Facing Professional Helper

Ammattiauttajan kohtaaminen

puoli vuotta sitten terveydenhoitaja antoi seuraavan diabeteskontrolliajan toukokuun toka päivälle, ensin tuli tekstiviestihäly että aika siirtynyt päivällä, eilen aamulla hälyyn tuli uutta tietoa, terkkarin nimikin oli vaihtunut, nyt olen valmistautumassa itselleni ennestään tuntemattoman naishoitajan luoksemenoon. Levoton olo, romahdanko vo:lla vai voimaannunko entisestään?, pysynkö aiheessa elikkä verensokeriarvoissani vai avaanko suuni mitä vuoden aikana naisrintamallani on tapahtunut sen jälkeen kun kaupungin viranhaltijatäti kysyi uhkailenko minä ja sitten käski minun mennä ammattiauttajan luo.

First of May Anarchism will be followed by Mothers Day Holabaloo

debriefing – jälkipuhe

voimaannuin edelleen, vs 6,5, osasinko keskittyä vain diabetesiin, en vaan siinä käytiin läpi niin #metoot ja verbalinsestit ja nettiseikkailuni ja sekin että f-secure iski jarrua torilla kirjoitteluunikin, kolme verenpainemittausta, lukema huiteli 179/109, naisten kanssa kärhämöinnit viime vuonna pintapuolisin sumplittiin, senkin siellä voivottelin että hyvinvointijohtajan sp-viesti matkasi aluehallintovirastoon. ja että ammattiauttaja viime vuonna kirjasi omakantaan, uusintakäynti ei tarpeen.

näärännäpyn jatkohoitoon reseptin sain.

lopuks sanoi nainen sairaanhoitaja olet sinä rohkea. ja että ihan bloggaatkin.

 

edit 17:20

kävin uudelleen terkkarin itsehoitopisteessä tsekkaan että mikä siell on verenpaine: 128/76,  neuvonnan ‘tytöille’ kävin ihmetteleen  että miten nää voi heittää noin paljon niin sieltä vaan sitä sairaalaneurooosia syyksi ehdoteltiin ja sitt viel jatkoin ett saatoinhan minä asian vierestäkin jutella mutta että nyt olisin hoitsua pelännyt ja siinä sitten omaks diagnoosiks esitin HSP:tä niin eihän ne terkkarin ‘tytöt’ tienneet että mikä se tuollainen termi.  Tässä mulla taas vali(s)tuksen aihe.

ja tuonne kun lähdin niin porraskäytävässä tuli vastaan just se postinjakaja joka kuuli kun naapurintäti käski minun painua pyöreään huoneeseen ..

 

edir 9:00 the day after meeting a female nurse … I’m stronger

 

5.5.8:20 still feeling good after woman nurse said you’re brave while talking aloud this kind of stuff and writing  a blog.

 

#metoo 2

14.3.2018 https://www.timesupnow.com

 

13 thoughts on “Facing Professional Helper

 1. hih… kävin vasta nyt omakannasta katsomassa mitä kontrollikäynnistäni kirjattu

  päivystävä naislääkäri tällaista: kts oftan chlora -voide reseptille. Näyttää silmän osalta lääkärille rauhallisessa vaiheessa, jos näppy ei häviä/jotain jälkeä jää. Hoitaja soittaa ystävällisesti potilaalle.
  ystävällisesti?, olipas siinä ystävällinen naislääkäri.
  edit 17.14
  vaan ei se naishoitaja soittanut minulle vaan lähetti tuon lääkärin lääkintäohjeistuksen tekstiviestinä minulle.
  näärännäppykin kadonnut viikon kuurilla, tai no kun tarkemmin peilistä katson niin vielä sitä pitää käydä nayttämässä lääkärille, ehkä.

  Like

  1. ..no ehkä se näppy jo parantunut , mutta nyt vihloo korvanlehdessä 👂🏼Tätä se teettää kun stalkkailee ympäristöään, kohta jo taas mennnään ammattiauttajan luo. Luin myös itse sairaanhoitajan kirjauksen ja siinäkin mentiin perustraumaani. Lisäks sain lisätietoa naapurintädin käytöksestä ja koivujen dynamiikasta asumiseen.

   Ei voi mitään että tänäänkin päällimmäinen ajatus siihen miks ajautunut tähän tilanteeseen on se kotipalveluohjaajan tunteeton aatos että hän ei ole minulle muuta sanonut kuin toivottanut kaikkea hyvää elämääni. Nyt kun tää #metoo pyörinyt yli talven puheenaiheena, niin omalta osaltani pallo kierii tohon vääjäämättä ”se on valitettavaa mutta mitäs miehet tekevät? -tokaisuun ja tuon tokaisin kieltämiseen social worker naisen suulla. Tuo tokaisu nyt sitten kulminoitui siihen että nyt sitten hyvinvointijohtajatar miettii syntyjä syviä mitä se on kun hsp-miehen tunteita nainen jyystää.

   Like

 2. What’s up, this weekend is good in favor of me, since this occasion i am reading this impressive educational paragraph here at my residence.

  Like

 3. My brother recommended I would possibly like this blog.
  He was entirely right. This publish truly made my day.
  You cann’t imagine simply how so much time I had spent for this info!
  Thanks!

  Like

 4. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to contribute & assist different
  customers like its helped me. Great job.

  Like

 5. After I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments
  are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the
  exact same comment. Perhaps there is a means you can remove me from that
  service? Cheers!

  Like

 6. Hello, i think that i noticed you visited my site thus i got here to go back the choose?.I’m attempting to to find things to improve my website!I assume its
  ok to make use of a few of your concepts!!

  Like

 7. Hey! Someone in my Myspace group shared this
  site with us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m
  book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Great blog and brilliant design.

  Like

Comments are closed.