Kilahdus

Nyt minä kilahdin, kirjoitan suomeksi, tää on jatkoa failed emails ja therapy session postauksiin janiitä aikaisempiinkin.

KUULE, MINÄ EN OLE EMÄNTÄ, MINÄ OLEN (ammattinimike)!! huusi naapurintäti kodissani tammikuussa, kun emäntä-sana lipsahti suustani. Tuota sanaa yks osakkeenomistajamies on käyttänyt naisesta vuosia. Ja sitten tätiä vietiin mummojen ovikelloja soittamaan ja hallituksen puheenjohtajankin ja olipa tälle emäntäsanan käyttäjällekin soittanut ja minä että minkä virheen minä nyt tein. Hall pj tuli sitten ovikelloani soittamaan hän sanoi kyllästyneensä riitelyymme ja minä vastasin että no vittuako se täti heti joka suunnalle meuhkaamaan. No se emäntäsanan käyttäjä sitt mua tenttaamaan että mitä minä olen mennyt tekemään kun emäntä hälle soitti. Sitten tulee miehistä neuvoo ett ignooraa hänet, älä sano päivääkään, no siitä päivttömyydestäni emäntä kiehumaan yhä enemmän. Ja kun olis kotonaan vähän pienemmällä äänenvolyymilla, ettei kaikki emännän näkemyksenmukaiset tilannekatsaukset kaikuis koko talossa. Sitä jo sai kuulla porraskäytävään kun jollekin vieraalle täti kotonaan että hall pj on pitänyt minulle puhuttelun. Isännöitsijä taas mulle että naista on monesti huomautettu.

Minä stressaantuin tästä niin pahoin että soittelin viimein terveydenhoitajalle stressistäni, hän varasi ajan mieslääkärille joka sitten sanoi että älä tuhoa terveyttäs naisen takia ja hän ehdotti yhteydenottoa terapeutille, kaks kertaa oon käynyt hänen luonaan, on miesterapeutti saanut nauraa mun tarinoille ja omakannasta näen mitä hän on ylöskirjannut. Oli hän sinne muutaman sanan kirjoittanut myös kaupungin virkanaisten asenteesta. Ens kerralla esittelen hänelle enemmänkin blogiani.

Tammikuussa ahdingossani kävin tyttärelle kertomassa äidistään, tytär tervehti ystävällisesti kaupungilla viime viikolla, mutta itse täti, olin su menossa kellariin ja täti tulossa sisään ulko-ovesta , sulki takaisin ulko-oven ja jäi ulos. No tässä voi vaan perusvittumaisesti todeta että sitä saa mitä tilaa! Javaikka täti olis astunut porraskäytävään en mä häntä olis enää osannut tervehtiäkään.

Tänään kerroin yhdellä vaalikojulla tädin hihkaisun ja sain kolme naista nauramaan. Toissa viikolla kun on näitä kännykkäliittymämyyjiä Kauppakäytävillä niin yksi nuori jäbä multa kysymään: ”saako isännälle esittää yhden kysymyksen?” oli siinä kauppaporukalla naurussapitelyä kun minä että ois pitänyt jäbälle vastata minä mikään isäntä! 😂 sama jäbäjengi oli siellä marketissa vastassa tänäänkin ja mä.. no ens kerralla kerron heille jutun tästä että varokaahan pojat kun kauppa-asiakkaille esitätte kysymyksen että missäs firmassa isännällä/emännällä puhelinliittymä.🤣

Ugh olen puhunut! Kolme kuukautta pidin tätä emäntäsäpinää sisälläni. Mieslääkäri ehdotti että mites jos menisit purkamaan naapurinnaisahdistukses miesterapeutille. Yks mieskonstaapeli sanoi pari viikkoa sitte vaalikojullaan’puhuminen helpottaa’. Totuus tekee kipeää, mutta vaikeneminenkaan ei auta. Huomenna taas torille stalkkaamaan eduskuntaehdokkaita.

Spam-listalla tällä hetkellä 666 kommenttia.

