Delete All

menin mailboxiini

 

sinne oli kaupungilta tullut mailiini perillesaapumisilmoitus: poistettu lukematta, kun sen luin, sĂ€hköpostistani katosi kaikki lĂ€hetetyt – saapuneet viestit alkaen vuodesta 2014, myös tuo poistettu lukematta perillesaapumisilmoitusviesti

Viimeinen lÀhettÀmÀni viesti on sanomalehden toimittajalle  24.3.2014

 

 

 

Kaikki .. siis kaikki Elisan liittymÀn sÀhköpostini kolmen vuoden ajalta.

Myös se kansanedustaja  Satu Hassilta tullut #metoo-sÀhköposti.

Poissa. Gone.

 

Ja tÀmÀ kaikki Minna Canthin ja tasa-arvon liputuspÀivÀnÀ.

 

http://www.torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=20&t=33313

 

m

m

 

39 thoughts on “Delete All

 1. All gone after I read mail from the city: Deleted without reading.

  Kaikki poissa, sen jÀlkeen kun avasin kaupungilta puolenpÀivÀn aikaan saamani perillesaapumisilmoitussÀhköpostin, jossa luki: poistettu lukematta.

  Kaupungintalolla ihmeteltiin ettÀ ei kaupunki poista yhtÀÀn viestiÀ lukematta ensin viestiÀ.

  Like

 2. kÀvin kaupungintalolla infossa ja johtokerroksessa, siellÀ ihmeteltiin ettei heillÀ koskaan lÀhetetÀ poistettu lukemattoman viestejÀ. kaupunginjohtaja ja hallintojohtaja palaverissa ja hyvinvointijohtaja työhuoneessaan, joten johdon sihteerien kanssa vain juttelin.

  Like

 3. en löydÀ myöskÀÀn mailia jonka sain kaupungin hyvinvointijohtajalta tÀmÀn vuoden ensimmÀisenÀ työpÀivÀnÀ.

  Like

 4. Hei tĂ€nnekin postaukseen! 🙂

  MinĂ€kin kĂ€vin katsomassa omaa “webmailia” tarkistaakseni, ettĂ€ onko minun sĂ€hköpostejani kadonnut bittiavaruuteen, mutta en huomannut mitÀÀn poistetun sieltĂ€.

  MikÀhÀn taho niitÀ sinun sÀhköpostejasi olisi poistanut? Minun kÀsittÀÀkseni ne voi vain kÀyttÀjÀ itse laittaa roskakoriin ja sitÀ kautta poistettaviksi.

  Elisa lÀhetti minulle ennen joulua mailia siitÀ, ettÀ niitÀ vanhempia viestejÀ voitaisiin poistaa automaattisesti jonkin tietyn ajan kuluessa, mutta tuo on hÀmmÀstyttÀvÀÀ, ettÀ sinun uusiakin mailejasi on poistettu. Kannattaisiko sinun ottaa yhteyttÀ suoraan sinne Elisaan?

  EhkĂ€pĂ€ ne mailit vielĂ€ löytyvĂ€tkin jostain kautta. 🙂 toivoo Lulu

  Like

 5. Hei Lulu,

  hyvin nukutun yön jÀlkeen kaikki mailit löytyi, kÀvin ekana kommentoimassa tuolla torikahvilan ketjussa, yritÀn kopsata tekstit tÀnne,

  illalla törmÀsin huoltsikalla tankkaavaan poliisipartioon, menin jutteleen ettÀ oonko minÀ kaupungissa jo niin tuttu ettÀ tunnetteko te minut, niin se toinen konstaapeli sano ettÀ kyllÀhÀn minÀ sinut tunnen sinÀ silloin syksyllÀ tulit jutteleen siitÀ naapurintÀdistÀ ja siinÀ keskustelu meni niin ettÀ lopuksi miespoliisi sanoi ettÀ hyvÀ ettÀ sinÀ olet viimein toiminut niin kuin me syksyllÀ sinua neuvoimme, tÀÀ limittyy siihen naistenpÀivÀn juttuun kun naapurista kuului taas sellaista valitusta ettÀ sellaisen on syytÀ loppua ja silloin minÀ tein siirron johon sain nyt poliisilta positiivista palautetta. eivÀt poliisitkaan ymmÀrtÀneet miksi sÀhköpostissani tollaista tapahtui ja ettÀ kaupungilta tulee viesti poistettu lukematta. sitten heille tuli tehtÀvÀpyyntö ja jÀin iloisesti hymyillen huoltsikan pihaan.

  sitt olin vielÀkin tohkeissani ja soitin yhdelle naiselle ettÀ saako tulla konjakkipullon kanssa kylÀÀn , no ei siinÀ konjakkipullossa ollut kuin kahdet kopsut jÀljellÀ, sitten kun yöllÀ lÀhdin kotiin hÀnen luotaan, hÀn sanoi ettÀ meillÀ oli ihan rauhoittava ilta yhdessÀ.

