Yleinen

Mutism

Roope Konttila, 19, ei juuri puhu, mutta Discordissa hän avautuu – vasta korona opetti löytämään opiskelijat, jotka haluavat jutella

Mulla on siitä asti, ku mä alotin alakoulun, ollu ongelmia kommunikoinnin kanssa. Sit viime vuonna huomattiin, että mulla esiintyy mutismia. Se on vaikuttanu koulunkäyntiin sillein, että mä en oikeen osaa pyytää apua, niin kaikki etenee aika hitaasti. Mulla on todella suuri pelko, miten mä tuun selviämään tulevaisuudessa, sitku pitäis itsenäisesti alkaa elämään.

Tilanteissa, missä on ihmisiä, keitä mä en tunne, tulee sellanen outo lukitus päälle. Vaikka mä kuinka yrittäisin, niin mä en vaan saa sanaa suusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: