Bought a Book about Angry Women

KPNaiset ne naiset… ostin kirjan naisten aggressioista

eilen kuppilassa tapasin yhden perheen, murrosikäinen tyttö lohkaisi, että äiti rähjää kotona, tänään joulumyyjäisissä, MLL:n standilla niin tutun oloinen nainen katsoo niinkuin tuntisi minut, menen pokkana kysymään asuitko sinä naapurissa kymmenisen vuotta sitten hetken vuokralla, oli se hän , hän oli kodinhoitajana  silloin kun minä hänen kotipalveluohjaajaansa  höykytin. Kysyin häneltä eihän hän mitään tiedä siitä keissistä, ei tiennyt joten totesin hyvä. Että mun elämä tänään kiertää kotihoidon kautta Mannerheimin Lastensuojeluliittoon. Ostin sitten liiton arvan ja voitin joulukortin..

Joulukortti kädessäni matkasin  kirjakauppaan lukemaan otteita vihainen nainen kirjasta, sitten päätin ostaa sen, hinta 35 euroa, ja kahdelle naismyyjälle kerroin juurta jaksain  miksi tään kirjan ostan. Kyllähän heillä hymyä riitti, mutta varmaan jäivät pitemmäksi aikaa mielessään pohtimaan että tuollaisilla  perusteilla mies kirjan osti.

pitää vielä emmailla kirjan kirjoittajille.

Olen aikoinaan luonut tään blogin postauksilla, en nyt tiedä miten etusivun muokkaisi vaan blog topic postauksella  ja tään muun jatkumon saisi siirrettyä sivuille, joissa ei paljoa tapahdu vaikka  pitäis tapahtua.

kotiin kun pääsin niin puhelimessa sain yhdeltä mieheltä moraalisaarnan että älä ny ihmeessä mene naapurintädin ovikelloa soittamaan ja esittelemään tädille millaisen kirjan löysit kirjakaupasta.

että tällainen tarina kun joulumyyjäisissä Mannerheimin lastensuojeluliiton  standin takana oli tuttu naisnaapuri vuosien takaa.

mll-logo.png

nyt nukkumaanmennessä omatunto kolkuttaa pitikö minun mennä mll:n liivi yllään olevaa entistä naapuria niin yksityisluontoisella asialla häiritsemään. Oliko se vuosi taikka kaksi kun samaisessa joulumyyjäispaikassa ex-kotipalveluohjaaja  tuli tarjoamaan minulle ensi ja turvakotien liiton arpoja..

nyt on ma 10.12, olen itseni ajanut umpikujaan naisten kanssa, kuka nainen olkoonkin kun tulee kysymään mitäs sulle kuuluu, minulle mitään kuulu paitsi että alan kertoilla  näitä antinainen tarinoita. Ilfoorumi ja torikahvila eivät tunteitani viilentäneet paitsi silleen että mummoani en enää muistele.

pistän nyt tähän kuitenkin hänen hautakumpunsamuistelon

memoriestears

Tuon kuvan piirsin sen jälkeen kun isäni totesi:8D2947A9-58BE-4076-86A4-C3DB2C516D4A

uskostakin niin erkaannuin kouluiässä että ortodoksiristinkin väärin piirsin. Kävin kuitenkin syksyllä  isovanhempieni haudalla, ei sinne kukaan ollut kesäkukkia tuonut. Mummon äidin haudalle toiselle hautausmaalle sitä vastoin oli kukka ilmestynyt.  Mummon isän samoin kuin ukin vanhempien hautakummut tai paremminkin hautapaikat luovutetussa Karjalassa.

taas on vuosi vierähtänyt ilman minkäänlaista puolin ja toisin yhteydenpitoa  sisaruksiin.

emmailin vihainen nainen kirjan kirjoittajalle, hän on teologian tohtori, en tietenkään olis saanut häntä häiritä kun blogissani niin paljon evlut-vastaista materiaalia. Lisäks lehdessä oli juttua ammattivalittajien stalkkailusta ja miten yhteisön /yrityksen/virkanaisen suhtautua (mies)ammattivalittajiin.

en tiedä, torikahvila.foorumi.eusta minut ikibannattiin perusteluin että kommentointini aiheuttaa pahennusta tuolla nuivan oikeistorasistisella sivustolla. Että siellä en enää stalkkaile yhteiskunnallisia asioita/vaikuttajia.  Viikko on vierähtänyt tuosta ikibannista ja mitään vieroitusoireita ei ole, ainoo mitä aattelen ett mitä ikibannin jälkeen minusta siellä kirjoiteltu kun sinne ei pääse enää lueskelemassa ellet ole rekisteröitynyt käyttäjä, tai mistäpä minä tiedän pääseekö.

Tiedä häntä, lokakuussa iski kommentti-invaasio blogiini, lokakuussa yli 600, marraskuussa melkein 300 ja nyt joulukuussa ollaan lukemassa 91, suurin osa kommenteista  on kansiossa olevassa aboutissa.

nyt on elossa enää neljän seinän sisällä asumista, Maria veitola kertoo paniikkihäiriökohtauksestaan, onks minulla itselläni sellaisia ollut, en tiedä mutt pitkä litania kohtauksia joissa olen paennut paikalta. Mutta olen oppinut, viimeisen taloyhtiökokouksen alla sanoin isännöitsijälle ettei sinne kokoukseen uskalla tulla kun täti taas räjähtää kokouksessa. No minä uskaltauduin ja täti oli myrtsin näköinen että kyllä tuo naapuri on yks kiusankappale, no en ole häntä kokouksen jälkeen tavannut vaikka olis monta taloon liittyvää asiaa hänen kanssaan hyvä pohtia lähidemokratian nimissä.


