”Got Spaded by Police Chief?” ”Otitko pataan poliisipäälliköltä?”

shut your mouthPoliisin  päivä toritapahtuma 25.08.2018

Poliisilaitoksen poliisipäällikkö(mies): ”Nämä(eläkeläisnaisen sanalliset agressiot) voi jättää omaan arvoonsa”.
Tänään 26.8 tunne että pitikö sitä ängetä poliisin päivän tapahtumaan torille ja bongata sieltä poliisipäällikkö ja ennen kaikkea pitikö sitä mennä hänen kanssaan juttelemaan aggressiivisesta naapurintädistä. Sain poliisipäällikön nauramaan naisen sanailusta kertoessani.  Mutta lopuksi tuli poliisipäälliköltä tuo kommentti ”naisten edesottamukset voi jättää omaan arvoonsa”.

 

Olen nolattu

Mutta minä selviän tästäkin.

 

👮🏻‍♂️

 

🕘28.08.2018

Torikahvila • katso viestiketjua – Kysymys: Mihin sattuu

 

🕖29.08.2018

debriefing jatkuu, rohkeutta mennä juttelemaan poliisipäällikön luo, oman ongelmansa kanssa, kun hänet poliisin päivä tapahtumassa bongasin, miten miehen toimia agressiivisen naisnaapurin kanssa. Ja vaikka poliisipäällikkö naureskeli sanailulleni, ja hiukan kyseenalaisen neuvon antoi, hän kuitenkin toivotti tervetulleeksi juttelemaan poliisilaitokselle.

Elikkä tästä jäi positiivinen fiilis kun hieman etäisyyttä Poliisin päivä -tapahtumaan.

 

 

🕕29.08.2018

miten tämä eläkeikäisen naisen kanssa kisailu johti siihen, että vuoden aikana kolmesti jutellut poliisipartioiden kanssa, käynyt päivystyksessä, analysoimassa tunteitani, viesteilyyn isännöitsijän kanssa, ja kaiken tämän jälkeen nainen tuli kuukausi sitten taloyhtiön pihalle kuvaamaan kännykällään sanaakaan sanomattta vaatteitani jotka oli tehotekstiilipölytomutuksessa pihalla, kun kysyin mitä sinä nyt kuvaat, täti sanoi: ”kuvaan tätä siivottomuutta pihalla ja kuvan löydät lehdestä!” Ja katosi pihalta yhtä nopeasti kuin oli sinne tullutkin. Seuraavana päivänä sanoin tädille pihalla että minulla on asiaa, täti vastasi lakonisesti, olkoon vaan.

no viikko vierähti ja täti kinuaa miksei me voida olla ystäviä niinkuin ennen ja mä sekoan sanoissanija sitten täti jo nimittää minua valehtelijaksi. Tämän jälkeen vietin kolme viikonloppua evakkopaikoissa.

 

Vittu, tällä hetkellä kun olen 30kilsan päässä kotoani, tekee mieli sanoa tädille etten minä alistu sinun jees jees rattopojaksesi.

🕙29.08.2018

70 kilsan pyörälenkki takana, olo raukea, pakastimen sulatus, oli jäänyt ovi auki.

 

🕓30.08.2018

poliisijuttua pukkaa:

Marko Kilven kolumni: Ennen kuin laitat somen laulamaan, kysy mitä minä tästä asiasta ihan oikeasti tiedän? | Yle Uutiset | yle.fi

Torikahvila • katso viestiketjua – Ennen kuin laitat somen laulamaan

 

🕗02.09.2018

poliisipäällikön reaktio lähestymisestäni lähti kiertämään, se löytyy jo Ilta-Sanomien kommenteista, yks luonani käynyt nainen että mitä sinä nyt? Ja eilen sitten prismassa yks terveydenhoidon naistyöntekijä että sanoiko tosiaankin noin?

einaistensanatmiestätapa
Listen man, it’s only words we women fire!

 

“Mies uhrina on yhtä tabu kuin väkivaltainen nainen” – Jani erosi vaimostaan, koska ei kestänyt enää 20 vuotta jatkunutta väkivaltaa | Yle Uutiset | yle.fi

🕗04.09.2018

Minä olisin vieläkin ahdistunut poliisipäällikön sanoista ellen ennen hänen kanssaan juttelua, olisi jutellut myös poliisipartioiden kanssa naisnaapurin agressioista ja päällekäyvästä ollaan niinkuin ennenkin -asenteesta. Taasen poliisilta tulee yleistä viestiä että 10 prossaa hälytyksistä jää tekemättä, niin sillee ett minäkin heitä häiritsen jätä omaan arvoonsa -hässäköinnillä.

Torikahvila • katso viestiketjua – surviainen

Torikahvila • katso viestiketjua – DELETE ALL

 

Kaks eri näkemystä terveydenhuollon ammattilaisilta:

päivystyksen ylilääkäri(mies) 4 vuotta sitten: netti on vaarallinen paikka.

Terveydenhoitaja(nainen) 2 vuotta sitten :hyvä että kirjoitat blogia.

 

Challenge

Haaste hyväksyä meille tapahtuvat asiat – Mielen Ihmeet

 

09.09.2018

Talonmies kertoo vanhustyön vaietusta arjesta: mummot kävivät haaroihin kiinni – ”Heillä oli hirveät käsivoimat” – Kotimaa – Ilta-Sanomat