🔤 1️⃣2️⃣0️⃣4️⃣2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

Spam-listalla 740 linkkikommenttia

https://www.iltalehti.fi/mieli/a/96a11246-e904-4275-871b-89b661716d8e/

Juttelin päivänä muutamana toisen talossa asuvan mummon kanssa ja hän on tädin melskaamisesta yhtä stressaantunut kuin minä. Eniten häntä häiritsee se kun tädin kovaääniset puheet kotonaan kuuluu porraskäytävään.

Torin standilla eduskuntavaaliehdokas, miespoliisi, pitkä keskustelu hänen kanssaan umpikujatilanteestani, aloitin kova stressi artikkelista iltalehdessä, edellisen poliisiehdokkaan ’puhuminen helpottaa’ -neuvosta kuukausi sitten, tänäinen poliisiehdokas antoi lopuksi neuvon: muista hyödyntää poliisivoimia.

….

To be cont..

Kova stressi, pura se menemällä juttelemaan ihmisten kanssa… ylikonstaapelin keskustelun jälkeen piti soittaa yhdestä korjausjutusta isännöitsijälle, en osannut olla hiljaa joten jatkoin tilannekatsauksella missä menee naapurintädin kanssa, sitten huoltomiehet kävi ahkeroimassa remonttitarpeistonsa kanssa, sitten painelin kahville, matka jatkui isännöintifirman pomon juttusille, sieltä matka prismaan ja anna olla siellä törmääminen naapurintädin tyttäreen, hänen kanssaan pitkä juttutuokio. Ihan suoraan sanoin hänelle että juttelinpa tuossa ylikonstaapelin kanssa äidistäsi, no tytär hermostunut tästä ollenkaan. Pääni on nyt täysin sekaisin iltalehden neuvosta ota ja lähde stressisi kanssa ihmisten ilmoille. Olenko minä nyt tänään itseni totaalisesti nolannut vai olenko minä vaan elämän eri aspekteja haistellut? Ja kun huomennakin vielä viimeinen vaalitorirutistus edessä.

Nyt tuli sellaista palautetta tämän päivän tapahtumista kertoessani että löin luurin korvaan ja ja tuota… kannattaako enää elämäänsä jatkaa.

26 muokkausta tähän postiin

🕗 8 pm

Korvissa soi aamuinen ylikonstaapelin muista hyödyntää poliisivoimia -neuvo eduskuntavaali-teltalla. Ja sitten on vielä ensi viikolla varattu aika poliisin lupapalveluun ja sieltä on lyhyt loikka poliisipäivystykseen.

Blah blah

1️⃣4️⃣0️⃣4️⃣2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

Vaalitorilauantai oli tohinaa täynnä, kaupunginvaltuutettuja pyöri paikalla, ehdokkaita en enää häirinnyt., yksi iäkäs nainen tuli kysymään naapurintädistä että vieläkö se xxxx?, miehensä antoi neuvon miten älykkään naisen kanssa pärjää hyvin kun on vaan samaa mieltä hänen kanssaan. Tuo neuvo tulee vaan liian myöhään. Niinkuin minä en tuota jo vuosia sitten huomannut.

Mies, tottele ja palvo naista!

Poika

Äiti


Man, obey and worship woman!

..
Updated2️⃣7️⃣0️⃣2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

Viimein jotakin helpottavaa, Asoy hallituksen puheenjohtaja kertoi vastanneensa naapurintädin puhelinsoittoon sanoin: onhan se hyvä että on kiinnostunut taloyhtiön asioista mutta tehdään se silloin kun olet selvinpäin.

Update0️⃣3️⃣0️⃣5️⃣2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

Kohtasin naapurintädin kotikadulla, tuijotin suoraan silmiin naista, vältti katsekontaktia maahan katsomalla. Nyt ei ole enää mitään tehtävissä juttelurintamalla.

Niinkuin nyt sekin vastakohta että viikolla kaupunginjohtajan vaimo sanoi päivää marketissa kun katseemme kohtasivat.

