14.2.2019

It was one year ago the postman delivered this postcasd on Valentine’s Day, the necklace heart made by mom.

-> 14.02.2020


undefinedThe year has been a roller coaster, friends and foes hand in hand, but I still survive… with a bouquet of carnations, the symbol of revolution. bought by myself to me, just because it’s narcissism I’ve confronted heavily during my last year ☹️ living next door to her 🤪

4 thoughts on “14.2.2019

  1. Hei Lulu, sinä muistit, no olen minä huomannut että Suomesta joku käy päivittäin blogissani. Minulla on ollut menopäivä kahden luona, miehen ja naisen luon käynyt kylässä, aamulla törmäsin kaupunginvaltuuston puheenjohtajaan ja hän kutsui ekvaaliystävänpäivän kahveille, kerroin hänelle naapurintädistä, neuvoi minua nauhoittamaan kohtaamistamme ja kyseli miksi poliisi ei voi puuttua asiaan. Niinku olet varmaan suomentanut että Olet huomannut että täti ei ole toennut matkan varrella. Siks olin tänäkin aamuna stressaantunut mutta nyt olen tänään neljän ihmisen kanssa asiasta mieltäni purkanut. Ai niin soitinhan minä isännöitsijällekin ystävänpäiväterveiset. Ja nyt sitten kun kotiuduin sinun kommenttisi oli saapunut.

   Minä en sieltä torilta mitään ketjua tallentanut omia kommentteja joten kaiken sen sähläyksen olen unohtanut enkä enää haikaile uuden nikin rekkausta, että kävis katsoon mitä siellä on surviaisesta jäljellä ja miten bannaukseeni siellä reagoitiin. Sielläpähän ny suljettuna ryhmänä porisevat.

   Minä olen nyt täysin englannittanut blogini, olet kaiketi saanut käännettyä niitä suomeksi translaattorilla. Kommenttis tuli suoraan eetteriin, tänne tulee törkyviestejä, minä en enää niistä välitä, minähän niihin totuin jo ilfoorumilla, kaikki menee suoraan deletointimasiinaan.

   Kiitos yhteydenotostasi ja hyvää päivän jatkoa sinulle.

   Like

  2. Hei Lulu. Ilta-Sanomien horoskooppi kertoo tälle päivälle: viikonloppuna alkavat muutoksen tuulet. Ole niissä ilman taka-ajatuksia. Vilpittömyytesi palkitaan, mutta palkinnon muoto paljastuu myöhemmin. Luin tuon sen jälkeen kun päivällä yksi kaupungin virkanainen näytti minulle nyrpeää naamaa ja siitä nyrpeytyneenä minä tilasin ens viikoksi palaverin kahden naistoimittajan kanssa.

   Like

Comments are closed.