  nyt jatkan rauhallisena, voimaantuneempana kuin koskaan, wempuli joskus sanoi ilfoorumilla ettĂ€ sinulle sitĂ€ tapahtuu 😀

  kaiken tÀÀn eilisen hÀslÀilyn jÀlkeen totean ettÀ kirjahyllyssÀni on Ben Malisen kirjoittama kirja HÀpeÀn monet kasvot

  netti on vaarallinen paikka silloin kun se limittyy oman realityelÀmÀnsÀ kanssa, kun matkasin eilen kaupungintalolle, siellÀ se hyvinvointijohtaja istui työhuoneessaan avoimen oven takana ja kun johtoportaan kÀytÀvÀllÀ palloilin sitten se ovi olikin kiinni.

  en aio ikinÀ rekkautua facebookiin.
  silti aatokseni eilisen jĂ€lkeen oli sellainen ettĂ€ nyt on aika linkata ne kolme ilfoorumin ketjun linkkiĂ€ tĂ€nne ‘sieltĂ€’

  Like

 6. nyt kun klo on 11.00, alkaa mailboxi olla kondiksessa ja sieltÀ löytyy myös yhdestÀ kaupungin yksikön sÀhköpostiososoitteesta tullut viesti:

  poistettiin lukematta maanantai 19. maaliskuuta 2018 11. 24. 41

  Like

 7. kĂ€ynti kaupungin hallintojohtajan luona, jĂ€tin hĂ€net pohtimaan asiaa ja ilmoittamaan tuloksesta. Alkoi mies ihmettelemÀÀn mikĂ€ tĂ€llainen kaupungin sĂ€hköpostiosoite on, lĂ€hetti sinne mailia ja perille meni Ei ymmĂ€rtĂ€nyt alkuun mitĂ€ tuo poistettiin lukematta tarkoitti, sitten jo pohdimme (ihan oman bloginikin kertomana) ettĂ€ mailiosoitteita voi blokata ja tiettyjĂ€ sanoja laittaa torppaukseen taikka pĂ€rstĂ€kertoimen mukaan ignoorata saapuvien viestien lĂ€hettĂ€jiĂ€ jne… ihan niin kuin kĂ€nnyssĂ€ voi blokata tietyistĂ€ numeroista soittoja.

  Prismassa oli passionhedelmÀt 2.70 kilo joten ostin niitÀ sÀkillisen. tai no pikkasen vÀhemmÀn.

  Like

 8. Illalla uni tuli ennen kuin radio sammui,

  tÀnÀ aamuna mietin perillesaapumisilmoituksen otsikkoa: Not read, email frwrd. ja komentorivisanaa deleted
  elikkÀ sp-viestiÀni ei ole luettu, se on vÀlitetty eteenpÀin sekÀ deletoitu, kuka on vÀlittÀnyt viestini ja minne ja millÀ perustein viesti on sitten deletoitu.
  onko viestini lÀhetetty psykiatrille, poliisille vaiko jollekin (minulle myötÀtahtoiselle taikka vihamieliselle) taholle kaupungin organisaatiossa.

  edit: Niin kuin tÀssÀ vielÀ kaikki, menin sÀhköpostiin ja siellÀ oli k phtajalta tullut vastausviesti jossa hÀn pÀhkÀili ettÀ olen lÀhettÀnyt viestin johonkin epÀmÀÀrÀiseen osoitteeseen.

  Like

 9. Taistelen kahden vaihtoehdon vÀlillÀ, pistÀnkö tÀmÀn postaukseni privaatiksi vai jatkanko julkisena.

  totuus tekee nyt kipeÀÀ mutta auttaako vaikeneminen?

  Like

 10. Holy sh*t

  deleting what i wrote here

  edit 13:42 deleting more than before deleted.

  ei ole vielÀkÀÀn selvillÀ kenen toimesta tuli perillesaapumisilmoitus not read, poistettiin lukematta, deleted

  tÀnÀÀn tavattu ystÀvÀllistÀ kaupungin naistyöntekijÀÀ joka hymyillen selitteli minulle kaupungin sp-liikenteen logistiikkaa plus yhtÀ ÀkÀisenpuoleista, no hiukan tÀti muistusteleekin mummoani. niin ja sitten kolmannelle kaupungin virkanaiselle mainitsin tÀstÀ blogista ja sen aiheesta, mummon seksuaalivÀkivallasta.

  nyt sekosi elÀmÀ jossa on itse todettava ettÀ rapatessa roiskuu.

  onnex se yks miespoliisi oli tyytyvÀinen maanantaina siihen ettÀ tein viimein sellaista jota he jo viime vuonna minulle ehdottivat naapurintÀdin suhteen.