KTunnen tekeväni väärin kun naisista negatiivissävyisesti kirjoittelen varsinkin sen jälkeen kun läänin poliisipäällikkö neuvoi että tuollaiset naisen oikut mies voi jättää omaan arvoonsa, kun törmäsin häneen elokuussa torilla poliisin päivänä ja kysyin häneltä että mitä minä  naapurintädin kanssa teen. Mutta minä olen aikani vaiennut.

11.12.2018

Kunhan tässä vielä törmää kaupungilla kaupungin hyvinvointijohtajattareen, niin sitten katsotaan kumpi väistää. Täti ei oikein sietänyt kriittistä kuntalaispalautettani, joten uudenvuodenaattolauantaina tuli kauppakeskuksen käytävällä urputtamaan minulle, että stalkkaus saa loppua, tämän vuoden eka työpäivänä lähetti minulle sähköpostia mitä oikeuksia kuntalaisella on ja kellä on valta lain mukaan, e-maili oli sellainen että lähetin sen edelleen kaupunginhallitukselle, sanomalehden toimitukseen ja lopulta aluehallintovirastoon. Vähän aikaa sitten minulla oli hänelle asiaa kaupungintalolle, avoimen työhuoneen oven takana jutteli, jäin odotteleen käytävälle, hetken päästä sulki ovensa kysymättä mitä asiaa minulla. Viime vuonna oli yhtä  naisalaistaan ohjeistanut että hänen pitää välttää asiakaskontaktia kanssani. Tämä naisalainen puolestaan heitti minut työhuoneestaan, ensin hän jutusteluuni reagoi ”uhkailetko sinä? , mene ammattiauttajan luo!” Sitten osoitti minulle ovea ja kun minä kiltisti poistuin veti vauhdilla työhuoneensa oven kiinni.  Hälle minä suosittelen  vihainen nainen kirjan lukemista.

Maaliskuu 2019

Salassapidettävä aluehallintoviraston päätös

6 thoughts on “Bought a Book about Angry Women

 1. Happy Holidays. I simply wondered if you’ve planned any marketing yet for your site. I’m self-employed doing this for various businesses for a number of years now, I feed my family doing it so I won’t complain. I have a way of getting immediate interested traffic and buyers to your site through social media channels and email. In addition to getting more likes, followers for all your social media accounts. I’ve a brand new program that’s just been completed that listens to all social mentions being made, if a certain word or phrase is detected, we instantly send back to them a message that they ought to visit your site. We are able to use as much search terms as we want, 100’s of targeted visits a day. I can also assist you in making/updating your website, fix site errors add updates etc. If you might need it.

  In addition to that, I’d also like to discover what your competitors have implimented that you havn’t done yet and address those issues asap. I’d also like to create a video or 2 about your website and encourage them to rank high pretty quickly. Lastly I’ve a large database of opt in customers that are thinking about what it is you do, so if you’d want to expand your overall newsletter list i’d like to know, I can get you these records whenever you’d like them. They would enable you to get instant leads by supplying you with a set of people or businesses that are searching for what it really is you’re offering.

  I personally use tools that a lot of businesses don’t know about or don’t have time to use for themselves and I would like to use them for your site. If your’re to busy with current clients I get it, I was just wondering was all. I’d like to know if you’d like extra information or references, I have more than I know what to do with.

  Winston
  1.319.423.9473

  Like

  1. Thanks for your comment, I’ll reply more later, Im now busy for writing. In september-November about 600 Comments arrived, most of them to About, now that traffic has disappeared.

   About angry women, yesterday I met with a woman I’ve known for years., told her I desided to spend Xmas alone at home, so she suggested let’s spend lonely Xmas together, it was such a nice suggestion. She’s so upset over her older brother’s dementialzheime? erupted this year, claiming her brother’s aggressiveness is caused by the reason man has kept all his feelings inside all his life and now they erupt via anger toward sister, while he now needs social help as a widow. Thankfully I have let all my ptsd’s fly away from inside of mefreely (in the net)😂

   Like

 2. Have to confess today, tomorrow doctor meeting, neighbor lady still on my mind, watched the us senate hearing show between Cohen and Trump, I can make a thorough psycho psychiatric diagnosis of that relation through my own experiences. My sympathies go to Cohen.
  Yesterday long chat with another elderly lady at the house, first we talked seriously health matters and then we exchanged our views on that lady, and we had all fun and laughing over her doings. Seriously. I’m not the only one she pisses in the house. It was like therapy for both of us. I thanked her of the chatting we had.

  Like

 3. Today, once again time to chat with women, a City councelor and Finnish parliament candidate, journed on my jogging trip. Told her about city chief official’s stalking accusation and classified resolution I received a month ago.

  Like

 4. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our
  community. Your website provided us with valuable
  info to work on. You have done an impressive job
  and our whole community will be thankful to you.

  Like

Comments are closed.