Stalker Kyttääjä

07.10.2021

https://wordpress.com/page/survister.com/8676

https://wordpress.com/page/survister.com/8645

https://wordpress.com/page/survister.com/4083

17.09.2021 11:40

Härskisti tein äskenkin kun luin is.fi artikkelin tuosta mot ohjelman koiranomistajasta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008267585.html
Soitin kesällä lopettaneelle naisisännöitsijällemme, oli iloinen soitostani, lupasi katsoa areenasta motin, ajatuksemme kävi yks yhteen koskien Naapurinmummon vuosien äksyilyä ja suunsoittoa ja kovaäänistä kälätystä seinän läpi ja miten taloyhtiön hallitus siihen reagoinut.. Nyt on sitten haaste uuden miesisännöitsijän suhteen. Kaipa mummotkin tarkkailee hiljaisuudessa uutta tilannetta.

14.09.2021 09:00

Sain ihanatnaapurit =valaistuksen eilisillan MOT-ohjelmasta ’Naapuri on pahin’ TV1:llä.

Jumalattoman härskinpuoleisen kuvankin sain aiheesta, liian rankkaa tänne linkattavaksi tongue.gif

14.09.2021

https://yle.fi/uutiset/3-12097974

NAAPURIRIIDAT

Vasaraa heilutellut häirikkö sai pikkusakot, rikoksen uhri ei uskaltanut nukkua kotonaan – naapuririidoissa ei ole voittajia, paljastaa MOT:n selvitys

13.09.2021 20:45

https://areena.yle.fi/1-50654061

Naapuri on pahin

  • 28 min
  • ma 13.9.2021
  • toistaiseksi
  • 33277 katselua

Koiran haukkumisesta tai siivottomasta tontista alkanut eripura naapurien välillä voi johtaa vuosien selvittelyihin. Ne vievät viranomaisten aikaa ja joskus myös osapuolten terveyden.08.09.2021 06:33

➡ mites noin muuten surisee ??

Hyvin tänäkin aamuna, heräsin seittemältä omaan tahtiin, eilen tein jotain peruuttamatonta, seuraa maailmanmenoa, perheväkivaltaa, koulukiusaamista, metoota, Baltzaria, persuja, politiikkaa, Kabulia, maskedRäsästä, ympärilleni virinnyttä hiljaisuutta, kuka vastaa huutooni, naisten väkivaltaisuutta, niin eilen lähti maili yhteen suuntaan haastavan kysymyksen kera, johon vastaanottaja ei uskalla vastata, mutta näin kyllä blogin visitor tilastosta että kylässä heti käytiin yhtä postausta lukemassa eikä kävijät täältä.

tänä syksynä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta äIdin ja isän kuolemasta, tällä viikolla äidin syntymäpäivä.

ps kaikki kiertyy tänään siihen päivään kun erinäisistä syistä ajautui kaupungin sosiaalipalvelukeskuksen kotipalveluohjaajan työhuoneeseen ja siellä kertoi mummon touhuista niin naisohjaaja tokaisi: ”Se on valitettavaa, mutta mitäs miehet tekevät?”. että niinkuin naisten/mummojen pahoista teoista miesten pitäisi vaieta koska nainen heikompi sukupuoli ja naisunioni.

07.09.2021 12:58

Siivosti mummot täälläkin. Hovineiti hiljeni niin talo hiljeni. Ja hallpj mies. Rähjäävä naapurin mummo usutteli minua hoitoon ’sinulla viiraa, mene hoitoon, luulosairas kyttääjä!”. Vuosia hallpj väitti että riitanne ei kuulu taloyhtiölle, poliisi väitti toista, nössö mies myötäili naisen hyvinvointiperiaatteita. Nyt tuli hänellekin noutaja. ”Et saa jutella hallituksen jäsenten muualla kuin yhtiökokouksessa”, ”Eikö sinulle ole kukaan talon ulkopuolinen taho mitään huomauttanut?” ja sitten otti puheeksi hoitoonohjaukseni, vastasin hänelle törkeästi: ”Haluatko nähdä mitä miesterapeutti on omakantaan kirjannut?”. Nyt en kykene hänellekään päivää sanoa. Naisten oikut pilaa miestenvälsetkin naapuruussuhteet. Ja sekin yksi poliisipäällikkö mies, joka vuosia sitten tokaisi poliisin päivänä minulle: ”Naisten oikut mies jättää omaan arvoonsa”. Vaan kun en naisille toista poskea käännä. Enää. Ikinä.

icon_arrow.gif mites noin muuten surisee ??

