Facing Professional Helper

Ammattiauttajan kohtaaminen

puoli vuotta sitten terveydenhoitaja antoi seuraavan diabeteskontrolliajan toukokuun toka pÀivÀlle, ensin tuli tekstiviestihÀly ettÀ aika siirtynyt pÀivÀllÀ, eilen aamulla hÀlyyn tuli uutta tietoa, terkkarin nimikin oli vaihtunut, nyt olen valmistautumassa itselleni ennestÀÀn tuntemattoman naishoitajan luoksemenoon. Levoton olo, romahdanko vo:lla vai voimaannunko entisestÀÀn?, pysynkö aiheessa elikkÀ verensokeriarvoissani vai avaanko suuni mitÀ vuoden aikana naisrintamallani on tapahtunut sen jÀlkeen kun kaupungin viranhaltijatÀti kysyi uhkailenko minÀ ja sitten kÀski minun mennÀ ammattiauttajan luo.

First of May Anarchism will be followed by Mothers Day Holabaloo

debriefing – jĂ€lkipuhe

voimaannuin edelleen, vs 6,5, osasinko keskittyÀ vain diabetesiin, en vaan siinÀ kÀytiin lÀpi niin #metoot ja verbalinsestit ja nettiseikkailuni ja sekin ettÀ f-secure iski jarrua torilla kirjoitteluunikin, kolme verenpainemittausta, lukema huiteli 179/109, naisten kanssa kÀrhÀmöinnit viime vuonna pintapuolisin sumplittiin, senkin siellÀ voivottelin ettÀ hyvinvointijohtajan sp-viesti matkasi aluehallintovirastoon. ja ettÀ ammattiauttaja viime vuonna kirjasi omakantaan, uusintakÀynti ei tarpeen.

nÀÀrÀnnÀpyn jatkohoitoon reseptin sain.

lopuks sanoi nainen sairaanhoitaja olet sinÀ rohkea. ja ettÀ ihan bloggaatkin.

 

edit 17:20

kĂ€vin uudelleen terkkarin itsehoitopisteessĂ€ tsekkaan ettĂ€ mikĂ€ siell on verenpaine: 128/76,  neuvonnan ‘tytöille’ kĂ€vin ihmetteleen  ettĂ€ miten nÀÀ voi heittÀÀ noin paljon niin sieltĂ€ vaan sitĂ€ sairaalaneurooosia syyksi ehdoteltiin ja sitt viel jatkoin ett saatoinhan minĂ€ asian vierestĂ€kin jutella mutta ettĂ€ nyt olisin hoitsua pelĂ€nnyt ja siinĂ€ sitten omaks diagnoosiks esitin HSP:tĂ€ niin eihĂ€n ne terkkarin ‘tytöt’ tienneet ettĂ€ mikĂ€ se tuollainen termi.  TĂ€ssĂ€ mulla taas vali(s)tuksen aihe.

ja tuonne kun lÀhdin niin porraskÀytÀvÀssÀ tuli vastaan just se postinjakaja joka kuuli kun naapurintÀti kÀski minun painua pyöreÀÀn huoneeseen ..

 

edir 9:00 the day after meeting a female nurse … I’m stronger

 

5.5.8:20 still feeling good after woman nurse said you’re brave while talking aloud this kind of stuff and writing  a blog.

 

#metoo 2

14.3.2018 https://www.timesupnow.com

 

13 thoughts on “Facing Professional Helper

 1. hih… kĂ€vin vasta nyt omakannasta katsomassa mitĂ€ kontrollikĂ€ynnistĂ€ni kirjattu

  pÀivystÀvÀ naislÀÀkÀri tÀllaista: kts oftan chlora -voide reseptille. NÀyttÀÀ silmÀn osalta lÀÀkÀrille rauhallisessa vaiheessa, jos nÀppy ei hÀviÀ/jotain jÀlkeÀ jÀÀ. Hoitaja soittaa ystÀvÀllisesti potilaalle.
  ystÀvÀllisesti?, olipas siinÀ ystÀvÀllinen naislÀÀkÀri.
  edit 17.14
  vaan ei se naishoitaja soittanut minulle vaan lÀhetti tuon lÀÀkÀrin lÀÀkintÀohjeistuksen tekstiviestinÀ minulle.
  nÀÀrÀnnÀppykin kadonnut viikon kuurilla, tai no kun tarkemmin peilistÀ katson niin vielÀ sitÀ pitÀÀ kÀydÀ nayttÀmÀssÀ lÀÀkÀrille, ehkÀ.

  Like

  1. ..no ehkĂ€ se nĂ€ppy jo parantunut , mutta nyt vihloo korvanlehdessĂ€ đŸ‘‚đŸŒTĂ€tĂ€ se teettÀÀ kun stalkkailee ympĂ€ristöÀÀn, kohta jo taas mennnÀÀn ammattiauttajan luo. Luin myös itse sairaanhoitajan kirjauksen ja siinĂ€kin mentiin perustraumaani. LisĂ€ks sain lisĂ€tietoa naapurintĂ€din kĂ€ytöksestĂ€ ja koivujen dynamiikasta asumiseen.

   Ei voi mitÀÀn ettĂ€ tĂ€nÀÀnkin pÀÀllimmĂ€inen ajatus siihen miks ajautunut tĂ€hĂ€n tilanteeseen on se kotipalveluohjaajan tunteeton aatos ettĂ€ hĂ€n ei ole minulle muuta sanonut kuin toivottanut kaikkea hyvÀÀ elĂ€mÀÀni. Nyt kun tÀÀ #metoo pyörinyt yli talven puheenaiheena, niin omalta osaltani pallo kierii tohon vÀÀjÀÀmĂ€ttĂ€ ”se on valitettavaa mutta mitĂ€s miehet tekevĂ€t? -tokaisuun ja tuon tokaisin kieltĂ€miseen social worker naisen suulla. Tuo tokaisu nyt sitten kulminoitui siihen ettĂ€ nyt sitten hyvinvointijohtajatar miettii syntyjĂ€ syviĂ€ mitĂ€ se on kun hsp-miehen tunteita nainen jyystÀÀ.

   Like

 2. What’s up, this weekend is good in favor of me, since this occasion i am reading this impressive educational paragraph here at my residence.

  Like

 3. You need to be a part of a contest for one of the greatest sites on the web.
  I most certainly will highly recommend this website!

  Like

 4. My brother recommended I would possibly like this blog.
  He was entirely right. This publish truly made my day.
  You cann’t imagine simply how so much time I had spent for this info!
  Thanks!

  Like

 5. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to contribute & assist different
  customers like its helped me. Great job.

  Like

 6. After I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments
  are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the
  exact same comment. Perhaps there is a means you can remove me from that
  service? Cheers!

  Like

 7. Hello, i think that i noticed you visited my site thus i got here to go back the choose?.I’m attempting to to find things to improve my website!I assume its
  ok to make use of a few of your concepts!!

  Like

 8. Hey! Someone in my Myspace group shared this
  site with us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m
  book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Great blog and brilliant design.

  Like

Comments are closed.