Talking With Policemen

olen pelannut kovin panoksin naisnaapurin aggressiivista sanailua vastaan:

olet hullu; kiero kyttääjä!,

Nyt pidät turpas kiinni!

Nyt sinä painut siitä pyöreään huoneeseen!,

vitun isäntä!, sairas, luulosairas, alkoholisti!

Elokuu 2018 Torikeskustelu poliisilaitoksen poliisipäällikön kanssa koskien naisnaapuria. Nauroi hän tarinalleni ja totesi: ”Naisten oikut mies jättää omaan arvoonsa”. Toivotti kuitenkin tervetulleeksi juttelemaan poliisilaitokselle.

Maaliskuu 2019 Rikosylikonstaapeli: ”Muista hyödyntää poliisivoimia”.

Elokuussa tädin kanssa sanailua,

nyt sitten olen jo vitun isäntäkin 😂

Lokakuussa täti alkoi sättiä luulosairaaksi alkoholistiksi kun en antautunut joo joo -keskusteluun kanssaan. Vastasin tädin alkoholistidiagnoosiin sanomalla että itse olet narsisti. Samalla tein bänksit toisen talossa asuvan eläkeläisnainen kanssa. Taikka itse asiassa nainen sanoi minulle että nyt ei enää muuta kuin sanotaan vain päivää toisillemme. Tämä sopii minulle hyvin. Sielläpähän mummoarmeija pohtii nyt yhdessä syntyjä syviä.

Lokakuu 2019 Keskustelu poliisipartion kanssa, ylikonstaapeli: ”Pidä vaan edelleenkin nyrkkisi taskussa”.

Lokakuu 2019 Keskustelu miespuolisen rikoskomisarion kanssa koskien kärhämää naisnaapurin kanssa. Rikoskomisario: ”Sinä olet tehnyt pahimman mahdollisen virheen, olet hypännyt pois narsistin kelkasta”.

Marraskuu 2019 Ylikonstaapeli: ” Hyvä että se tilanne talossa on rauhoittunut”.

Joulukuu 2019 Rikoskomisarion sarkastiset sanat toivat sielunrauhan.


One thought on “Talking With Policemen

Comments are closed.