Witnessing Jehowan Healing

Yesterday once again conversation with jehowans at their street stand, now the topics was #metoo. older woman said she was harassed as she worked at hospital and was squeezed from the botts by  male patients. Then I told them my own story, they asked are you still suffering from your experience and read me something from the corinthians(second 1.3,4) but I insisted I stopped to believe when I was 13 yers old and teacher of the religion gave me a 5 in Religion and how much that number dropped my overall average number, then i  took away laughing to myself.

9.7.2018

once again meeting jehowans at the Square stand on saturday discussing their be brave leaflet they dropped from my post box.

update 28.07.2018

1. Kuvat: Helsinkiläinen Jimi teki pöyristyttävän löydön rappukäytävästä – IL esittelee Jehovan todistajien salaiset merkinnät 

 

4 thoughts on “Witnessing Jehowan Healing

 1. 1:3
    
  Praise be to the God and Father of our Lord Jesus Christ, the Father of mercies and the God of all comfort;

  1:4
    
  Who gives us comfort in all our troubles, so that we may be able to give comfort to others who are in trouble, through the comfort with which we ourselves are comforted by God.

  Like

  1. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807272201098602_u0.shtml kuvat helsinkiläinen Jimi löysi jehovien muistiinpanot rappukäytävästä

   Pöyristyttävä artikkeli jehovien toiminnasta, piti käydä näyttämässä torin standilaisille, nainen alkoi puolustaa että tiedetään ”pelastetavien tilanteista”, mies pisti nauruksi(nauru on merkki epämiellyttävään asiaan reagoimisesta) ja alkoi puhua lopulta säästä että oli aamulla huomioinut pukeutumisessaan väärän lämpötilan. No ehkä se oli oikea reaktio sillä olin sanallisesti aika jyrkkä esittäessäni oman mielipiteeni iltalehden jutussa ilmenneisiin faktoihin.

   Like

Comments are closed.