» 07.09.2021 13:18

Hyvin, hienoa herätä aamuisin omaan tahtiin, sen sijaan että seinän läpi kuuluisi ennen kello kuutta Ei mitään hätää! -kälätys kun n mummomafia toisilleen kukonlaulun aikaan viestittelee. Sitten ei voinut mummoltakaan kysyä ”no mikä hätä nyt on poissa?.

05.09.2021 08:54

Itse kun ketjun avasin, voinen jatkaakin. Tunnen yhtäläisyyttä tuohon poikaan, itse olin samanlainen ujo sanaton poika hänen iässään. Tänään naapurin 80 v mummo vaikeni totaalisesti ,ei enää koko illan seinän läpi kuuluvia kovaäänisiä puheluja toiselle talon mummolle, ei .. viimein sain hänet hiljaiseksi, apua en saanut hallpjmieheltä, naisisännöitsijä lopetti ja uus on mies. Tuli mummolle noutaja. Tuo oman lapsuuden elävästi mieleen. Mummo kammarissaan. Miehen puutteessa. Väärä miniä. Sanallinen suunsoitto äityi verbaalisia insestiksi mummon taholta. Tarjoili värkkiänsä. Mummolla oma luottodiakoni kodin ulkopuolella. Sitten tuli noutaja oikeuslaitoksesta. Poliisi tuli kotikäynnille, mummo uhosi jos suusi avaat, lähdet lastenkotiin. Olin sitten metsässä piilossa kun poliisi pirtin pöydän ääressä. Isälle oli tärkeämpää äidinrakkaus kuin oman pojan tunteiden kuunteleminen. Siihen aikaan lastensuojelu oli maaseudulla lastenkengissä. Silloin en osannut puolustaa itseäni. Pukea tunteitani sanoiksi. Tänään osaan vaikka ikä ja terveys on mennyt. Siksi en ole eteisessäkään luovuttanut konstan? verbaalisen pahoinpitelyn edessäkään. Tämän kaiken purkamiseen tarvitsisin terapiaa,, mutta en sitä mistään hae, en pullosta enkä baaritiskiltä. Atson muistoa kunnioittaen.

Ihanat naapurit 01.09.2021 13:20

Talon Mummot hiljeni, ikinä ole yhdenkään naisen kuullut kiroilevan yhtä antaumuksella kuin naapurissa kesän alussa, sen jälkeen tuli hiljaisuus taloon ja mummot kulkee tuppisuina, niin mitä sitten toiset mummolaiset tänään? Kauppakeskuksessa pysähdyin käytävälle, lippis päässä, siinä tuli mummo tuntematon harmaahapsinen ihan iholle sanomaan ”Paistaako aurinko silmiin?” Minä siihen että mitä? ”No kun ennenvanhaan herrasmiehet otti lätsän pois päästä sisällä”. Jatkoi mummo matkaansa enkä ehtinyt huomauttaa mummolle että tänään taasen mummot käyttää koronamaskia ruokakaupassa kulkiessaan. Sieltä sitten kyläilemään yhden mummon luokse lätsä päässä. Kysyin häneltä pitääkö ottaa hattu pois päästä. Tämä mummo kysyi miksi? Ja sitten naurettiin yhdessä.

Ihanat naapurit 01.09.2021 14:10

> samalla kauppakäytävällä muutama vuosi sitten kaupungin hyvinvointijohtaja tuli sanomaan tervehtimättä: ”sinulle minä vielä sanon että stalkkaus saa loppua”. Sen jälkeen en ole naista kyseisessä kauppakeskuksessa nähnyt.

Ihanat naapurit 01.09.2021 15:30

Enneagrammitesti sen paljastaa jonka jo tiedän https://anna.fi/hyvinvointi/itsetuntemu … heikkoudet

ITSETUNTEMUS

Enneagrammitesti kertoo luonteesi vahvuudet ja heikkoudet!

Pohdiskeleva tarkkailija 30%

Rauhallinen sovittelija 25%

Luova romantikko 15%

Oikeudenmukainen johtaja 10%

Omantunnontarkka perfektionisti 10%

Vastuullinen kyseenalaistaja 5%

Spontaani seikkailuja 

Epäitsekäs huolehtija

Järjestelmällinen suorittaja

Miten tulos vaikuttaa suhteessa toisiin ihmisiin, naapureihin ja keskustekumppaneihin?

