Delete All

menin mailboxiini

 

sinne oli kaupungilta tullut mailiini perillesaapumisilmoitus: poistettu lukematta, kun sen luin, sähköpostistani katosi kaikki lähetetyt – saapuneet viestit alkaen vuodesta 2014, myös tuo poistettu lukematta perillesaapumisilmoitusviesti

Viimeinen lähettämäni viesti on sanomalehden toimittajalle  24.3.2014

 

 

 

Kaikki .. siis kaikki Elisan liittymän sähköpostini kolmen vuoden ajalta.

Myös se kansanedustaja  Satu Hassilta tullut #metoo-sähköposti.

Poissa. Gone.

 

Ja tämä kaikki Minna Canthin ja tasa-arvon liputuspäivänä.

 

http://www.torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=20&t=33313

 

m

m

 

39 thoughts on “Delete All

 1. All gone after I read mail from the city: Deleted without reading.

  Kaikki poissa, sen jälkeen kun avasin kaupungilta puolenpäivän aikaan saamani perillesaapumisilmoitussähköpostin, jossa luki: poistettu lukematta.

  Kaupungintalolla ihmeteltiin että ei kaupunki poista yhtään viestiä lukematta ensin viestiä.

  Like

 2. kävin kaupungintalolla infossa ja johtokerroksessa, siellä ihmeteltiin ettei heillä koskaan lähetetä poistettu lukemattoman viestejä. kaupunginjohtaja ja hallintojohtaja palaverissa ja hyvinvointijohtaja työhuoneessaan, joten johdon sihteerien kanssa vain juttelin.

  Like

 3. Hei tännekin postaukseen! 🙂

  Minäkin kävin katsomassa omaa “webmailia” tarkistaakseni, että onko minun sähköpostejani kadonnut bittiavaruuteen, mutta en huomannut mitään poistetun sieltä.

  Mikähän taho niitä sinun sähköpostejasi olisi poistanut? Minun käsittääkseni ne voi vain käyttäjä itse laittaa roskakoriin ja sitä kautta poistettaviksi.

  Elisa lähetti minulle ennen joulua mailia siitä, että niitä vanhempia viestejä voitaisiin poistaa automaattisesti jonkin tietyn ajan kuluessa, mutta tuo on hämmästyttävää, että sinun uusiakin mailejasi on poistettu. Kannattaisiko sinun ottaa yhteyttä suoraan sinne Elisaan?

  Ehkäpä ne mailit vielä löytyvätkin jostain kautta. 🙂 toivoo Lulu

  Like

 4. Hei Lulu,

  hyvin nukutun yön jälkeen kaikki mailit löytyi, kävin ekana kommentoimassa tuolla torikahvilan ketjussa, yritän kopsata tekstit tänne,

  illalla törmäsin huoltsikalla tankkaavaan poliisipartioon, menin jutteleen että oonko minä kaupungissa jo niin tuttu että tunnetteko te minut, niin se toinen konstaapeli sano että kyllähän minä sinut tunnen sinä silloin syksyllä tulit jutteleen siitä naapurintädistä ja siinä keskustelu meni niin että lopuksi miespoliisi sanoi että hyvä että sinä olet viimein toiminut niin kuin me syksyllä sinua neuvoimme, tää limittyy siihen naistenpäivän juttuun kun naapurista kuului taas sellaista valitusta että sellaisen on syytä loppua ja silloin minä tein siirron johon sain nyt poliisilta positiivista palautetta. eivät poliisitkaan ymmärtäneet miksi sähköpostissani tollaista tapahtui ja että kaupungilta tulee viesti poistettu lukematta. sitten heille tuli tehtäväpyyntö ja jäin iloisesti hymyillen huoltsikan pihaan.

  sitt olin vieläkin tohkeissani ja soitin yhdelle naiselle että saako tulla konjakkipullon kanssa kylään , no ei siinä konjakkipullossa ollut kuin kahdet kopsut jäljellä, sitten kun yöllä lähdin kotiin hänen luotaan, hän sanoi että meillä oli ihan rauhoittava ilta yhdessä.

