Don’t Ya Dam Womens’ Aggressions

Heli Pruuki, Terhi Ketola-Huttunen

ISBN97892288218

Vihainen nainen. Hyvä paha aggressio

Angry Woman. Good Bad Aggression

https://yle.fi/uutiset/3-10472942

Naisen kiukku kipinöi voimaa ja antaa energiaa

 

Oops, sorry women🐍💔🆔

 

Millaista on naisen viha? uutuuskirja vihainen nainen selvittää mistä naisen aggressio nousee ja mitä sen kanssa pitäisi tehdä

Kirjapaja 3.9.2018

Joskus  viha on räjähdys joskus epäsuora häivähdys, jomotus ohimoilla tai ärtymys, jolle ei tunnu olevan osoitetta. Terhi Ketola-Huttunen ja Heli Pruuki selvittävät uutuusteoksessaan vihainen nainen hyvä paha agressio( Kirjapaja 2018) millaista on naisen viha. mitä aggressio on ja mistä se kertoo? Voiko nainen tunnustaa aggression tunteitaan kn häneltä useimmiten yhä oletetaan sopuisuutta?

 Naisen viha on  pelottavaa

vihainen nainen avaa aggression moni-ilmeisyyttä ja johdattaa tarkastelemaan sen ilmenemistä omassa elämässä.

”tarkastelemme naisen omaa aggressiota suhteessa itseen, parisuhteeseen ja ihmissuhteisiin, esimerkiksi millaista Naisten keskinäiset suhteet ja niiden ongelmat ovat tästä näkökulmasta, avaamme myös miten aggressio ja seksuaalisuus sekä aggressio ja  suru liittyvät yhteen”, Ketola-Huttunen ja Heli Pruuki kertovat.

Naisen aggression tunnistaminen ja oikein käyttäminen lisäävät hyvinvointia, jos aggressiota ei osaa kanavoida rakentavasti se saattaa kääntyä itseään ja aiheuttaa masennusta ahdistusta ja kohtuutonta kritiikkiä itseä kohtaan. Agressio  voi myös purkautua muihin ihmisiin tuhoavilla tavoilla,

”tärkeää on löytää  itsestään myönteisen aggression voimaa, jonka avulla nainen menee kohti unelmiaan ja itselleen hyvää, laadukasta elämää”,, kirjoittajat muistuttavat

 

Agressio voi myös purkautua muihin ihmisiin tuhoavilla tavoilla:

51214731-D299-491F-96B4-1297E24F703C i

IMG_0988

IMG_0460 07-38-05
Verbal sexual child abuse

 

Same in English