitä sen enempää.

  näin tänään…

  Like

 5. Hei Survister! 🙂

  Paljon Kiitoksia Sinulle hyvän naistenpäivän toivotuksestasi! 🙂

  Tämä päivä on myös tyttäreni syntymäpäivä ja olin hänen kanssaan skypellä äsken pari tuntia. Täällä oli tänään kirkas auringonpaisteinen päivä, kuten oli silloinkin, kun hän syntyi niin ja niin monia vuosia sitten. 🙂 Vasta kolmen kuukauden kuluttua hän miehineen tulee seuraavan kerran Suomeen…

  Minun mielestäni se punainen väri otsikkotekstissä on ihan hyvännäköinen. 🙂

  Jaa, siellä “kissatalossako” on nyt sellainen “komento”… vieläkö sillä emännällä on siellä se sama sulhanen kuin viime vuonna? 😉 Muistaakseni hän piti siellä “jöötä”.

  Onko pääministeri Sipilä vastannut vielä siihen lähettämääsi mailiin?

  Hyvää illanjatkoa ja hyvää yötä… tai hyvää perjantain huomenta sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 6. Hei Lulu,

  mailin lähetyksessä unohtuu ruksata perillemenoilmoitus niin se jäi vaiko ei pääministerisellaisesta, tiistaina ministerit saarikko ja mattila olivat lukeneet mailini. eilen päivällä aattelin että ylireagoinkohan minä nyt tällä naisteemallani, mutta kun neljän jälkeen illalla kotiin astelin niin porraskäytävään kaikui naisen ääni ja minä että ei voi olla totta. Pakko sitä oli illalla kahden miehen kanssa ajatuksiani selvittää. ja vielä Naistenpäivänä ja vielä kun tuo kälätys kohdistui osittain myös minun viime vuoden tekemisiin taloyhtiössä. ei tästä sen enempää kuin että kirjasinpahan tämän ylös tänne.
  (edit 13:30 keskustelua asiasta kolmen eri naisen kanssa tänään)
  (edit 16:12 nyt lyö laineet nooan arkkia myöten, jutustelua yhden miehen kanssa ja lisää ärsykkeitä löytyi somemediasta kun netin avasin)

  Olin vielä tunti sitten iloinen siitä miten positiivisesti kulki kommentointi eilen aamulla avaamassani naistenpäiväketjussa, ja nyt siellä hue on ilmestynyt rääppiäisiin tänä aamuna: http://www.torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=32791

  Monta aurinkoa sinulla viestissäsi, kun muistelet viestissäsi myös tytärtäsi 😀

  no joo, viimeks kun aloin muokkaan teemaa niin siinä vierähti tovi kun yritti sovittaa teemaa omalle silmälle sopivimmaksi, vuosimaksupohjaisessa businesss-versiossa olis enemmän teemoja.

  ….
  jatkan tekstiä päivän mittaan jos aihetta kertyy….

  Like

 7. Tämän vuoden naistenpäivään valmistauduin kansainvälisiin #metoo ja Time’s Up -kampanjoihin katseeni kohdistaen, päivästä tulikin haluamattani ja tilaamattani lähialueen naisen pahanolon tunteen kuuntelemiseen keskittyvää, minkä laineet loiskuu vielä ensi viikollakin, kunhan ensin käyn muutaman päivän evakossa, myös täältä.

  Like

 8. Heipä hei Survister! 🙂

  Minä huomasin, että sinä olet palannut kotiin sieltä evakosta, mikä olikin varmasti tarpeellinen siinä mielentilassa, mihin se tätikö? kälätyksellään taas sinut saattoi… 😦

  Silleen samoin kävi meillekin silloin, asuessamme siellä rivitalossa, että “pakopirtille” ja hermoja lepuuttamaan oli lähdettävä kesällä mökille, vaikka olot siellä olivat alkeelliset. Yhden huoneen lisäksi oli vain ulkohuussi eikä mitään muita peseytymispaikkoja kuin aava meri lähellä. Eräs sukulaiseni antoi meidän joskus saunoa omassa rantasaunassaan silloin, kun hän tuli omalle mökilleen sille samalle rannalle. Talvisin minä lähdin tyttäreni kanssa usein sukulaisten luokse evakkoon.
  Se kesti yleensä yhden päivän, että se “korvamadoksi” jäänyt naapurin jatkuva kälätys lakkasi soimasta omassa päässäni. Vieläkin se akka puistattaa, kun sitä muistelen.

