12 Comments

 1. Näköjään olin sen jo maininnut. Hyvä minä.

  Like

  1. Perskules ny iski persuihin sensuuri, samanlainen kuin iltalehdessä, suomenuutiset.fi poisti urakalla kommentteja Tynkkysen hätähuuto uutisesta ja sulki kommentoinnin Turkkilan EU-vaali-analyysista. Valittelin asiasta ruotsidemokraatti-uutisessa.

   Like

 2. Olisi tullut yksi päivä tässä komiaa kuvaa. Pelto täynnä suokukkoja. Kamera tietysti jäi kotiin.

  Like

 3. Emäntä myös totesi tuosta yhdestä kuvasta, että hiiren poikasilta näyttävät. Sano toki, että jäniksetkin näyttävät tuolta oikein pienenä.

  Like

  1. Kyllä ne jäniksenpojat viilettää jo päivän vanhoina karvapeitteineen. Vai että eläirääkkääjät, mulla olis yks video tältä keväältä, siin jäniksenpoika sätkii verissään kun Harakka teurasti sen.

   Like

 4. Anonymous

  Kävin lyhyen tuokion tuossa koskella ja takasin tullessa huomasin , että kanafarmi karannut pellolle. Emäntä nauroi vedet silmissä ja totesi, että suokukkoja.Oli khyyl hieno kokemus nähä uutta Suomen luonnossa. Täytyy myöntää, että luonnossa paljon pyörinyt, niin oli ihan uus juttu.

  Like

 5. assburger66@yahoo.com

  Ylempää söisin. Alemman kuvan kaverit eivät kuulu edes minun ruokavaliooni. 🙂

  Like

  1. No joo.
   äiti se on noilla alemman kuvan hiiperöilläkin.

   Like

   1. Mikä hitto tuo 4. kuva on? Näyttää joltain pesältä. Strutsejako bongaat :)? Ihan hienoja kuvia napsit luonnosta, mutta tuo jäi ihmetyttämään.

    Like

    1. Hei, Joutsenen muna siinä, tietysti mun uteliaisuus virisi kun kyläpaikan järveen oli joutsenpari tehny eka kerran pesän, niille oli jo viime vuonna nimet annettu, vene oli viel kuollaan niin hiippailin rantapusikossa, iPadilla ei saa tarkkoja kuvia kauempaa. Naiset piti saarnan että nyt ne hylkää, munansa.

     Like

     1. Just kysyin emännältä noin tunti sitten ja sanoi, että joutsenen muna. Ei ollut tosin täysin varma. Kehasi, että hienon kuvan olet saanut.

      Like

 6. the house on mango street essay http://thabees.online/essaylab/business-proposal-writing-services.html essay of indian culture

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s