30.06.2021 22:30

Naapurinmummon linnunpönttö putos puusta maahan. Kirjosieppo pesi siinä. Pönttö lojunut pihanurmikolla jo yli viikon. Illalla sanoin mummolle pihalla että tuo linnunpönttös? Ihmettelevän mikä? missä? mitä se tuossa? vastauksen sain. No oothan sinä huomannut tuon kun viikon jo pönttö maassa lojunut? kysymykseeni mummo vastasi Minä en olekaan sellainen kyttääjä kuin sinä!

Sitten kun mummo oli kyttääjäksi nimitellyt ihmetteli minne hän pöntön veisi, roskiin?, pyysi minua viemään pönttönsä roskiin, kieltäydyin. Miksi se ehjä pönttö pitäisi sekajäteastiaan viedä? No, pönttö on nyt poissa taloyhtiön nurmikolta ja minä olen kyttääjä.

June 19, 2021Mummo kälätti muutama päivä sitten parvekkeella talon ilmastointiasioista jollekin niin tiesin millä asioilla taloyhtiön hallpj soitti ovikelloa. Minulla oli parvekkeen ovi auki niin siinä oli Hallpj:n asia. Siinä sitten jutustelu porraskäytävässä siirtyi siihen kun kerroin että mummo taas lohkaisi ja kyttääjäksi nimitti. Ei minkäänlaista empatiaa miehen puolelta. Mummo on jo ehtinyt oman versionsa hallpj:lle kertoa. Mies on puolensa valinnut. Kertasin tädin menneisyyden juttuja ja kaikkea muuta taloon liittyvää. Tuossa on vieressä yksi nainen asumassa, sanoin, etten ole keltään edes kysynyt onko hän osakkeenomistaja vaiko vuokralainen . Hall pj siihen että ei sinun sitä pidä tietääkään. Riittäää kun hallitus tietää. Häh, että kerrostalonaapurit pitää noin ignoorata. Enkä saa kenenkään talon ulkopuolisen kanssa jutella näistä koska ensin on taloyhtiö ja sitten naapurienväliset suhteet. Keskustelumme päättyi siihen että sanoin ottavani ulko-oven ketjusta orvokkiamppelini pois. Hallpj sanoi että eikös sitä sovittu ettei kukkia pihaan laiteta. No siitä ei ole hallitus informoinut eikä yhtiökokouspäätöstä. Joten kukkaloistoa ei pihallamme ole vaikka muutama vuosi sitten puulaatikotkin niitä varten ostettiin.

Sitt lähdin torille. Vein tyhjiä tölkkejä pois ja Alkon myyjä tuli kysymään että mitäs saisi olla vastasin jotain vitutusjuomaa! Myyjä koppas naapurihyllystä pullon ja näytti tuossa lukee Vitus… 😂 No siinä sitt torilla eikö vaan poliisipartio ja nuori naiskonstaapeli, sanailin kyttääjänimittelystä ja hän kunnianloukkauksesta ja rikosilmoituksesta. Tulin kotiin ja hallpj pihalla, kerroin ton alkossakäynnin ja poliisikohtaamisen hänelle ja sanoin että mummolle en enää osaa päivää sanoa enkä tämän jälkeen sinullekaan ja mies vaan viileän huojentuneen oloisena vastasi että se on sinun päätöksesi. Kyllä oli isännöitsijä oikeassa kun mulle tunnusti vähän aikaa sitten että nyt olen yksin talossa.
Hallpj vielä sanoi porraskäytäväkeskustelussamme, että minä en edes saa hallituksen jäsenten kanssa jutella muualla kuin taloyhtiökokouksessa. Että sellainen lähidemokratia meidän talossa. Nyt ollaan menossa siihen pisteeseen että taloyhtiöllä muuta perääntymiskeinoa kuin ottaa osakehuoneistoni haltuun. Olen talon pitkäaikaisin asukas, kaikki muut tulleet jälkeeni.

?

Hallpj sitäkin että eikö sinulle ole kukaan huomauttanut mitä sinä maailmalla juttelet, vastasin hänelle että eipä ole kukaan ja että kun minut terapiaan ajoitte niin ei siellä naiset minulle mitään saarnanneet vaan miesterapeutin kanssa yhdessä naureskeltiin naapurinmummon tempauksille, sitten vielä kun minä kuulemma sosiaalitoimistossakin ravannut.

näin. Naapurin mummon miestenpyöritys johti talon miesten ajatuksien ja näkemysten välienselvittelyyn, itse mummo taas poissa jossakin salarakkaan luona maalla.

nyt kun itsekin häippäsin kaupungista ja edellämainitun pohdinnat tuttavan kanssa käyty mukaanlukien käytökseni arvostelua, mieleni täyttää tyyneys niin paljon keskustelu antoi minulle vaikka tunsin itseni siinä altavastaajaksi.

