HAISTA VITTU MENE HOITOON!!

May 3, 2023

Gave feedback to Iltalehti.fi over this article

April 30, 2023

Found a heippalappu at Hall floor SOITA VÄHÄN HILJEMPAA!

May 2, 2023

Hitsi kun sitä jo vuosia ääneen sanoi että jos tuo nainen apua tarvitsee niin minä kävelen ohi ja nyt sitten vappuaattona tarjosin hänelle apua kun hän kännissä hei avaa mulle ovi avaa mulle ovi ja millä mä hänelle ovensa avaan, siinä aikamme agressiivisenpuoleisesti keskusteltuamme soiti hätäkeskukseen että täällä on porraskäytävässä juopunut nainen joka ei pääse kotiinsa. Ensin tuli poliisipartio, mummo alkoi sanailla halveksivasti minusta niin miespoliisi keskeytti mummon tykkänään, jälkeenpäin minä ajattelin että olis vaan antanut mummon ladella kaikki sielunsa syövereistä. Poliisi oli tietoinen että minä olin päivällä soittanut hätäkeskukseen yksinpuhelun ”taas se mummo haistatti vittua ja minä kun vaiennan mummon lopullisesti!” Poliisi soitti perään ja keskusteltiin pitkään mikä kirvoitti minut tuollaiseen tunteenpurkaukseen. Että niin, sitten minä vaan kiltisti soittelin mummolle apua kun mummolta avain kotona. Juttelin siis porraskäytävässä poliisien kanssa mikä tässä nyt kyse mutt sitten kun tämä yks naisvuokralainen jonka luona mummo oli ollut ”vaputtelemassa” porraskäytävässä kailotti että ”hyi täälä haisee paska”, niin yks mummo heräsi tohon ja poistuin käytävästä tuon mummon luokse ja sitku tää naisvuokralainenkin änkäs sinne, niin sitten kolmistaan mietittiin ja seurattiin miten tilanne etenee, tunnin päästä poistui poliisi ja ensihoito ja mummo jäi kotiinsa selviämään. Kolmistaan mietittiin ettei kukaan meistä koskaan tuollaiseen naiseen elämässä törmätty.

2.5.2023 porraskäytävässä kaikui kun mummo80v raivosi kotonaan puhelimessa:

Miten XX ilkesikään soittaa poliisille!

March 30, 2023

SINÄ OLET SAIRAS!! Huusi naapurinmummo ovenraostaan kun soitin ovikelloa ja kysyin mikä autopaikkaraivo nyt on kun porraskäytäväkin kaikuu..

Yesterday I fought with a female Trump-incarnation, she sadisticly tried to overcome me how to handle neighbor relations accompanied with fuck you remarks in favor of her stubborn mind. She lost the fight. Took my 25€ Wine Bottle with ’lovely thanks’ and hasn’t brought it back. Obviously It’s emptied now.

Calming myself by attending buffet lunch , furthermore bought a spirit bottle from Alko for the neighbor lady to relax from my existence.

Energy Thief
https://www.is.fi//hyvaolo/art-2000009496528.html

One thought on “HAISTA VITTU MENE HOITOON!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s