Narcissism Women vs Men (updated)

Narcissism narcissismTämän viikon tapahtumat taas liittyy naapurin naisen narsistiseen agressiokäytökseen keskiviikkona Nainen kääntyy takaisin kadulla ja kysyy minulta emmekö voisi tervehtiä sanoa päivää toisillemme?, kun nainen ei saa ehdotuksensa vastakaikua minulta hän alkaa sättiä minua niinkun sinä olet sairas, niin kun sinä olet luulosairas, niin kun sinä olet alkoholisti! herra X on pitänyt sinulle puhuttelun tästä Yhdestä tempauksestasialkoholin kanssa vuosia sitten kertoi eilen onnitellut poikaansa syntymäpäivän johdosta ja taas patologista valehtelua minä siihen vastasin että olen kuullut että poikasi on pistänyt kännykkänumerosi estolistalle ettet enää kännissä soittele pojalles.Kun nainen minua alkoi alkoholistiksi nimittelemään niin vastaavasti hänelle että olet narsisti!, tämä siis keskiviikkona. Perjantaina törmäsin Prismassa yhteen naistuttavaan vuosien varreltaKerroin tämän kohtaamisen hänelle että nyt minä olen alkoholistikin plus että olen poliisin kanssa keskustellut naapurisuhteestamme, hän säikähti ja sanoi että tuosta se soppa syntyy, jaPakeni aivan kuin pakeni keskustelusta pois säikähtäneenä. No eipä mitään kotona kävin kääntymässä, soitin toisen mummon ovikelloa ja kerroin hänelle että nyt se minua jo alkoholistiksi nimitti, mummo vastasi ettei hän ole koskaan minua humalassa nähnyt, ahdistuksessanisanoin hänelle että lähden taas poliisien kanssa jutteleen ennenkuin itteni hirteen vedän, no sitten tuli poliisi auto kadulla vastaan, pysäytys ja juttelin partion kanssa pitkään aikaan poliisi kyselee vaikka minkälaisia kysymyksiä ja minä yritän vastailla ja tuota ja ja tuotaJa minähän että tuota minä että joko minä olen jo poliisiasemalla käynyt tuota keskustelemassa tästä naapurin muijasta ja että nythän keskiviikkona alkoi minua sairaaksi, luulosairaaksi, alkoholistiksi nimittelemäänKerroin että nyrkkiin en tartu vihoissani vaan tulen teille kertomaan poliisi antaa ohjeita että yrittäisin kiertää naisen kaukaa ja viimeinen ohje oli että pidä nyrkkisi edelleen taskussa. No eipä hätiä mitiä päivä jatkuu ja kun syksyn kylmyys alkaa luissa tuntua niin menenpä Alkoon ostamaan konjakkipullon iltojen lämmittmiksi niin sielläpä Alkon hyllyjen välissä törmään paikallisen poliisi aseman päällikköön ja minulla oli rohkeutta häiritä häntä siinä kun kävin läpi tämän naapuririidan niin tämä komissario mies ironisen hymyn kera Sanoi minulle että sinä olet pahimman mahdollisen virheen tehnyt kun olet hypännyt pois narsistin kelkasta… Lopuksi mies komisario mies sanoi että voit tulla asemalle Uudelleenjuttelemaan jos tarve vaatii. Perjantai ilta meni ihan niskavillat tuotan pystyssäLauantaina heräsin jo kolmelta pohdiskelemaan että mites nyt tästä eteenpäin ja päivällä sitten sain mies porukalta naurua että mitähän taas tapahtunut tuota ja että jumalauta jätä sen muija omiin oloihinsaÄläkä välitä mitään siitä muijasta älä sano päivääÄläkä soittele kotonasi liian kovaäänisesti Akka huutaa ja pauhaa kappaletta! naurua naurua naurua.Ei hemmetti kun koko ajan huomaa että tuota naapurin muija turpa tekee kaikki nämä narsistin Manööverit joista olen lukenut iltapäivälehtien artikkeleista ja niitä kun olen lukenut niin yhä varmemmaksi käy että sinä nyt olet tuota joutunut narsistin vihan kohteeksi neuvoja on että kun törmäät narsistiin niin juokse karkuun Ennen kuin on liian myöhäistä no nyt on liian myöhäistä meikäläisen enää paeta nainen saa mulle turhautumiaan purkaa mutta minäpä mies en enää pakenet enkä enää mietin että mikä tässä hemmetti voi olla tuota taustaa että täällä on tämmönen tuota naapurisuSuhde on päässyt syntymään mutta kun Suomi on täynnä narsisteja ihan mitenkä tuota alkaa niinku kiehumaan kun vaan Leh iltapäivälehdet ja me naiset vaanEttä miehet ne vastaa narsisteja onJa nyt itsemiehenä on joutunut tuota aggressiivisen narsistin käsittely ja mitenkä tästä nyt sitten mitenkä tästä nyt sitten ei muuta kun mies miettii että mitähän nyt tekee ja tuota mies mennee ja 1 000:tta mies tuota kertoo poliisille ja tuotaPoliisille ja terveydenhuollon Ammattilaisille värisaati ole että tuota tämmöstä on käsittää Mstä tämä on kun nainen kun nainen nainen nainenJa että voiko tästä nyt sitten ääneen puhua tämmösestä asiasta ääni Ja mitenkä tästä nyt on sitten niin että minun kaikki nais suhteet on lopullisesti tuhoutunut tämmösen asian tuota asian Ja pystyykö tästä enää koskan naisiin luottamaan väri Nais tuota seurauksena sitten että tuota sitten että vielä tuota tänään tämä nainen herätti minun lapsuuden Mummamuistot henki ja tuota ja siitä että mitenkä mitä lapsena tapahtuu minun ja mulla on välillä ja tota ja kaikki tämä on nyt sitten tuota mä en niinku naapurin naisen kanssa ja tota minkä hemmetin takia minun pitää olla jonkun tuotan naapurin naisen tuota läheishoitajana että hän saa narsistisia tarpeitaan tyydyttää minun kautta ja vittu että minun pitäisi nyt tästä paeta jonnekin jonnekin tuota kodistani niin minulle ehdotettiin ja nyttenkin tänne täks viikoks tuota evakkopaikkaMitä kotona että en törmäsi siihen muijaa ja tuota ihan kunten tuota kovaa äänistä raivoa seinän takaa kun täti raivo siitä että tuota kun minä en minä en enää hänen tuota hovissa halua olla tänään ………………kaikki kii sanelultu SirilleSunnuntaina 20.10. kello 9 Vaatii vielä oikolukua mutta teen sen sitten kun tuota viitsikään………………………..Nyt on alku oikoluettu ja virheen Siri virheet korjattu……. Mä tunnustan että näkisitte virheitä tee elämässäni on 1 000:tta Tämäkin postauksen olisin voinut ensin tuota tallentaa luonnoksena ja sitten vasta miettiä että tuota julkaiseenko tänään vastauksen vastauksen vastauksen pos tauksen välittömästi kun sanelee mutta elämäni on tällaisen keskeneräisyyden itsessäni hyväksi hyväksi Then there a God busters am I a or start like a posterTämä eka postaus jossa jonka Sirin avulla kirjoitaJason jet out with the English change him language tour English to English how it makes me think of them I don’t wanna create a document out the mound or meet at the documentOsaako tämä Mitenniinku sanoa Arsi mars sister Kun puhuu suomeksi ja tuota kieli on englantiValinta valinta poisMiten Siri käsittelee emoji EijaEi ja kylläHaisi tosi you höpö nais teiHave a nice day

