Rasitus

12.06.2022

Tällä viikolla kerroin sosiaalipalvelulle, isännöitsijälle, taloyhtiön puheenjohtajalle ja terveystoimelle tämän lapsuusmuistoni:

09.06.2022 05:18

Nyt on aika pohtia epäröimättä tämän päivän rohkeuden käyttämättäjättämistä.

Mietteilen … eilen kolahti postiluukusta ’olemme yrittäneet ottaa puhelimitse teihin yhteyttä’ -kirje sosiaalitoimistosta. Huoli-ilmoitus tehty minusta. Isännöitsijä ja taloyhtiön hallpj tekivät talossa tarkastuskierroksen, en jaksanut siivota luututa pestä astioita, sanoin heille että ihan vapaasti saatte sosiaalipuolelle tehdä huoli-ilmoituksen. He tulevat vielä tarkastamaan että onhan huoneistoni siivottu ja siisti. Itse soitan tänään sosiaalipuolelle ja kerron heille miksi elämänhallintani on lipsunut ja mitä olen puuhaillut poliisin ja terveyspuolen kanssa. Seinäntakusnaapurimummo on hiljennyt. Viimein. Se mikä ei tapa, se kasvattaa, kyynisesti ajattelen. Vuosia sitten poliisilaitoksen poliisipäällikkö tokaisi: ”Naisten oikut mies jättää omaan arvoonsa”. Minä en.

17.05.2022 11:23

Mutta täällä olet luuseri.

Minulle on ihan sama nähdäänkö minut survivorina vaiko luuserina sen jälkeen kun kaksi vuotta sitten tein naapurin mummosta sovittelualoitteen solvauksistaan(luulosairas alkoholisti, hullu kyttääjä, sinulla viiraa mene hoitoon, vitun isäntä), josta sovittelusta mummo kieltäytyi ja muutaman kuukauden päästä mummo nousi taloyhtiön hallitukseen ja vielä pari kuukautta sitten lateli minulle : ” sinä olet sairas, mene hoitoon!”.

17.05.2022 16:44

Nyt kilahti ja stressi kalahti. kaksi vuotta olin hiiren hiljaa siitä, että naapurin mummo änkesi takaisin taloyhtiön hallitukseen, yks naiskaupunginvalt purskahti vuosi sitten nauruun kun tuon hänelle kerroin.

17.05.2022 17:13

  • Survi menee nyt kauppaan ja survi tuo sieltä pari laatikollista kaljaa, mitkä ryyppäätte mummon kanssa yhdessä. Siitä se ystävyys sitten alkaa.

Ei ole mummo nyt kotona vaan riiuureissulla, itse käväisin naisunionin ja narsismin uhrien tuki ryn sivustoilla. Poliisi on neuvonut pitämään hajurakoa mummoon, niin tottelen tuota viranomaista enemmän kuin sinua. Toisaalta osakkeenomistajilla oikeus lähestyä hallituksen jäseniä taloyhtiön toimintaan liittyvissä asioissa.

Minä muistan entisajoista että mummolle kyllä alko kelpaa, puheäänensä nousee taivaisiin itseään ja sukuaan kehuessaan ja talon asukkaita haukkuessaan ja loppuillasta täti konttauskunnossa. Yhteinen iltamme päätyy heti siihen kun esitän mummolle jonkun eriävän mielipiteen talonpidosta ja Sanna marinista. Esimerkiksi että olen sattumalta jutellut talon toisen mummon kanssa. Silloin päättyy iltamme lähisuhdeväkivaltaan ja putkareissu molemmille. poliisikin neuvonut pidä vaan edelleen nyrkkisi taskussa.

17.05.2022 17:19

Kehuja tullut siitä, etten ole lähtenyt purkamaan naapurinmummojuttua baaritiskin ääreen. OTAN olutta nyt omissa oloissa.

> Naapurin mummo hiljeni kun sai miesisännöitsijän kautta kuulla oman mummoni tekemisistä.

maaliskuussa mummo tuli taas solvaamaan ”sinä olet sairas mene hoitoon!” ja tähän se nyt johti. Naissairaanhoitaja sanoi ke tee rikosilmoitus, siihen vastasin mummo kieltäytyi sovittelusta jo kaksi vuotta sitten. Sovittelualoitteen mailasin isännöitsijälle huhtikuussa.

May 14, 2022

hallpj ja isännöitsijä kävivät eilen tarkastuskierroksella, en avannut ovea heille, saivat tulla sisään omilla avaimilla, hyvä kun löysivät hanaa tiskivuoren alta, sanoin heille siivoamattoman kämpän seasta ihan vapaasti saatte tehdä huoli-ilmoituksen sosiaalipuolelle, että nyt asukkaalla ei mene hyvin. Jos sen tekevät ok, mutta jos eivät, se on heitteillejättö.

minuun agressiivisesti suhtautuva mieshenkilö kimmastui kaupan kassalla eilen, ei ollut ensimmäinen kerta.

yksi mummo jutteli kanssani eilen pitkän tovin, kertoi miten hyvää teki jutella kanssani pitkästä aikaa, asuu talossamme.

May Friday 13, 2022

Kävin eilen terkkarissa, mieslääkäri sanoi joo tämä on selvä kantapään rasitusvamma, plantaarifaskiitti, hoidat sitä näin ja resepti on apteekissa. Naissairaanhoitaja oli kirjannut omakantaan Henkistä rasitustakin on reilusti.

Tänään tulee olemaan käännekohta elämässäni, isännöitsijä ja hallituksen puhjoht tulee vuositarkastuskierrokselle, naapurin mummo on totaalisesti hiljennyt , teurastin hänet viimein, ja keskiviikkona kun kävin lääkärissä kantapään rasitusvamman lisäksi sairaanhoitaja oli kirjannut omakantaan henkistä rasitustakin on reilusti en ole siivonnut tänä vuonna kertaakaan, isännöitsijä saa ihan vapaasti tehdä huoli-ilmoituksen sosiaalitoimelle.

Epäröinnin kynnyksellä

kysy

kuinka paljon rohkeutta

uskallat tänään

jättää käyttämättä?

Tommy Tabermann