Final Betrayal

Viimeinen pettäminen

 

vuosia vuosia sitten minä aprikoin täällä netissä, että vielä minun on yksi nainen petettävä. Nyt se pettäminen sitten tuli päätepisteeseensä  tänä kesänä. Se vaati vuosien luonneanalyysien pohtimista ja lopulta poliisipäällikön juttusilla käyntiä. Eilen yksi mies sanoi naapurintädin luonteesta jotain sellaista että itsekin havahduin niin suorasukaisen analyysiin. Itse täti on totaalisesti hiljennyt.

Nyt on naisten agressiokehä kierretty 360 astetta, joten postaukset tänne ovat hiipuneet. Kommenttihyväksyntäjonossa 25 viestiä jotka wordpress arvioi spammiksi, kaikki tänne:

https://wordpress.com/post/survister.com/1747

Years and years ago I spoke here on the net, that I still have to betray one woman. Now that betrayal has come to it’s final countdown this summer. It demanded thoughts over character analysing and finally discussion with a police chief(male)

yesterday one man chararacterized my neighbor woman so awkwardly I was shaken. That woman herself has been sileät after we had a yard opinion talk , said them so what are you still standing there after I said to her I want to keep some distance to her. While complaining that I ruin  her birthday party at her own home I took it seriously and answered to her I’m just unadapted to  apartment house living. Afterwads I told to a police patrol and furthermore to the police chief I just don’t wanna be my neighbor woman’s yes yes escort boy.

Now I consider my actions this summer  as one word: betrayal.

But I survive this.

21 thoughts on “Final Betrayal

 1. Heipä hei Survister! 🙂

  Sinäkö koet pettäneesi sen naapurintädin viime kesänä? Mutta minä näen täältä kaukaa asian ihan toiselta kantilta. Hän itse se on häirinnyt sinun elämääsi ja sekaantunut asioihisi jo vuosikausia, joten en ihmettele lainkaan, jos mittasi tuli vihdoin täyteen. 😦 Meillä ukon kanssa tuli aikoinaan mitta täyteen sitä rivitalon “tekouskovaista” naapurinakkaa jo 3 – 4 vuodessa. Eräs yöllinen riita katkaisi sitten välimme lopullisesti… Tyttäremmekin kärsi kovasti siitä elämänmenosta siellä. 😦

  Se täti on vaikeanluontoinen ja narsistinen “johtajatyyppi”, joka kuvittelee voivansa vielä eläkemummonakin pomottaa ympärillään asuvia ihmisiä, ja eikö siellä jotkut talonne asukkaat jopa kuuntele ja tottelekin häntä? Sinä et tottele, ja se on oikein!!!

  Se, että hän on viimeinkin hiljennyt, on positiivista, ja mainitsemasi mies oli varmasti oikeassa sanoessaan hänestä sen mitä sanoi. Kyllä meissä naisissa onkin monia ärsyttäviä yksilöitä. Mun suvussanikin löytyy muutamia samanlaisia seitkytvuotiaita…

  Muistatko, kun minä suunnittelin il-foorumin lopettamisen jälkeen menemistä youtubeen kommentoimaan eri kappaleita ja musiikkivideoita, mutta en mennyt silloin siksi, kun sinne vaadittiin omien henkilötietojen antamista. Mutta siihen on tullut nyt muutos ja minä pääsenkin sinne vain kirjautumalla googleen salasanalla. 🙂
  Eli jos näet Lulu Marlenen biisiarvosteluja joskus videoitten yhteydessä, niin se olen minä, jos ei joku toinenkin käytä samaa nikkiä. Ehkä kirjoitan suomeksi, niin erotun.

  Syksy on tullut Suomeen taas, ja minä taidan jäädä puolukoitta tai ostomarjojen varaan. Täälläpäin metsät ovat täynnä vain puolukan varpuja, mutta ei marjoja.
  Miten sielläpäin, missä sinä asut? Saitko omia puolukoita, vai pitääkö ostaa?

  Hyvää vointia ja aurinkoista syysviikon jatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   Purin tunteitani tänä aamuna myös täällä: http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=41206 nyt olen jo sen verta viisaampi ettei isännöitsijä, hallitus ole vielä toiminut mitenkään.
   Eilen kävin porukalla yhdellä karpalokossa, mutta joku oli vienyt puoliraaat marjat. Puolukoita en kerännyt yhtään. Tänään kävin kolmannen kerran yhdessä kantarellipaikssani. Puistosta josta pelastin sen siilinpoikasen, sieltä löysin toisen siilinpoikasen nahan piikkeineen. Sellaista elämä luonnossa.

   Jatk..