  nyt jatkan rauhallisena, voimaantuneempana kuin koskaan, wempuli joskus sanoi ilfoorumilla että sinulle sitä tapahtuu 😀

  kaiken tään eilisen häsläilyn jälkeen totean että kirjahyllyssäni on Ben Malisen kirjoittama kirja Häpeän monet kasvot

  netti on vaarallinen paikka silloin kun se limittyy oman realityelämänsä kanssa, kun matkasin eilen kaupungintalolle, siellä se hyvinvointijohtaja istui työhuoneessaan avoimen oven takana ja kun johtoportaan käytävällä palloilin sitten se ovi olikin kiinni.

  en aio ikinä rekkautua facebookiin.
  silti aatokseni eilisen jälkeen oli sellainen että nyt on aika linkata ne kolme ilfoorumin ketjun linkkiä tänne ‘sieltä’

  Like

 5. nyt kun klo on 11.00, alkaa mailboxi olla kondiksessa ja sieltä löytyy myös yhdestä kaupungin yksikön sähköpostiososoitteesta tullut viesti:

  poistettiin lukematta maanantai 19. maaliskuuta 2018 11. 24. 41

  Like

 6. käynti kaupungin hallintojohtajan luona, jätin hänet pohtimaan asiaa ja ilmoittamaan tuloksesta. Alkoi mies ihmettelemään mikä tällainen kaupungin sähköpostiosoite on, lähetti sinne mailia ja perille meni Ei ymmärtänyt alkuun mitä tuo poistettiin lukematta tarkoitti, sitten jo pohdimme (ihan oman bloginikin kertomana) että mailiosoitteita voi blokata ja tiettyjä sanoja laittaa torppaukseen taikka pärstäkertoimen mukaan ignoorata saapuvien viestien lähettäjiä jne… ihan niin kuin kännyssä voi blokata tietyistä numeroista soittoja.

  Prismassa oli passionhedelmät 2.70 kilo joten ostin niitä säkillisen. tai no pikkasen vähemmän.

  Like

 7. Illalla uni tuli ennen kuin radio sammui,

  tänä aamuna mietin perillesaapumisilmoituksen otsikkoa: Not read, email frwrd. ja komentorivisanaa deleted
  elikkä sp-viestiäni ei ole luettu, se on välitetty eteenpäin sekä deletoitu, kuka on välittänyt viestini ja minne ja millä perustein viesti on sitten deletoitu.
  onko viestini lähetetty psykiatrille, poliisille vaiko jollekin (minulle myötätahtoiselle taikka vihamieliselle) taholle kaupungin organisaatiossa.

  edit: Niin kuin tässä vielä kaikki, menin sähköpostiin ja siellä oli k phtajalta tullut vastausviesti jossa hän pähkäili että olen lähettänyt viestin johonkin epämääräiseen osoitteeseen.

  Like

 8. Taistelen kahden vaihtoehdon välillä, pistänkö tämän postaukseni privaatiksi vai jatkanko julkisena.

  totuus tekee nyt kipeää mutta auttaako vaikeneminen?

  Like

 9. Holy sh*t

  deleting what i wrote here

  edit 13:42 deleting more than before deleted.

  ei ole vieläkään selvillä kenen toimesta tuli perillesaapumisilmoitus not read, poistettiin lukematta, deleted

  tänään tavattu ystävällistä kaupungin naistyöntekijää joka hymyillen selitteli minulle kaupungin sp-liikenteen logistiikkaa plus yhtä äkäisenpuoleista, no hiukan täti muistusteleekin mummoani. niin ja sitten kolmannelle kaupungin virkanaiselle mainitsin tästä blogista ja sen aiheesta, mummon seksuaaliväkivallasta.

  nyt sekosi elämä jossa on itse todettava että rapatessa roiskuu.

  onnex se yks miespoliisi oli tyytyväinen maanantaina siihen että tein viimein sellaista jota he jo viime vuonna minulle ehdottivat naapurintädin suhteen.