  Like

 11. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Olipa hyvĂ€, ettĂ€ ne kaikki hukassa olleet mailit kuitenkin löytyivĂ€t! 🙂

  Voihan siihen mailisi lukemattomuuteen olla syynĂ€ tuo epĂ€ilemĂ€si ignooraus samaan tapaan kuin voi olla vastaamatta johonkin tiettyyn puhelinnumeroon, mutta siltikin se tuntuu kummalliselta…
  Olikohan sillĂ€ mainitulla Ă€kĂ€isenpuoleisella virkanaisella “sormensa pelissĂ€” siinĂ€ mailin lukemattajĂ€ttĂ€mis- ja poistamisjutussa? EihĂ€n niistĂ€ akoista tiedĂ€, varsinkin jos he ovat jo kĂ€rttyisissĂ€ ikĂ€vuosissa (45-55 v.).

  Mutta hienoa, ettÀ se asia jÀrjestyi ja mukava, kun sinulla on siellÀ joku tuttu nainen, jonka kanssa sait jutella asioista silloin alkuviikolla.
  SitĂ€ konjakkiakin taisi olla kuitenkin tarpeeksi teille molemmille. 😉

  KyllÀ sinun onkin varmaan viisainta toimia sen naapurintÀdin kanssa siten, miten ne miespoliisit kehoittivat toimimaan.

  Wempuli sanoi ihan oikein siinĂ€, ettĂ€ sinulle sitĂ€ sattuu ja tapahtuu. 🙂

  MinÀkin olen pÀÀttÀnyt olla menemÀttÀ sinne facebookiin. SiellÀ pikkuveljeni vaimo höpöttelee kaikki omat asiansa joka pÀivÀ minunkin edestÀni. Sen lisÀksi hÀn ottaa selfieitÀ itsestÀÀn joka vÀlissÀ pÀivittÀin.
  HÀn on realityelÀmÀssÀÀn aika hiljainen ja sulkeutunut ihminen.

  KevÀt tekee kovasti tuloaan, vaikka yöpakkaset jatkuvatkin edelleen.
  Valoisuus on lisÀÀntynyt ja tĂ€nÀÀn taitaa pĂ€ivĂ€ olla jo yötĂ€ pitempi. 🙂

  HyvÀÀ kevĂ€ttalvipĂ€ivĂ€n jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   minulla on taas ikÀviÀ uutisia, kÀvin palvelimen it-asiantuntijoiden luona, he eivÀt löytÀneet lokitiedoistaan sitÀ viestiÀ, joka siitÀ yhdestÀ sp-osoitteesta oli minulle maanantaina lÀhetetty, eivÀt myöskÀn ymmÀrtÀneet komentorivin deleted sanaa eivÀtkÀ sanaparia poistettiin lukematta. Uteliaisuus herÀsi heissÀ, eivÀt koskaan törmÀnneet vastaavaan, ja jÀivÀt etsimÀÀn vastausta, jota jÀÀn nyt odottelemaan. heillÀ on nimeni ja sp-osoitteeni.

   nyt yritÀn nollata pÀÀni, kÀydÀ vaikka ostamassa uuden konjakkipullon, keskittyÀ telkkarin katseluun kun ei minulla ketÀÀn jonka kanssa pohtisin tÀtÀ kommervenkkia, jahkailuista ei ny ole apua. aika hiljaista on kommentointikin siinÀ jonniijoutavuusketjussani.

   palaan huomenna kehiin.

   Like

 12. Heippa,

  illalla menin sitten alkon hyllyjÀ kiertÀmÀÀn ettÀ mikÀ pullo ilmentÀis parhaiten ajatusten nollaustoimintoa, löysin valkkarin nimeltÀÀn PLAN B, kerroin naiskassalle ettÀ nyt piti löytÀÀ jÀrkytykseen jotain ajatusten nollaajaa, kassa heti tajus pullon nimen ja sanojeni yhteyden ja lisÀsi vielÀ konjakkipullosta ettÀ ja sisÀistÀ lÀmmikettÀ myös. illalla fantasioin ettÀ nÀin mukavasta naiskassan tominnasta tÀnÀÀn kÀyn ostamassa hÀnelle ruusun. sitten minÀ jo master chef suomen katsottuani olin valmis unten maille.

  nyt mulla alkaa raksuttaa , kun ne kaikki mailit katos maanantaina sen perillesaapumisilmoituksen yhhteydessÀ, niin nÀhnyt silloin mitÀ mÀ touhusin mailboxissani, nyt kun saan avattua tÀtÀ hommaa. lÀhetin saman viestin kahteen osoitteeseen maanantaina klo 8.30, toisen yksikön yleiseen boxiin ja toisen hyvinvointilautakunnan sihteerille. sitten oli 11.30 toinen viesti deletoitu lukematta, mutta se toinen on tÀnÀÀn hyvinvointilautakunnan sihteerin boxissa.

  sisÀinen tutkinta menossa tuon perillesaapumisilmoituksen kanssa, sen tulos ei kiinnosta minua tippaakaan koska sama viesti on tÀllÀ hetkellÀ hyvinvointilautakunnan jÀsenille jaettu. Koska en itse ymmÀrtÀnyt mitÀ not read poistettu lukematta deleted perillesaapumisilmoitus tarkoitti, sen sisÀltö on kaupunginvaltuuston pj:n ja kaupunginhallituksen pj:n tiedossa ja paperisen version on median edustaja nÀhnyt.

  sen kahteen osoitteeseen lĂ€hettĂ€mĂ€ni viestin sisĂ€ltö oli sellainen ettĂ€ ymmĂ€rrĂ€n miksi se yksikössĂ€ deletoitiin. minulla on aavistus tekijĂ€stĂ€ ja haluaisin hĂ€nen kanssaan jutella. koen hĂ€net syyttöm….

  keskiviikkona olen lÀhettÀnyt kuntaliiton lakimiehelle,(löysin hÀnet ekana kuntaliiton yhteystiedoista) vinkin tÀstÀ Delete All sosiaalikatastrofi -postauksesta.

