5 thoughts on “Bees, Win Your Fears!

 1. Heip瓣 hei Survister!

  Enp瓣 voi sanoa noita kuvia katsellessani muuta kuin ett瓣 VOI KAUHIA! Ampiaislauma aterioimassa…
  Ei kai nuo kymmenen ampparia ole vaan sinun omassa k瓣dess瓣si tuossa toisessa kuvassa…?
  Min瓣 en voisi olla edes yhden kanssa samassa huoneessakaan. Muutamia tuli menneen瓣 kes瓣n瓣 t瓣nne sis瓣llekin, mutta toiset joutuivat viem瓣瓣n ne ulos, kun min瓣 juoksin heti toiseen huoneeseen.

  Edellisen瓣 kes瓣n瓣 2017 yksi ampiainen tuli jostakin kylpyhuoneeseen minun ollessani suihkussa, ja min瓣 mietin siin瓣 tovin, ett瓣 mit瓣 teen… lopulta ker瓣sin rohkeuteni ja liiskasin sen pesuvadilla. Ukko oli t繹iss瓣 silloin, joten minun oli toimittava itsen瓣isesti. H瓣n ja tytt瓣reni viev瓣t ne aina el瓣vin瓣 ulos, enk瓣 min瓣k瓣瓣n tuntenut itse瓣ni mitenk瓣瓣n ylpe瓣ksi, kun jouduin sen yhden liiskaamaan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut l瓣hte瓣 suihkusta kesken peseytymisen ja odottaa, kunnes ukko tulee t繹ist瓣. Minulla oli sin瓣 p瓣iv瓣n瓣 t瓣rke瓣瓣 menoa, joten se suihkuttelu oli ykk繹sasia ja minun oli ihan pakko pest瓣 hiukseni silloin.

  Kaikkea mahdollista kissojen ruuista mansikoihin, vadelmiin ja omenoihin ne kyll瓣 sy繹v瓣tkin.
  Minullakin on vesimelonia ostettuna, joten taidankin s瓣ilytt瓣瓣 sen visusti viile瓣ss瓣 kaapissa.
  Aikaisemmin min瓣 pelk瓣sin kimalaisia ja mehil瓣isi瓣kin, mutta jostain syyst瓣 olen suopunut niihin, vaikka en toivo niit瓣k瓣瓣n ulkona kovin l瓣helle p繹rr瓣瓣m瓣瓣n. Ne p繹rri瓣iset ovat hy繹dyksi luonnolle, mutta mit瓣 hy繹ty瓣 on ampiaisista? Sano sin瓣… Pohtiessamme t瓣t瓣 asiaa, ukko esitti minulle vastakysymyksen, ett瓣 mit瓣 hy繹ty瓣 on meist瓣 ihmisist瓣…?
  H瓣n, kuten v瓣vynikin, tykk瓣瓣v瓣t hy繹nteisist瓣. Ne kuuluvat tietyll瓣 tavalla h瓣nen (v瓣vyn) palkkaty繹h繹ns瓣.

  T瓣瓣ll瓣 s瓣瓣 muuttui sateisempaan suuntaan, mutta onneksi ei tuule. Jossakinp瓣in Suomea on viime y繹n myrskytuulien vuoksi tullut s瓣hk繹katkoksiakin. T瓣lle asuinalueelle laitettiin viime vuonna s瓣hk繹johdot maan alle, joten me ollaan nyt enemm瓣n turvassa niilt瓣 s瓣hk繹katkoksilta.

  Hyv瓣瓣 keskiviikkop瓣iv瓣n jatkoa sinulle toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei,

   No juu, oon m瓣 jo monta vuotta ruokkinut tollai ampiaisia loppukes瓣st瓣 , nyt oli melonia ja nyt niit瓣 h瓣瓣ri ymp瓣rill瓣ni viitisenkymment瓣 ja sitt lopuks ajattelin ett katsotaan kun siirappia k瓣sivarrelleni… win your fear .. voita pelkosi.. neh瓣n on s瓣yseit瓣 kuin perhoset kun munille namia antaa, nyt oli vain yks amiraaliperhonen liikkeell瓣. viel se yks ampiaispes瓣kin roikkuu olohuoneen ikkunassa.

