12 thoughts on “Mothers’ Day 2019

 1. Ylempää söisin. Alemman kuvan kaverit eivät kuulu edes minun ruokavaliooni. 🙂

  Like

   1. Mikä hitto tuo 4. kuva on? Näyttää joltain pesältä. Strutsejako bongaat :)? Ihan hienoja kuvia napsit luonnosta, mutta tuo jäi ihmetyttämään.

    Like

    1. Hei, Joutsenen muna siinä, tietysti mun uteliaisuus virisi kun kyläpaikan järveen oli joutsenpari tehny eka kerran pesän, niille oli jo viime vuonna nimet annettu, vene oli viel kuollaan niin hiippailin rantapusikossa, iPadilla ei saa tarkkoja kuvia kauempaa. Naiset piti saarnan että nyt ne hylkää, munansa.

     Like

     1. Just kysyin emännältä noin tunti sitten ja sanoi, että joutsenen muna. Ei ollut tosin täysin varma. Kehasi, että hienon kuvan olet saanut.

      Like

 2. Kävin lyhyen tuokion tuossa koskella ja takasin tullessa huomasin , että kanafarmi karannut pellolle. Emäntä nauroi vedet silmissä ja totesi, että suokukkoja.Oli khyyl hieno kokemus nähä uutta Suomen luonnossa. Täytyy myöntää, että luonnossa paljon pyörinyt, niin oli ihan uus juttu.

  Like

 3. Emäntä myös totesi tuosta yhdestä kuvasta, että hiiren poikasilta näyttävät. Sano toki, että jäniksetkin näyttävät tuolta oikein pienenä.

  Like

  1. Kyllä ne jäniksenpojat viilettää jo päivän vanhoina karvapeitteineen. Vai että eläirääkkääjät, mulla olis yks video tältä keväältä, siin jäniksenpoika sätkii verissään kun Harakka teurasti sen.

   Like

 4. Olisi tullut yksi päivä tässä komiaa kuvaa. Pelto täynnä suokukkoja. Kamera tietysti jäi kotiin.

  Like

  1. Perskules ny iski persuihin sensuuri, samanlainen kuin iltalehdessä, suomenuutiset.fi poisti urakalla kommentteja Tynkkysen hätähuuto uutisesta ja sulki kommentoinnin Turkkilan EU-vaali-analyysista. Valittelin asiasta ruotsidemokraatti-uutisessa.

   Like

Comments are closed.