17 thoughts on “Wet

 1. [url=http://moriart-nn.ru]бегущие строки[/url] – подробнее на сайте алмазного бурения [url=http://moriart-nn.ru/]moriart-nn.ru[/url]

  Like

  1. OK, poistin kommenttis kun jäin pähkäileen mistävitun yahoon ass🍔:sta sinä viesteilet
   Mitäs miehellä mielessä? Torilla niin hiljaista että Taneli avasi vapaan sanan.

   Like

   1. Mitäs tässä. Olin puol vuotta jopa selvänä. Eilen ostin 4 litraa jääkeriä. Pikkuisen tiltti pois tällä hetkellä. 🙂

    Like

 2. Nyt syyttelet kyllä väärää puupäätä. Kävin tuolla torissa laittamassa vastauksen. Tiedät, että olen suorasukainen ihminen, niin ei tarvitse moiseen kieroiluun sortua..

  Like

 3. Et nyt vaan masennu ja anna periksi. Ei se roskaposti siellä roskiksessa turhaan ole. Kuka ne käskee lukemaan? Viemäristä alas vaan ja pvä jatkuu. So simple. Pidän kyllä puoliasi tässä asiassa, kun minutkin tähän sotkettu jonkin sortin pahiksena. Saan varmaan torilla siitä kuulla, muttei kiinnosta vitun pätkääkään.

  Liked by 1 person

 4. Nyt lopetat sen masentelun ja otat itseäsi niskasta kiinni kuten olet tehnyt tähänkin asti. Helvetti soikoon. minä Hue alkanut sinua arvostamaan. Nyt et anna periksi prkl.

  Liked by 1 person

  1. Oukki doukki😀
   Ei sinua ole kukaan mihinkään vetänyt

   Tosta kun puhuin spamlistasta, mulla on asetuksissa sellainen kun että eka viesti jostain ipsta pitää ensin manuaalisesti hyväksyä ennen julkaisua ni parempi nimi sille olis approval-listahitti ku se nimetty spamlistaksi, minä sitt tsekkaan ne ja julkaisen siirrän binniin taikka poistan kokonaan. Toka viesti tulee sitt automaattisesti reaaliajassa. Niinku ny toi sinun viestis.

   Liked by 1 person

   1. Nyt ne löi torin kiinni. 🙂 Ilmeisesti pää ei kestänyt. Sinne vedin kyl tarkoituksella provokaatiota. Tänne en. Koko tori voi pysyä montussaan, kun sille linjalle alunperin lähtivätkin.

    Like

    1. Pitäkööt tunkkinsa syvässä märässä järvessä 😂 Taneli avas sen ihan siitä syystä kun siellä ei enää ole haastavia keskustelijoita. Itte hämmästyin sitä kuin hyvin mulla ja tanelilla luisti juttu vapaassa sanassa. Houkuttelivat minua kehiin mutta enhän mä ny minnekään suljettuun uusoikeisto foorumiin laatuaikaani tuhlaamaan.
     https://www.torikahvila.foorumi.eu/index.php/

     Like

     1. Itse asiassa, niin hullulta kuin se kuulostaa, niin minä, sinä, Bäkkis, Lica jne
      (+monet muut), pidettiin palstaa pystyssä, kun syntyi väittelyä. Kyllähän se välillä vähän julmaksikin meni, mutta porukka tuli katsomaan ehtoon menon. Mainitsisin tähän listaan Anan, joka ei ole saanut banneja, mutta hienoja juttuja ja vääntöjä oli. Vahinko vaan ettei marmattajien päät kestäneet, kun yhteen otettiin. 🙂 Mukavaa, kun meistä tuskin kukaan reporttasi toisiamme tosissaan, niin muut niin tekivät. Ihme homma sinänsä, että ne jotka eivät edes ota osaa noihin ns. riitelyihin, niin reporttaavat eniten. Kyllähän mäkin susta pari reporttia tein tyyliin “Erimieltä”. “Mummo”. “Hyysäri”, koska ei tykkää Hjalliksesta. Mutta edes minä en ole, niin tyhmä, että uskoisin läpi menevän. Kunhan pidin modeille ohjelmaa yllä. Ilmeisesti se olikin laiskoille liikaa. häiritsi Netflix ja HBO. 🙂

      Like

     2. Ja jatkan vielä. Minä olen sellainen ihminen joka pääsee hajulle toisen luonteesta, varmasti käytän hyväkseni tilannetta. Sainhan Iltalehdenkin lyömään luukut kiinni muutamaksi pväksi heilumalla VPN:n kanssa ja vittuilemalla modelle. Sulla pää kestikin taas hyvin, kun näit mikä saa minut kiekoille ja laitoit vastaan. Siitä syntyi väittelyitä ja välillä sotaakin, mutta Jumalauta minä sinua sentään vihaa.

      Like

Comments are closed.