  Like

 13. Palaan asiaan kun elÀmÀssÀ muutakin sÀhköpostia, eilen sain elÀvÀssÀ elÀmÀssÀ positiivista palautetta olympiasankarilta.

  Nyt sitten deletointiin, testasin omilla osoitteillani, mitÀ jos poistaa avaamatta saapuvan mailin, ei onnistu jos siinÀ on lÀhettÀjÀn perillesaapumisilmoitus, maili on siis avattava, sitten jos rupeaa poistamaan mailia, popuppaaa kysymys lÀhettÀjÀ on ruksannut perillesaapumisilmoituksen, poistetaanko viesti silti?
  siihen sitten avattuun mailiini joku rustannut poistettiin lukematta. mailissa muutama rivi infoasiaa ja maili on osattu poistaa lukematta sitÀ., ehkÀ siinÀ kÀytetty jotain nÀköaistin deletointia, koska viestin komentorivillÀ myös deleted sana.

  ei muuta kuin ettĂ€ mikĂ€ jÀÀrĂ€pĂ€isyys korvieni vĂ€lissĂ€, asiat selvitellÀÀn juurta jaksain, nyt ollaan jo tekemĂ€ssĂ€ sisĂ€istĂ€ tutkintaa tai mitĂ€ lie, en minĂ€ enÀÀ ilkeĂ€ mennĂ€ kyseleen, vaikenen taholtani ja kauheuksissani odotan it.nörtin lupaamaa mailia, ja sanomalehden toimituksessakin naureskeltu kun siellĂ€ kĂ€vin (niin ja tĂ€nĂ€ aamuna siellĂ€ nauretaan vielĂ€kin enemmĂ€n 😀 )

  vielÀ se kaupunginhallituskin joutuu minulle selvittÀmÀÀn kuka poisti viestini lukematta sitÀ.

  nyt matkaan Torikahvilaan.

  edit: viikolla ehdin jo jututtaa yhtĂ€ naisviranhaltijaa, tĂ€nÀÀn tunne ettĂ€ nainen yhtĂ€ nuivanoloinen kuin se yks kotipalveluohjaaja. vuosia sitten yks sairaanhoitaja/kaupunginvaltuutettu sanoi mulle “kiitos kun kerroit” kun hĂ€nen vastaanotollaan kĂ€vin stressin takia. toinen naisterveydenhoitaja sanoi “se ei ole sinun ongelmasi miten naiset suhtautuu kun kerrot ÀÀneen lapsuuden kokemuksistasi”. TĂ€nÀÀn naisjengi kaupungin organisaatiossa sekĂ€ elĂ€kelĂ€isnainen seinĂ€n takana sytyttivĂ€t viimeisen ruudin.
  tuon kanssa on nyt elettÀvÀ kun en ole maan pÀÀltÀ aiemmin poistunut.

  Like

 14. HyvÀÀ lauantaipĂ€ivÀÀ, Survister! 🙂

  MinĂ€ olen seurannut tuota sinun mailinkatoamisasiaa mielenkiinnolla, koska sehĂ€n kertoo kuitenkin jostakin mielivallasta sĂ€hköpostiliikenteessĂ€, ja voisi tapahtua kenelle tahansa…
  Se on erittĂ€in hyvĂ€, ettĂ€ sinĂ€ aloit ottamaan selvÀÀ siitĂ€, ettĂ€ miksi se maili palautettiin lukemattomana. Joku henkilö tai taho sen takana tietenkin on. 😩

  Toivottavasti se nyt kĂ€ynnistetty sisĂ€inen tutkinta selvittÀÀ asian, ja kyllĂ€ ne it-nörtit ovat taitavia poikia, tai voivathan he olla tyttöjĂ€kin. TĂ€mĂ€ sinun tapauksesi on heille uutta ja voit olla varma, ettĂ€ he “kÀÀntĂ€vĂ€t jokaisen kiven” noin kuvaannollisesti sanottuna, ettĂ€ syy tai syyllinen tapahtuneeseen löytyy.

  KÀvitkö sinÀ ostamassa ruusun sille Alkon mukavalle naiskassalle? MinÀ luulen, ettÀ hÀn olisi ilahtunut siitÀ, sillÀ tuskin sen liikkeen kassat saavat useinkaan myönteistÀ palautetta asiakkailta. Minusta ei taitaisi olla siihen työhön.

