Menu Home

Stalker Kyttääjä

Naapurinmummon linnunpönttö putos puusta maahan. Kirjosieppo pesi siinä. Pönttö lojunut pihanurmikolla jo yli viikon. Illalla sanoin mummolle pihalla että tuo linnunpönttös? Ihmettelevän mikä? missä? mitä se tuossa? vastauksen sain. No oothan sinä huomannut tuon kun viikon jo pönttö maassa lojunut? kysymykseeni mummo vastasi Minä en olekaan sellainen kyttääjä kuin sinä!

Sitten kun mummo oli kyttääjäksi nimitellyt ihmetteli minne hän pöntön veisi, roskiin?, pyysi minua viemään pönttönsä roskiin, kieltäydyin. Miksi se ehjä pönttö pitäisi sekajäteastiaan viedä? No, pönttö on nyt poissa taloyhtiön nurmikolta ja minä olen kyttääjä.

June 19, 2021Mummo kälätti muutama päivä sitten parvekkeella talon ilmastointiasioista jollekin niin tiesin millä asioilla taloyhtiön hallpj soitti ovikelloa. Minulla oli parvekkeen ovi auki niin siinä oli Hallpj:n asia. Siinä sitten jutustelu porraskäytävässä siirtyi siihen kun kerroin että mummo taas lohkaisi ja kyttääjäksi nimitti. Ei minkäänlaista empatiaa miehen puolelta. Mummo on jo ehtinyt oman versionsa hallpj:lle kertoa. Mies on puolensa valinnut. Kertasin tädin menneisyyden juttuja ja kaikkea muuta taloon liittyvää. Tuossa on vieressä yksi nainen asumassa, sanoin, etten ole keltään edes kysynyt onko hän osakkeenomistaja vaiko vuokralainen . Hall pj siihen että ei sinun sitä pidä tietääkään. Riittäää kun hallitus tietää. Häh, että kerrostalonaapurit pitää noin ignoorata. Enkä saa kenenkään talon ulkopuolisen kanssa jutella näistä koska ensin on taloyhtiö ja sitten naapurienväliset suhteet. Keskustelumme päättyi siihen että sanoin ottavani ulko-oven ketjusta orvokkiamppelini pois. Hallpj sanoi että eikös sitä sovittu ettei kukkia pihaan laiteta. No siitä ei ole hallitus informoinut eikä yhtiökokouspäätöstä. Joten kukkaloistoa ei pihallamme ole vaikka muutama vuosi sitten puulaatikotkin niitä varten ostettiin.

Sitt lähdin torille. Vein tyhjiä tölkkejä pois ja Alkon myyjä tuli kysymään että mitäs saisi olla vastasin jotain vitutusjuomaa! Myyjä koppas naapurihyllystä pullon ja näytti tuossa lukee Vitus… 😂 No siinä sitt torilla eikö vaan poliisipartio ja nuori naiskonstaapeli, sanailin kyttääjänimittelystä ja hän kunnianloukkauksesta ja rikosilmoituksesta. Tulin kotiin ja hallpj pihalla, kerroin ton alkossakäynnin ja poliisikohtaamisen hänelle ja sanoin että mummolle en enää osaa päivää sanoa enkä tämän jälkeen sinullekaan ja mies vaan viileän huojentuneen oloisena vastasi että se on sinun päätöksesi. Kyllä oli isännöitsijä oikeassa kun mulle tunnusti vähän aikaa sitten että nyt olen yksin talossa.
Hallpj vielä sanoi porraskäytäväkeskustelussamme, että minä en edes saa hallituksen jäsenten kanssa jutella muualla kuin taloyhtiökokouksessa. Että sellainen lähidemokratia meidän talossa. Nyt ollaan menossa siihen pisteeseen että taloyhtiöllä muuta perääntymiskeinoa kuin ottaa osakehuoneistoni haltuun. Olen talon pitkäaikaisin asukas, kaikki muut tulleet jälkeeni.

?