  • 21.06.2021 13:05

Ei hitsi tuo leppälintu aikoo laulaa koko yön eikä viitti ikkunaa sulkeaTänään aion tyhjentää viinilekkerin eilen kävin reippaita keskusteluja taloyhtiön hallpj n kanssa, Sain kriittistä palautetta häneltä koskien talon mummoa. Alkon myyjä kysyi tuon jälkeen miten voin auttaa sanoin että jotain vitustusjuomaa, myyjä koppas hyllyn takaa pullon näyttäen katso mitä pullon etiketissä lukee: VITUS, no minä otin MATUA viinilekkerin. En siitä vielä ole hörppyä ottanut.nyt en tähän mennessä ole päässyt unen pirtaan niin mikä ettei jos valvoo kesäpäiväntasausaattoyön laulurastas aloitti konsertin.

-Vai sellaista sitä teillä. Ei muuta kuin haet mummon mukaan ja ryyppäätte yhdessä ensin tuon hakemasi viinin. Ensi viikolla sitten vaihdatte mummon kaikki eläkerahat viiniin ja sen lastin voimalla humppatte pellolla juhannuksen ajan. Kyllä se siitä iloksi muuttuu ja

kaveruus mummon kanssa vahvistuu.

Hulkman6v

Eläkeläiset – Humppaan Pellolla

>

Mummo kun haukkui tiistaina kyttääjäksi, niin satuttiin samaan aikaan to kauppakeskukseen, minä menin ruokakauppaan ja mummo Alkoon , häippäs perjantaina maalle, hällä on siellä joku mies jatonttia Satakunta hehtaaria. Eikä oo kyttääjää seinän takana. Siellä saa kovalla äänellä kännykkään kailottaa. Esmes Kello kuus aamulla että EI MITÄÄN HÄTÄÄ! Hallpj halusi puhua talon ilmastoinnista ja just kun mummo oli kyttääjäksi nimittänyt niin minua risoi se kun minulle itsestäänselvyyksiä tuli hän kertomaan parvekeoven aukipitämisestä ja hallpj vähät välittti kun minä että kyttääjäksi ei ketään päin naamaa sanota ilman seurauksia. Sitten hallpj jo rupes että minulla mitään oikeutta edes kysellä asuuko toisella puolen seinää osakkeenomistaja vaiko vuokralainen ja että taloyhtiön hallituksen jäsenten kanssa voin kuulumisia vaihtaa ainoastaan yhtiökokouksessa. Ja että minä sosiaalitoimistossa ravaan ja että eikö kukaan ulkopuolinen ole sinua huomauttanut mitä maailmalla kertoilet taloyhtiön asioista. Että täleen naapurinmummo on manipuloinut hallpj-nkin puolelleen. Toisaalta mikä helpotuksen tunne että tuollainen huomautus tulikin eka kerran taloyhtiön puheenjohtajalta. Nyt on talon miehetkin keskenään sotajalalla ja mummo taustalla hekottelee. Sitten töksäytin sanomaan hänelle että mummolle en enää osaa päivää sanoa ja tästä lähtien en sinullekaan. Hallpj lakonisesti vastasi siihen. no se on sinun päätöksesi. Toissa yönä en sitten nukkunut tuntiakaan ja viinilekkerin sisältö suurelta osin meni yksityiskeittiöpsykologin palkkaan.

yksityiskeittiöpsykologi tänää aamuna painokkaasti vaati että muistakin sitten ettet mummolle ja hallpj:lle mene enää päivää sanomaan ja kun sinä tuollainen vänkyröijä ja ihan kuin sinun pitäis aina saada sanoa viimeinen sana. Kaiken tämän jälkeen aatos kulkee että voi kun olis osannut lapsena kysyä mummolta että mistä huoranpennun tie Lastenkotiin vie? siellä tantat olis kyllästyneet ja kasvatuslaitokseen siirtäneet.