   1007, kävijälukema blogilla

   Jatk 04.05.2018 09.50

   Yön aikana oli ilmestynyt blogin spamlistalle 40 kommenttia!, nyt tuli vastausrumba, jos/kun niihin alkaa vastaileen!
   Minulla ny kausi ettei edes radiokaan auki niin, YouTubessa en vieraile ollenkaan musaa kuunteleen.

   Jatk ajatuksin.

   Like

  2. Heippa Lulu,

   Otti aikansa löytää viimeisintä kommenttias kommenttijonosta, ny mä oon k*sessa tään kommenttitulvan kanssa, tätä se teetti kun sinä pidit tään blogin hengissä omilla kommenteillas alusta asti ja nyt kaikki räjähti kun maailma löysi blogini netistä.

   Kiitos kärsivällisyydestäsi ja kaikesta eteenpäintsemppauksestasi.

   Like

 2. Heipä hei Survister! 🙂

  Ole hyvä vaan! 🙂 Sehän on todella hienoa, kun maailma on löytänyt tämän sinun blogisi!!!

  Minulla on ollut koko ajan sellainen tunne, että jonakin päivänä tämä sinun blogisi löydetään muuallakin kuin vain täällä ahdasmielisessä Suomessa, missä on vallalla edelleen se sellainen mentaliteetti, että kaikista arkaluontoisista asioista “täytyy vaieta”. Olen ollut aina sitä mieltä, että ei täydy! Mun kotona “lakaistiin” kaikki ongelmat maton alle ja siitä me lapset ollaan maksettu kukin tahoillamme liian korkea hinta. 😦 Samoin sinä olet maksanut, ja sitä kautta tapasimme toisemme jo siellä il-foorumilla. Minä olin se hölösuinen pohjanmaan akka, jolla ei ollut suussa “porstuaa”. 😉
  Ehkä minä olen muuttunut niistä ajoista vähän varovaisemmaksi kertomaan omista asioistani…

  Kevään #metoo kampanja sai aikaan hyvää ja toisaalta pahaakin, mutta senkin kautta tämä sinun blogisi herätti mielenkiintoa muualla maailmassa, kun sinä pidit asioita esillä täällä blogissasi tuomalla rohkeasti julki omia vaikeita lapsuusajan kokemuksiasi ja muitakin, kuten se Patrik Sjöbergin tapaus…

  Se on tämän päivän paras uutinen, että laulaja Tomi Metsäketo voitti oikeudessa ja saa edes jotain korvausta kärsimyksistään. Mutta eihän se korvaa kaikkea, varsinkaan niitä ansionmenetyksiä, joita hänelle koitui siitä, kun hänet potkittiin pois melkein kaikista ennaltasovituista ohjelmaprojekteista. 😦
  Ne neljä naista eivät olleet vissiin koskaan tavanneetkaan Tomia ja ovat ilmeisen vähävaraisia, koska he joutuvat maksamaan yhteensä noinkin vähän päiväsakkoja. Ehkä he ovat joutilaita kotirouvia…?
  Herää kysymys, että pääsikö se pääpukari Maria Veitola kuin “koira veräjästä”. Se olisi kyllä väärin!

  Minä en ihmettele yhtään, vaikka sinä koet olevasi nyt k*sessa sen kaiken kommenttitulvan keskellä, mutta ehkä se siitä vähitellen tasoittuu ja tulvan keskeltä valikoituu sinulle uusia vakituisia kommentoijia ja seuraajia, sekä ystäviäkin ympäri maailmaa. Sinä englanninkielentaitoisena ja sosiaalisena ihmisenä tulet kyllä juttuun heidän kanssaan. 🙂

  Hyvää vointia ja viihtyisää syysviikonloppua sinulle 🙂 ja Terveisiä kaikille blogisi kommentoijille ja lukijoille ympäri maailmaa! 🙂 Toivottelee Lulu Marlene

  Like

  1. Hei,

   Eilinen saldo 35kommenttia, tänään ollaan jo 73:ssa ja sinä vaan täällä yksikseen aiemmin muutamaa torin nikkiä lukuunottamatta yhdellä.kahdella viestillään. Mutt jospa mä tästäkin rumbassa selviydyn 🐝

   Onhan siinä tänäänkin, tuo metsketo oikeudenkäynti ja Nobelin rauhanpalkinnonsaajat ja usassa korkeimman oikeuden tuomarin valinta, nää kolme tapausta kiertyy @metoon ympärille.

   …..