Have a nice day

Holy Shit & Duke että DukeIt talk talk talk talk talk talk to draw draw draw want to do Roxy Roxy cocci Cocci don’t be a menace to man2 tuntia meni tämä hömpän kirjoittamiseen laatuaikaa tämmösen paskan jauha missä miehen elämästä It took two hours from a man’s quality time for writing writing these kind of shit go to a block past Post

Naiset naiset naiset ja niitten tuota typerätlogikat Rocky Katja turhamaisuuden turhamaisuuden et oo turhamaisuuden ja tämä on SiirikinTätikin kun on niin kuulovamman kuulovammainenJa niinku sitä ettämiemie elämä on Luotu vaan sitä varten että naisen elämän tuota että mä oon se elämän kaikki kaaKuukautiset ja pensselit pensselit en sit BBBMS teet miesten niinkun pitää nämä kaikki ottaa huomioon kaikessa tekemisessä hänJa että kun naisilla on paha olla niin totta kai aina on syy mielessä miehissäJa nämä nais armeijan toimiites kunnossa joka yhteiskunnassa joka tasollaNeuvolasta vanhustenhuolto onJa miehet vaan nössöjäMyydään hyvät kaikkia nää myötäilevät kaikkia naisten oikkuja avioliitossa avioliitoissa on Anna taikka sitten miettiä turhautuvat ja antavat nyrkin heilua Jyrkin heilua nyrkin hei huora nyrkin Heiluva nyrkin Heiluva heilua väliin hienon hauskaa onKunMies poliisi poliisi perjantaina keskustelumme päätteeksi ohjeisti minua sanoin pidä jyrkkyys pyrkisi edelleen taskussaPidä nyrkkisi edelleen taskussa….. Selectarar select all pork pork pulled pork Ford pulled pork B OK error error board board BO ou edellä edellä DEGD väli D Pork pork BB jeeououluu koulupo-ououou🥵 No on se vaikeaaBoard BALDBAKL BOLD