July 30, 2021 22:50

Nyt iski ohraleipä. Sosiaalikatastrofia pukkaa taas

isännöinnin vaihtuessa katsoin uuden isännöinnin infoplakaattia ilmoitustaululla, siellä lukee että naapurinmummo taloyhtiön hallituksessa marraskuusta lähtien! Taloyhtiökokouksen kutsun siirto sposoitteeseen jäi minulta viime vuonna huomaamatta samoin jäi yhtiökokoustiedote lukematta. Nyt vasta tänään luin viime vuoden yhtiökokoustiedotteen sähköpostista. Ja hän minua taloyhtiön hallituksen jäsenen ominaisuudessa kyttääjäksi nimitteli just, ja mä kerroin tään hallituksen pj:lle ja isännöitsijälle. Vuokralaisillekin aikoinaan valitti ettei hänen työtään pj:na arvosteta ja sitten valitti että haluaa pois hallpj:n hommista. Amisvuokralaisia halveksi ja huumehörhöjä jahtasi. Kaikkia haukkui ja omiaan kehui.. Mitä minä talven aikana kerroinkaan naapurinmummosta ja hän koko ajan hallituksessa. Kymmenen vuotta sitten haluttiin alkoholisoitunut täti pois hallpj hommista. Sitten lempattiin hallituksen jäsenen hommista ja nyt hän takaisin hallituksessa! Yks osakkeenomistajamies sanoi että täti on sadisti sinua kohtaan, tuon jälkeen en muualla asuvaan mieheen ole yhteyttä ottanut. Siivoojakin lähti ovetpaukkuen talosta tädin valituskyttäyksen takia. Nyt pitää vielä hallpjmiehelle kertoo milloin sain tietää että täti hallituksessa.. ei ihme että hallpj kesällä minulle sanomaan että saan jutella hallituksen jäsenten kanssa vain taloyhtiökokouksessa.

July 31; 2021

nyt on sitten sivusta saarnattu kun kerroin soittaneeni aamulla hallpjlle ja kalauttanut Naapurinmummon ovikelloa. Hallpj suositteli minua ammattilaisen juttusille, pitkä puhelu päättyi tokaisuuni nyt tämä paskanjauhanta saa loppua, heippa dei. naapurinmummo sanoi ettei hänelle tullut mieleenkään ilmoittaa minulle hallitusjäsenyydestään, kun kerroin hänelle että vasta eilen tajusin uuden isännöintifirman ilmoitustauluplakakaatista että mummo on ollut hallituksessa lokakuusta lähtien, siihen vastasin että niin mietipä sitä, voi harmi vastas mummo ja veti ovensa kiinni. Ja sen jälkeen seinän takaa kuului kovaääninen puhelu jonkun kanssa.

August 1, 2021

nyt sitten tajuan senkin miksi hallpj kielsi minua juttelemassa hallituksen jäsenten kanssa muualla kuin yhtiökokouksessa niin hän tarkoitti sitä etten hallituksessa istuvan Naapurinmummon kanssa saa jutella ja jonka . Itse naapurinmummo on pyörittänyt koko vuoden ”mummomafia” talossa asuvan toisen mummon kanssa. Valikoivaa lähidemokratiaa. On siinä uudella isännöitsijällä ihmettelemistä mille puolelle asettua. Lisäksi hallpj näkee asiat niin että minun meneminen ammattilaisen juttusille on paras ratkaisu vallitsevaan tilanteeseen. Ehkä minun pitääkin käydä hakemassa lääkärin lausunto henkisestä tilastani. Ehkä huomenna chattaan tästä asiasta terveyskeskuksen kanssa.

Summa summarum

Naapurinmummolla ei ole repertuaariassaan enää muuta kuin hankkia minulle lähestymiskielto oikeudesta.

Ihanat naapurit 01.09.2021 13:20

Talon Mummot hiljeni, ikinä ole yhdenkään naisen kuullut kiroilevan yhtä antaumuksella kuin naapurissa kesän alussa, sen jälkeen tuli hiljaisuus taloon ja mummot kulkee tuppisuina, niin mitä sitten toiset mummolaiset tänään? Kauppakeskuksessa pysähdyin käytävälle, lippis päässä, siinä tuli mummo tuntematon harmaahapsinen ihan iholle sanomaan ”Paistaako aurinko silmiin?” Minä siihen että mitä? ”No kun ennenvanhaan herrasmiehet otti lätsän pois päästä sisällä”. Jatkoi mummo matkaansa enkä ehtinyt huomauttaa mummolle että tänään taasen mummot käyttää koronamaskia ruokakaupassa kulkiessaan. Sieltä sitten kyläilemään yhden mummon luokse lätsä päässä. Kysyin häneltä pitääkö ottaa hattu pois päästä. Tämä mummo kysyi miksi? Ja sitten naurettiin yhdessä.

https://wordpress.com/post/survister.com/7029

One thought on “Stalker Kyttääjä

Comments are closed.