  Like

 10. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Olipa hyvä, että ne kaikki hukassa olleet mailit kuitenkin löytyivät! 🙂

  Voihan siihen mailisi lukemattomuuteen olla syynä tuo epäilemäsi ignooraus samaan tapaan kuin voi olla vastaamatta johonkin tiettyyn puhelinnumeroon, mutta siltikin se tuntuu kummalliselta…
  Olikohan sillä mainitulla äkäisenpuoleisella virkanaisella “sormensa pelissä” siinä mailin lukemattajättämis- ja poistamisjutussa? Eihän niistä akoista tiedä, varsinkin jos he ovat jo kärttyisissä ikävuosissa (45-55 v.).

  Mutta hienoa, että se asia järjestyi ja mukava, kun sinulla on siellä joku tuttu nainen, jonka kanssa sait jutella asioista silloin alkuviikolla.
  Sitä konjakkiakin taisi olla kuitenkin tarpeeksi teille molemmille. 😉

  Kyllä sinun onkin varmaan viisainta toimia sen naapurintädin kanssa siten, miten ne miespoliisit kehoittivat toimimaan.

  Wempuli sanoi ihan oikein siinä, että sinulle sitä sattuu ja tapahtuu. 🙂

  Minäkin olen päättänyt olla menemättä sinne facebookiin. Siellä pikkuveljeni vaimo höpöttelee kaikki omat asiansa joka päivä minunkin edestäni. Sen lisäksi hän ottaa selfieitä itsestään joka välissä päivittäin.
  Hän on realityelämässään aika hiljainen ja sulkeutunut ihminen.

  Kevät tekee kovasti tuloaan, vaikka yöpakkaset jatkuvatkin edelleen.
  Valoisuus on lisääntynyt ja tänään taitaa päivä olla jo yötä pitempi. 🙂

  Hyvää kevättalvipäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   minulla on taas ikäviä uutisia, kävin palvelimen it-asiantuntijoiden luona, he eivät löytäneet lokitiedoistaan sitä viestiä, joka siitä yhdestä sp-osoitteesta oli minulle maanantaina lähetetty, eivät myöskän ymmärtäneet komentorivin deleted sanaa eivätkä sanaparia poistettiin lukematta. Uteliaisuus heräsi heissä, eivät koskaan törmänneet vastaavaan, ja jäivät etsimään vastausta, jota jään nyt odottelemaan. heillä on nimeni ja sp-osoitteeni.

   nyt yritän nollata pääni, käydä vaikka ostamassa uuden konjakkipullon, keskittyä telkkarin katseluun kun ei minulla ketään jonka kanssa pohtisin tätä kommervenkkia, jahkailuista ei ny ole apua. aika hiljaista on kommentointikin siinä jonniijoutavuusketjussani.

   palaan huomenna kehiin.

   Like

 11. Heippa,

  illalla menin sitten alkon hyllyjä kiertämään että mikä pullo ilmentäis parhaiten ajatusten nollaustoimintoa, löysin valkkarin nimeltään PLAN B, kerroin naiskassalle että nyt piti löytää järkytykseen jotain ajatusten nollaajaa, kassa heti tajus pullon nimen ja sanojeni yhteyden ja lisäsi vielä konjakkipullosta että ja sisäistä lämmikettä myös. illalla fantasioin että näin mukavasta naiskassan tominnasta tänään käyn ostamassa hänelle ruusun. sitten minä jo master chef suomen katsottuani olin valmis unten maille.

  nyt mulla alkaa raksuttaa , kun ne kaikki mailit katos maanantaina sen perillesaapumisilmoituksen yhhteydessä, niin nähnyt silloin mitä mä touhusin mailboxissani, nyt kun saan avattua tätä hommaa. lähetin saman viestin kahteen osoitteeseen maanantaina klo 8.30, toisen yksikön yleiseen boxiin ja toisen hyvinvointilautakunnan sihteerille. sitten oli 11.30 toinen viesti deletoitu lukematta, mutta se toinen on tänään hyvinvointilautakunnan sihteerin boxissa.