  Onko se tÀti taas kÀlÀkÀttÀnyt siellÀ seinÀn takana? No onneksi kevÀt ja sitten kesÀkin on tulossa ja tÀti viettÀÀ taas aikaansa kesÀmökillÀÀn, jota hÀn ei toivottavasti ole vielÀ myynyt.
  TÀÀllÀpÀin monet elÀkelÀiset ovat alkaneet myymÀÀn kesÀmökkejÀÀn ja matkustelevat sitten muuten ulkomaillekin.

  TĂ€nÀÀn sitĂ€ siirrytÀÀn taas kesĂ€aikaan kellojen siirrolla, mutta ainakin tÀÀllĂ€pĂ€in nĂ€yttÀÀ ulkona olevan vielĂ€ tĂ€ysi talvi. PÀÀsiĂ€isenĂ€ menen kĂ€ymÀÀn maalla kokkoja katsomassa. 🙂

  Mukavaa pĂ€ivĂ€n- ja viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 15. Hei Lulu,

  talossa on taas hiirenhiljaista kun tÀti lÀhti maalle. siinÀ on se huono puoli ettÀ kun hÀn palaa, ensmÀisenÀ menee toisen mummon luo selvittÀmÀÀn mitÀ talossa on tapahtunut hÀnen poissaollessaan, nÀyttÀÀ uusi asukas muuttaneen taloon eikÀ tÀti nyt tiedÀ sitÀ.

  siin oli nin paljon muuta hÀssÀkkÀÀ ettÀ se ruusu jÀi ostamatta ja alkon naismyyjÀlle antamatta.

  kyllĂ€ se tuo viesti, on mulle tullut kaupungilta pĂ€in normaaleja ‘luettu’ -perillesaapumisilmoituksia, myös kaupunginjohtajalta, mutta kun siihen viestini otsikkoonkin oli lisĂ€tty ‘not read’ -sanat siinĂ€ maanantain perillesaapumisilmoituksessa. Sain minĂ€ yhdeltĂ€ johtajalta vuoden alussa viestin jossa hĂ€n totesi yhden asian loppuunkĂ€sitellyksi omalta osaltaan.

  tÀÀllÀ pÀin pÀÀsisÀiskokot on tÀysin tuntematonta kulttuuriperinnettÀ.
  earth hour on tutumpi, taisin illalla nukahtaa ennen sen alkua puoli yhdeksÀltÀ.

  Like

 16. summa summarum, kun viikko vierÀhtÀnyt

  mailboxissani Read -perillesaapumisilmoitukset kaupunginjohtajalta, valtuuston puheenjohtajalta, kaupunginhallituksen puheenjohtajalta ja kaupungin hallintojohtajalta sekÀ kaupungin toimintayksiköstÀ tullut Not read, poistettiin lukematta deleted -perillesaapumisilmoitus.

  (edit 11:25,
  hetki sitten boxiin tullut perillessaapumisilmoitus hallintojohtajalta viestiini jonka lÀhetin perjantaina:
  Read: deleted(viestini otsikko)
  your message to
  was read on Monday…
  viestin yksilöintirivillÀ ei ole deleted -sanaa, nÀin ollen viikko sitten yks kaupungin yksikkö deletoi tiedoistaan viestini, jos se olis ensin avattu , minulle olisi tullut read-viesti ja sitten vasta deletoitu, en olis itse huomannut mitÀÀn)

  Plan B valkkaripullo on juotu ja uusi toimintasuunnitelma laadittu, lauantaina yks hyvÀnpÀivÀntuttu nainen kysyi mitÀs sinulle kuuluu, juttelu meni siihen suuntaan ettÀ hÀnen kanssaan en halua olla enÀÀ missÀÀn tekemisissÀ.

  herÀÀ kysymys mitÀ nyt on tehtÀvissÀ kun olen joukon kukkahattutÀtejÀ suututtanut, heille sanon menkÀÀ etsimÀÀn se yks elÀkkeellÀ oleva evlut naisdiakoni ja kysykÀÀ hÀneltÀ onko hÀn lapsuudenkodissani visiteeraannut, raamatun kÀskyissÀ on yks kohta: ÀlÀ valehtele.

  yks sanomalehden pÀtoimittaja sanoi viime kesÀnÀ toimituksessa ettÀ sinÀpÀ olet sanavalmis kansalaisaktivisti ja nyt siellÀ yks naistoimittaja on nÀhnyt tuon ko mailini.

  aurinko paistaa koko viikon ja antaa virtaa ajatuksiini.

  Like

 17. HeipĂ€ hei Survister! 🙂

  Uusi viikko on alkanut tÀÀllÀkin aurinkoisena, mutta edelleen aika kylmÀnÀ. Pakkasta on tÀllÀkin hetkellÀ, ja yöllÀ pakkasmittari laski -15 asteeseen.