Hallpj sitäkin että eikö sinulle ole kukaan huomauttanut mitä sinä maailmalla juttelet, vastasin hänelle että eipä ole kukaan ja että kun minut terapiaan ajoitte niin ei siellä naiset minulle mitään saarnanneet vaan miesterapeutin kanssa yhdessä naureskeltiin naapurinmummon tempauksille, sitten vielä kun minä kuulemma sosiaalitoimistossakin ravannut.

näin. Naapurin mummon miestenpyöritys johti talon miesten ajatuksien ja näkemysten välienselvittelyyn, itse mummo taas poissa jossakin salarakkaan luona maalla.

nyt kun itsekin häippäsin kaupungista ja edellämainitun pohdinnat tuttavan kanssa käyty mukaanlukien käytökseni arvostelua, mieleni täyttää tyyneys niin paljon keskustelu antoi minulle vaikka tunsin itseni siinä altavastaajaksi.

  • 21.06.2021 13:05

Ei hitsi tuo leppälintu aikoo laulaa koko yön eikä viitti ikkunaa sulkeaTänään aion tyhjentää viinilekkerin eilen kävin reippaita keskusteluja taloyhtiön hallpj n kanssa, Sain kriittistä palautetta häneltä koskien talon mummoa. Alkon myyjä kysyi tuon jälkeen miten voin auttaa sanoin että jotain vitustusjuomaa, myyjä koppas hyllyn takaa pullon näyttäen katso mitä pullon etiketissä lukee: VITUS, no minä otin MATUA viinilekkerin. En siitä vielä ole hörppyä ottanut.nyt en tähän mennessä ole päässyt unen pirtaan niin mikä ettei jos valvoo kesäpäiväntasausaattoyön laulurastas aloitti konsertin.

-Vai sellaista sitä teillä. Ei muuta kuin haet mummon mukaan ja ryyppäätte yhdessä ensin tuon hakemasi viinin. Ensi viikolla sitten vaihdatte mummon kaikki eläkerahat viiniin ja sen lastin voimalla humppatte pellolla juhannuksen ajan. Kyllä se siitä iloksi muuttuu ja

kaveruus mummon kanssa vahvistuu.

Hulkman6v

Eläkeläiset – Humppaan Pellolla

>

Mummo kun haukkui tiistaina kyttääjäksi, niin satuttiin samaan aikaan to kauppakeskukseen, minä menin ruokakauppaan ja mummo Alkoon , häippäs perjantaina maalle, hällä on siellä joku mies jatonttia Satakunta hehtaaria. Eikä oo kyttääjää seinän takana. Siellä saa kovalla äänellä kännykkään kailottaa. Esmes Kello kuus aamulla että EI MITÄÄN HÄTÄÄ! Hallpj halusi puhua talon ilmastoinnista ja just kun mummo oli kyttääjäksi nimittänyt niin minua risoi se kun minulle itsestäänselvyyksiä tuli hän kertomaan parvekeoven aukipitämisestä ja hallpj vähät välittti kun minä että kyttääjäksi ei ketään päin naamaa sanota ilman seurauksia. Sitten hallpj jo rupes että minulla mitään oikeutta edes kysellä asuuko toisella puolen seinää osakkeenomistaja vaiko vuokralainen ja että taloyhtiön hallituksen jäsenten kanssa voin kuulumisia vaihtaa ainoastaan yhtiökokouksessa. Ja että minä sosiaalitoimistossa ravaan ja että eikö kukaan ulkopuolinen ole sinua huomauttanut mitä maailmalla kertoilet taloyhtiön asioista. Että täleen naapurinmummo on manipuloinut hallpj-nkin puolelleen. Toisaalta mikä helpotuksen tunne että tuollainen huomautus tulikin eka kerran taloyhtiön puheenjohtajalta. Nyt on talon miehetkin keskenään sotajalalla ja mummo taustalla hekottelee. Sitten töksäytin sanomaan hänelle että mummolle en enää osaa päivää sanoa ja tästä lähtien en sinullekaan. Hallpj lakonisesti vastasi siihen. no se on sinun päätöksesi. Toissa yönä en sitten nukkunut tuntiakaan ja viinilekkerin sisältö suurelta osin meni yksityiskeittiöpsykologin palkkaan.

yksityiskeittiöpsykologi tänää aamuna painokkaasti vaati että muistakin sitten ettet mummolle ja hallpj:lle mene enää päivää sanomaan ja kun sinä tuollainen vänkyröijä ja ihan kuin sinun pitäis aina saada sanoa viimeinen sana. Kaiken tämän jälkeen aatos kulkee että voi kun olis osannut lapsena kysyä mummolta että mistä huoranpennun tie Lastenkotiin vie? siellä tantat olis kyllästyneet ja kasvatuslaitokseen siirtäneet.

Categories: Yleinen

survister

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: