One Man’s Fight against Women’s Verbal Aggression

 

#Doomed or blessed?

einaistensanatmiestätapa

Listen man, it’s only words we women fire!

yhden miehen sota naisten sanallista väkivaltaa vastaan

tuhoon tuomittu vaiko sisulla siunattu?

Kuvahaun tulos haulle women's verbal sexual aggressionAiheeseen liittyvä kuva

 https://www.facebook.com/curiousmindmagazine/

https://www.curiousmindmagazine.com/experienced-emotional-abuse-childhood-probably-things-adult/

http://www.soulspottv.com/blog/people-who-experienced-childhood-emotional-abuse-all-share-these-10-habits/

Kuvahaun tulos haulle angry grandma

 

 • Proverbs 15:1 – “A soft answer turns away wrath, but a harsh word stirs up anger.”
 • Psalm 37:8 “Refrain from anger, and forsake wrath! Fret not yourself; it tends only to evil.”
 • James 1:20 “For the anger of man does not produce the righteousness of God.”
 • Ecclesiastes 7:9 “Be not quick in your spirit to become angry, for anger lodges in the bosom of fools.”
 • Proverbs 29:11 “A fool gives full vent to his spirit, but a wise man quietly holds it back.”
 • Ephesians 4:26-27 “Be angry and do not sin; do not let the sun go down on your anger, and give no opportunity to the devil.”

Kuvahaun tulos haulle angry woman

Kuvahaun tulos haulle angry womanKuvahaun tulos haulle angry womanKuvahaun tulos haulle angry woman

 

edit 18.5.2018 15.10

theconversation.com/women-who-sexually-abuse-children-are-just-as-harmful-to-their-victims-as-male-abusers-80395

 

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005685319.html

Lehdet: Suomalais­nainen pidätettiin Fuengirolassa – epäillään ala­ikäisen ja taksi­kuskin seksuaalisesta ahdistelusta

https://fuengirola.fi/humalainen-suomalaisnainen-ahdisteli-seksuaalisesti-taksinkuljettajaa-ja-alaikaista-fuengirolassa/

http://www.diariosur.es/costadelsol/detienen-turista-ebria-20180518230839-nt.html

Detienen a una turista ebria por tocamientos a un taxista y a un menor en Fuengirola

 

parasta/pahinta edelläolevassa  uutisjutussa on se , että 16-vuotias poika on tehnyt suomalaisnaisesta rikosilmoituksen.

(edit 19.5.2018 9.00

 

#LetsTalkMen

 

Once upon a time, I had a job that made me very unhappy and nearly depressed. I felt stuck because there were stories inside of me that were trying to give me hints about the career path I was supposed to be on. The job I had and the career I yearned for didn't match. I was smiling on the outside and crying on the inside. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ After years of introspection, journaling, crying, observing others in careers they loved, crying, praying, and more crying, I finally listened to my untold stories and designed a career I absolutely love. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ There was a reason for my journey. As a therapist, I work with so many people that suffer from emotional distress because they don't know their story and it's purpose. As a coach, my clients know their story but are ready to give it a voice through their career. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Everything in life happens for a reason, but you just have to understand why. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ What's your story? Do you need help interpreting and healing from it to design a purpose-driven life? Let's talk by clicking the link in my bio. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #therapistlife #lifecoach4mentalwellness #purposedrivenliving

Sometimes is right. It all depends on how deep rooted the pain is. For example, a childhood pain can still remain through adulthood but stay underground. Meaning that the person has developed unhealthy ways of coping with the pain.😔😔😔 Eating comfort foods is one method.🍟🍗🍕🍞🌭 HEDONIC EATING is a way of dealing with distress by eating for pleasure. It provides instant gratification but it eventually results in poor mental and physical health. I totally understand because I've been there. For me it was so easy to reach for some chocolate and pizza. Thankfully I'm more mindful of my emotions, especially when I'm upset to make better food choices. Do you find yourself reaching for comfort food when you're upset? Share your comments.

Vuyt

6 thoughts on “One Man’s Fight against Women’s Verbal Aggression

 1. parisuhdeväkivallasta artikkeli tänäisessä hesarissa, naisen näkökulmasta, juttu provosoi ottamaan yhteyttä niin Naisten linjalle kuin hesarin toimitukseen palautteen merkeissä.
  https://www.hs.fi/elama/art-2000005691911.html Parisuhteen julmuri on ulospäin mitä mainioin tyyppi – Näin henkinen väkivalta kasvaa pienistä moitteista tuhoisaksi kierteeksi

  Like

  1. Hei lulu,

   Oon täällä maalla ja seuraa on ihan tarpeeksi, joten ajatus ei nyt lennä enempään kun saunastakin tulin just. Spam-listalta löytyi vino pino uusia englanninkielisiä kommentoijia, joiden kommentit hyväksyin. Sain paljon positiiviistapalautetta blogistani. Nyt en torillekaan kommentoi, täällä maalla niin paljon tekemistä, sinullakin siellä puutarhassa kesän valmisteluja, joissa toivon sinulle antoisa hetkiä lämmön ja auringon seurassa🌿🌺🌞🌤🥕

   Like

 2. Hei Survister! 🙂

  Paljon kiitoksia sinulle toivotuksistasi kesääni ja noista kivoista hymiöistäkin! 🙂

  Tuolla pihallani riittääkin puutarhatöitä, mutta mukavahan niitä on tehdä. 🙂 Minä toivon saavani pihani oikein kauniiksi, kun tyttärenikin tulee Suomeen kahden viikon kuluttua, osallistumaan kummipoikansa rippijuhlaan.
  Vävyni ei lähde vielä tälle reissulle kotimaahan, mutta yhdessä he tulevat elokuun alussa, ystäviensä häihin.
  Minulle on tulossa mukava kesä, joka päättyy haikeuteen sitten, kun he lähtevät, mutta tätä se elämäni nyt on.