  Olipa se hyvÀ, kun naapurintÀti lÀhtikin, niin sinÀ saat, ja muutkin siellÀ talossanne, lepuuttaa korvianne ja hermojannekin. Toivottavasti hÀn viipyy siellÀ reissussa koko tÀmÀn viikon.
  Kotiinpalattuaan hĂ€nellĂ€ riittÀÀkin sitten “ruodittavaa” siinĂ€ taloonne muuttaneessa uudessa asukkaassa. 😉

  Siihen viimeviikkoiseen mailiasiaan on tullut siis kuitenkin jotain selvyyttÀ tÀnÀÀn?
  Minun oma sĂ€hköpostiliikenne kun on niin hiljaista, ettĂ€ en siksikÀÀn tiedĂ€ mistÀÀn paljon mitÀÀn… enkĂ€ osaa sanoa tĂ€hĂ€n muuta kuin sen, ettĂ€ toivottavasti sinĂ€ olet kutakuinkin tyytyvĂ€inen siihen saamaasi palautteeseen, ja siellĂ€ missĂ€ toimittiin vÀÀrin, otettaisiin nyt opiksi vastaisuuden varalle.

  MinĂ€ tĂ€ssĂ€ olen tehnyt suunnitelmia, ettĂ€ mistĂ€pĂ€in aloittaisin pÀÀsiĂ€issiivouksien tekemisen, kun tĂ€mĂ€ huusholli on kuin “menneitten maja”. Olen naisihmiseksi melko laiska siivoamaan. TyttĂ€reni ja vĂ€vyni eivĂ€t tule pÀÀsiĂ€isenĂ€, joten mitÀÀn perusteellisempaa siivousta minun ei tarvitse tehdĂ€. Mattoja kĂ€ytĂ€n ulkona, imuroin ja ehkĂ€ luuttuan lattiat, siinĂ€ se.

  Ne sellaiset kukkahattutĂ€dit, joita on minunkin suvussani sukulaistĂ€tösten ominaisuudessa, ovatkin ikĂ€viĂ€ ihmisiĂ€ ja aina (omasta mielestÀÀn) oikeassa. EnpĂ€ minĂ€kÀÀn ole kovin paljon enÀÀ tekemisissĂ€ heidĂ€n kanssaan. KesĂ€llĂ€ on taas pakko, kun isĂ€ni tĂ€yttÀÀ 90 vuotta… ja tĂ€dit ovat jo kyselleet, ettĂ€ kyllĂ€ kai ne suuret juhlat on sitten tulossa ja talossa.

  HyvÀÀ pĂ€ivĂ€njatkoa ja mukavaa aurinkoista uutta viikkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 18. Hei Lulu,

  no oikeestaan mĂ€ en oo paljoa selville saanut, ainoastaan sen miten viestinpoisto on tapahtunut, ollenkaan tiedĂ€ miten… en tiedĂ€ joku teki jotain mitĂ€ ei olisi pitĂ€nyt tapahtua ja perillesaapumisilmoitus paljasti tuon minulle. kyll kai se jollain tapaa menee kaupunginhallituksen kĂ€sittelyyn, mielessĂ€ni on myös hellehin uhkaus tuhota minut jos… hellehhĂ€n ei hyvĂ€ksynyt ollenkaan sitĂ€ ettĂ€ naisten vĂ€kivaltaisuudesta tiliĂ€ tein..

  joo se on kohta huhtikuu ja pakkaset vaan jatkuvat,

  jatk….

  edit
  kello on 10:23,
  ja minulle sattui viestin kirjoittamisen ja tĂ€mĂ€n editoinnin vĂ€lillĂ€ jotain sellaista ettĂ€ nyt oon lopullisesti syrjĂ€ytynyt kaupunkilainen…

  Iltasanomissa oli eilen yksinÀisyys teema, ja sitten vielÀ tuli eilen viesti ettÀ IS;n vastaava pÀÀtoimittaja on lukenut viestini.

  edit 15:10

  ettĂ€ voi kĂ€ydĂ€ niinkin ettĂ€ kun monesti tullut mieleen ettĂ€ linkata tĂ€nne Ressu Redfordin ja Antti Rainion Äidit ja tyttĂ€ret youtubevideon linkin tĂ€nne niin tĂ€nĂ€ aamuna mulle tultiin sanomaan ettĂ€ nyt musiikki seis ja kun tossa kipaleessa niin mainiot sanat.

  nyt lopetat ton Àidit ja tyttÀret videon kuuntelun niin holy shit mikÀ siitÀ seurasi.

  aiemmin pÀivÀllÀ sanoin ettÀ nyt syrjÀydyin mutta hei , ei ykskÀÀn kukkahattutÀti, ei ykskÀÀn persu aja minua neljÀn seinÀn sisÀÀn syrjÀytymÀÀn!

  niinku viel sillee ettĂ€ kĂ€vin parturissa ja sieltĂ€ kun lĂ€hdin, kadulla kaupunginhallintojohtaja moikkas terve, hĂ€nellĂ€ oli seuraa joten vastasin vain terve, partkamp omistajatar toivotti hyvÀÀ pÀÀsiĂ€istĂ€ ja kun nyt netissĂ€ niin naistoimittaja oli mailannut: ‘kiitos taustatiedoista’

  Like

 19. Holy Sh*t

  tÀllaista https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/ict/katoaako-sahkopostejasi-tavallista-enemman-microsoft-muutti-roskapostisaantojaan-vaivihkaa-6711168 kirjoittelee:

  ROSKAPOSTI 28.3 klo 07:45

  Katoaako sĂ€hköpostejasi tavallista enemmĂ€n? – Microsoft muutti roskapostisÀÀntöjÀÀn vaivihkaa.