   Like

  2. Hei Lulu,

   Täällä kävi kommenttihurrikaani, tuli yllättäen ja meni yhtä oho yhtä vikkelästi, kyllä mulle tuli tapahtumavirtaan Googlelta boom ilmoitus että blogiisi lähti lentoon, sitt tuli 500 viestiä ja no kyllähän sitä netissä pitää olla varovainen, ton minecraftin viestien takana on satapäin eri ihmisiä linkkien takana, sinun viestis tulee automaattisesti sisään mutt noi kaikki muut jäi minun hyväksynnän taakse spam-moderointijonoon, niitä minä sitten mietin että onks nää ny mitä ja aika monta kommenttia deletoin ja muutama sai ikibannin kommentointiin. Nyt yritän kirjoittaa kirjakieltä,, EE ollu kiäntynä Savon murre englanniksi. Anyway yön aikana tullut vaan yks kommentti mutta kait siellä taustalla tapahtuu. Joka tapauksessa nyt jäi torikahvila taustalle.

   Lämpöaalto tulla tupsahti, karpalokuvista sen verran että joku oli kaikki kerännyt nenäni edestä. Suppiksia olen saanut jonkin verran.

   Tässä viikolla tein yhden sosiaalihyvinvointitempauksen kaupungilla. Torin nuivat aattelis siitä että hullu mikä hullu🤪

   ……

   Like

   1. Heippa taas Lulu,

    Intiaanikesän mukanaantuoman fiiliksen innoittamana kommentointi taas auki. Kuvapostaukset kertoo mitä löysin rännättömästä luonnosta.

    🐝

    Like

  3. Hei Lulu,

   Lopullinen pettäminen, Final Betrayal, valikoitui vuosia sitten nimeksi sille mihin päättyy kissa hiiri leikki naapurintädin kanssa, viime yön levottomuuden aamu neljän nukahtamiseen saakka. Eilen sivusta ukaasi että sitten et liukene paikalta vaan olet paikalla loppuun saakka niinkuin mies. Nyt jo ehtinyt sanoa yhdelle miehelle että viimein tunnen olevani tilanteen herra naapurintädin kanssa.

   Iltalehdessä oli yks toksikko juttu, luit sen varmaan linkkien kautta.

   Kohta tulee lunta tupaan 🌨⛄️🌧🌤

   Like

 3. Every weekend i used to pay a visit this site, as i want enjoyment, as this this web site conations actually
  nice funny information too.

  Like

 4. Ahaa, its fastidious dialogue concerning this piece of writing at this place
  at this weblog, I have read all that, so now me also commenting here.

  Like

 5. Heipä hei Survister! 🙂

  Minä ajattelin kokeilla, että pääsenkö minä kommentoimaan nyt jo tänne blogiisi, kun täällä luki viime viikolla, että kommentoida voisi vasta 1. marraskuuta…?
  Mieleeni tuli, että sinä olet ehkä “helisemässä” sen ulkomailta tulevan viestitulvan keskellä ja haluat siksi huilata jonkin aikaa.

  Todella hienoja luontokuvia olet ottanutkin! 🙂 Monet niistä ovat paljon parempia ja aidomman näköisiä kuin se photoshopatun näköinen kissankellokuva, joka on voittanut Vuoden luontokuva -palkinnon. Oletko itse ottanut osaa siihen kilpailuun?

  Sinullako on ollut siellä taas ongelmia sen naapurintädin kanssa, mutta olet päässyt tilanteen herraksi, ja se on hyvä asia.(peukutus) Oliko sinulla viime yönä riitaa hänen kanssaan vai häiritsikö hän sinua muuten aamuneljään saakka?

  Vuosikymmenien oma kokemukseni vanhojen tätösten lähipiirissä (omat tädit ja se rivitalonaapuri jne.) on osoittanut sen, että jos tai kun heidän “silmätikukseen” joutuu kerran, niin siinä “tähtäimessä” saa olla niin kauan kuin tavalla tai toisella tekee itse sen irtioton. Minä muistan yhden ikävän ja määräilevän puhelinsoiton eräältä äitini sisarelta vuosia sitten, ja se harmittaa minua vieläkin. Äitini kertoi sen sisarensa ihmetelleen, että miksi se “L” ei käy tapaamassa häntä enää kesämökilläkään. 😉

  Meinaatko sitä Iltalehden juttua, missä Maajussille morsian -ehdokkaat, kaksi naista olivat tutustuneet ja rakastuneet toisiinsa? Minä sanoisin, että mikäpäs siinä, jos kumpikin on vapaita tahoillaan. Tässä nykyisessä maailman ajassa on niin paljon välinpitämättömyyttä ja vihaa, että se on vain hienoa, kun löytää jostain rakkautta. 🙂