  Hienoa, että sinä olet saanut positiivista palautetta tästä blogistasi! 🙂 Sekin, että olet saanut seuraajiksesi uusia englanninkielisiä kommentoijia, on mukava asia, kun sinä osaat kirjoittaa niin hyvin englannin kielelläkin.

  Olet palannut sieltä korvesta “uudelleensyntyneenä”? Se kuulostaa kivalta, ja sen asian toivoisin kokevani itsekin.

  Hyvää päivänjatkoa ja samoin sinulle antoisia ja aurinkoisia alkukesän hetkiä lämmöstä nauttien! 🙂 toivoo Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   Nyt mulla jurppii sellainen asia että mä en saa skrollattua tätä blogiani, aina palaa ylös sivu(muutaman kerran yhteyksin katkennut) sitt kun mä käyn skrollaamassa privaattiblogiani, tuota ongelmaa ei ole..

   Minä erehdyin osataan kaks maissiruukkua kun niin halpoja olivat, no ei ne enää kassalla halpoja olleet, kesäkurpitsa kohta kukkii. Daalioita mull aion monessa ruukussa, mitenhän minä niitten kanssa teen kun helteessä jo nytkin hikoilevat.

   Koko kevään mielessä pyöri että mun pitää käydä hammashoitolassa suuhygienisti luona, nyt tein ratkaisun että menin yksityiselle mieslääkärille, kyllähän hän ehdotti kalliinpuoleisia operaatioita mutta kun minä jo ajattelin ett se telkkarikin oli
   vikaheräteosto. Sitten kun tää ipadi ei teekään ihan kaikkee kuvansiirtoja jssensellaista kuin on tottunut. Esmes ny punkkiarmeijakuvan tuonti tähän väliin on monen mutkan takana., tässei oo tekstinmaalausmahista pyyhkäisemällä.

   Tuo uudelleensyntyminen, se oli jotain abstraktista ajattelua josta tein uuden postauksen. Lisäks sitä ajatteli mikä rauha ja tyyneys siellä maalla mieleen nousi kun naapuria mailla ei halleilla. No oli siellä kyll punkkeja, yks mukanaollut jo antibioottikuurilla noitten ötiäisten takia.näin tänään kun bongasin viestisi pikapikaa.

   …ne nuo English comments, wordpress on määritellyt ne spammiksi, mut määrä päästänyt ne läpi, mutt en on niihin vastannut. On siellä spämmilistalla myös sellaisia kommentteja ollut että ne on lentäneet huitsin nevadaan.

   Ps jaa ne nuo emojit näkyy ihan ookoo PC:lläkin nyt, tässä lisää tunnelmaa sinnepäin🌺🐈🕷😻🤣🕒

   Nyt alkoi tulla kirjoitusvihjeitä kun tässä on oikolukuohjelma joka ei ymmärrä savoon.

   Like

 3. Heipä hei Survister! 🙂

  Kiitos kivoista uusista emojista/hymiöistä tuomaan tunnelmaa tänne blogiisi ja minulle! 🙂
  Minun täytyi käydä googlaamassa sitä, että mitä on skrollaus ja se on siis suomeksi “Näytön vieritys”.

  Meidän pihalla on sekä halpiskukantaimia että vähän kalliimpiakin. Melkein kaikki piharuukut olen jo istuttanut, joten tavallista aikaisemmassa olen. Joskus takavuosina minä istuttelin viimeisiä kukkasia vasta juhannusviikolla.
  Sinä oletkin “daaliaexpertti” ja osaat kasvattaa niitä. Minä saan menestymään ne pihallani vain yhden kesän.

  Kaikki terveydenhoito on nykyään aika kallista, varsinkin yksityispuolella. Veljeni ja hänen vaimonsa käyvät vuosittain maakunnan kalleimmalla hammaslääkäriasemalla, missä heidät nukutetaan operaatioiden ajaksi.
  Onhan se tietenkin helpompaa silloin, jos jollakin on paha hammaslääkäripelko. Minullakin se pelko kyllä on.

  Naapureista puheenollen, niin meille tulee mukavan rauhallinen kesä, kun nuo rajanaapurit lähtevät koko kesäksi toiselle paikkakunnalle ja palailevat takaisin vasta elokuussa. Jeee!!! 🙂 Aktiivimalli pakotti rouvan sinne töihin…
  Kaikkein eniten siinä porukassa on häirinnyt heidän isoääninen rakkikoiransa, josta eräs toinenkin naapuri on huomauttanut ja valittanut talvella, mutta vain hetkiseksi se haukunta lakkasi. Se on täysin kouluttamaton koira.

  Niitä punkkeja on täälläpäinkin ihan “riittävästi”. 😦 Tätini mies oli löytänyt kädestään kolme punkkia yhden puunhakureissun jälkeen. Sitä en tiedä, että olivatko ne punkit olleet ihan oikeasti niiden kuivien halkojen seassa liiterissä… Minulla on sellainen käsitys, että punkit viihtyvät vain kosteilla paikoilla ja pitkissä heinikoissa?

  Meidän etupihalla niitä öttiäisiä ei ole, mutta tyttären käyttäessä kissaa takapihalla, ilmestyi punkki kissan päähän.
  Sen jälkeen olemme vältelleet kissojen viemistä sinne ja tarkastaneet itsemmekin, jos on jouduttu käymään siellä.

  Hyvää lauantai-iltaa ja viihtyisää viikonlopun jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

Comments are closed.