Silence is Speaking

» 10.11.2020 10:01

Ehkä siihen lihapullien syöntiin ja unettomuuteen vaikutti se että eilen sain tietää isännöitsijän kautta että taloyhtiökokous oli pidetty viikko sitten. Poliisi neuvoi kesällä viisaampi väistyy ja minä väistyin narsistinaisen tieltä niin näin kävi.

» 10.11.2020 10:04

Mutta ei se mitään, tänään olen jo naiureksinut puhelimessa eilistä että niinhän se narsisti trumppikin ja nyt lähden lounaalle poliisien vakilounaspaikkaan.

10.11.2020 10:23

Hallitus oli päättänyt että yhtiökokouskutsu tästedes lähetetään vain sähköpostiosoitteeseen kellä sellainen on ja eilen avasin mailboxini eka kerran kahteen kuukauteen..

» 10.11.2020 15:04

Joo tästä on tuttunikin tuota mieltä, itse en puutu tähän sen enempää koska ei kokouksessa ollut mitään muuta kuin rutiiniasioita, mutta kyllä hallituksen olis pitänyt ennen kokouskutsuavtiedottaa osakkaita, että kuka haluaa kutsun sähköpostiin, ja mihin osoitteeseen, ajattelin vaan että korona myöhästyttänyt yhtiökokouksia ja kutsu putoaa aikanaan paperimuodossa postiluukusta niinkuin tähänkin asti.

Käskivät mennä lounaalle virkistäytymään ja eikö sinne tullut vaan poliisi jonka poika asui vuokralla talossamme ja tämä täti, pari kertaa yhytin tädin juttelevan tuolle poliisinpojalle porrraskäytävässä että minä kuulen ääniä. Krrran kännipäissään täti sanoi että hän rakastaa tuota poikaa ja leipoo hänelle pullaa. 

Kesällä kerroin poliisipartiolle että täti kieltäytyi sovittelutoimistokäsittelystä, niin ohjeeks antoivat että viisaampi väistyy ja että eiköhän täti tästä rauhoitu. Minä sain kesäkuussa mielenrauhan kun sovittelutoimiston esimies sanoi puhelimessa että hyvä kun otit meihin yhteyttä. Kuukausi sitten mieslääkäri sanoi että kun sinä tuollainen herkkä niin jos olisit eka sanasodan tuoksinassa tädille jysäyttänyt HAISTA PASKA!, niin homma ei olis näin pitkälle eskaloitunut. Siihen perään sitten naisterveydenhoitajs kehui että sinä olet rohkea kun uskallat mennä poliiisille puhumaan, moni ei uskalla. Nyt minä en uskallahallituksen pj:lle soittaa ovikelloa enkä kännykkää kun mulla hänelle mitään muuta sanottavaa kuin että katos nyt kun mä väistin narsistia niin miten kävi. Tämä tarina on yhdenvertainen mitä kaikki nyt saa vierestä seurata kun narsistipresidentti ei suostu kansan vaalitulosta hyväksymään

10.11.2020 15:25

Minullahan ei mitään sitä vastaan että yhtiökokouskutsu mailboxiin, sehän osoite on ollut jo vuosia isännöitsijän tiedossa, ja nyt minä hänellekin eilen vastasin etten ole kahteen kuukauteen Elisan mailboxia avannut. Siis ootko sinä mies niin erakoitunut ettet edes mailboxias kahteen kuukauteen tsekkaa icon_cool.gif oon mä icon_cool.gif ja tuon aggressiivisen narsistimuijan takia kontaktit talon muihin osakkeenomistajiin on täysin hiipuneet. Ettei kehenkään törmännyt ja puhe olis kääntynyt yhtiökokousasioihin. Että näin, tämä on taas yksi teema elämääni ja mantraan Pysäyttäkää narsisti ennenkuin on liian myöhäistä!

» 10.11.2020 15:40

Vittu kun se muija toukokuussa valehteli päin naamaani mitä talossa tapahtui puolituntia aiemmin ”ambulanssi.. missä?.. sinulla VIIRAA!”. Vähän myöhemmin pihalla tuli sitt eikö mevoitais olla niinkuin ennen ja mä nostin kädet ylös ja sanoin poliisi on neuvonut minua pitämään etäisyyttä sinuun. No se episodi päättyi sitten porraskäytävässä kun muija mulle ”Mielenterveysongelmaiset on PERSEESTÄ!” ja paiskas ovensa kiinni. Silloin mulla viirasi ja tein netissä sovittelualoitteen sovittelutoimistoon. Poliisipartio mies//nainen kuunteli tätä ja sanoi tuollainen kielenkäyttö kertoo enemmän sanojastaan kuin sanottavasta”. Ja mulla iski tuosta kielenkäytöstä flashback kun mummo huusi työnnä kyrpäs vittuu huoranpentu!

20.11.2020 20:21

Huhhuh ku oli vihainen mummo lasi kourassa porraskäytävässä! Näin lasten oikeuksien päivänä.

20.11.2020 20:46

.

Mummo oli m0433.gif

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s