   Ampiaisen hy繹dyllisyys? Luonnon monimuotoisuus? http://hyonteismaailma.fi/hyonteiset/ulkohyonteiset/piha_ja_puutarha/ampiainen.html ps 瓣l瓣 s瓣ik瓣hd瓣 jos ton linkin avaat..

   Loppui helteet ja min瓣 ehdin jo syysflunssan pit瓣瓣. Naapurint瓣tiin en oo sen hein瓣kuunsyntt瓣rikeikauksen j瓣lkeen t繹rm瓣nnyt. T瓣ti tais viimein tajuta ett teki h瓣n mit瓣 tahansa, pakit saa minulta. Hyv瓣 n瓣in. Nyt kun viel saisin t瓣瓣n siivouksen loppuunsaatetuksi. Ihmisroskaa.

   N瓣in t瓣n瓣瓣n, noi enklunkieliset kommentit hehkuttaa t瓣t瓣 blogia , niihin pit瓣瓣 pinnist瓣瓣 vastauksia..

   N瓣in t瓣n瓣瓣n vesisateen 瓣瓣relt瓣.

   Like

 2. Heip瓣 hei Survister!

  Sin瓣 olet rohkea, kun uskallat ottaa noin paljon amppareita k瓣dellesi! Pistik繹 joku niist瓣 sinua…?
  Aika paljon niit瓣 on lennellyt meid瓣nkin pihassa ja samalla sy繹neet vadelmia ja omenoita.
  Kyll瓣 minua jonkin verran hirvitti, kun avasin tuon laittamasi linkin. K瓣rp瓣nen kiert瓣瓣 nyt minua…

  Syksy myrskytuulineen on saapunut joka puolelle maata. Huomenna menee ehk瓣 monilta s瓣hk繹t.
  Taakse j瓣i pitk瓣st瓣 aikaa l瓣mmin kes瓣 helteineen, mutta min瓣 en saanut k瓣yty瓣 uimassa kertaakaan.
  Se on tainnut tulla jo vanhuus t瓣lle Pohjanmaan akalle. Hitsi, kun min瓣 kaipaan viel瓣 il-foorumia…

  Sinulla on ollut jo syysflunssaa? Minullekin se on yritellyt tulla, mutta C- ja D-vitamiinia, sinkki瓣 ja valkosipulia sy繹m瓣ll瓣 olen saanut sen toistaiseksi estetty瓣. Min瓣 ostin luomuvalkosipuleita l瓣hiseudun viljelij瓣lt瓣 20 :n pussin. Siit瓣 riitt瓣瓣 pitk瓣ksi aikaa siivutettavaa leiville ja vaikka pottumuusiin.
  En pit瓣nyt hintaakaan kovin pahana, kun ne ovat hyv瓣laatuisia. Min瓣 olen perso valkosipulille, joten kaiketi niiss瓣 on jotain, mit瓣 elimist繹ni tarvitsee. Suosittelen kaikille, jotka voivat sy繹d瓣 niit瓣!

  Se onkin hyv瓣, kun se naapurint瓣ti on toivottavasti viimeinkin tajunnut sen, ettei h瓣nell瓣 ole en瓣瓣 mit瓣瓣n otetta sinuun. Mutta h瓣n asuu kuitenkin sinun sein瓣naapurina, joten h瓣nen puoleltaan tulevasta “melusaasteesta” sin瓣 joudut kuitenkin edelleen k瓣rsim瓣瓣n. Niit瓣 h瓣nen kaltaisiaan jatkuvasti “puheripulisia” muijia ei saa hiljennetty瓣 mill瓣瓣n. Kuuntelijat k瓣rsiv瓣t heist瓣 jatkuvasti…
  Mutta kaikeksi onneksi sin瓣 p瓣瓣set v瓣lill瓣 sinne yst瓣viesi luokse maaseudulle, miss瓣 viihdytkin varmaan paremmin… T瓣st瓣h瓣n me taidettiin keskustella silloin siell瓣 iltiksen foorumillakin.

