Defining

Today I rather it was just then when I searched words to what has happened between me and my grand mother but today I would say rather wear about sexual abuse anyway said what has been saidOnce a female doctor said tdmother wat sad so exceptional that you’ll never meet same kind of woman again but when I look at my neighbour got one at her 70s I Gotta say today to that female doctor that you were wrong.

3.12.2021

tänään taas analysointikierros ensi ja turvakotien liitto tarjoili glögiä jolloin sanoin heille että minunkin olisi pitänyt paeta turvakotiin, yksi naisista ottautui keskustelemaan, kerroin tarinaani niin sitten särähti pikkaisen hänen tulkintansa että tää kaikki liittyy vanhan naisen sairauteen (oletettuunsellaiseen dementia alzheimer). että minun miehenä pitää ottaa tällainen näkökulma huomioon. vaan kun ei tädillä kumpaakaan. keskustelu tuon ensi ja turvakotiliiton naisen kanssa johti sitten taholtani siihen että ensin soitin kesällä lopettaneelle naisisännöitsijälle ja sen jälkeen uudelle miesisännöitsijälle. Juttutuokiot heidän kanssaan olivat hedelmällisiä.

anyway, tuli tunne että ensi ja turvakotiliiton nainen takertui naisen olotilaan ennemmin kuin miehen kertomukseen tunteistaan verbaaliagressiivisen naisen naapurina. Liitolla näkyy olevan chat joten pitääpä maanantaina chattailla liiton kanssa.

https://ensijaturvakotienliitto.fi/

https://yle.fi/aihe/hyvin-sanottu/kumppaniblogit

https://yle.fi/aihe/a/20-10001698

Eka kerran kun kerroin poliisipartiolle kärhämistä naisnaapurin kanssa, sain vastaukseksi ole huoleti poliisi osaa tilannearvion tehdä. Kerran soitin 112:een kun tädin sanallinen raivo keitti yli, mutta kun ei veri lentänyt, hätäkeskuspäivystäjään tyssäsi se poliisin paikalletulo. Kesällä 2020 täti solvasi niin maanmainiosti että tein sovittelualoitteen sovittelutoimistoon, nainen kieltäytyi sovittelusta. Rikoskomisario totesi lakonisesti ”olet tehnyt pahimman mahdollisen virheen, olet hypännyt pois narsistin kelkasta”. Kasvotusten emme vieläkään ole näkemyksiämme setvineet, mykkäkoulua viettää nyt nainen 80v.

05.12.2021

Kuulkaas Eevat kun minä perjantaina… ensi ja turvakotien liitto huikkasija tarjosi glögiä standillaan. Minä vastasin minunkin olisi pitänyt paeta turvakotiin, kerroin naiselle tunteistani, niin nainen totesi että minun pitää ottaa huomioon naisen sairaus, mikä ihmeen sairaus? agressiivinen narsismi? Tuo johti sitten puhelinrumbaan entisen ja nykyisen isännöitsijän kanssa, kerroin heille että keississä kysymys myös lähisuhdeväkivallasta joka ei ole kulminoitunut siksi kun minä en väkivaltainen,. Viimeinen poliisin neuvookin oli pidä vaan nyrkkis edelleen taskussa. Ex naisisännöitsijä sanoi että soittele vaan edelleen hänelle ja uusi miesisännöitsijä totesi että 80v nainen vain omia ongelmiaan ympäristöön säteilee. Sanoi miesisännöitsijä että tosimies se joka uskaltaa mennä poliisin juttusille kun nainen yrittää antaa pataan. Täti on mykkäkouluvaihessa kun olemme pihalla tavanneet. Vaiennut on kälätys seinän takaa. Hyväksikäytetty Hovineiti liuennut hänen elämästään. Entinen isännöitsijä ehdotti josko kävisin hänen luonaan kylässä. 

Tään Naapurinmummokeissi on elänyt vuosia, alkoi siitä kun lohkaisin yhdessä tilaisuudessa että tuollaista ei saa mennä vuokralaiselta kysymään ja hyvä ettei nainen pataan vetänyt. aina tuli hallituksen puheenjohtajalta vastaus tämä asia ei kuulu taloyhtiölle, kysyin häneltä tapahtunut mikä tapahtunut, miten tässä edetään huomenna, ei tullut mieheltä vastaus joten sanoin hänelle minä sitten hoidan tään omalla tyylilläni. hermostuin hänen vellihousuasenteeseen ja mummon puolelle asettumiseen tänä syksynä niin että täräytin hänelle puhelimessa omasta mummostani ja hänen seksuaaliväkivaltaisuussanavalinnoistaan. Tässä on nyt kuukausi mennyt ettemme ole toisiimme törmänneet. Mies on kuin ilmetty isäni joka ei osannut äidilleen sanoa suorat sanat. Taikka sanoi hän kerran vastaan ja äitinsä tokaisi pistetään isä ja pojat jonoon ja katsotaan kenellä on talon pisin kyrpä.ja nyt kun perjantaina ensi ja turvakotiyhdistyksen nainen ajatteli enemmän mummon sairautta kuin minun miehen tunteita niin taas kaikki räjähti käsille ja juttelin kahden isännöitsijän kanssa.

🇫🇮 06.12.2021

Hiplailen kädessäni Ensi- ja turvakotien liiton heijastinta, minkä koppasin mukaan perjantaina liiton standilta.

07.12.2021

Tämäkin yhteydenotto lässhti, Hilla vastasi että linkki ei auennut.