Women’s Verbal Violence

and a man’s reaction to that

Sept 12, 2022

Provonnut maaseudun naisen sanailemaan: ”Sinä ärsytät minua! Kun minä alan haulikolla räiskimään, niin alkaa tiehoitokunnassa tapahtumaan!”.

Viime viikolla taasen kaupungissa kerrostalonaapurinainen raivosi puhelimessa seinän takana ”Saatana kuula kalloon koiralle!”.

Sept 13, 2022

Ei ei naiset, haulikolla räiskiminen tuo karhuryhmän kylään ja koirat ikiuneen vaivuttaa eläinlääkäri.

”Lakasu 

Heti. 

Toivomus.”

Ärsyynnyitkö sinä jostakin? Taidat olla n..ainen?

Tänään en tee mitään, piti olla maalla raivaamassa klapipuita omakotitalon emännälle mutta sattuneesta syystä vedänkin lonkkaa kaupungissa. Emäntä äkäpäinen selvänä, pari kuukautta sitten mentiin yllättäen kylään ja emännällä sellainen ryyppyputki päällä että aamuyöstä piti ambulanssi kutsua ja nyt hän antabuskuurilla.

Oli siellä raivauksessa myös yks paikallinen omatoimimetsuri, kesäkuussa sanoin aamulla miehelle että emäntä konttauskunnossa että nyt ei sitten viinaa kanneta ja sitten huomasin että rappusilla olikin kaksi viinapulloa ja kaljapatteri, mies tuli seuraavana aamuna jatkamaan ja toi emännälle samat kaksi viinapulloa ja kaljapatterin, me sitt emännälle pilkepuita tehtiin kun emäntä tissutteli ne neljä viinapulloa. Että kyllä minua vieläkin risoo mies ja lopulta en eilen halunnut tavatakaan häntä kun emäntä vähän kiehahti sanottuani miesmielipiteeni yksityistieasiasta aamiaispöydässä. Hissun kissan häippäsin paikalta.

Sept 14, 2022

Nyt kuulen jälkikäteen että nainen oli kysynyt suutuinko minä kun häippäsin, no enhän minä suuttunut vaan tein johtopäätöksen että nyt on paras poistua paikalta, emäntähän itse suuttui ja nyt sitten ikäänkuin oman suuttumuksensa sälytti minun vastuulle. Tällaista naisen logiikkaa miehen on vaikea ymmärtää. Nainen latoo suustaan mitä vittu saatana perkelettä katsomatta itse peiliin omaa aggressiivisuuttaan ihan niinkuin seinäntakusnaapuri. Eilen illalla täti paasasi tuntikausia känny/ Skypellä ja tyttärensä nimen mainitsi kymmeniä kertoja kun kiihkeät puhelunsa kuului seinän läpi. Viimeinen puhelu päättyi iltakymmenen aikoihin ”anteeksi kun minä näin myöhään soitin”. Tänä aamuna lähetin viestiä talon hallpj:lle kysyen millainen nainen jauhaa tuntikausia tyttärensä perheasiat perheen ulkopuoliselle taholle ja vielä sellaisella äänenvolyymilla että naapurikin ne kuulee. Ei ole hallpj vastannut.

Olen nyt tienristeyksessä jossa sekä vasemmalla että oikealla paasaa kuolleen mummoni haamunainen. Tekis mieli lähteä jonkun ammattilaisen kanssa juttelemaan, mutta olen voimaantunut pärjäämään tällaisten tunteiden kanssa omillani.