  sisäinen tutkinta menossa tuon perillesaapumisilmoituksen kanssa, sen tulos ei kiinnosta minua tippaakaan koska sama viesti on tällä hetkellä hyvinvointilautakunnan jäsenille jaettu. Koska en itse ymmärtänyt mitä not read poistettu lukematta deleted perillesaapumisilmoitus tarkoitti, sen sisältö on kaupunginvaltuuston pj:n ja kaupunginhallituksen pj:n tiedossa ja paperisen version on median edustaja nähnyt.

  sen kahteen osoitteeseen lähettämäni viestin sisältö oli sellainen että ymmärrän miksi se yksikössä deletoitiin. minulla on aavistus tekijästä ja haluaisin hänen kanssaan jutella. koen hänet syyttöm….

  keskiviikkona olen lähettänyt kuntaliiton lakimiehelle,(löysin hänet ekana kuntaliiton yhteystiedoista) vinkin tästä Delete All sosiaalikatastrofi -postauksesta.

  Like

 12. Palaan asiaan kun elämässä muutakin sähköpostia, eilen sain elävässä elämässä positiivista palautetta olympiasankarilta.

  Nyt sitten deletointiin, testasin omilla osoitteillani, mitä jos poistaa avaamatta saapuvan mailin, ei onnistu jos siinä on lähettäjän perillesaapumisilmoitus, maili on siis avattava, sitten jos rupeaa poistamaan mailia, popuppaaa kysymys lähettäjä on ruksannut perillesaapumisilmoituksen, poistetaanko viesti silti?
  siihen sitten avattuun mailiini joku rustannut poistettiin lukematta. mailissa muutama rivi infoasiaa ja maili on osattu poistaa lukematta sitä., ehkä siinä käytetty jotain näköaistin deletointia, koska viestin komentorivillä myös deleted sana.

  ei muuta kuin että mikä jääräpäisyys korvieni välissä, asiat selvitellään juurta jaksain, nyt ollaan jo tekemässä sisäistä tutkintaa tai mitä lie, en minä enää ilkeä mennä kyseleen, vaikenen taholtani ja kauheuksissani odotan it.nörtin lupaamaa mailia, ja sanomalehden toimituksessakin naureskeltu kun siellä kävin (niin ja tänä aamuna siellä nauretaan vieläkin enemmän 😀 )

  vielä se kaupunginhallituskin joutuu minulle selvittämään kuka poisti viestini lukematta sitä.

  nyt matkaan Torikahvilaan.

  edit: viikolla ehdin jo jututtaa yhtä naisviranhaltijaa, tänään tunne että nainen yhtä nuivanoloinen kuin se yks kotipalveluohjaaja. vuosia sitten yks sairaanhoitaja/kaupunginvaltuutettu sanoi mulle “kiitos kun kerroit” kun hänen vastaanotollaan kävin stressin takia. toinen naisterveydenhoitaja sanoi “se ei ole sinun ongelmasi miten naiset suhtautuu kun kerrot ääneen lapsuuden kokemuksistasi”. Tänään naisjengi kaupungin organisaatiossa sekä eläkeläisnainen seinän takana sytyttivät viimeisen ruudin.
  tuon kanssa on nyt elettävä kun en ole maan päältä aiemmin poistunut.

  Like

 13. Hyvää lauantaipäivää, Survister! 🙂

  Minä olen seurannut tuota sinun mailinkatoamisasiaa mielenkiinnolla, koska sehän kertoo kuitenkin jostakin mielivallasta sähköpostiliikenteessä, ja voisi tapahtua kenelle tahansa…
  Se on erittäin hyvä, että sinä aloit ottamaan selvää siitä, että miksi se maili palautettiin lukemattomana. Joku henkilö tai taho sen takana tietenkin on. 😦

  Toivottavasti se nyt käynnistetty sisäinen tutkinta selvittää asian, ja kyllä ne it-nörtit ovat taitavia poikia, tai voivathan he olla tyttöjäkin. Tämä sinun tapauksesi on heille uutta ja voit olla varma, että he “kääntävät jokaisen kiven” noin kuvaannollisesti sanottuna, että syy tai syyllinen tapahtuneeseen löytyy.