  Sinä ihmettelit monia aurinkoisia hymiöitä viestissäni. Ehkä minä olen alkanut jo tottua pikkuhiljaa tähän tilanteeseen, kun tyttäreni muutosta sinne on kulunut jo yli kolme vuotta… ja hänellä näyttää menevän siellä oikein hyvin, jos hän ei sitten vain esitä minulle parempaa kuin onkaan. Joku uusi työpaikka hänellä on siellä tiedossa. 🙂

  Kyllä se näyttää nyt siltä, että talven selkä on taittunut ja kovat pakkaset ovat jääneet taakse. Kevättä kohti mennään ja sitten tulee kesä… ja siinäkin on aihetta hyvään mieleen. 🙂 Minä olen opetellut nauttimaan elämän pienistä asioista, mutta niihin asioihin ei saisi kuulua enää ruoka, koska painoni jatkaa nousuaan. Tänä talvenakin on tullut monta kiloa kroppaani lisää ja entisiäkin olisi ollut vaikka muille jaettavaksi…

  Tervetuloa sieltä evakosta taas tänne netin “ihmeelliseen maailmaan”, ja kirjoittelehan uusia kuulumisiasi. 🙂

  Hyvää tiistaipäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 9. Hei Lulu,

  laineet lyö vielä tänäänkin, eilen ja tänään tapahtunut taas sitä sun tätä viime viikoon liittyvää, mailannut olen ja ihmisten kanssa jutellut, myös naapurintädin kanssa tänä aamuna, löin hälle ns “luun kurkkuun”. muusta vaikenen koska lauantainakin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja totesi minulle yleisluontoisesti, että sanomisväitteille pitää olla todistajia.

  sitte kun menin torin palautteita lukemaan, huomaan että hue on on saanut bannia kesäkuuhun saakka.

  Like

 10. Hei Survister! 🙂

  No eipä siitä naapurintädistä kannata sitten täälläkään jutella enempää, jos hän sattuu vaikka lukemaan tätä sinun blogiasi. Sekin saattaisi vain pahentaa asiaa.

  Se valtuustoryhmän puheenjohtaja oli kyllä oikeassa siinä, että sanomisväitteille pitäisi olla todistaja… ja pitäisikö sen todistajan olla joku tuntematon sivullinen henkilö?

  Mun edesmennyt tätini joutui käymään kerran todistamassa eräässä kunnianloukkausjutussa, kun kaksi naista oli käynyt kiivaan väittelyn uimahallin pukuhuoneessa. Toinen heistä oli nostanut sitten kunnianloukkaussyytteen sitä toista vastaan, ja muistanut tätini kuulleen vierestä kaiken. Täti meni pyynnöstä todistamaan ja hän oli kertonut vain sen, mitä hänelle ennestään tuntemattomat akat olivat sanoneet riidellessään. Se ei selvinnyt, että saiko se toinen osapuoli mitään rangaistusta. Sitä ei todistajalle kerrottu…

  Niinhän se Hue näkyy saaneen pitemmän bannin. Oliko siihen syynä se, kun hän sanoi siellä aika ikävästi ja loukkaavasti eräälle leskeksi hiljattain jääneelle naisviestijälle? 😦 Siten minä ymmärsin palaute-osion viestistä, jonka yksi modeista oli sinne kirjoittanut. Se jäägeri on vissiin varsinaista “rähinäviinaa”. Minä varoitin veljeäni, koska hänkin ottaa joskus sitä viinaa.

  Viikonloppu on taas käsillä ja kevättä on jo selvästi ilmassa, vaikka säätila on edelleen pakkasen puolella. Viime yönäkin täällä oli noin -15 astetta pakkasta ja päivälläkin -5 astetta.

  Hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

 11. Hei Lulu,

  naapurintäti avasi aamupäivällä toisen mummon oven ja kun huomasi minut porraskäytävässä, veti äkkiä oven takaisin kiinni sanaakaan sanomatta. tässä tolassa nyt meidän naapurisopu. silloin keskiviikkona luun kurkkuun lyöntini tarkoitti sitä että sanoin hänelle että älä ole noin utelias ja sitten kun sanoin vielä jotain muutakin talon elämään kuuluvaa, siihen toinen mummo tuhahti: “HÖH” ja sitten mummoja vietiin.

  minä en tiedä ollenkaan mitä hue siellä sanaillut kellekin yön tunteina, itte aattelin että se on raivonnut minulle.

  joo mäkin tein lumitöitä alkuviikosta ja ja.. en valita mutta se toissakesän noidannuoli muistuttaa minua vieläkin. että ei minusta enää omakotiasujaksi.

  todista sanomisesi, muistan kun se kotipalveluohjaaja minulle inttämään sitäkin että kutsutaanko tähän poliisi selvittämään kuka sanoi mitä sanoi ja tääkin meni sitten kirjallisesti sinne kaupunginhallituksen käsittelyyn ja siellä silloisessa kaupunginhallituksessa istui yks rikoskomisario.

  minä pöljä jo… luumutomaatti ja myskikurpitsa ja passionhedelmä multakipoissa.