nyt on sataa tilaa sota sota tilaa sorvi staring surullista eri Surf viis teriin ja naisten välillä että kuka sitä tänään kiertää tämän kierteen pysäyttää normaali puomiin Puomiin kuomiin uomiin miten tähän pisteeseen on tultu ja onko ratkaisu ongelmat lakaistaanmaton alle alle mato mato Paistaa paistaa lakaistaan maton alle ajetaan vaietaan koska naiset Olen ollutYhteydessä iltapäivälehtien toimituksiin Naisunioni NN & & viimeksi me naiset Lee teen lehteen koskienriaMerja Larivaara artikkeliin ja siihen Tulen siihen tulleeseen miehen vastineeseen tapahtumista Oulun teatterissa saatan tämänkin postauksen linkin lähettää paikallisen sanomalehden päätoimittajalleJa kuntalaisten hyvinvoinnista vastaavalle toimialajohtaja LLE Minä olen saanut palautetta kaupungin virka naisilta puh. kahdetko sinä uhkaileetko sinä ja sinulle minä vielä sanoa tarkkaa Star Faust Starkkaus stalkkaaus saa loppuaMutta minä en uhkailee ketään eikä kukaan voi tulla sanomaan minulle että sinun pitää olla näkymätön kun liikut julkisella julkisilla paikoilla minä vaan ääneen sanoa miltä minusta tuntuu niin naiset ottaa kyttyrää että minä kokkailemaan uhkailee vaan uhkailee vaan uhkailee vaan uhkailee vaa Mä oon niinku tälle pyryharakoihin mille nauraa variksetkin Joo joo joo JO miksi minä olen tässä kierteessä niin sieltä löytyy Complex post dramatic Jim done didn’t done in time shrimp send you dumb shit done Jim dumb ass you this order this order this this this this day DD order joka pitää sisällään isän äidin sek sua ei siihen isän äidin Perparim verbaalinen insesti takauman pojanpojan korvien välissä ja hienoa syö sielun syövereissä.Ja kun tämä miehen Äää laik äläisuudenalaisuuden ääneen sanoo niin Nopa you’re bad you’re bad you’re bad you’re bad you’re you’re you’re partying tonight interior now niin pää tapaa jopa siinä naiset jopa hiljenee ja naurua kattoo nauru katotaa katotaa heidän huvittaa huuli hintaan huolintaan huuli iltaa Vaikenee sinä mies siitä että kun kerran 10 vuotta sitten kotipalvelu ohjaajalle kerroin hän nainenLisään isä on äitini Isä on äitini isän äitini tempauksista niin hän naisenisessa naisellisen viisaudessaan Pasi vastasi minulle se on valitettavaa mutta mitäs miehet tekevät kysymysMerkki Can I see you Cohen CohenCan I see you I see you why do hell why the hell language changes by it’s self Kun asia meni selvittelyyn kotipalvelu ohjaaja TarKirjallisesti vastasiHän ei ole kantelijalle sanonut muuta kuin toivottanut Annelle hänelle kaikkea hyvää elämässä elämäänsä Enkä minä ikinä unohda naisen sanoja ja selityksiä että ennen kuin hänelle tuli kertomaan ikäviä asioita naisten käytyksiKäytöksestä että minun olisi niin kun ensin pitää nyt miettiä mitä miehet tekevät ennen kuin suuni avaisi hänen toimistossaan Dan Dan Foreman Foreman for hair for man Dan Dan Dan foreman 10 four man Ontario Donald been Kirjailija Ben Furman on uudessa kirjassaan luku savi sovi erimielisyydetEi ei ihmistä vaivaa se että joku on häntä loukannut vaan miten asiaa selvitelläänMinua vaivaa vieläkin Miten kotipalvelu ohjaaja episodia selvitettiin episodi selvitettiin selviteltiin 10 vuotta sitten ja nyt miten selvitellään tämä skismaa minun ja naapurin Naisen naapurin välillä viimeisin häslinkiä on nyt se että minua vaan on ehdittiin kiertää kiertää kiertää kiertää tää kieltäOttamasta yhteyttä poliisiin ja nyt sitten poliisiPartion poliisi oli ja komissaaria komisario perjantaina minulle että eihän nyt noinkaan Yksi asioista päättävä mieshenkilö minulle sanomaan että rauhoitetaan tilanne niin aivan kuin hän tarkoittaisi sitä että minä miehenä vaikenisi vaikeni vaikeni vaikee niin siinä vaikeni sinne Ja sitten toisaalla terveydenhoidon ammattilainen että miltä se sinusta tuntuu kun sinua ohjeistetaan joka suunnasta pitämään tunteesi pinnan alla ihon alla minä vastasin hänelle että Tuntuu kuin olemassaolo any kierrättää keretään kielletään tässä on vastapuolella eläkeläisnainen ja hänen käytöksensä ja minä joka on nyt Joka on nyt joka nyt sitten reagoi tähän näytökseen käytökseen juttelemalla miesten mies terapeuttien mieslääkäri miespuolisia mies poliisien kanssa että mitä minä nyt teen kysymyksenä vaan mitään miehiä vaan mitään Pommitan miehiä naisilta saan vaan vastauksia muuta pois aiemmin nyt tilanne ajautunut pisteeseen että naisilta saan vain vaivautunut AVaivaantunutta naurua ja miehet vastaavasti kuolevat mä oon kun nauru nauru nauru nauruum kun minäKerron että vitun isännäksi täti minua nimitti kesä kesällä Minä nyt miehille kerro että että tomeran tämän Emännän lisäksi talossa on hyvä olla myös vitun isäntä😂 perkele yksi talon vuokralaismieskin on ehtinyt tälle Lautukselleni Naudantukselleni nauraaJa kun muija vielä keskiviikkona että eikö me nyt voitais toisillemme päivää sanoa tuohon tuo on vitun isäntä diagnoosin jälkeenkin