  Kävitkö sinä ostamassa ruusun sille Alkon mukavalle naiskassalle? Minä luulen, että hän olisi ilahtunut siitä, sillä tuskin sen liikkeen kassat saavat useinkaan myönteistä palautetta asiakkailta. Minusta ei taitaisi olla siihen työhön.

  Onko se täti taas käläkättänyt siellä seinän takana? No onneksi kevät ja sitten kesäkin on tulossa ja täti viettää taas aikaansa kesämökillään, jota hän ei toivottavasti ole vielä myynyt.
  Täälläpäin monet eläkeläiset ovat alkaneet myymään kesämökkejään ja matkustelevat sitten muuten ulkomaillekin.

  Tänään sitä siirrytään taas kesäaikaan kellojen siirrolla, mutta ainakin täälläpäin näyttää ulkona olevan vielä täysi talvi. Pääsiäisenä menen käymään maalla kokkoja katsomassa. 🙂

  Mukavaa päivän- ja viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 14. Hei Lulu,

  talossa on taas hiirenhiljaista kun täti lähti maalle. siinä on se huono puoli että kun hän palaa, ensmäisenä menee toisen mummon luo selvittämään mitä talossa on tapahtunut hänen poissaollessaan, näyttää uusi asukas muuttaneen taloon eikä täti nyt tiedä sitä.

  siin oli nin paljon muuta hässäkkää että se ruusu jäi ostamatta ja alkon naismyyjälle antamatta.

  kyllä se tuo viesti, on mulle tullut kaupungilta päin normaaleja ‘luettu’ -perillesaapumisilmoituksia, myös kaupunginjohtajalta, mutta kun siihen viestini otsikkoonkin oli lisätty ‘not read’ -sanat siinä maanantain perillesaapumisilmoituksessa. Sain minä yhdeltä johtajalta vuoden alussa viestin jossa hän totesi yhden asian loppuunkäsitellyksi omalta osaltaan.

  täällä päin pääsisäiskokot on täysin tuntematonta kulttuuriperinnettä.
  earth hour on tutumpi, taisin illalla nukahtaa ennen sen alkua puoli yhdeksältä.

  Like

 15. summa summarum, kun viikko vierähtänyt

  mailboxissani Read -perillesaapumisilmoitukset kaupunginjohtajalta, valtuuston puheenjohtajalta, kaupunginhallituksen puheenjohtajalta ja kaupungin hallintojohtajalta sekä kaupungin toimintayksiköstä tullut Not read, poistettiin lukematta deleted -perillesaapumisilmoitus.

  (edit 11:25,
  hetki sitten boxiin tullut perillessaapumisilmoitus hallintojohtajalta viestiini jonka lähetin perjantaina:
  Read: deleted(viestini otsikko)
  your message to
  was read on Monday…
  viestin yksilöintirivillä ei ole deleted -sanaa, näin ollen viikko sitten yks kaupungin yksikkö deletoi tiedoistaan viestini, jos se olis ensin avattu , minulle olisi tullut read-viesti ja sitten vasta deletoitu, en olis itse huomannut mitään)

  Plan B valkkaripullo on juotu ja uusi toimintasuunnitelma laadittu, lauantaina yks hyvänpäiväntuttu nainen kysyi mitäs sinulle kuuluu, juttelu meni siihen suuntaan että hänen kanssaan en halua olla enää missään tekemisissä.

  herää kysymys mitä nyt on tehtävissä kun olen joukon kukkahattutätejä suututtanut, heille sanon menkää etsimään se yks eläkkeellä oleva evlut naisdiakoni ja kysykää häneltä onko hän lapsuudenkodissani visiteeraannut, raamatun käskyissä on yks kohta: älä valehtele.

  yks sanomalehden pätoimittaja sanoi viime kesänä toimituksessa että sinäpä olet sanavalmis kansalaisaktivisti ja nyt siellä yks naistoimittaja on nähnyt tuon ko mailini.

  aurinko paistaa koko viikon ja antaa virtaa ajatuksiini.

  Like

 16. Heipä hei Survister! 🙂

  Uusi viikko on alkanut täälläkin aurinkoisena, mutta edelleen aika kylmänä. Pakkasta on tälläkin hetkellä, ja yöllä pakkasmittari laski -15 asteeseen.