  Holy Shit kunhan mÀ lÀhetÀn tÀmÀn Delete All -postauksen linkin Suomen Microsoftille

  Holy sh*t, ei löydy Microsoftin yhteystiedoista suomen johtajan sp-yhteysosoitetta 😩

  Like

 20. Microsoft Inc:lta tulee 100 miljoonan euron vahingonkorvaushaaste vÀÀrÀstÀ vÀittÀmÀstÀ edellisestÀ kommentistani tÀssÀ postauksessa.

  Like

 21. Hei Survister! 🙂

  Onpa todella hyvĂ€, ettĂ€ se asia vihdoin selvisi! 🙂 MinĂ€ olen itsekin miettinyt mielessĂ€ni sitĂ€, ettĂ€ voisiko se sinunkin tapauksesi liittyĂ€ joihinkin eri palvelimien uudistuksiin, kun sieltĂ€ Elisalta tuli minulle silloin ennen joulua viestiĂ€ juuri sĂ€hköpostin roskakoritoimintaan liittyen.

  Kiitos tuosta hienosta musiikkivideolinkistĂ€! 🙂 Kuka sinua kielsi sitĂ€ kuuntelemasta? Ei kai se naapurintĂ€ti ole tullut vielĂ€ kotiin ja kĂ€vi sitten valittamassa sinulle liian isolla volyymilla soittamisesta?
  Sekin me koettiin siellĂ€ rivitalossa asuessamme, ettĂ€ seinĂ€ntakusnaapurin “juoksupojat” kĂ€vivĂ€t valittamassa meille, kun ukkoni soitti heavyrockia liian isolla volyymilla… keskellĂ€ pĂ€ivÀÀ. SyynĂ€ siihen heidĂ€n valittamiskĂ€yntiinsĂ€ oli kuulemma se, ettĂ€ naapurilla oli silloin uskovaisia vieraita kylĂ€ilemĂ€ssĂ€, ja he ahdistuivat sellaisesta “synnillisestĂ€” musiikista. 😀

  MinÀkin ajattelen joskus sitÀ hellehiÀ, ettÀ mihin hÀn mahtoi kadota yhtÀkkiÀ netistÀ. Sinne torikahvilaan hÀn kirjautui samalla nimimerkillÀ kuin ilfoorumillekin, eikÀ hÀn nÀytÀ sieltÀ poistaneen sitÀ nikkiÀÀn. Kun kÀyn siellÀ lukemassa eri osioita, niin oletettavasti hÀn on siellÀ kuitenkin eri nikillÀ. HÀnen kirjoitustyylistÀÀn ei voi erehtyÀ, vaikka voin olla vÀÀrÀssÀkin.

  SinĂ€ olet oikeassa siinĂ€, ettei kukaan kukkahattutĂ€ti tai persu voi ajaa sinua neljĂ€n seinĂ€n sisÀÀn syrjĂ€ytymÀÀn! 🙂 SinĂ€ olet luonteeltasi sosiaalinen ihminen ja kaipaat juttuseuraa sekĂ€ ihmisiĂ€ ympĂ€rillesi siellĂ€ realityelĂ€mĂ€ssĂ€si. MinĂ€ huomaan sinun tavanneen eilenkin parturissakĂ€yntisi jĂ€lkeen muitakin ystĂ€vĂ€llisiĂ€ kaupunkilaisia.
  Mukava, kun se naistoimittaja oli mailannut sinulle vastauksen sÀhköpostiisi.

  PÀÀsiĂ€isviikkoa eletÀÀn ja aurinko paistaa kevĂ€isesti ulkona. MinĂ€ olen tÀÀllĂ€ siivoillut koko pĂ€ivĂ€n, kun se kevĂ€taurinko on sellainen pölynpaljastaja, ettĂ€ joka nurkassa sitĂ€ nĂ€kyy…

  HyvÀÀ vointia ja mukavaa kevĂ€tpĂ€ivĂ€n jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

 22. hei lulu,

  en voi todellakaan enÀÀ soppaa keittÀÀ ja kertoa missĂ€ minun musiikinsoittoni kiellettiin, siitĂ€ olen jo reklamaation tehnyt 😉 .

  ei se tuo perillesaapumisilmoituksen arvoitus ole selvillÀ, on myös mahis raportoida microsoftille/googlelle, ettÀ tietystÀ osoitteesta tuleva maili on spammia. se kun report spam on tehty, niin sitten ei seuraava viesti tule hÀiritsemÀÀn mailielÀmÀÀsi.