  ..

  Like

 12. Heipä hei Survister! 🙂

  Naapurisopu oli suunnilleen samanlainen meillä ja sillä seinäntakusnaapurillamme silloin rivitalossa asuessamme. Kokonaan muualta minä kuulin aikoinaan sitten senkin, kun hän oli löytänyt sen leskimiehen ja aloittanut seurustelun hänen kanssaan. Olin kyllä ihmetellyt, kun hänen puolellaan alkoi olemaan ihmeen hiljaista… He seurustelivat enemmän miehen luona.

  Ne mummot taitavat tuntea ehkä hieman syyllisyyttä nyt siitä, kun sinne teidän taloon tehtiin heidän aloitteestaan se kalliiksitullut valaisinremontti. Vai osaako se naapurintäti tuntea sellaista tunnetta itsessään? Mutta se toinen mummo saattaa tunteakin.

  Se on kyllä totta, että omakotitaloasuminen vaatii enemmän kunnossapitotöitä. Lumitöitä talvisin ja nurmikonleikkausta kesäisin. Siihen vielä talon lämmityksistä huolehtimiset jne.
  Paljon helpommalla me pääsimme rivitalossa, mutta silloinen naapurimme alkoi itse pois muutettuaan vuokrata sitä osakehuoneistoaan villeille ja vallattomille lapsiperheille…
  Täällä omakotitalossa on ollut koko ajan rauhallisempaa, kunnes… mutta se alkutalven “haukkuva koira-asia” on nyt hoidettu toisen naapurin toimesta. Aamut ovat taas rauhallisia. 🙂

  Mutta sehän on hienoa, että sinä olet aloittanut taimien esikasvatuksen näin hyvissäajoin. 🙂
  Minäkin olen suunnitellut samaa, mutta taitaa jäädä minun taimienkasvatukset tänä keväänä vain pelkäksi rairuohon kylvöksi ennen pääsiäistä.
  Joko sinulla on pääsiäisenviettosuunnitelmat tehtynä? Minulla ei ole, kun vieraitakaan ei tule.

  Hyvää vointia ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 13. hei Lulu,

  pääsiäisestä, minusta tuntuu että minä vikisen kun minua viedään..

  meillä oli yks lampunvaihtoa isompikin remppa ja täti siitä että sehän piti tehdä talkoilla. siinä on kuule sellainen täti että ‘minä kun tällainen pieneläkeläinen että älkää puhuko rahaei’istä’.

  minulla oli eilen tuulispääpäivä, siitä enemmän tossa toisessa postauksessa.
  niin ja sinne jonninjoutavuuksiin menin kirjoittelemaan ‘sosiaalipornoa’ het aamusta.

  Like

 14. found two comments on the spam list:

  it’s unfortunate but what men do_
  Näytä liitteen sivu
  1
  1 kommentti
  14.4.2018 22:47
  I knoᴡ a game we are abⅼe t᧐ play thats like
  Daddy iss talking about.? Mommy said making both boys
  wieh to knoᴡ the sport a lot. ?It?s кnown as ?What is
  the neatest thіng about God. Andd each of us has to provide you with one reaoly
  good thing wwe like about Goԁ. Who desires tto go first??
  Lee and Larry jumped and sһоuted ?ME ME!?
  waving their arms within the aiir like they do at schοol.
  Lastly, Mommy mentioned, ?Niϲely Lee, since you are twoo
  minutes older than Larry, you can go firѕt.

  Ei roskaa | Historia | Poista pysyvästi

  it’s unfortunate but what men do_
  Näytä liitteen sivu
  1
  1 kommentti
  12.4.2018 17:22
  Mommy ɑndd Ɗaddy hugged the twins becɑսsе it waѕ getting time to
  get to bed. ?Mommy thinhkѕ the very best thing about God is he gave me these two
  little rascals and tjeyre the most effectіve thing in Mommy?s world.?
  She mentioned cuddling and tickling eаcһ boys.
  That was the kind oof thjng mommies always say. The giggled annd hugged M᧐kmy and were
  nearly ready tto go to their bunk beds when Lee
  said.

  Ei roskaa | Historia | Poista pysyvästi

  for now I have to find that post from the archives

  Like

 15. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.

  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get
  there! Thanks

  Like

 16. I am curious to find out what blog system you’re working with?
  I’m experiencing some small security issues with my latest website and I’d
  like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?

  Like

Comments are closed.