Weight.. a Minute!

Published by

on

Sept 6, 2019 Narcissist can’t accept he/she is wrong. This argument by Prez over whether Dorian hits Alabama reminds me of my neighbor woman behavior. To put together these two people gives me a complete picture how narcissists behave. It is so weird to figure this out looking at the Prez of USA as comparison. Does he have any other doing than tweet his rightness over weather predictions. No, he doesn’t! @realDonaldTrump


21.08.2019

5 responses to “Weight.. a Minute!”

  1. Hue Avatar
    Hue

    Jahas, Trump kiima kovenee. Mutta, se siitä. Ihan hienoja kuvia olet ottanut ja saanut pienen hauenkin. Itse en ole ehtinyt moikkaamaan sinua ja tuskin mun moikkauksia nyt tarvitsetkaan, mutta ollut kiirehitä. Lähinnä luonnon tutkiskelua ja kalastusta. 6 vkoa olin kotoa pois. Oli hieno loma, mutta kotona alkoi heti seuraavana aamuna vituttamaan, kun kaikki vesiputket tukossa, kun ei ollut käytetty. Perkele,, sitä tulvan määrää ja kiroamista, kun jouduin jopa töihin.

    Like

    1. survister Avatar

      Tervehdys, vai töihin jouduit, vieläkö muistit mitä työ on 🤪

      Sinun viestis oli binnattu joten ny vasta hokasin. Olin jossain vaiheessa sun 66@in mustalistannut 😎 Ootko sinä huomannut ett torikahvila on julkinen ja mä siellä eteisessä… sinä siis se joka kolusi eilen blogini postit..

      Like

  2. Hue Avatar
    Hue

    Pikkuisen valoja päälle, kun yhdistät politiikan ja hienot luontokuvasi yhteen. Välillä ei tiedä missä osiossa mennään. Muuten ihan hyvä.

    Like

    1. survister Avatar

      Joo tiedän ett järjestystä kaipaisi blogini, tää teema on sillisalaattia mutt jos paremmaks muuttais joutuis kokonaan alusta alkamaan. Kun mä muutin blogin free-versiosta premium versioksi mä en ole voinut teemaa muuttaa, joku siin häikkää, premiumissa on vuosimaksu ja minä tiedä onks se edes maksettu vai ei.

      Like

    2. survister Avatar

      Moi hue, vaihdoin teemaa, entistä kehuttiin mutta se oli sillisalaattia, katsotaan miten tämä design vastaanotetaan.

      Like

Previous Post
Next Post