  sosiaalinen?, no eilen minulla oli .. kÀvin ensin yhden elÀkelÀisnaisen luona, siellÀ sohvalla turisemassa, sieltÀ menin sitten sen yhden miehen luo jonka vaimon poismenosta kerroin vuosi sitten. molemmat toivotivat uudelleen tervetulleeksi.

  minÀ en saa siivottua enkÀ astioita pestyÀ pÀÀsiÀiseksi, todennÀköisesti tÀnÀÀn liukenen ja palaan keskiviikkona takaisin.

  joten hyvÀÀ pÀÀsiÀistÀ sinulle jos en tÀnÀÀn enÀÀ kommentoi..

  Like

 23. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Olet sinĂ€ sosiaalinen ja mukava mies. 🙂 MinĂ€ toivon Sinulle oikein hyvÀÀ pÀÀsiĂ€isen aikaa siellĂ€, minne menetkin niitĂ€ juhlapyhiĂ€ viettĂ€mÀÀn. 🙂
  EhkĂ€pĂ€ minĂ€kin pÀÀsen viikonloppuna tÀÀltĂ€ kodistani “ihmisten ilmoille” ainakin niitĂ€ pÀÀsiĂ€iskokkoja katsomaan. Siivoukset on siivottu, mutta herkkuja en ole kovin paljon ostanut.

  HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ SURVISTERILLE JA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLEKIN!!! 🙂

  Toivoo Lulu Marlene

  Like

 24. hei Lulu,

  tsekkailin tilastojani ja sieltÀ löytyi viime viikolta viittaus yritykseen nimeltÀ xxxxxxx, , yrityksellÀ on toimisto HelsingissÀkin.

  Like

 25. ensimmÀinen suora sp-yhteydenotto aluehallintovirastoon.

  edit 11:00

  avilta tuli classified perillesaapumisilmoitus

  samalla tajuan miten ison virheen tein vuonna 2009 kun aloin selvitellÀ kotipalveluohjaajan kielenkÀyttöÀ kaupungin hallinnon kautta enkÀ ottanut silloin yhteyttÀ suoraan aluehallintovirastoon. nÀin ne entiset kokemattomuuden elÀmÀntapahtumat limittyy toisiinsa vuosien vieriessÀ ja sosiaalisten taitojen parantuessa. LÀhetin naistenpÀivÀn jÀlkeen mailia pÀÀministeri sipilÀlle , perusturvaministeri saarikolle ja sosterministeri mattilalle ettÀ tÀllaista sosiaalikatastrofia pukkaa tÀssÀ blogissa.. aiemmin viestiÀ lÀhti oikeusministeri hÀkkÀselle ja opetusministeri grahn-laasoselle.

  Like

 26. Holy shit,

  lĂ€hetin mailia tĂ€mĂ€n ‘poistettiin lukematta deleted’ -zembalon merkeissĂ€ kuukausi sitten kuntaliiton lakimiehelle, nyt tĂ€nÀÀn tĂ€ltĂ€ lakinaiselta tuli ‘poistettiin lukematta deleted’ – perillesaapumisilmoitus,

  kait se ny sitten nÀin ilmoitellaan kaikille kun maili viedÀÀn roskiin lukematta ja mÀ tÀllaisen hulabaloon asiasta sain. vaan olen minÀ loukkaantunut kun kuntaliiton lakinainen nÀin minun yhteydenottooni suhtautuu.

  edit 17:20

  mailasin viikko sitten kaupungille ja valtuutetuille ettÀ valittajaksi nimittely mediassa virkanasien taholta, sillÀ on seurauksensa, totesin myös ettÀ vaikenen suuntaanne(lopullisesti). kait ne siellÀ pÀin tyytyvÀisiÀ taikka paniikissa kun mitÀÀn kommenttia keltÀÀn takaisin ole tullut.

  edit 20.4.2018

  Like

 27. What i do not understood is in reality how you’re now not actually much more smartly-favored than you might be
  now. You’re very intelligent. You already know therefore considerably in relation to this
  topic, made me in my opinion believe it from numerous numerous angles.

  Its like women and men are not fascinated unless it’s something to do with Woman gaga!
  Your personal stuffs excellent. At all times maintain it up!

  Like

 28. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok.
  I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

  Like

 29. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout
  on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see
  a great blog like this one today.

  Like

 30. Wonderful blog! Do you have any recommendations
  for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little
  lost on everything. Would you recommend starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any suggestions? Kudos!

  Like

 31. Hey There. I found your blog the usage of msn. This
  is an extremely neatly written article. I’ll be
  sure to bookmark it and come back to learn extra of your useful info.
  Thank you for the post. I’ll definitely comeback.

  Like

 32. Thank you for any other excellent article. The place else could anybody get that kind of info in such an ideal method of writing?
  I have a presentation next week, and I am on the look for
  such info.

  Like

Comments are closed.