Muijalta turpaan

13-1-3813365.jpg

<img alt=”” src=”https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1024,dpr_1.0,fl_lossy,f_auto,q_auto,d_yle-areena.jpg/v1566288410/13-1-3813365.jpg”&gt;

Jaa ohjelma

N

Perjantai-dokkari

Muijalta turpaan

  • 10 min
  • to 10.11.2016
  • toistaiseksi
  • 8257 katselua

Kolme eri ikäistä miestä kertoo, miltä tuntuu, kun nainen lyö. Ja miten yksin parisuhdeväkivallan uhriksi joutunut mies jää.

OHJELMAN TIEDOT

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Sain kerrostalonaapurin muijalta vuosien ajan agressiivissanallisesti turpaan, en heiluttanut nyrkkiäni vaan otin yhteyttä poliisiin jo pari vuotta sitten, nyt sitten elokuussa sosiaalitaitoni loppuivat ja kävelin poliisipäivystykseen, muijan turpavärkki vaikeni kertaheitolla, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja(mies) toppuutteli rauhoitetaan tilanne ja kielsi minua poliisille mitään kertomasta, minua kuukausi sitten haastatellut mieskonstaapeli tuohon kysyy miksi en saisi tulla poliisin luo juttelemaan.

Tämän sitten menin ja kerroin sanomalehden päätoimittajalle(mies). Nyt olen henkisessä kriisissä miten elämä jatkuu kun miehenä pisti aggressiivisen narsistinaisen ojennukseen. Joka on kuin toisinto omasta isoäidistäni. Pystynkö enää koskaan luottamaan kehenkään naiseen?

jatk..

Postauksen linkin lähetys palautelomakkeella YLE Areenaan

FEMALE

Niin ja kävinhän minä yhden johtajanaisenkin luona tällä viikolla juttelemassa.

H

06.09.2019

Naapuri eläkeläistäti hiljeni totaalisesti poliisin luona käyntini jälkeen, se on merkki siitä ettei hänellä dementiaa, Alzheimeria eikä Parkinsonia, puhdas narsistinen viha eri näkemyksen omaavaa miestä kohtaan piti hänen kälätyksensä aktiivisena.

Krooninen stressi: https://iltalehti.fi/terveysuutiset/