  Toinen, ehkä suurempikin mielenkiinnon kohteeni on TTK-tanssiohjelman tähtipari Tuure & Ansku (Pohjanmaan tyttöjä kuten toinen tanssinope Katri Mäkinenkin).
  Voisiko olla mahdollista, että Tuure on ihastunut itseään vanhempaan naiseen…?
  Hän kyllä “hiplaa” Anskua koko ajan ja viimein suutelikin tätä viime jaksossa. 🙂
  Mutta Ansku on jo naimisissa ja Tuure saisi kenet tahansa nuoremmankin naisen, jos hän haluaisi. Mutta kävi miten kävi, minä toivotan onnea ja menestystä sille iloiselle nuorelle miehelle, jonka toivon voittavan. Joko hän tai Hannes Suominen…

  Tällä viikolla se talvi sitten vissiin tulee. Meillä suomalaisilla oli pitkästä aikaa kuuma ja sateeton kesä Pohjanmaata myöten. 🙂 Mutta marjoja ei tullut paljon, ja niistä vähäisistäkin on kuulemani mukaan jotkut akat “tapelleet” keskenään. 😀

  Hyvää vointia ja mukavaa syksyistä viikkoa Sinulle, sekä kaikille blogisi lukijoille ja kommentoijille ympäri maailman! 🙂 Toivottelee Lulu

  Like

  1. Hei Lulu,

   Tänne alkoi kiertää samat kommentit ja ne tuli sellaista domaineista että minä selvensin päätäni ja blokkasin kommentoinnin mutta sitt minä peruin sen aikajanan ja kylmän viileästi aloin raakata moderaatiojonosta materiaalia. Nyt päästin yhden uuden kommentin läpi äsken, silti spammoderaatiojonossa on 60 viestiä. Minä nyt jatkan tähän tyyliin, ihan kuin sinunkin kommenttis piti eilen hyväksyä, elikkä odottele rauhassa kommenttisi julkaisua vastedes.

   Kyllä niihin vuoden luontokuvakilpailuihin osallistuminen vaatisi parempaa linssiä kuin mitä iPadissa on. No tuo tämänvuotinen on otettu tienlaidassa ja saatu katuvalot utuna taustalle. Semmoinen yks karhut pilkillä kuva oli hyvä. Kamera-lehdessä oli hyviä otoksia kilpailun sadosta. Eiköhän ne mitään korvasieniä olleet ne yhdet sienet vaan piispanhiippoja, poistin ne kuvat, pitää uudelleen tekstittää ne kuvat.

   Pitää olla varovainen mitä kirjoittaa, sitähän on kaikenlaisia kokouksia taloyhtiöissä ainakin kerran vuodessa, täti huomas että nyt on kolmella miehellä vähän erilainen näkemys talon menosta kuin hänellä, ja kyllä minäkin hämmästyin kun täti latelee omakehutekstiä ja ja no en tässä ala sen enempää erittelemään. Elikkä tähän viittasin siinä iltalehden ja psychology today linkeissä, joka oli aiheena uudessa postauksessani elikkä artikkeli toksinen luonne ja pakene ennenkuin on liian myöhäistä.

   No joo siitä maajussimorsian käänteestä ehdin jo kommentoida torilla, Vietnamin bachelor-sarjassa on menty vielä pidemmälle kun unelmien poikamiehen ruusu ei yhdelle naiselle kelvannutkaan kun vaimoehdokkaat löi hynttyyt yhteen batchelorin silmien edessä: https://www.youtube.com/watch?v=IZ07vMwpwA4
   Tuohon tanssiitähtiekanssa Tuureen , tuskin hän nyt nuorempia naisiakaan vikittelee, Tuure on jo ehditty valita vuoden 2017 homoksi.

   Tuosta haukikuvastakin mulla on sellainen naisen kateus vie kalatkin järvestä juttu.. siitä hauesta pitipitää pienempää ääntä ettei vaan kukaan kuule että siellä sitä on haukia..🐟

   Nyt sitten ilta ehtinyt ja minulla nelijalkainen tarpoo olohuoneen lattialla, et kyllä arvaa… no se on siilinpoikanen, 🦔 , pitää lähteä hakeen sille jauhelihaa..
   ….

   Like

 6. Sling tv coupons and promo codes for november 2018
  It is appropriate time to make some plans for the future and it
  is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to
  suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring
  to this article. I wish to read even more things about it!

  Sling tv coupons and promo codes for november 2018

  Like

 7. I do believe all of the concepts you have introduced for your post.
  They’re really convincing and will definitely work.
  Nonetheless, the posts are too short for starters. Could you
  please lengthen them a little from subsequent time?
  Thank you for the post.

  Like

Comments are closed.