Mother’s Day 2021

09.05.2021 09:47

”Meidän kerrostalon kahdeksankymppiset Niina ja Mansikki riiteli äitienpäivänaattoiltana siihen malliin että olisikohan pitänyt poliisi kutsua paikalle.

Toisaalta jos olisin vain ovikelloa soittanut ja hihkaissut Nyt mummot hiljaa!, niin olisin saanut äksöniä elämääni

.

F

Flashbacking childhood memories between my mom and grandmother, mother-in-law and daughter-in-law. How grandma excoriated my mom as a where and I defending mom, I was a son of a bitch. These memories lived inside me years, today I’m senseless over them and now laughing at what happened yesterday. Just another evidence of female quirks. And what the hell i’m minded of them. Ummm…they just my neighbors, who have diminished my opinions and freedom of speech over the house matters. So therefore it matters. What I mind. Those two shadow governs the house. And men are quiet wimps. Just like my father between his mom and wife.

09.05.2021 12:47

Toinen mummoista haukkui minua luulosairaaksi alkoholistiksi toissa vuonna, poliisi sanoi silloin tuollainen kielenkäyttö kertoo enemmän sanojastaan kuin sanottavasta. Äsken vein muoveja jäteastiaan, päällimmäisenä astiassa oli ketipinor-purkki, täällä eteisessä minua ketiapiinista huomauteltu?? Että tällainen miehen äitienpäivä.

09.05.2021 13:10

11.05.2021 16:47

GIF-Amused-Conan-OBrien-fun-gratitude-happy-joy-pleased-satisfied-smile-thank-you-GIF.gif

Mistä tuo ilo ja riemu, melkein tarttui girlwinken.gif

Lähettämisen jälkeen olutterassilla lueskelin is.fin horoskooppia, sekin oli iloa ja onnea

Ota etäisyyttä oikuttelevasti käyttäytyvään ihmiseen. Hyvinvointisi on pääasia, ja joskus se saattaa vaatia tarkempaa seulontaa lähipiirissäsi. Pidä kiinni lupauksistasi.

Oikutteleva ihminen numer uno täällä eteisessä jonka viestejä valvoja spoilaa tässäkin ketjussa.

Oikutteleva ihminen numer due seinän takana eilen illalla taas piti sellaisen kälätysvalituskonsertin vieraalleen että pistin stereon nupin kaakkoon. Tänään hall pj sanoi että musa kuului ja isännöitsijälle sanoin että musa vaikeni tasan 22:00.

12.05.2021 06:33

What a Mother’s Day 2021, quarreling women, obliged to listen loudspeaking whining female neighbor, in the same way like in my childhood years grandma quarreling with her daughter-in -law. How the whore words were expressed and son/husband didn’t have the guts to say now mom quiet and despite of that it was once dad asked his mom to be quiet but it instead of mom, the son was got silent.

It’s the same attitude today surrounding me an elderly neighbor me-me-woman, whose life ain’t nothing but selfpraising and judging others. Just like my grandma. Resting in peace today. Everyone heard Monday evening my loud speaking stereos. Wanted someone resident, especially the loud speaking neighbor woman, to knock my door or even police for disturbance. No one emerged. And yesterday talked this incident with the house manager. No one even reads this.

today the mantra is defend yourself or quit the life.

13.05.2021 09:20

Yesterday opening the door to chairs, neighbor woman Did same, after a briefing speeches silence she asked me for the house yard Raking work party with the other 80yo woman , who just quarrelled, I was stunned, then told her a thing which to be done, she said just have to complain, i replies, it wasnt complainment, it was a statement. I run on the road leaving ladies clean the house yard, which was just cleaned by the maintenance company. Oh my god!

15.05.2021 11:50

Back home yesterday, waking up 20 minutes ago, reason: neighbor woman’s loud phone call across the wall.

16.05.2021 02:30

yesterday was a silly day, first I fell in sleep in the morning waking up 11:30 on the loud voices by neighbor woman, fell in sleep second time at noon, waking up at 19:30, again the loud speaking neighbor woman. Watched the local Survivor reality show, now wondering how to get sleep. Too much thinking. I’m alone, it was a male social worker who said October you are alone now at your house, last week the female house manager said the same, that I’m alone at the house. That’s the truth I must confront. And now the neighbor woman asked me to have a common house raking party, when I still remember how she year ago called me scitshofrenic alcoholist who viiraa. I made a mediation office initiative, which she refused to attend, and talked with police over those words and her aggressiveness. And now woman has forgotten all that, once she told me something which was shocking to me: “With a selecting memory you get far in your life”. I myself can’t select my memory to get a better life ahead. To delete something negative out of your memory, is that a religious absolution?í

Tit May 2021