Bought a Book about Angry Women

KPNaiset ne naiset… ostin kirjan naisten aggressioista

eilen kuppilassa tapasin yhden perheen, murrosikÀinen tyttö lohkaisi, ettÀ Àiti rÀhjÀÀ kotona, tÀnÀÀn joulumyyjÀisissÀ, MLL:n standilla niin tutun oloinen nainen katsoo niinkuin tuntisi minut, menen pokkana kysymÀÀn asuitko sinÀ naapurissa kymmenisen vuotta sitten hetken vuokralla, oli se hÀn , hÀn oli kodinhoitajana  silloin kun minÀ hÀnen kotipalveluohjaajaansa  höykytin. Kysyin hÀneltÀ eihÀn hÀn mitÀÀn tiedÀ siitÀ keissistÀ, ei tiennyt joten totesin hyvÀ. EttÀ mun elÀmÀ tÀnÀÀn kiertÀÀ kotihoidon kautta Mannerheimin Lastensuojeluliittoon. Ostin sitten liiton arvan ja voitin joulukortin..

Joulukortti kÀdessÀni matkasin  kirjakauppaan lukemaan otteita vihainen nainen kirjasta, sitten pÀÀtin ostaa sen, hinta 35 euroa, ja kahdelle naismyyjÀlle kerroin juurta jaksain  miksi tÀÀn kirjan ostan. KyllÀhÀn heillÀ hymyÀ riitti, mutta varmaan jÀivÀt pitemmÀksi aikaa mielessÀÀn pohtimaan ettÀ tuollaisilla  perusteilla mies kirjan osti.

pitÀÀ vielÀ emmailla kirjan kirjoittajille.

Olen aikoinaan luonut tÀÀn blogin postauksilla, en nyt tiedÀ miten etusivun muokkaisi vaan blog topic postauksella  ja tÀÀn muun jatkumon saisi siirrettyÀ sivuille, joissa ei paljoa tapahdu vaikka  pitÀis tapahtua.

kotiin kun pÀÀsin niin puhelimessa sain yhdeltÀ mieheltÀ moraalisaarnan ettÀ ÀlÀ ny ihmeessÀ mene naapurintÀdin ovikelloa soittamaan ja esittelemÀÀn tÀdille millaisen kirjan löysit kirjakaupasta.

ettÀ tÀllainen tarina kun joulumyyjÀisissÀ Mannerheimin lastensuojeluliiton  standin takana oli tuttu naisnaapuri vuosien takaa.

mll-logo.png

nyt nukkumaanmennessÀ omatunto kolkuttaa pitikö minun mennÀ mll:n liivi yllÀÀn olevaa entistÀ naapuria niin yksityisluontoisella asialla hÀiritsemÀÀn. Oliko se vuosi taikka kaksi kun samaisessa joulumyyjÀispaikassa ex-kotipalveluohjaaja  tuli tarjoamaan minulle ensi ja turvakotien liiton arpoja..

nyt on ma 10.12, olen itseni ajanut umpikujaan naisten kanssa, kuka nainen olkoonkin kun tulee kysymÀÀn mitÀs sulle kuuluu, minulle mitÀÀn kuulu paitsi ettÀ alan kertoilla  nÀitÀ antinainen tarinoita. Ilfoorumi ja torikahvila eivÀt tunteitani viilentÀneet paitsi silleen ettÀ mummoani en enÀÀ muistele.

pistÀn nyt tÀhÀn kuitenkin hÀnen hautakumpunsamuistelon

memoriestears

Tuon kuvan piirsin sen jÀlkeen kun isÀni totesi:8D2947A9-58BE-4076-86A4-C3DB2C516D4A

uskostakin niin erkaannuin kouluiÀssÀ ettÀ ortodoksiristinkin vÀÀrin piirsin. KÀvin kuitenkin syksyllÀ  isovanhempieni haudalla, ei sinne kukaan ollut kesÀkukkia tuonut. Mummon Àidin haudalle toiselle hautausmaalle sitÀ vastoin oli kukka ilmestynyt.  Mummon isÀn samoin kuin ukin vanhempien hautakummut tai paremminkin hautapaikat luovutetussa Karjalassa.