  Olipa se hyvä, kun naapurintäti lähtikin, niin sinä saat, ja muutkin siellä talossanne, lepuuttaa korvianne ja hermojannekin. Toivottavasti hän viipyy siellä reissussa koko tämän viikon.
  Kotiinpalattuaan hänellä riittääkin sitten “ruodittavaa” siinä taloonne muuttaneessa uudessa asukkaassa. 😉

  Siihen viimeviikkoiseen mailiasiaan on tullut siis kuitenkin jotain selvyyttä tänään?
  Minun oma sähköpostiliikenne kun on niin hiljaista, että en siksikään tiedä mistään paljon mitään… enkä osaa sanoa tähän muuta kuin sen, että toivottavasti sinä olet kutakuinkin tyytyväinen siihen saamaasi palautteeseen, ja siellä missä toimittiin väärin, otettaisiin nyt opiksi vastaisuuden varalle.

  Minä tässä olen tehnyt suunnitelmia, että mistäpäin aloittaisin pääsiäissiivouksien tekemisen, kun tämä huusholli on kuin “menneitten maja”. Olen naisihmiseksi melko laiska siivoamaan. Tyttäreni ja vävyni eivät tule pääsiäisenä, joten mitään perusteellisempaa siivousta minun ei tarvitse tehdä. Mattoja käytän ulkona, imuroin ja ehkä luuttuan lattiat, siinä se.

  Ne sellaiset kukkahattutädit, joita on minunkin suvussani sukulaistätösten ominaisuudessa, ovatkin ikäviä ihmisiä ja aina (omasta mielestään) oikeassa. Enpä minäkään ole kovin paljon enää tekemisissä heidän kanssaan. Kesällä on taas pakko, kun isäni täyttää 90 vuotta… ja tädit ovat jo kyselleet, että kyllä kai ne suuret juhlat on sitten tulossa ja talossa.

  Hyvää päivänjatkoa ja mukavaa aurinkoista uutta viikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 17. Hei Lulu,

  no oikeestaan mä en oo paljoa selville saanut, ainoastaan sen miten viestinpoisto on tapahtunut, ollenkaan tiedä miten… en tiedä joku teki jotain mitä ei olisi pitänyt tapahtua ja perillesaapumisilmoitus paljasti tuon minulle. kyll kai se jollain tapaa menee kaupunginhallituksen käsittelyyn, mielessäni on myös hellehin uhkaus tuhota minut jos… hellehhän ei hyväksynyt ollenkaan sitä että naisten väkivaltaisuudesta tiliä tein..

  joo se on kohta huhtikuu ja pakkaset vaan jatkuvat,

  jatk….

  edit
  kello on 10:23,
  ja minulle sattui viestin kirjoittamisen ja tämän editoinnin välillä jotain sellaista että nyt oon lopullisesti syrjäytynyt kaupunkilainen…

  Iltasanomissa oli eilen yksinäisyys teema, ja sitten vielä tuli eilen viesti että IS;n vastaava päätoimittaja on lukenut viestini.

  edit 15:10

  että voi käydä niinkin että kun monesti tullut mieleen että linkata tänne Ressu Redfordin ja Antti Rainion Äidit ja tyttäret youtubevideon linkin tänne niin tänä aamuna mulle tultiin sanomaan että nyt musiikki seis ja kun tossa kipaleessa niin mainiot sanat.

  nyt lopetat ton äidit ja tyttäret videon kuuntelun niin holy shit mikä siitä seurasi.

  aiemmin päivällä sanoin että nyt syrjäydyin mutta hei , ei ykskään kukkahattutäti, ei ykskään persu aja minua neljän seinän sisään syrjäytymään!

  niinku viel sillee että kävin parturissa ja sieltä kun lähdin, kadulla kaupunginhallintojohtaja moikkas terve, hänellä oli seuraa joten vastasin vain terve, partkamp omistajatar toivotti hyvää pääsiäistä ja kun nyt netissä niin naistoimittaja oli mailannut: ‘kiitos taustatiedoista’

  Like

 18. Holy Sh*t

  tällaista https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/ict/katoaako-sahkopostejasi-tavallista-enemman-microsoft-muutti-roskapostisaantojaan-vaivihkaa-6711168 kirjoittelee:

  ROSKAPOSTI 28.3 klo 07:45

  Katoaako sähköpostejasi tavallista enemmän? – Microsoft muutti roskapostisääntöjään vaivihkaa.