  Hienoa, ett瓣 sin瓣 olet saanut t瓣nne englanninkielisi瓣 kommentoivia seuraajia ja saat keskustella heid瓣n kanssaan englannin kielell瓣, mink瓣 sin瓣 osaatkin eritt瓣in hyvin. He lukevat varmaan n瓣it瓣 minunkin viestej瓣ni t瓣nne blogiisi, joten terveisi瓣 vaan heille minultakin t瓣瓣lt瓣 pohjoisesta Suomesta.

  Hyv瓣瓣 vointia ja viihtyis瓣瓣 syysviikonloppua sinulle! Toivottelee Pohjanmaan Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   minulla nyt luova tauko netist瓣 kun j瓣i ipadin laturin pistokeosa maalle torstaina ja oottelen sen kotiutumista maanantaihin, yks hy繹ty t瓣st瓣 unohduksesta oli ett瓣 illalla aloin siivota retroperjantain tahdissa ja sit瓣 kesti yhteentoista asti, ja t瓣n瓣瓣nkin aloitin p瓣iv瓣n siivoomisella. Naapurin t瓣ti hiljeni totaalisesti, on se kotosalla vaan en m瓣 ole siihen t繹rm瓣nnyt sitten hein瓣kuun kun sanoin sille ett瓣 h瓣ivyn t瓣st瓣 ett瓣 saat rauhassa syntt瓣ris pit瓣瓣. sitt kun min瓣 t瓣dille ett瓣 haluun pit瓣瓣 et瓣isyytt瓣 sinuun nin t瓣ti siit瓣 kiikusta lohkaisi ett瓣 mit瓣 siin瓣 sitten viel瓣 seisoskelet, ja aatteles kun se vuokralaisnainen siin t瓣din vieress瓣 kiikussa istuessaan mulle urputtamaan ett瓣 sin瓣 瓣rsyt瓣t puhetyylill瓣si ik瓣瓣ntynytt瓣 naista, nyt m瓣 en ole tuolle vuokralaisnaisellekaan..no ei tuu en瓣瓣 suustani p瓣iv瓣瓣 h瓣nelle. ja seh瓣n se t瓣ti瓣 kismitti kun min瓣 en en瓣瓣 osannut oikein h瓣nt瓣 tervehti瓣, niin en m瓣 kyll瓣 en瓣瓣 t瓣瓣n kes瓣nk瓣瓣n j瓣lkeen sit瓣 viel瓣 v瓣hemm瓣n tee..

   min瓣 oon nyt.. kommentointini hajautunut t瓣m瓣n lis瓣ksi niihin torin kahteen ketjuun.
   kyll kun t瓣ti ylpeili sill瓣kin ett瓣 tytt瓣renpoikansa on poliisikoulussa ja m瓣 ajauduin poliisip瓣瓣llik繹nkin puheille asti ja 瓣瓣neen parkaisin ett瓣 hei m瓣 en haluu olla sun jees jees rattopoikas, niin.. siin瓣p瓣 sit瓣 sosiaalikatastrofia. todenn瓣k繹isesti poika tulee harjoittelemaan omalle paikkakunnalleen sielt瓣 poliisikoulusta.

   minulla on nyt partsillakin vanhaa hillosokeria kostutettuna, nellj瓣 ampiaista aterialla. eih瓣n ne ampiaiset pist瓣 muulloin kuin yhdyskuntaansa puolustaessaan.

   n瓣瓣 uudet kommentoijat, ne on kaikki tulleet t瓣nne ton t瓣瓣n vuoden naistenp瓣iv瓣n metoo-postaukseni per瓣ss瓣. siit瓣 olen tyytyv瓣inen, min瓣 jo tossa alkuviikolla olin hiljaa torilla, nyt tulee viikon tauko sinne ett瓣 josko saisin itseni irroitettua siit瓣 koukussta kun alkaa vastailemaan noille ulkomaisille kommentoijille t瓣ss瓣 blogissa. naurattaa viel瓣kin kun m瓣 kommentoin is.fi kahvitestiin ja se kommentti ker瓣si eniten peukutuksia.

   t瓣llaista t瓣n瓣瓣n sateen ja tuulen keskelt瓣.

   Like

Comments are closed.