Horr or Scoop

Take a new way

of approach cause with the current you won’t get far. No one knows how it works, but at this time it doesn’t matter. pioneer mood!

You made a promise for yourself. By keeping it and sticking with your plans you are good rate on a way to quite a success.

You save quite a mount if you make some things by yourself. Jobs of professionals are separate, but honestly it’s high time for you to start appreciate your own skills.

Someone blames you on unimportant decoration and useless speeches. Give some palt to those concentrate indeed on your own performance.

This and that comes into your mind. Put the upcoming thoughts on paper, but don’t interrupt otherwise your doings….

2 thoughts on “Horr or Scoop

 1. Hellettä pidellyt. Aika tukalaa tuolla neidän koiralla. Kissa tosin ei valita.. Laitoin kaksi tuuletinta pyöriin olkkariin. Koira alkuun pelkäs niitä , mutta nukkuu tuulettimien vieressä nytkin. Kalassa kävin eilen , niin sain kauheen monsterin perholla. Kaikki 15 cm pitkä taimen. Onneksi ollut koukku kuin pikkuisen suupielessä, niin tuskin muuta kuin vähän säikähti.

  Like

  1. Minulta on kalastusinto kadonnut, nyttenkin kaupasta ostetut muikut oottaa jääkaapissa perkaamista ja paistoa. Helvetisti hyttysiäkin. Kaksi helleyötä meni pyöräillessä. Kuus tuntia per yö.. Siinä kuuli niin salakieltä kuin ruisrääkkääkin matkan varrella. Kerran oon päässyt parin metrin päähän ruisrääkkää ja tunsi kun maa tärisi rääkkäisystä.

   Tuossa horoskoopissa kun rupes naapurimerkkejä lukemaan niin siinähän oli kaikki kuin suoraan minun tämänhetkisestä elämänmenosta, seuraan Maaret kallion blogia niin siellä on viikoittain henkkohtaisia ärsykepäivityksiä esim salaisuuksista.

   Like

Comments are closed.