  Holy Shit kunhan mä lähetän tämän Delete All -postauksen linkin Suomen Microsoftille

  Holy sh*t, ei löydy Microsoftin yhteystiedoista suomen johtajan sp-yhteysosoitetta 😦

  Like

 19. Microsoft Inc:lta tulee 100 miljoonan euron vahingonkorvaushaaste väärästä väittämästä edellisestä kommentistani tässä postauksessa.

  Like

 20. Hei Survister! 🙂

  Onpa todella hyvä, että se asia vihdoin selvisi! 🙂 Minä olen itsekin miettinyt mielessäni sitä, että voisiko se sinunkin tapauksesi liittyä joihinkin eri palvelimien uudistuksiin, kun sieltä Elisalta tuli minulle silloin ennen joulua viestiä juuri sähköpostin roskakoritoimintaan liittyen.

  Kiitos tuosta hienosta musiikkivideolinkistä! 🙂 Kuka sinua kielsi sitä kuuntelemasta? Ei kai se naapurintäti ole tullut vielä kotiin ja kävi sitten valittamassa sinulle liian isolla volyymilla soittamisesta?
  Sekin me koettiin siellä rivitalossa asuessamme, että seinäntakusnaapurin “juoksupojat” kävivät valittamassa meille, kun ukkoni soitti heavyrockia liian isolla volyymilla… keskellä päivää. Syynä siihen heidän valittamiskäyntiinsä oli kuulemma se, että naapurilla oli silloin uskovaisia vieraita kyläilemässä, ja he ahdistuivat sellaisesta “synnillisestä” musiikista. 😀

  Minäkin ajattelen joskus sitä hellehiä, että mihin hän mahtoi kadota yhtäkkiä netistä. Sinne torikahvilaan hän kirjautui samalla nimimerkillä kuin ilfoorumillekin, eikä hän näytä sieltä poistaneen sitä nikkiään. Kun käyn siellä lukemassa eri osioita, niin oletettavasti hän on siellä kuitenkin eri nikillä. Hänen kirjoitustyylistään ei voi erehtyä, vaikka voin olla väärässäkin.

  Sinä olet oikeassa siinä, ettei kukaan kukkahattutäti tai persu voi ajaa sinua neljän seinän sisään syrjäytymään! 🙂 Sinä olet luonteeltasi sosiaalinen ihminen ja kaipaat juttuseuraa sekä ihmisiä ympärillesi siellä realityelämässäsi. Minä huomaan sinun tavanneen eilenkin parturissakäyntisi jälkeen muitakin ystävällisiä kaupunkilaisia.
  Mukava, kun se naistoimittaja oli mailannut sinulle vastauksen sähköpostiisi.

  Pääsiäisviikkoa eletään ja aurinko paistaa keväisesti ulkona. Minä olen täällä siivoillut koko päivän, kun se kevätaurinko on sellainen pölynpaljastaja, että joka nurkassa sitä näkyy…

  Hyvää vointia ja mukavaa kevätpäivän jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 21. hei lulu,

  en voi todellakaan enää soppaa keittää ja kertoa missä minun musiikinsoittoni kiellettiin, siitä olen jo reklamaation tehnyt 😉 .

  ei se tuo perillesaapumisilmoituksen arvoitus ole selvillä, on myös mahis raportoida microsoftille/googlelle, että tietystä osoitteesta tuleva maili on spammia. se kun report spam on tehty, niin sitten ei seuraava viesti tule häiritsemään mailielämääsi.

  sosiaalinen?, no eilen minulla oli .. kävin ensin yhden eläkeläisnaisen luona, siellä sohvalla turisemassa, sieltä menin sitten sen yhden miehen luo jonka vaimon poismenosta kerroin vuosi sitten. molemmat toivotivat uudelleen tervetulleeksi.

  minä en saa siivottua enkä astioita pestyä pääsiäiseksi, todennäköisesti tänään liukenen ja palaan keskiviikkona takaisin.

  joten hyvää pääsiäistä sinulle jos en tänään enää kommentoi..