taas on vuosi vierÀhtÀnyt ilman minkÀÀnlaista puolin ja toisin yhteydenpitoa  sisaruksiin.

emmailin vihainen nainen kirjan kirjoittajalle, hÀn on teologian tohtori, en tietenkÀÀn olis saanut hÀntÀ hÀiritÀ kun blogissani niin paljon evlut-vastaista materiaalia. LisÀks lehdessÀ oli juttua ammattivalittajien stalkkailusta ja miten yhteisön /yrityksen/virkanaisen suhtautua (mies)ammattivalittajiin.

en tiedÀ, torikahvila.foorumi.eusta minut ikibannattiin perusteluin ettÀ kommentointini aiheuttaa pahennusta tuolla nuivan oikeistorasistisella sivustolla. EttÀ siellÀ en enÀÀ stalkkaile yhteiskunnallisia asioita/vaikuttajia.  Viikko on vierÀhtÀnyt tuosta ikibannista ja mitÀÀn vieroitusoireita ei ole, ainoo mitÀ aattelen ett mitÀ ikibannin jÀlkeen minusta siellÀ kirjoiteltu kun sinne ei pÀÀse enÀÀ lueskelemassa ellet ole rekisteröitynyt kÀyttÀjÀ, tai mistÀpÀ minÀ tiedÀn pÀÀseekö.

TiedÀ hÀntÀ, lokakuussa iski kommentti-invaasio blogiini, lokakuussa yli 600, marraskuussa melkein 300 ja nyt joulukuussa ollaan lukemassa 91, suurin osa kommenteista  on kansiossa olevassa aboutissa.

nyt on elossa enÀÀ neljÀn seinÀn sisÀllÀ asumista, Maria veitola kertoo paniikkihÀiriökohtauksestaan, onks minulla itsellÀni sellaisia ollut, en tiedÀ mutt pitkÀ litania kohtauksia joissa olen paennut paikalta. Mutta olen oppinut, viimeisen taloyhtiökokouksen alla sanoin isÀnnöitsijÀlle ettei sinne kokoukseen uskalla tulla kun tÀti taas rÀjÀhtÀÀ kokouksessa. No minÀ uskaltauduin ja tÀti oli myrtsin nÀköinen ettÀ kyllÀ tuo naapuri on yks kiusankappale, no en ole hÀntÀ kokouksen jÀlkeen tavannut vaikka olis monta taloon liittyvÀÀ asiaa hÀnen kanssaan hyvÀ pohtia lÀhidemokratian nimissÀ.


KTunnen tekevĂ€ni vÀÀrin kun naisista negatiivissĂ€vyisesti kirjoittelen varsinkin sen jĂ€lkeen kun lÀÀnin poliisipÀÀllikkö neuvoi ettĂ€ tuollaiset naisen oikut mies voi jĂ€ttÀÀ omaan arvoonsa, kun törmĂ€sin hĂ€neen elokuussa torilla poliisin pĂ€ivĂ€nĂ€ ja kysyin hĂ€neltĂ€ ettĂ€ mitĂ€ minĂ€  naapurintĂ€din kanssa teen. Mutta minĂ€ olen aikani vaiennut.

11.12.2018

Kunhan tĂ€ssĂ€ vielĂ€ törmÀÀ kaupungilla kaupungin hyvinvointijohtajattareen, niin sitten katsotaan kumpi vĂ€istÀÀ. TĂ€ti ei oikein sietĂ€nyt kriittistĂ€ kuntalaispalautettani, joten uudenvuodenaattolauantaina tuli kauppakeskuksen kĂ€ytĂ€vĂ€llĂ€ urputtamaan minulle, ettĂ€ stalkkaus saa loppua, tĂ€mĂ€n vuoden eka työpĂ€ivĂ€nĂ€ lĂ€hetti minulle sĂ€hköpostia mitĂ€ oikeuksia kuntalaisella on ja kellĂ€ on valta lain mukaan, e-maili oli sellainen ettĂ€ lĂ€hetin sen edelleen kaupunginhallitukselle, sanomalehden toimitukseen ja lopulta aluehallintovirastoon. VĂ€hĂ€n aikaa sitten minulla oli hĂ€nelle asiaa kaupungintalolle, avoimen työhuoneen oven takana jutteli, jĂ€in odotteleen kĂ€ytĂ€vĂ€lle, hetken pÀÀstĂ€ sulki ovensa kysymĂ€ttĂ€ mitĂ€ asiaa minulla. Viime vuonna oli yhtĂ€  naisalaistaan ohjeistanut ettĂ€ hĂ€nen pitÀÀ vĂ€lttÀÀ asiakaskontaktia kanssani. TĂ€mĂ€ naisalainen puolestaan heitti minut työhuoneestaan, ensin hĂ€n jutusteluuni reagoi ”uhkailetko sinĂ€? , mene ammattiauttajan luo!” Sitten osoitti minulle ovea ja kun minĂ€ kiltisti poistuin veti vauhdilla työhuoneensa oven kiinni.  HĂ€lle minĂ€ suosittelen  vihainen nainen kirjan lukemista.

Maaliskuu 2019

SalassapidettÀvÀ aluehallintoviraston pÀÀtös

6 thoughts on “Bought a Book about Angry Women

 1. Happy Holidays. I simply wondered if you’ve planned any marketing yet for your site. I’m self-employed doing this for various businesses for a number of years now, I feed my family doing it so I won’t complain. I have a way of getting immediate interested traffic and buyers to your site through social media channels and email. In addition to getting more likes, followers for all your social media accounts. I’ve a brand new program that’s just been completed that listens to all social mentions being made, if a certain word or phrase is detected, we instantly send back to them a message that they ought to visit your site. We are able to use as much search terms as we want, 100’s of targeted visits a day. I can also assist you in making/updating your website, fix site errors add updates etc. If you might need it.

  In addition to that, I’d also like to discover what your competitors have implimented that you havn’t done yet and address those issues asap. I’d also like to create a video or 2 about your website and encourage them to rank high pretty quickly. Lastly I’ve a large database of opt in customers that are thinking about what it is you do, so if you’d want to expand your overall newsletter list i’d like to know, I can get you these records whenever you’d like them. They would enable you to get instant leads by supplying you with a set of people or businesses that are searching for what it really is you’re offering.

  I personally use tools that a lot of businesses don’t know about or don’t have time to use for themselves and I would like to use them for your site. If your’re to busy with current clients I get it, I was just wondering was all. I’d like to know if you’d like extra information or references, I have more than I know what to do with.

  Winston
  1.319.423.9473

  Like

  1. Thanks for your comment, I’ll reply more later, Im now busy for writing. In september-November about 600 Comments arrived, most of them to About, now that traffic has disappeared.

   About angry women, yesterday I met with a woman I’ve known for years., told her I desided to spend Xmas alone at home, so she suggested let’s spend lonely Xmas together, it was such a nice suggestion. She’s so upset over her older brother’s dementialzheime? erupted this year, claiming her brother’s aggressiveness is caused by the reason man has kept all his feelings inside all his life and now they erupt via anger toward sister, while he now needs social help as a widow. Thankfully I have let all my ptsd’s fly away from inside of mefreely (in the net)😂

   Like

 2. Have to confess today, tomorrow doctor meeting, neighbor lady still on my mind, watched the us senate hearing show between Cohen and Trump, I can make a thorough psycho psychiatric diagnosis of that relation through my own experiences. My sympathies go to Cohen.
  Yesterday long chat with another elderly lady at the house, first we talked seriously health matters and then we exchanged our views on that lady, and we had all fun and laughing over her doings. Seriously. I’m not the only one she pisses in the house. It was like therapy for both of us. I thanked her of the chatting we had.

  Like

 3. Today, once again time to chat with women, a City councelor and Finnish parliament candidate, journed on my jogging trip. Told her about city chief official’s stalking accusation and classified resolution I received a month ago.

  Like

 4. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our
  community. Your website provided us with valuable
  info to work on. You have done an impressive job
  and our whole community will be thankful to you.

  Like

Comments are closed.