Vittu kello on jo noin paljon 11.30 elikkä minä olen tässä nyt jo kolme 3 tuntia tätä lässyttänyt tässä ja nyt. Kelannut miehen elämään II Sanellut siirrä sinne menee siilille Siirille ja sillä vaikkua korvissa. Vittu kun itselläOliskin ollut vaikkua korvissa vuosikausia niin ei niin ei olisi kuullut seinällä Seinän läpi miten naapurin ‘lmuija raivoa kännissä puhelimessa kun mikään ei talossa menee hänen mielessään mukaisesti mielensä ja tuokin mies naapurissa että kun hän naisen kelkasta hyppäsi Itsepäisyyteen sen markkinoille itsepäisyyden sää itsepäisyyden sää itsepäisyyden sää markkinoille Vittu että tämä on nyt sovinistinen Vuodatus. Olen tässä kieltäytynyt yksistään naisen tupaantuliaiset tupaan tuliaisista Lokakuun

Nätistiks statistics kertoo kertoo että tämän lässytyksen aikana Filippiineiltä käsi on käyty lukemassa terapia terapia seuraavia Therapy session Postaus ostaa

Ymmärtääköhän Siiri paremmin jos sanon Valvira tuota mitä mielessä on vauhdilla on sunnuntai Ajakaa aurinko paistaa jos on poistamatta paista paistaPoista kaikki sanat jotka minä vaan hyvä kierto sanelin onko sinulla Siiri vaikkua korvissa pitääkö minun puhua englanniksi Do I have to print speak English so you understand what I am dog go talking what do I do today stay inside for worse for wars wars wars wars Force for Maria for war wars what are you top or do you double double you a hair tell LLSY Lying in self-pity and surfing surfing Internet or open the door aunt call aunt aunt call and go And heard for the town perhaps you’re a boob do a rap to a pub 28 took a tram to get drunk 00 growing too strong in the world Call going to divorce divorce no divorce no no divorce call when growing go in G to devote to their good nature oh Oh tribe driver head trunk trunk trunk trunk trunk trunk trunk you see map drunk pump pump pump pump poop PB UP poop pop pop pop is a place where you can’t get drunk holy shit Siri I am patient I am Bissett for y’allHearing skills goodbye Siri

ps I I I ought to buy old John Jake day WordPress WordPress asks found it under look inBeige beige beige beige would you like to translate third place that price good race in toFinish third grade

Update 14.01.2020
2019
2019