Father’s Day in Finland

November 14, 2021

Hyvää. Isänpäivää!

14.11.2021 12:13

Millainen isäsuhde teillä on/on ollut.

Isä oli poliitikko ja bisnesmies, olin 20v armeijassa kun isän 50-vuotispäivähaastattelu paikallisessa lehdessä, isä totesi siinä että lapsille olisi pitänyt antaa aikaa enemmän. Voi että minua hävetti.

> sitt isä jossain vaiheessa heitti ilmoille kysymyksen häpeätkö sinä isääsi?.Vastasin isälle mykkäkouluna. Toisen kerran isä kysyi pelkäätkö sinä ihmisiä? Senkin kysymyksen ääressä vaikenin.

>> Mistä häpeä ja ihmisten pelko kumpusi? Sitt kerran isä totesi nyt sinä miehen työn teit, no se työ jäi tekemättä ja siitä tekemättömästä työstä en ole koskaan kenellekään puhunut. En kyennyt menemään isäni hautajaisiin.

14.11.2021 12:33

Ensi viikolla pitää tehdä miehen työ ja kertoa taloyhtiökokouksessa suorin sanoin taloyhtiön miespuoliselle hallituksen puheenjohtajalle, että tätä taloa ei johdeta kahdeksankymppisen aggressiivisen narsistinaisen ehdoilla.