Update2️⃣1️⃣0️⃣5️⃣2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

Lauantaina euvaalitori, naiskaupunginvaltuutettu, hallituksen edustajana lautakunnassa, kierteli ja kaarteli aluksi kun otin puheeksi kärhämän hyvinvointijohtajan kanssa ja asian käsittelyn lautakunnassa, virisi pitkä keskustelu, toteutin poliisin neuvon samalla vaalitorilla: puhuminen helpottaa. Hyödynsin poliisivoimia.

7 thoughts on “Kilahdus

 1. Kognitiivinen psykoterapia vois olla sulle hyvä. Tosin sitä nyt jokaisella paikkakunnalla saa, ikävä kyllä.

  Like

  1. Tässä enää mitään kognitiotiedettä, sitäkin on terapioitu vuosia sitten, olen pikkuhiljaa alkanut hyväksyä menneisyyteni sellaisena kuin se oli. nyt on vaan tämä naapurintäti joka kiehuu ja sotkeutuu joka Asiaan kuin trumppi, trumppi twiittaa, täti soittaa. Trumppi kuin Amerikan isäntä , täti kuin Asoyn emäntä. Heräsin yöllä neljän aikaan, tsekkasin blogiin olit just kolme minuuttia aiemmin viesteillyt. Yön aikana tullut linkinjakokommentteja 80 kappaletta, tuhat menee rikki tällä viikolla, en enää jaksa tuollaista määrää perata, kattelen vaan user nimiä. Paljon @web.de sposoja. Spamlistalla ei suomalaisia sp-osoitteita vilise, siinä mielessä nää silence viittaukset posteissani on osuvia. Ja miks siirryin englanninkieleen. Jatk..

   Linus Torvalds haukkui Facebookin, netin incogniittorit ja linkinjakajat, taas uus ärsyke sille että on minunkin aika pikku hiljaa alkaa omalla nimellä bloggaamaan.jatk..
   Check out Jessy Taylor Instagram 😭

   Jatk.. 10.53

   Kaupungilla törmäsin kadulla yhteen talon mummoon, juteltiin pitkä tovi, purettiin tuntemuksiamme, kerroin hänelle tämän emäntäsäpinänikin, erottiin hyvillä tuulin yhteismurheet purettuamme, en ole ainoa joka talossa kärsii emännän itserakkaudesta. Emäntä oli ohi hallituksen saanut isännöitsijän tiedottamaan tupakantumpeista pihalla, kerännytkin oli emäntä omien sanojensa mukaan niitä, vastattu oli hälle: älä sinä valehtele..
   kevät sulatti lumihanget, Löysin vähän aika sitten lumihangesta oman mattoni, se oli unohtunut talvella lumisateen alle, oli emäntä mattoni huomannut…

   Like

   1. Minä en tuohon neuvo mitään. Meinaan tuohon omalla nimellä blogaamiseen. Itse en lähtis, mutta sinähän et ole minä tai päinvastoin. E ole ainoa, kun hukannut mattonsa talvella. Olin jurrissa käynyt tamppaamassa mattoa jonka hukkasin 3 vuotta sitten. Oli naapuri ihmetellyt silloin, että mitä tuo matto täällä omakotitalon pihalla tekee. Ei siinä muuten mitään, mutta kun meillä lähin omakotitalo on puolen kilsan päässä.

    Like

  1. Spammilistalla 700 kommenttia ja bin listalla 80, viimeisin kommentti 10 minuuttia sitten, viisainta olis varmaankin poistaa kaikki mutt minne ne katoaa jostain linkiketjureaktioista. Kun ne vielä positiivisia blogin sisällön ja ulkoasun suhteen.

   Blogissa 226 päivitystä, 2800 kommenttia.

   Like

  2. Työn iloa sinne nettivappuun!
   En ymmärrä tätä spammilistan käytöstä, se on itsekseen pudonnut 800:sta kommentista alle 200:n. Ei minusta ole positiivisten kommenttien poistajaksi.

   Like

Comments are closed.