  Like

 22. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Olet sinä sosiaalinen ja mukava mies. 🙂 Minä toivon Sinulle oikein hyvää pääsiäisen aikaa siellä, minne menetkin niitä juhlapyhiä viettämään. 🙂
  Ehkäpä minäkin pääsen viikonloppuna täältä kodistani “ihmisten ilmoille” ainakin niitä pääsiäiskokkoja katsomaan. Siivoukset on siivottu, mutta herkkuja en ole kovin paljon ostanut.

  HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ SURVISTERILLE JA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLEKIN!!! 🙂

  Toivoo Lulu Marlene

  Like

 23. hei Lulu,

  tsekkailin tilastojani ja sieltä löytyi viime viikolta viittaus yritykseen nimeltä xxxxxxx, , yrityksellä on toimisto Helsingissäkin.

  Like

 24. ensimmäinen suora sp-yhteydenotto aluehallintovirastoon.

  edit 11:00

  avilta tuli classified perillesaapumisilmoitus

  samalla tajuan miten ison virheen tein vuonna 2009 kun aloin selvitellä kotipalveluohjaajan kielenkäyttöä kaupungin hallinnon kautta enkä ottanut silloin yhteyttä suoraan aluehallintovirastoon. näin ne entiset kokemattomuuden elämäntapahtumat limittyy toisiinsa vuosien vieriessä ja sosiaalisten taitojen parantuessa. Lähetin naistenpäivän jälkeen mailia pääministeri sipilälle , perusturvaministeri saarikolle ja sosterministeri mattilalle että tällaista sosiaalikatastrofia pukkaa tässä blogissa.. aiemmin viestiä lähti oikeusministeri häkkäselle ja opetusministeri grahn-laasoselle.

  Like

 25. Holy shit,

  lähetin mailia tämän ‘poistettiin lukematta deleted’ -zembalon merkeissä kuukausi sitten kuntaliiton lakimiehelle, nyt tänään tältä lakinaiselta tuli ‘poistettiin lukematta deleted’ – perillesaapumisilmoitus,

  kait se ny sitten näin ilmoitellaan kaikille kun maili viedään roskiin lukematta ja mä tällaisen hulabaloon asiasta sain. vaan olen minä loukkaantunut kun kuntaliiton lakinainen näin minun yhteydenottooni suhtautuu.

  edit 17:20

  mailasin viikko sitten kaupungille ja valtuutetuille että valittajaksi nimittely mediassa virkanasien taholta, sillä on seurauksensa, totesin myös että vaikenen suuntaanne(lopullisesti). kait ne siellä päin tyytyväisiä taikka paniikissa kun mitään kommenttia keltään takaisin ole tullut.

  edit 20.4.2018

  Like

 26. What i do not understood is in reality how you’re now not actually much more smartly-favored than you might be
  now. You’re very intelligent. You already know therefore considerably in relation to this
  topic, made me in my opinion believe it from numerous numerous angles.

  Its like women and men are not fascinated unless it’s something to do with Woman gaga!
  Your personal stuffs excellent. At all times maintain it up!

  Like

 27. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok.
  I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

  Like

 28. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout
  on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see
  a great blog like this one today.

  Like

 29. Wonderful blog! Do you have any recommendations
  for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little
  lost on everything. Would you recommend starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any suggestions? Kudos!

  Like

 30. Hey There. I found your blog the usage of msn. This
  is an extremely neatly written article. I’ll be
  sure to bookmark it and come back to learn extra of your useful info.
  Thank you for the post. I’ll definitely comeback.

  Like

 31. Thank you for any other excellent article. The place else could anybody get that kind of info in such an ideal method of writing?
  I have a presentation next week, and I am on the look for
  such info.

  Like

Comments are closed.